Nevjerovatna utakmica.
A nemoj sada uvoditi Polija , nemoj kvariti ovakvu utakmicu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ja baš hoću da napišem daj Polia da mirno privrdemo tekmu kraju, kada ono Montela me posluša! šta li svi treneri vide u ovom klocu samo da mi je znati!Maestro^^ je napisao/la:Kakva odbrana Donnarumme.![]()
Nevjerovatna utakmica.
Ne znam ni ja druže , na klupi Sosa i Pašalić , kakvi god da su , nisu gori od ovog hadalja.LegendKiller je napisao/la:ja baš hoću da napišem daj Polia da mirno privrdemo tekmu kraju, kada ono Montela me posluša! šta li svi treneri vide u ovom klocu samo da mi je znati!Maestro^^ je napisao/la:Kakva odbrana Donnarumme.![]()
Nevjerovatna utakmica.
Kad neko od samog starta voli klub. Iduće kolo gostujemo Chievu pa onda dočekujemo Juventus, bar koliko ja znamgambler1899 je napisao/la:Nekako se kotrljamo i skupljamo bodove i držimo u vrhu iako je igra nikakva...pitanje je kad će nam doći crni period, ali za sada nas i sreća prati ..Ja se nadam da možemo do zime izgurati nekako i zadržati se u top 5 pa će nam prelazni rok reći više o tome šta na kraju sezone očekujemo...Kad igramo sa Juventusom?
Ne znam, ne bih još za sada govorio nešto takvo. Po meni ovaj Milan nije ništa bolji od prošlogodišnjeg, a da ne govorimo koliko prošle godine nismo imali sreće i koliko su sudije griješile na našu štetu.nextterrain je napisao/la:Potpisao bih odmah da nam je igra nikakva a da preokrenemo 3 gola razlike.
Zbog izbora nisam gledao utakmicu, ali ću obavezno pogledati neki snimak, koliko god da smo loše igrali ovaj Milan se razliku od onog što smo ga viđali zadnje 3-4 sezone i to je već postalo vidno.
P.S. vidim da je Locatelli dao gol sjajno (u inat ropu)
Baza dobrih mladih igrača se polako širi i nekako sam opet počeo uživati u utakmicama Milana