Uh kakva nas utakmica ocekuje na Vracaru u nedelju. Iskreno se nadam sjajna. Idemo na noge izuzetno talentovanoj ekipi Rada,nemam precizan podatak ali mislim da su oni u ovome trenutku najmladja ekipa sampionata.No na rad cemo da se vratimo nesta nize.
Sta reci o Crvenoj zvezdi.Nakon jedne poprilicno tanke utakmice protiv Javora u sredu na Marakani svi se nadaju da to moze i mora da se popravi u narednim kolima,ako je moguce vec na Banjici.Vecina se nada da ce se stoperi uigrati,da ce bekovi proigrati,da ce iz igre izaci Milijas,da ce Lazovic da pokaze svoj potencijal i jos mnogo toga.Ali kljucna rec je nadaju se.Medjutim ja ne ocekujem neke velike promene jer ne moze se za tri dana nista krucijalno promeniti,ne moze za tri dana Jankovic nauciti kako treba voditi ekipu,niti Milijas moze nauciti da se krece i poceti trcati,niti Mudrinski ne moze nauciti da se otvara,niti Petkovic da centrira i slicno.Doduse Petkovicu nece ni trebati centarsut jer ako i bude igrao on ode na poziciju stopera jer se vraca Mladenovic u ekipu.
Iskren da budem ni sam ne znam u ovome trenutku sta je pametnije i kako postaviti ekipu protiv rastrcanog protivnika koji sigurno nece igrati bunker.U takvom omeru snaga jedan vezni red u kome bi bili Micko i Garrido kao zadnji vezni,te gore tri pokretna igraca u vidu Vukana ili Kadua te Kasalice i Lazovica bi bio pun pogodak,ali Jankovic to nikada nece dozvoliti jer po njegovoj filozofiju u ekipi moraju biti Milijas,Milivojevic ili Dimitrijevic.

Steta zaista.Jos ce biti zanimljivo videti kako ce se Mudrinski snaci na poziciji napadaca,poznato je da on tesko moze da pobegne napadacima ali ako ne moze pobeci Vitasu i Cirkovicu onda stvarno ne znam kome moze.
Rad.Itekako zanimljiva ekipa.Poznavajuci dosadasnji rad mislim da oni idu nesta u sastavu...
---------------Kljajic----------------------------
---Vico----Cirkovic----Vitas-----Lekovic-----
---Prso----Raspopovic---Gnjatic----Adamovic----
------Djurdjevic-----Perovic-----------------------
Mislim da ne bi trebalo biti vecih promena.Na golu mali Kljajic,vrlo talentovan golman koji se vec dokazao u par navrata,iako vrlo mlad ima poprilicnu rutinu i sigurnost.
Na desnoj strani igra Vico,mogao bi da bude otkrovenje sampionata.Momak je 1995.godiste,izdanak Radove skole,vrlo talentovan bek.Sredina pripada Cirkovicu i Vitasu takodje izdancima skole Rada,Vitas je i kapiten kluba,oba se lepo postavljaju,skok im je prednost,ali im brzina ne lici ni na sta,to se mora koristiti.Levo je vec podugo jedan od najboljih bekova lige Lekovic.Da je srece i da je jedna od prethodnih uprava imala pameti sada bi ga gledali u dresu Zvezde ili bi ga do sada vec poprilicno unovcili.
Vezni red pocinje sa jos jednim nasim izdankom,Milanom Prsom,igrac koji kod nas nikada nije dobio pravu sansu u Radu se razigrao i postao veoma bitan sraf u njihovoj masini.Pore dnjega je Ognjen Gnjatic,BiH mladi reprezentativac bivsi igrac Kozare koji je vrlo brzo uspeo da se uklopi u njihov stil i odigrao je skoro sve meceve u polusezoni.Levo je pridoslica iz Spartaka Adamovic,jos uvek nije potpuno uklopljen u stil igre.
U napadu su Slavko Perovic nekada nas igrac te Uros Djurdjevic koji je doneo bod Radu u Kragujevcu.Ja se iskreno najvise pribojavam dvojca Perovic-Djurdjevic.Perovic se mnogo izvlaci na obe strane terena trazi loptu,ide nazad po nju te tako izolira malog Djurdjevica koji je 1994.godiste samog u napadu da se "tuce" sa odbranom i to je funkcionisalo do sada.Na njih moramo posebnu paznju da obratimo te na prekide koji su lepa prilika za fudbalere Rada uvek bili,pre svega zbog stopera.
Nedelja od 14:00 je stvarno lep termin,solidno vreme za fudbal,teren bi trebaloda je u lepom stanju i trebalo bi biti dosta navijaca na Vracaru,a ja se nadam i dobrom mecu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))