Mislim u smislu borbenosti i u dijelu kada loše igramo pobijeđujemo što nam je falilo. Koliko sam puta vidio Juve kako loše igraju i opet zabiju par golova gotovo ni iz čega. Ali pohvale ekipi jer nisu odustajalii krenuli su dalje što je dovelo do rezultata. Prethodno to nismo imali dugo godinaRaonffa je napisao/la:Ne znam, ne bih još za sada govorio nešto takvo. Po meni ovaj Milan nije ništa bolji od prošlogodišnjeg, a da ne govorimo koliko prošle godine nismo imali sreće i koliko su sudije griješile na našu štetu.nextterrain je napisao/la:Potpisao bih odmah da nam je igra nikakva a da preokrenemo 3 gola razlike.
Zbog izbora nisam gledao utakmicu, ali ću obavezno pogledati neki snimak, koliko god da smo loše igrali ovaj Milan se razliku od onog što smo ga viđali zadnje 3-4 sezone i to je već postalo vidno.
P.S. vidim da je Locatelli dao gol sjajno (u inat ropu)
Baza dobrih mladih igrača se polako širi i nekako sam opet počeo uživati u utakmicama Milana
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ni sami igraci, a pogotovo ne Montella, ne znaju kako su okrenuli ovo. Par detalja;
- Iskljucivo solo akcije, tim ne postoji (Montella si 'dje?!)
- Abate opet kriv, Niang opet pozitivan
- Sreca na nasoj strani, zalutali smo sticajem okolnosti na gornji dio tabele. Po samoj gol razlici se vidi da smo upravo, zalutali, u top5
- Montolivo je dio problema, ne rjesenja
- Palletta bolji od Romagnolija+Gomeza
- Iskljucivo solo akcije, tim ne postoji (Montella si 'dje?!)
- Abate opet kriv, Niang opet pozitivan
- Sreca na nasoj strani, zalutali smo sticajem okolnosti na gornji dio tabele. Po samoj gol razlici se vidi da smo upravo, zalutali, u top5
- Montolivo je dio problema, ne rjesenja
- Palletta bolji od Romagnolija+Gomeza
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ali kakav skok sinoc Palette ono nisam dugo vidio, mislim da bi i veliki Bierhoff bio ponosan na ovakav gol

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- LegendKiller
- Kontakt:
Na nekom portalu naletim na jednu zanimljivost, samo ne mogu da nađem nigdje drugo da potvrdim. Otac od Manuela Locatellia Thomas Locatelli je također igrao za AC Milan tamo 95/96 godine.
Ja imam osjecaj da ce ovaj mali postati top klasa igraca...treba samo pusiti da se razvija normalno, bez prevelikog pritiska, tj koliko je to moguce.
- nextterrain
- Kontakt:
Volio bih da mali postane dobar igrač, dijete Milana i tek mu je 18 godina. Treba se polako razvijati bez pritiska, a i kupio me svojim suzama jer se vidi koliko mu dres Milana znači i njemu i Gigi-ju 
- Beduin
- Kontakt:
Svaka cast Lokateliju za strasan gol i izjednacenje ali, ruku na srce, to je jedini potez vrijedan paznje, a pogledao sam nekoliko njegovih nastupa ove sezone, kao i u pripremnim utakmicama.
Hocu da kazes da mediji previse forsiraju te price "novi Pirlo" i nabijaju pritisak momcicu, i to samo nakon jednog lijepog gola ili poteza.
Sto i njegov menadzer kaze, sad trebaju pustiti Lokatelija da i dalje igra fudbal i razvija se jer je pravo mlad.
Hocu da kazes da mediji previse forsiraju te price "novi Pirlo" i nabijaju pritisak momcicu, i to samo nakon jednog lijepog gola ili poteza.
Sto i njegov menadzer kaze, sad trebaju pustiti Lokatelija da i dalje igra fudbal i razvija se jer je pravo mlad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
RUMOURS: Conte asks for De Sciglio in Fabregas swap deal

Gotivi njega Conte. Treba to iskorisiti ako u međuvremenu ovaj ne dobije otkaz 
Il Club più titolato al mondo!
Sky confirm that Fassone offered Maldini a high role in the technical area of the club. Paolo will take few days before responding.
Ajde Paolo prihvataj
Ajde Paolo prihvataj
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
đe ste raja, evo roup došo 
pozitivno su me iznenadili onom utakmicom, jest da i dalje imam dojam da niko od njih nema pojma kako i na koji način uopšte osvajaju bodove, al' ko ga yebe
samo nek' se vrte oko vrha, pa da dovedemo poštena pojačanja u januaru.
jel ono šiljkan upisao asistenciju za prvi gol, ako me oči moje nisu varale?
opa, to se treba zaliti.
pozitivno su me iznenadili onom utakmicom, jest da i dalje imam dojam da niko od njih nema pojma kako i na koji način uopšte osvajaju bodove, al' ko ga yebe
samo nek' se vrte oko vrha, pa da dovedemo poštena pojačanja u januaru.
jel ono šiljkan upisao asistenciju za prvi gol, ako me oči moje nisu varale?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gdje pijemo rope, kako se sjecam samo smo ti i ja alkosi ovdje, ostalo sve melem 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
broji i menemilanist je napisao/la:Gdje pijemo rope, kako se sjecam samo smo ti i ja alkosi ovdje, ostalo sve melem
ma šta ba nas troje, puno je ovdje alkosa samo nam par finjaka kvare prosjek
mogu i oni s nama zalit, neka prokletinje fantu cuclaju 
još kad bi se grande maldini vratio, da se sašijemo ko maturske haljine
ali čudno je ovo oko njega, dosta je intervjua davao da nema namjeru da se vraća, ali evo izgleda da će ga uspjeti nekako namamiti.
još kad bi se grande maldini vratio, da se sašijemo ko maturske haljine
ali čudno je ovo oko njega, dosta je intervjua davao da nema namjeru da se vraća, ali evo izgleda da će ga uspjeti nekako namamiti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma izvrno bi se ko snajder nogvicu 
Ko spominje alkohol, za to sam uvijek spreman
taman Šiljkan napravio jedan odličan potez i hoće da nam ga uzmu, e ne može
taman Šiljkan napravio jedan odličan potez i hoće da nam ga uzmu, e ne može
Forza Milan!
- muha milanez
- Kontakt:
More fanta za ostatak ekipe 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
de ba, zdravije je popit vopi nego to smece
doduse, fanta sa vodkom je prilicno respektabilno picence 
siljo dobro igra u italiji jer iza sebe ima 3 stopera (i to 3 vrhunska igraca), pa je samim tim mu lakse igrati i manje su sanse da ce nesto zasrati, ali u svakom drugom sistemu je beskoristan kiks igrac.
s tim sto mu je ofanziva za qrac, koja god formacija bila, danas ti niko nece te staromodne bekove.
tako da conte, daj dvadesetak miliona i nosi, vrlo rado cemo ga sa masnicom poslati, a mi cemo za to uzeti darmiana ili fabinha
siljo dobro igra u italiji jer iza sebe ima 3 stopera (i to 3 vrhunska igraca), pa je samim tim mu lakse igrati i manje su sanse da ce nesto zasrati, ali u svakom drugom sistemu je beskoristan kiks igrac.
s tim sto mu je ofanziva za qrac, koja god formacija bila, danas ti niko nece te staromodne bekove.
tako da conte, daj dvadesetak miliona i nosi, vrlo rado cemo ga sa masnicom poslati, a mi cemo za to uzeti darmiana ili fabinha
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.