Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 nov 2011, 00:44

Saurman je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Koja cista tri gola je mogao obraniti??

Ja i dalje stojim da kod nanijevog gola i kod ronaldovog drugog je mogao bolje reagovati al zato ostatak...nebi 5 golmana obranila a kamoli jedan...jel njegova krivica sto svaki sut iz slobodnjaka prelazi preko zivog zida???
Možemo se samo zahvaliti Begoviću što na semoforu nije bio dvocifren rezultat.
Ovdje pojedini kvazi stručnjaci nabijaju na nos Asmiru što je primio gol sa 30 m od igrača koji je br 1 po pitanju izvođenja slobodnjaka a gol Nanija je za mene umjetnost.
A šta ti si njegov advokat?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 nov 2011, 00:45

majestic24 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Koja cista tri gola je mogao obraniti??

Ja i dalje stojim da kod nanijevog gola i kod ronaldovog drugog je mogao bolje reagovati al zato ostatak...nebi 5 golmana obranila a kamoli jedan...jel njegova krivica sto svaki sut iz slobodnjaka prelazi preko zivog zida???
Možemo se samo zahvaliti Begoviću što na semoforu nije bio dvocifren rezultat.
Ovdje pojedini kvazi stručnjaci nabijaju na nos Asmiru što je primio gol sa 30 m od igrača koji je br 1 po pitanju izvođenja slobodnjaka a gol Nanija je za mene umjetnost.

Bio je na 5-6 metara od linije. Kad vidim kako je lopta Nanija isla u gol i kako je prosla iznad njega,moze se haman reci da ga je lobovao. Ja nekrivim Begovica ni za sta,vec kazem "mogao je bolje reagovati"
Ljudi Naniju je sjela kao sto sjedne jednom u 5 godina.Nani je bio 30 metara od gola Begovic je bio sasvim ok postavlje u toj situaciji.Lopta je dobila onaj ludi fels i bjezala od njega.Na kraju to izgleda ko lob ali je samo bio sut koji sjedne i jednostavno se ne brani.AKo cemo realno svih 6 golova su bili prelijepi ,i jednsotavno im je sve polazilo za rukom.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 16 nov 2011, 00:46

Svi koji napadate Asmira SRAM VAS BILO! :evil:
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 nov 2011, 00:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Rade Paprica 9, ne mozemo ja i ti izmisljati toplu vodu. Golman cuva jednu stranu, drugu zid i mislim da tu sva prica zavrsava. Niti jedan golman trenutno na svijetu ne bi odbranio niti jednu loptu koja je usla u nas gol. Prvi Ronaldov majstorstvo, poznati njegov sut kada lopta pada, pa se dize, pa pada, pa ne znas vise ni sta radi. Nani, pa pogledaj golcinu molim te i opet to lelujanje, onaj iz slobodnjaka, samo se naklonis i kazes bravo majstore.
S boldanim se ne bi složio niti jedan trener golmana, jer iluzorno je očekivati da vrhunski igrači neumiju prebaciti živi zid. No dobro poštujem.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 nov 2011, 00:50

U zivom zidu mu samo Dzeko skace, ostali su tu bili kao na treningu oni plasticni igraci. Kakav pad forme ljudi moji, pa rezultat nam je odraz igre cijelu tekmu. Imamo golmana koji je medju top 5 na Ostrvu trenutno, moramo biti sretni samo pri pomisli na to.

Drugi gol je po meni stajao tacno gdje je trebao, to sto je veza spavala da pokusa izblokirati Nanija i koji je u trenu oka uspio da se sjuri i uputi onakav sut bombu se desi jednom u sezoni, jbg, picimo dalje. Ostaviti tim na okupu, i vec sutra razmisljati o protivniku za prijateljsku tekmu u februaru i kako cemo u istoj pozvati Seferovice, Hajrovice i tu ostalu bagru sto se stalno spominje i lagano krojiti ekipu za WC2014.

Nista podrska za Asmira, podrska za sve njih, ja vjerujem da je on psihicki najstabilniji od svih igraca, sto se moglo vidjeti u bodrenju ekipe i kod 3-1 i kod 5-2 i bla bla.

Docekati momke kao istinske pobjednike, zasluzili su to.

Malo off, pardon.
Support Velez, It's logical! ★

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 00:51

PLJUJTE NAPAĆENE BOŠNJE, PLJUJTE !

I NE ZNATE NIŠTA DRUGO RADITI NEGO SE ŽALITI, ZATO NIKADA NEĆEMO NI USPJETI NIGDJE !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 nov 2011, 00:53

*p!p!t@* je napisao/la:PLJUJTE NAPAĆENE BOŠNJE, PLJUJTE !

I NE ZNATE NIŠTA DRUGO RADITI NEGO SE ŽALITI, ZATO NIKADA NEĆEMO NI USPJETI NIGDJE !
Prvo definiši pljuvanje.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 16 nov 2011, 00:54

On je slab golman i gotovo. Nijedan do sada golman nije imao neku internacionalnu klasu, kojeg underdog ekipa mora imati ako se želi boriti za prva mjesta u kvalifikacijama. Jest mlad, ima već dobro kontrolu lopte u zraku a nije to golman koji zna parirati dobro, gledam ga u Stoke-u i mislim da je i njih koštao ne samo jednom dosta. Dobro možda su mu ove greške potrebne i on mora da ih pravi da bi se razvio, ali trenutno je bezveze golman bez koristi u ovakvim sve-ili-ništa utakmicama.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 nov 2011, 00:57

marseille7 je napisao/la:On je slab golman i gotovo. Nijedan do sada golman nije imao neku internacionalnu klasu, kojeg underdog ekipa mora imati ako se želi boriti za prva mjesta u kvalifikacijama. Jest mlad, ima već dobro kontrolu lopte u zraku a nije to golman koji zna parirati dobro, gledam ga u Stoke-u i mislim da je i njih koštao ne samo jednom dosta. Dobro možda su mu ove greške potrebne i on mora da ih pravi da bi se razvio, ali trenutno je bezveze golman bez koristi u ovakvim sve-ili-ništa utakmicama.
hahah ti mora da se salis, pa pratim ja Eng ligu pa je taj isti Begovic spasio Stoke toliko puta realno....a i gledas ovo navijacki malo se posavjetuj sa nekim ko je ako nista duzi period branio pa ce ti objasniti par stvari ;) mozda i tebi trebaju ovakve greske da bi sta naucio :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2011, 00:59

marseille7 je napisao/la:On je slab golman i gotovo. Nijedan do sada golman nije imao neku internacionalnu klasu, kojeg underdog ekipa mora imati ako se želi boriti za prva mjesta u kvalifikacijama. Jest mlad, ima već dobro kontrolu lopte u zraku a nije to golman koji zna parirati dobro, gledam ga u Stoke-u i mislim da je i njih koštao ne samo jednom dosta. Dobro možda su mu ove greške potrebne i on mora da ih pravi da bi se razvio, ali trenutno je bezveze golman bez koristi u ovakvim sve-ili-ništa utakmicama.
Reče i osta živ , pa momak je jedan od najbolje ocjenjenih golmana EPL i ti si došao ovdje srati o tome kako on nema pojma.Svašta i ovaj forum prima. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 01:02

Rade Paprica 9 je napisao/la:

Prvo definiši pljuvanje.
Evo ti definicije...

Ko god je večeras jedva dočekao da konstatuje kako naši igrači, trener, i stručni štab ne valjaju, a do juče je šutio, za mene je pljuvator, mada je ološ konkretniji izraz ...

@marseille7 idi bolan spavaj, il' se skidaj s tih droga, raja će banove radi tebe bezze pokupit' ...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 16 nov 2011, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 16 nov 2011, 01:02

CLS je napisao/la:
hahah ti mora da se salis, pa pratim ja Eng ligu pa je taj isti Begovic spasio Stoke toliko puta realno....a i gledas ovo navijacki malo se posavjetuj sa nekim ko je ako nista duzi period branio pa ce ti objasniti par stvari ;) mozda i tebi trebaju ovakve greske da bi sta naucio :D
Obuzdaj se, šta ste se digli kao kur*etine. Mora biti kritikovan nakon ovakog nastupa, i sva kritika je opravdana. Stoke igra najjacu betonsku odbranu i svi znaju malo zasmetati napadacima da olaksaju Begovicu, ali kad uzmeš one stvari u kojim golman pokazuje svoju klasu tu je Begović loš. Nisam rekao da je nalošiji na svijetu ali brate nije ni blizu nekog boljeg kruga golmana, ja mogu sad odma polupjan 30 boljih nabrojat, sigurno jos više sutra.
Zadnja izmjena: marseille7, dana/u 16 nov 2011, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 01:04

Mislim da nije kriv niti za jedan go.Mozda je kod prvog gola se mogao bolje postaviti.
Medjutim nije lahko predvidjeti suteve Ronalda.
Odlican je Begovic golman tu nema polemike.Malo ga i mi dizemo u nebesa ,medjutim ko ce koga ako nece svoj svoga ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 nov 2011, 01:08

marseille7 je napisao/la:
CLS je napisao/la:
Obuzdaj se, šta ste se digli ko muške kurve. Mora biti kritikovan nakon ovakog nastupa, i sva kritika je opravdana. Stoke igra najjacu betonsku odbranu i svi znaju malo zasmetati napadacima da olaksaju Begovicu, ali kad uzmeš one stvari u kojim golman pokazuje svoju klasu tu je Begović loš. Nisam rekao da je nalošiji na svijetu ali brate nije ni blizu nekog boljeg kruga golmana, ja mogu sad odma polupjan 30 boljih nabrojat, sigurno jos više sutra.
cek da svarim malo tu logiku, ako odbrana dobro igra onda je i golman dobar ali ako odbrana lose igra sva kritika ide na racun golmana jer nema potrebe kriviti odbranu, a ni ti vezni dio ekipe jer realno to tako ide :D znaci....sutra umjesto sto ces nabrajati tih 30 boljih golmana ;) sjedi pred TV ili racunar, naruci picu, i polako utakmicu po utakmicu Begovicevu pogledaj u Eng pa se onda fino vrati sa zakljucima......
Pa sam poslije reko tata

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 16 nov 2011, 01:14

Ma mi smo **** od naroda!
Nas samo treba sranom motikom!

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 16 nov 2011, 01:15

marseille7 je napisao/la:
CLS je napisao/la:
Obuzdaj se, šta ste se digli ko muške kurve. Mora biti kritikovan nakon ovakog nastupa, i sva kritika je opravdana. Stoke igra najjacu betonsku odbranu i svi znaju malo zasmetati napadacima da olaksaju Begovicu, ali kad uzmeš one stvari u kojim golman pokazuje svoju klasu tu je Begović loš. Nisam rekao da je nalošiji na svijetu ali brate nije ni blizu nekog boljeg kruga golmana, ja mogu sad odma polupjan 30 boljih nabrojat, sigurno jos više sutra.
cek da svarim malo tu logiku, ako odbrana dobro igra onda je i golman dobar ali ako odbrana lose igra sva kritika ide na racun golmana jer nema potrebe kriviti odbranu, a ni ti vezni dio ekipe jer realno to tako ide :D znaci....sutra umjesto sto ces nabrajati tih 30 boljih golmana ;) sjedi pred TV ili racunar, naruci picu, i polako utakmicu po utakmicu Begovicevu pogledaj u Eng pa se onda fino vrati sa zakljucima......quote
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Očigledno nevariš najbolje. Normalno da će golman bolje izgledati ako je tvrda odbrana i ometa svaki pokušaj na njegov gol. Ali opet golaman pokazuje svoju klasu u određenim trenutcima, em ti ga paradama koje su kod Begovića jadne. Još kad nije slučaj Stoke moj prethodni post važi duplo, jer nam treba golman koji će da nas čupa a ne da kad dobija ozbiljne prijetnje pravi amaterske greske.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 nov 2011, 01:19

@marseille7 znaci treba nam golman koji treba da nas cupa ali nam ne treba jaka odbrana :D najjaci si i sto se tice Begovica, nece jos dugo igrati za Stoke vec za puno jacu ekipu, a tebi sretno sa PM12 ili Fifom 12 ili PESo jer tvoje fudbalsko znanje se vjerovatno zasniva na licnom iskustvu koje si stekao uz nabrojane igrice ;)
Zadnja izmjena: CLS, dana/u 16 nov 2011, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sam poslije reko tata

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 nov 2011, 01:19

marseille7 je napisao/la: Očigledno nevariš najbolje. Normalno da će golman bolje izgledati ako je tvrda odbrana i ometa svaki pokušaj na njegov gol. Ali opet golaman pokazuje svoju klasu u određenim trenutcima, em ti ga paradama koje su kod Begovića jadne. Još kad nije slučaj Stoke moj prethodni post važi duplo, jer nam treba golman koji će da nas čupa a ne da kad dobija ozbiljne prijetnje pravi amaterske greske.
pogledaj tekmu u francuskoj kad je stao na gol,pogledaj tekmu u zenici....ako ne vidis neke stvari,a to je da je begovic svojim paradama nas spasio onda podhitno leti:

http://www.svjetlost.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 nov 2011, 01:22

asmir nije kriv ni za jedan gol... kod slobodnjaka i nanijevog gola niko ne ide u blok, a zivi zid (kod slobodnjaka) ne skace ni u jednom slucaju... da je kod suta nanija stajao blize liniji opet ne bi odbranio, a da kojim slucajem u slicnim situacijama stalno stoji blize liniji, svaki sut iz daljine po golu bi bio gol, jer tako uopste ne skracuje ugao...

asmir je odbranio sto je mogao... ostalo tesko da bi ijedan golman odbranio...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 nov 2011, 01:24

smijesno je Begovica okriviti i za jedan gol, sta ste vi ocekivali cudo mozda? Cudo se desi jednom, a sta je sa ostalih 5 lopti kod kojih nije imao sansi i sta je sa onih koje je odbranio koje isto spadaju pod to cudo. Covjek je bio kao na streljani, sa zidom u kojem samo DZEKO skace.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 8 gostiju.