FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
4:0 u MinKenu sta bi bilo da smo vas napali. 
Nadam se da ćemo se susresti ove sezone pa da vidimo koliko se Real može nadigravati sa Bayernom.Gledajući prošlost u većini slučajeva ste znali izvući deblji kraj. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Nadam se da ćemo se susresti ove sezone pa da vidimo koliko se Real može nadigravati sa Bayernom.Gledajući prošlost u većini slučajeva ste znali izvući deblji kraj.
Takodje.
Nego gdje mi je onaj kladionicar @anelbavarac s kojim se opkladih u avatar na godinu dana?
Ona petarda od Reala ostaje da se pamti minimalno deceniju, taman da se više i ne susretnemo.
Mada je veoma izvjestan okršaj ove sezone u CL.
Mada je veoma izvjestan okršaj ove sezone u CL.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- anelbavarac
- Kontakt:
Nesto ste trebali?Dzoni je napisao/la:Nego gdje mi je onaj kladionicar @anelbavarac s kojim se opkladih u avatar na godinu dana?
Pa hajd recemo da jeste imao priliku,ali svi su je imali, i nije samo on koji nije uspio u 3-4 utakmice da se pronadje, npr Goce njemu je trebalo dosta da se priviken,dobio je vjetar u ledja od uprave,trenera, saigraca,hajd ok on je švaba "naš" i ima ogoman potencijal,vec brušen u Dortmundu na velikoj sceni i ocekuje se od njega mnogo.muamerc je napisao/la:Imao je na pocetku sezone 3-4 utakmice priliku da pokaze sta moze a on nista, cak je bio igrac manje u svakoj. Tako da mi nije krivo za njeg. Nadam se da ce pronaci angazman tamo gdje ce moci igrati. Mislim da je problem kod njega samo u glavi.isakovich je napisao/la:Sistemacko propadanje Šaćira kod nas, dečko nikako da očara Pepa,ama sekunda jedne ga Pep ne želi izgleda.po mom ostao je zbog silnih ozljeda a ne što se racuna na njega.žao mi ga ima potencijal treba mu prostor i povjerenje.
Treba malo i Đerdanu dati motiva,pa makar i lažne nade da je potreban klubu,jer smatram da to zbilja i jeste.treba biti posten pa reci da je i on ima jako dobre partije na SP i da se dosta potrosio,pa onda ozljede itd.
I kamerman sa ES prikazuje ga kao potencijalnu zamjenu,a i skripi naprijed,ali ne razmjenu Pep Rafhinu za Lewata
ps
Sta je Bilalu koda mu je neko pisao mal mal ozljedjen,a Swajn izgleda kara li kara prosto mu se hebe za fuzbal.
VOLIM BAYERN
Lijepo je da eksperimentiše oko ekipe, no nadam se da će se uozbiljiti kada dođe druga faza Lige prvaka.
Mogli bi mi opet igrati protiv Arsenal-a. Statistički, svaki novi susret između ova dva kluba povećava vjerovatnoću da će Englezi proći dalje.
Mogli bi mi opet igrati protiv Arsenal-a. Statistički, svaki novi susret između ova dva kluba povećava vjerovatnoću da će Englezi proći dalje.
Iskreno ne bi volio susret sa Realom osim u finalu,jer oni su cudna ekipa,imaju trenera rodjenog za turnire LP,a igrace kojima je exstra gust igrati LP-a, a domaca im dodje kao "ponizenje" neatraktivno za takve zvijezde.Smatram da je Real ove godine zreo za odbrani titulu LP,ali naravno to ce pokusati preko FC Bayern München 
VOLIM BAYERN
I ja ne bih volio Real, Chelsea i Athletico prije finala. A volio bih Liverpool (zbog brata), Arsenal cisto da utvrdimo gradivo (salim se, zbog stila kojeg gaji profa nekako nam leze), Barsu (da vidimo jesul nadosli
), Juve (da vidimo taj 'talijanski strah i trepet, da li su oni napredovali
), PSG mi je odvratan ali bih volio da se sastanemo da ubijemo arapima pojam o fuci, ko jos ima? Borusija, cesto s njima igramo pa to za drugi put. Sa Romom igramo sad. Porto? volio bih sa njima, oni se vole nadigravati, mogli bi nam oni leci na volej. Ostali nisu interesantni.
- farinelli123
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Lijepo je da eksperimentiše oko ekipe, no nadam se da će se uozbiljiti kada dođe druga faza Lige prvaka.
Ako naletimo na njih i ove godine, ili bolje receno, ako oni nalete na nas, mislim da ce da nas izbace, mada sam to mislio i prethodnih puta, ali ne moze navek.
•
anelbavarac je napisao/la:Nesto ste trebali?Dzoni je napisao/la:Nego gdje mi je onaj kladionicar @anelbavarac s kojim se opkladih u avatar na godinu dana?
Osim ako na forumu nemaju dva anelabavarca,onda ti nisi covjek od rijeci.
Ccc, anele gdje ti je avatar Real Madrida?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fire alarm in the team hotel forces FC Bayern out onto the cold streets of Moscow and a nearby restaurant, tonight. After one hour we've been given the all-clear
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... af7446b8cc
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... af7446b8cc
-
Nerminovic
- Kontakt:
Uvijek nesto kad smo u Rusiji. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
isakovich je napisao/la:Iskreno ne bi volio susret sa Realom osim u finalu,jer oni su cudna ekipa,imaju trenera rodjenog za turnire LP,a igrace kojima je exstra gust igrati LP-a, a domaca im dodje kao "ponizenje" neatraktivno za takve zvijezde.Smatram da je Real ove godine zreo za odbrani titulu LP,ali naravno to ce pokusati preko FC Bayern München
muamerc je napisao/la:I ja ne bih volio Real, Chelsea i Athletico prije finala. A volio bih Liverpool (zbog brata), Arsenal cisto da utvrdimo gradivo (salim se, zbog stila kojeg gaji profa nekako nam leze), Barsu (da vidimo jesul nadosli), Juve (da vidimo taj 'talijanski strah i trepet, da li su oni napredovali
), PSG mi je odvratan ali bih volio da se sastanemo da ubijemo arapima pojam o fuci, ko jos ima? Borusija, cesto s njima igramo pa to za drugi put. Sa Romom igramo sad. Porto? volio bih sa njima, oni se vole nadigravati, mogli bi nam oni leci na volej. Ostali nisu interesantni.
momci sta da vam kazem sanse sa realom da se sretnemo ili bilo kojomm drugom vecom ekipom pa cak i u osmini finala zavise iskljucivo od nas kako cemo zavrsiti,da je igra bajana nije,da smo statiticki bolji od protivnika ,jesmo,da imamo bolje irace imamo ,zavisi kako cemo dradtii sutra CSKa i dvomec sa romima,bez obzira sto su gradjani uzijanil oni nisu otpisani za borbu za prvo mjesto ,a Bogami i ovi romi imaju konja za trku ,u ovakvoj grupi je sve moguce pa i da zavrsimo drugi,u kom slucaju bi u osmini finala mogli igati protiv ekipa ,reimo ateltiko.M da zavrsi prvi,reala ,prcelone,celskog ,benfike....
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
sto se tice reala volio bi sa njima igrati jer imamo pozitivan omjer protiv njih samo bi nas guardiola mogao ukopat kao prosle godine igrati bez zadnjeg veznog i rafinjom u ekipi i dopustiti im onolike kontre. nadam se da je pep izvukao pouku iz tog i da mozemo real pobjediti jer mislim da i mi nekad moramo prepusttiti igru protivniku pa ih pokusat napasti iz kontri za sto imamo sjajne igrace posebno arjena koji prozivljava svoju drugu mladost hvala bogu nadam se da cemo ga jos gledati na zelenim terenima
joj hamo vidi mu glave
polako ljudi mi tempiramo formu baš kako bi zaigrali finale LP ove godine ,što se tiče međusobnih duela mislim da kod nekih recimo parova važno je to ko kome leži, Atletiko recimo ne leži ni Barsi ni Realu,mi ne štimamo Arsenalu onda Siti koji je po meni dobra ekipa ne može se snaći u Lp ali vidjećemo kako će ić dalje mi uglavno imamo sve potencijal,kvalitet igrače trenera još samo da igru popravimo i imamo kontroverznog Pepa s kim se nikad ne zna...
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... _TNM_ART_3" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je smijesno za ovako veliki klub kao sto je bayern mora se poraditi na ovome polju ,ogromne novce momcadi ubiru .
dajte momci je ko imam statisticke podatke od poslovanju ove sezone ,interesuje me kolko smo zaradili.
ovo je smijesno za ovako veliki klub kao sto je bayern mora se poraditi na ovome polju ,ogromne novce momcadi ubiru .
dajte momci je ko imam statisticke podatke od poslovanju ove sezone ,interesuje me kolko smo zaradili.
Nije Bayern za to kriv. Cardiff je ispao iz Premier lige, a opet je više novca na tv prava zaradio od Bayern-a.
Neutral je napisao/la:Nije Bayern za to kriv. Cardiff je ispao iz Premier lige, a opet je više novca na tv prava zaradio od Bayern-a.
znam ja za to ,ali def.moze se puno toga uciniti da se poveca ova cifra za jedno 40 miliona ako nista ,ipak cifra navedena u tekstu je presmjesna ,razumijem da su tu na to utjecali brojni faktori ,al def. klub kao bayern morao bi vise na ovome polju zaradjivati i uradti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.