Kvota je dobra - 1.80. Još kad bi krenuli gubiti, pa Marcelo i ostali divljaci polude.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dr.van nostrand je napisao/la:Fenerbahce-Spartak Moscow obje ekipe zabijaju 1,65-1,70
Dynamo Kyiv-B. Moenchengladbach obje ekipe zabijaju 1,80
Kasno dosao kuci, i tek sad vidjeh...hodža je napisao/la:
šta misliš da dodam na ovo i Real-Barca oba daju
amko21 je napisao/la:Tiket 1
Lile - Kopenhagen 1 @ 1.40
Celtic - Helsingborg 1 @ 1.55
Dynamo K. - Borusia M. 3+ @ 1.75
Fenerbahce dg1 @ 1.20
Kvota: 4.56
Youzhny - G.Muler 1 @ 1.30
Troicki - Stebe 1 @ 1.25
Fenerbahce - Spartak M. 3+ @ 1.75
Kvota: 7.02
1. tiket
2. tiket
dr.van nostrand je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Fenerbahce-Spartak Moscow obje ekipe zabijaju 1,65-1,70
Dynamo Kyiv-B. Moenchengladbach obje ekipe zabijaju 1,80
Kasno dosao kuci, i tek sad vidjeh...hodža je napisao/la:
šta misliš da dodam na ovo i Real-Barca oba daju
CL double prodje
Baš svega, amaterskih padova. Nije mi jasno kako si uspio da postaviš parove Johnson - Ram ( gdje su svi iole ozbiljniji kladioničari igrali na Johnsona jer je Ram imao 3 poraza u nizu a ovaj 5 pobjeda i jer je jednostavno bolji igrač od Rama ) i Haas - Gulbis ni više ni manje nego 3:0 za Hasa ( ko da je Gulbis levat, nema veze koji je na rang listi, pa će ga ovaj ko biva razguliti ). Šega. Što je najgore neko će te poslušati pa uzeti par i povaliti se bezveze.masteRofPoker je napisao/la:
Muski tenis :
Youzhny – G.Muller br.gemova -39,5+ preko 1,85
Haas – Gulbis tac.tez. 3:0 2,00
Johnson – Ram tip 2 1,95
Ferrer – K.Anderson Anderson uzima set 2,00
Svega za probrati.
limenka je napisao/la:Digao danas na liveu solidnu lovu. Sada stavio da će Real imati više žutih kartona, valjda će nastaviti tradiciju.
Kvota je dobra - 1.80. Još kad bi krenuli gubiti, pa Marcelo i ostali divljaci polude.
Deseti uzastopni pad.badblueboylivno je napisao/la:Fener 1
Lille 1
Real 3+
Everton 3+
Sto me naruzi lik. Samo si sve to trebao napisati prije meca a ne kada je mec zavrsio. To je bilo moje misljenje, ja sam tu pare zijanio, tako da ne vidim u cemu je problem. Imao si i ti padova, primjeti nisam ti nista sugerisao, procitao izabrao sta mi je ok i to je to, jer tako se tema zove. Zato procitaj naslov teme SUGESTIJE pa sljedeci put pokazi mi pravi put.hoshtapler je napisao/la:Baš svega, amaterskih padova. Nije mi jasno kako si uspio da postaviš parove Johnson - Ram ( gdje su svi iole ozbiljniji kladioničari igrali na Johnsona jer je Ram imao 3 poraza u nizu a ovaj 5 pobjeda i jer je jednostavno bolji igrač od Rama ) i Haas - Gulbis ni više ni manje nego 3:0 za Hasa ( ko da je Gulbis levat, nema veze koji je na rang listi, pa će ga ovaj ko biva razguliti ). Šega. Što je najgore neko će te poslušati pa uzeti par i povaliti se bezveze.masteRofPoker je napisao/la:
Muski tenis :
Youzhny – G.Muller br.gemova -39,5+ preko 1,85
Haas – Gulbis tac.tez. 3:0 2,00
Johnson – Ram tip 2 1,95
Ferrer – K.Anderson Anderson uzima set 2,00
Svega za probrati.
Ovo protiv Ferera i nekako al opet Anderson je server ( al ne toliko dobar ) koji igra sa odličnim linijašem koji pritom ima sasvim dobar servis za španca. Klasično gubljenje para.
Iskreno bih ukinuo tipovanje bez OBJAŠNJENJA. Što se kladiš na nešto ? Nako jel, da nabiješ post na forumu, staviš listić na koji si stavio marku i četrnaest parova od kojih si fulio barem deset.
Viper je napisao/la:Prolaz Cluja kvota 1,25 jest da je malo ali je poklon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.