AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I treba da trazi. Ovi nasi iz uprave sad trebaju nuditi svaki mjesec milion manje.
Sto se mene tice volio bih da ga vise ne vidim u dresu Milana.
Sto se mene tice volio bih da ga vise ne vidim u dresu Milana.
Imam dojam da traži tu cifru za koju zna da mu Milan nikad neće dati (a i ne može), samo da bi imao lafo izgovor da ne ostane. I da mu ponude 9, on bi tražio 10 miliona.
Njemu je bitno da se izmuze što više para za njega i agenta, a ovo je idealna prilika da u svom prajmu kao slobodan agent ostvari ugovor života.
On je prije par godina u zadnjem momentu odbio Romu sa kojom je imao sve dogovoreno, samo jer mu je Milan ponudio nešto višu platu. Već tad se moglo naslutiti kakav je profil čovjeka, tako da nas ništa ne treba čuditi.
Njemu je bitno da se izmuze što više para za njega i agenta, a ovo je idealna prilika da u svom prajmu kao slobodan agent ostvari ugovor života.
On je prije par godina u zadnjem momentu odbio Romu sa kojom je imao sve dogovoreno, samo jer mu je Milan ponudio nešto višu platu. Već tad se moglo naslutiti kakav je profil čovjeka, tako da nas ništa ne treba čuditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tih 9M bi mogao dobiti jedino Zlatan da je 5 godina mlađi. A ne lik sa 18 dobrih mjeseci u 5 sezona.
Ionako je duo Tonali - Bennacer daleko brži i agilniji.
Ionako je duo Tonali - Bennacer daleko brži i agilniji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Te pare koje on trazi mogu dati napadaču koji ce dati 20+ golova u sezoni ili nekome koji cini prevagu golovima i asistencijama, plus samom igrom.
Previše mu je i tih 6.5M, on je igrac ranga 4.5M - 5M.
Mislim također da Maldini i Co gledaju igrace koji su i karakterno za Milan, Kessie otpada tu svakako kao i Hakan i Gigio jednostavno su supci ispali i to je to.
Ne zali za njima, ali tesko se i moglo uzeti pare kad nisu htjeli ici prije kraja ugovora
Previše mu je i tih 6.5M, on je igrac ranga 4.5M - 5M.
Mislim također da Maldini i Co gledaju igrace koji su i karakterno za Milan, Kessie otpada tu svakako kao i Hakan i Gigio jednostavno su supci ispali i to je to.
Ne zali za njima, ali tesko se i moglo uzeti pare kad nisu htjeli ici prije kraja ugovora
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini "sklapa" svoj Milan ali u dogovoru sa trenerom. Uhljepi u ovoj porodici nisu potrebni. Pioli je napravio fantastičnu atmosferu u ekipi, a igrači poput Kessiea je kvare.
Theo koji je daleko važniji igrač, momak koji može bukvalno da bira tim u kojem će igrati, potpiše na 4 godine za 4.5M. A trkač traži 9M.
Theo koji je daleko važniji igrač, momak koji može bukvalno da bira tim u kojem će igrati, potpiše na 4 godine za 4.5M. A trkač traži 9M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da Franck narusava atmosferu ne bi bio starter i dio ekipe,to je jasno kao dan,nemaju igraci medjusobno problema oko toga,isto je bilo sa Gigiom i HakanomRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 21:37Maldini "sklapa" svoj Milan ali u dogovoru sa trenerom. Uhljepi u ovoj porodici nisu potrebni. Pioli je napravio fantastičnu atmosferu u ekipi, a igrači poput Kessiea je kvare.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kvari atmosferu na terenu. Čovjek nije ništa odigrao ove sezone.
Kad se sjetim one monstruozne partije Bennacer protiv Atletica, te nedavno protiv Sampdorie, i mrtvilo Kessiea tokom sezone, sve je jasno.
Kad se sjetim one monstruozne partije Bennacer protiv Atletica, te nedavno protiv Sampdorie, i mrtvilo Kessiea tokom sezone, sve je jasno.
- muha milanez
- Kontakt:
Sutra Tonali - Bennasser kreću svakako od početka. Dobit Salernitanu pa rahat ispratiti ostatak kola
Evo i granata zabija u derbiju
Evo i granata zabija u derbiju
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Andrea B., Sanches, Botman, Adli, Pobega i dosta za ljeto. 
- muha milanez
- Kontakt:
To je to, vjerujem da će i biti tako.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ovako ostane, Milan dobije Salarentanu i LPa je skoro pa osigurana. -11 je ipak dovoljno u zadnjih 12 utakmica.
Pa svi ti gore nabrojani igrači će biti zapravo plaćeni ukupno 50-55 miliona. Ostane i dovoljno novca za desno krilo.
Prema svim najavama i pisanjama to je najčešće spominjana varijanta za ljeto.
Pa svi ti gore nabrojani igrači će biti zapravo plaćeni ukupno 50-55 miliona. Ostane i dovoljno novca za desno krilo.
Prema svim najavama i pisanjama to je najčešće spominjana varijanta za ljeto.
- muha milanez
- Kontakt:
Moralo bi se obratiti pažnja na to desno krilo, ne možeš igrati Lp sa ovim što imaš trenutno.
Al hajde, neka prvo produže ugovore Leao, Bennaser, Kalulu. I to bi bio ogroman posao.
Nisam upratio situaciju oko Tomoria, jel on već otkupljen ili treba još nešto prema Chelseau?
Al hajde, neka prvo produže ugovore Leao, Bennaser, Kalulu. I to bi bio ogroman posao.
Nisam upratio situaciju oko Tomoria, jel on već otkupljen ili treba još nešto prema Chelseau?
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tomori je otkupljen za 30M.
Bennacer, Leao i Kalulu su vec praktično dogovorili sve oko novih ugovora.
Onda nakon službenih objava, ide sklapanje ekipe za narednu sezonu. A vjerovatno se puno i ne priča o transferima bili oni dogovoreni ili ne, dok je sezona u toku. Ekipi je potreban mir do kraja sezone.
Bennacer, Leao i Kalulu su vec praktično dogovorili sve oko novih ugovora.
Onda nakon službenih objava, ide sklapanje ekipe za narednu sezonu. A vjerovatno se puno i ne priča o transferima bili oni dogovoreni ili ne, dok je sezona u toku. Ekipi je potreban mir do kraja sezone.
- muha milanez
- Kontakt:
Da, zaboravio sam da su završili obaveze prema Chelseau.
Odlično!
Odlično!
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sutra bi mogao biti meč koji znači i LPa. Zato se nadam da će odigrati na 120% i ako igraju protiv tima koji je primio preko 50 golova. U ovom periodu sezone nema lahkih mečeva u ligi.
- OldFashioned
- Kontakt:
Papčine kao on, Dollaruma i Turčin se služe istom taktikom.
Ne vara te osjećaj, to je yebena fakta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
celikmilan
- Kontakt:
Nitko zaista ne zna kakav će da bude sljedeći mercato i koliko novca će biti na raspolaganju. Ozbiljni su oko Botmana možda i Sanchesa. Sad se počeo spominjati i Mazraoui iz Ajaxa, samo ne znam šta će im on. Ako Zlatan ne produži vjerovatno će uzeti Belottija. I o Noa Langu se piše. Samo ne znam da li ga misle kao krilo ili kao špic. To desno krilo je baš rak rana. Kad bi doveli Antonyja iz Ajaxa pa ga doveli kao tandem sa Leaom to bi bio pun pogodak.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Puno se mi žalimo za napad a ekipa postigla 50 golova.
Bolje je imati u ekipi 4-5 igrača koji doprinose po sezoni 15+ golova i asistencija nego jednog koji ima učinak od 25+
Bolje je imati u ekipi 4-5 igrača koji doprinose po sezoni 15+ golova i asistencija nego jednog koji ima učinak od 25+
-
celikmilan
- Kontakt:
To je tačno ali Messias, Saelemaekers and Castillejo zajedno ne mogu donijeti tolike brojke.
- OldFashioned
- Kontakt:
Zajedno ne vrijede jednog ugovora prosječnog prvotimca. Saleta bi ostavio za klupe kad uđe kao zamjena da unese živost i kad branimo neki rezultat, ali podhitno odvojiti dobru lovu za prvoklasno desno krilo!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.