AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma vidjet cemo ja sam nesto skeptik u vezi Maldinija jer mislim da je ovo ona klasicna da se pridobiju navijaci a daj Maldini ce to namirisat i **** ih klulturno.
Silva hmm sta ja znam nije on vise ni upola igrac sto je bio al kad se sjetim Gomeza protiv Sassula bogami i na stakama je bolji od njega i sa Romagnolijem mislim da bi se dobro nadopunjavali a tu su jos za rotacije jos par solidnih igraca poput Palette.
Sta je sa Mexsexom? Jbo majku covjek kako je Miha doso propu u zemlju i ne izlazi meni pravo gotivan igrac budala na kvadrat al borac i to cijenim.
Silva hmm sta ja znam nije on vise ni upola igrac sto je bio al kad se sjetim Gomeza protiv Sassula bogami i na stakama je bolji od njega i sa Romagnolijem mislim da bi se dobro nadopunjavali a tu su jos za rotacije jos par solidnih igraca poput Palette.
Sta je sa Mexsexom? Jbo majku covjek kako je Miha doso propu u zemlju i ne izlazi meni pravo gotivan igrac budala na kvadrat al borac i to cijenim.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
meni baš mexes nedavno pade na pamet, nemam pojma šta je s njim na kraju bilo ni gdje je
sad je valjda slobodan igrač, nigdje još nije uspio preći.
maldini ga malo zeza, brate hoćeš-nećeš
večeras rom, šiljo i jack igraju, pa eto kome se gleda... pardon, ipak montolider ispred džeka
maldini ga malo zeza, brate hoćeš-nećeš
večeras rom, šiljo i jack igraju, pa eto kome se gleda... pardon, ipak montolider ispred džeka
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tri prvotimca zanimljivo 
A dvojica nisu zaslužili ni poziv[emoji2]
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
-
gambler1899
- Kontakt:
Povreda Montoliva , dobra ili loša stvar za nas 
sjebo je on ligamente, moze biti sretan ako bude "samo" 3-4 mjeseca pauze, a vrlo vjerovatno je do kraja sezone out.
a yebi ga, drag je meni on i koliko god ga se osporavalo, on je mozda nas i ponajbolji veznjak (sto je zalosna cinjenica, ali to je neka druga tema).
moze biti dobro ako pasalic i locateli budu imali vecu minutazu, a lose je jer ce govedo dobijati vecu minutazu
a yebi ga, drag je meni on i koliko god ga se osporavalo, on je mozda nas i ponajbolji veznjak (sto je zalosna cinjenica, ali to je neka druga tema).
moze biti dobro ako pasalic i locateli budu imali vecu minutazu, a lose je jer ce govedo dobijati vecu minutazu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pašalić je zvjerka ali šteta što to trener ne vidi, malac će na zimu da se pakuje.
Forza Milan!
to jel' zvjerka ili nije, mi to ne znamo
mada bi se zvjerka konacno trebala negdje skrasiti i redovno igrati da valja, a ne da ga ovako svi sutaju s noge na nogu gdje god da dodje.
inace rom odigrao vrhunski, znaci novi ugovor i klauzula 100 miliona, pa ko ga hoce neka odrijesi kesu
siljo, jack i ono malo sto je monto igrao ocajno, pogotovo ovaj prvi.
inace rom odigrao vrhunski, znaci novi ugovor i klauzula 100 miliona, pa ko ga hoce neka odrijesi kesu
siljo, jack i ono malo sto je monto igrao ocajno, pogotovo ovaj prvi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Pasalic je Van Ginkel, po svemu sudeci, mada se jos nadam da ce Pasalic odigrati kao i u Monaku sto je za nase uslove i vise nego dobro.
Rom odlican, retardirani Siljo vise ni u reprezentaciji ne igra dobro, znaci sad je totalni odron Biblijskih razmjera. Sreca pa se i Antonelli vraca za sedmiuc-dvije, valjda bude u punom trenaznom procesu i spasi nas muka.
Vidicemo sta ce Montela uraditi nakon povrede Montoliva, zao mi je momka koliko god lose igrao u Milanu, nekako mi je drag i umiljat.
Samo se nadam da nece Poli dobiti vecu minutazu, a i Bertolaci da nece u skorije vrijeme ulaziti, sve ostalo je podnosljivo, Mati, Sosa, Lokateli i Pasalic.
Rom odlican, retardirani Siljo vise ni u reprezentaciji ne igra dobro, znaci sad je totalni odron Biblijskih razmjera. Sreca pa se i Antonelli vraca za sedmiuc-dvije, valjda bude u punom trenaznom procesu i spasi nas muka.
Vidicemo sta ce Montela uraditi nakon povrede Montoliva, zao mi je momka koliko god lose igrao u Milanu, nekako mi je drag i umiljat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- senadrosoner
- Kontakt:
Montolivo je definitivno sazreo za klupe a i De Sciglio. Stvarano ne znam zasto Pasalica nije jos koristio?
Ac.Milan 2001-2024!
- nextterrain
- Kontakt:
Ma svakako je Montolivo out par sedmica i Antonelli će se uskoro vratiti
- muha milanez
- Kontakt:
Svakako ce Montolivo duze odsustvovat, tako da ne sumnjam da ce Montela tu pronaci adekvatno rjesenje. Mozda Locateli ili Pasalic da zaigraju. Ne moze se covjek oslonit na ove destruktive u vezi, svjestan je on toga sigurno. Valjda ce u januaru napokon potrazit kvalitetno rjesenje, vrijeme je.
Za De sciglia i Abatea vise nema kredita, bar ne bi trebalo da bude. Mada dok se Antoneli ne vrati, nema drugog rjesenja lijevo.. Desno moze Calabria.
Za De sciglia i Abatea vise nema kredita, bar ne bi trebalo da bude. Mada dok se Antoneli ne vrati, nema drugog rjesenja lijevo.. Desno moze Calabria.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mislim da smo davno ustanovili da od Montoliva nikakve koristi nemamo, isto kao i od panjuge Šiljka.
Ja sam Pašalića gledao dok je igrao za Monaco i bio je odličan. Neka mu pruži šansu pa da vidimo šta dečko može. Kad se Poli i ostali mogu blamirati po terenu onda može i on nešto pokušati. Ako je iko imao i previše prilike da se pokaže to su onda naši najveći invalidi.
Ja sam Pašalića gledao dok je igrao za Monaco i bio je odličan. Neka mu pruži šansu pa da vidimo šta dečko može. Kad se Poli i ostali mogu blamirati po terenu onda može i on nešto pokušati. Ako je iko imao i previše prilike da se pokaže to su onda naši najveći invalidi.
Forza Milan!
Montolivo deifinitivno sjebo ligamente i nema ga do iduće sezone, znači to je otprilike kraj njegove karijere, bar što se milana tiče 
brz oporavak montolideru, meni je on uvijek bio neobjašnjivo drag i simpatičan igrač
i ne razumijem baš toliki hejt oko njega, uvijek dobar i pouzdan igrač u velikim utakmicama, pa i generalno onaj period od dolaska u klub pa do loma noge je bio odličan, poslije toga se nikad nije uspio vratiti na stari nivo.
brz oporavak montolideru, meni je on uvijek bio neobjašnjivo drag i simpatičan igrač
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Brz oporavak Montolivu, ma Monto je zahvalan uvjek bio. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Drzi se kapitenu..... 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Samo se ti drzi sto dalje od terena kapitenu. Em ne igra, em cemo zaradit zbog njegove povrede. Halali Capitano al vrijeme je novac [emoji2]
Il Club più titolato al mondo!
Ode nam i Calabria 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.