Safet Sušić - Pape

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Monolog » 10 okt 2010, 10:34

Saban je napisao/la:Do sada je u kvalifikacijama sve normalno. Da smo pobjedili Albaniju (a centimetri su falili) :!: bili bi na diobi prvog mjesta sto je svakako iznad svih ocekivanja jer smo kvalifikacije startovali kao poslednja ekipa iz trece grupe :?: . Jos smo tu trecu grupu zasluzili kada smo igrali sa Dzekom, Misimovicem, Salihovicem...u punoj formi, u naj boljim njihovim danima. U ovim kvalifikacijama definitivno smo izgubili naj vaznijeg igraca iz proslih. Misimovic je zavrsena prica, Dzeko se mora vratiti ili smo totalno potonuli. Sa njima takvima, sa Pjanicem koji ne igra za svoj klub, sa igracima iz Izraelske, Belgijske, Hrvatske, Grcke, Svajcarske lige :idea: ...sa igracem na jednoj od najvaznijih pozicija koji ne igra na sekunde za svoj klub u Rusiji. U ligama petice imamo 4 igraca...niti jednog u Spanskoj, Engleskoj, Italijanskoj ligi. Ako sa takvim timom Susic osvoji drugo mjesto treba ga proglasiti za genija, realna opcija je 3-4 mjesto. A vi, potomci pobjegulja, i Ljajicevi zemljaci, prdite do mile volje...kada vam se vec dopusta i kada ste nasli mjesto gdje cete istresati svoje frustracije. Sto puta su mi drazi Dominkovic, Ceko, Colakovic, Abdic...od vas. :arrow:
Legenda:
:!: - Onakva Albanija se morala pobijediti, a mi to nismo uradili. Da je Albanija pobijedila nas, oni bi bili prvi na tabeli.

:?: - Iz koje je jakosne skupine onda Albanija?

:idea: - reprezentativci Rumunije igraju u rumunskom šampionatu(njih 10), tu su još i igrači koji nastupaju u Saudijskoj Arabiji, Ukrajini, Portugalu(nisu standardni u ekipi), Holandiji, sjede na klupi u ekipama iz donjeg doma Njemačke lige ili su u sastavu Intera jednom u 15 utakmica. Dakle, šta treba reći njima ukoliko osvoje jedno od prva dva mjesta? Što se tiče Bjelorusije, pretežno su tu igrači iz domaćeg prvenstva, rezervni golman zenita, Hleb koji ni u Birminghamu ne može izboriti mjesto u prvih 18...Šta tek reći za njih? Smiju li oni biti u prva dva mjesta obzirom na njihov roster? Albaniju neću ni komentarisati.

:arrow: - To što su ti mafijaši draži, dovoljno govori o tebi. Drži se ti svojih idola, @Šabane jedan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 okt 2010, 10:50

Evo da malo uporedimo i vrijednosti timova u grupi (osim Francuske)
Imamo najskuplji tim od ove navedene 4 ekipe, i najskupljeg igraca. Eh moj Pape.
Sto bi rekli njemci, novac ne zabija golove :roll:

Bosna i Hercegovina - 104.000.000 €
Rumunija - 72.750.000 € ..
Albanija - 28.625.000 €
Bjelorusija - 24.800.000 €

Najskuplji igraci:

Edin Dzeko 30.000.000 €
Christian Chivu 15.500.000 €
Lorric Cana 10.000.000 €
Alexandr Hleb 7.000.000 €

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 okt 2010, 11:00

Nisam nista vise ni ocekivao od tebe Safete...Ne uzeti ulogu favorita protiv ALbanije, sa ovakvom repkom, mozes samo ti, marioneta ovog saveza i najgori trener, ako se trenerom mozes ikako i nazvati, od kad igra ova repka!!!
Znaci, prvi sam bio na ovoj temi, ODMAH PRVI DAN KAD JE UZEO TRENERSKU PALICU, da odmah napustis ovaj brod, i da fino lijepo odes do Segeja Barbareza i lijepo ga zamolis da preuzme ovu repku, kad je onda covjek i htio to da uradi...
Evo sto nije imao rezultata i sto ih nema, nego je jos od heroja nacije, Dzeke, Misketa i ostalih, napravio igrace koje mi vec polako mrzimo...Ne mogu da vjerujem koliko sam Dzeki i momcima, uputio ruznih rijeci na tribini u Tirani, a sve zbog Papeta....
Dovoljno ova zemlja ima problema Pape i bez tebe...Zato te jos jednom molim, sacuvaj i to malo obraza sto ti je ostalo, ako ti je ostalo, otidji do Barbareza i zamoli ga da te zamijeni sto prije i dok jos ima vremena.....
Nisu bola ni rezultati bitni, bitan je pristup koji takva seljacina ko ti ne moze ni imati a ne nesto drugo da uradi....
Zbog ovih gostovanja u kreditima sam do grla, i nemam vise snage da gledam onakvu pic.kastu ekipu da seta po terenu, bez glave i repa, ne zna se ko pije ni ko placa, a protivnik nam Albanija, ekipa i navijaci koji su do ranih jutarnjih sati slavili po Tirani ovaj bod, kao da su osvojili svjetsko prvenstvo...
Idi do Barbareza, nosio te djavo hiljadu i jedna vise, i tebe i te koji su te postavili da razvalis ovo malo sto je ostalo za razvaliti...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 okt 2010, 11:04

Alipasino je napisao/la:Susicu kako te nije stid.Pa zar si jos uvjek selektor.Ti si prodana dusa od saveza papak jedan.Trebaju te u Zenici izvizdat da ti i ono sto si bio dobar igrac prisjedne u zivotu.Ako imalo imas ljudskosti idi nemoj da nam ovo malo srece sto smo imali sa repkom oduzimat.Sram te bilo.
Tako je..Ja posto bojkotujem domace utakmice i ne idem na njih, idem na sve gostujuce, da od mene ovaj savez ne zaradi ni marke, molim vas da ga unistite u Zenici na sve moguce nacine...Pic.ka jedna nesposobna i maksimalno bezobrazna.....Neka ide opet u Prcajlziaspor i Guzispor, nek ih opet trenira..to je njegov nivo...

nihco

Post Postao/la nihco » 10 okt 2010, 11:07

prevazilazenje mentaliteta koji slavi tipove i retoriku poput cire blazevica je uslov, ne samo sportskog, nego i napretka uopste na ovim prostorima. nama je, nazalost, potreban turbo folk, ciro je turbo folk. ne vidimo dalje od gajbe piva i porcije cevapa. problem koji bi docekao i sve druge trenere.
Sent from my Commodore 64

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 okt 2010, 11:07

Carina, svaka ti cast i za kredite i za gostovanja i za sve ostalo, ali o cemu pricas? O kojem Barbarezu? Safet jest magarac al da prelazimo na malo veceg trenerskog magarca stvarno nema smisla. Sta je to postigo doticni, da li je ikad ali pazi ikad vodio neku ekipu 90 minuta, pa makar i na terminu?
Dajte ljudi kad pricamo pricamo realno, nama treba selektor a ne opet bivsi as koji pojma sa trenerskim poslom nema. Pazi sto ti kazem Sergej bi istu ovu repku doveo u stanje u kakvo je doveo i Safet.

Nama treba Mesa za selektora i to odmah danas. Sergej neka bude asistent za pocetak pa nekad aBd kada se dokaze kao trener niko sretniji od mene da preuzme repku i unese joj malo pozitivnog duha.

Mesa, Dusko, Ristic dajte bilo koga ko je trener a ovog srndaca treba otjerati u 100 lijepih stvari.

Sto Carina kaze, od heroja je napravio ljude kojim psujemo. Safete budi covjek, otidji sam, pojacaj ekipu.

Definitivno najgori selektor bilo koje repke na svijetu. Mislim da San Marino ima boljeg trenera.
Cuva Bog Zelju svog!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 okt 2010, 11:08

nihco je napisao/la:evo ponovicu pitanje.
pape veceras da otkaz, sta da radimo?
On sto smo MORALI uraditi prije nego sto je ovo smetlje od saveza izabralo Papeta, cim su vidili da se Barba prijavio...

SAMO JEDNO IME ZASLUZUJE DA NAS VODI DALJE I NIKO VISE....

S E R G E J B A R B A R E Z !!!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 10 okt 2010, 11:10

Probisvjet je napisao/la:Nekad sam napisao da cemo plakati za Cirom. Ne placemo ali bi rado vidjeli tog strucnjaka opet na klupi BiH.
Rekao sam da priglupa osoba kao sto je Pape ne moze da izracuna rezultat zadatka koji je sam sebi postavio, tako da taktika za njega ne igra nikakvu ulogu! On postavlja igru diletantski, sa znanjem neznanja koje cuva samo za sebe.
Nema on ni trunke slifa za takav posao! Zasto nogometni savez davanjem jos sansi unistava jednu vrlo nadarenu generaciju?! Zato jer sa Papetom mogu upravljati kakao zele, jer i sam Pape zna da dobiva platu za koju nije ni kadar ni.... sta sve nije?!
Zasto Pape "IGRACKA LEGENDA" , a koja je u mojim ocima sve manja, zbog toga sto taj epitet treba da ima neko ko je kompletan, a Pape sigurno to nije!
On je obicni PAKŠU! Dosao je da handri istraumiran narod novim traumama! Sto Pape bolan ne handris nekog u Francuskoj iz koje si dosao.
Haj' sto je supak nego je i bezobrazan jer se zavario za stolicu koja mu ne odgovara i koju ne zasluzuje!
Mozda je to zbog oboje! Supak i bezobrazan!
PAPE ZA MENE VISE NISI LEGENDA, LEGENDA JE ONAJ KO TO IME ZASLUZUJE! LEGENDA JE HASE, VAHA, OSIM... U PRAVOM SMISLU ONI KOJI SE NISU PROVALILI!
AKO IMAS IMALO MERHAMETA I LJUSKOSTI SPREMAJ KOFERE PA ZA FRANCUSKU! TAMO JE TVOJA DOMOVINA! :twisted:
de ba ti se provali sad pravo...ne mora biti trenerska legenda-ako je fudbalska.
za papeta trenera seri koliko hoces ,jer je kao trener zaista LOŠ
ali kao igrac on je bio ZVIJEZDA,a legenda je
Ajvatar

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 okt 2010, 11:13

Cudi me da jos nema ankete o susicevoj ostavci, a tema je tako aktuelna!
Ja bi je postavio, ali neznam kako?
Znali ko?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 okt 2010, 11:13

Nema sta za reci. ovo je sve papetova krivica. covjek je potpuno zadovoljan sa 1 bodom iz tirane. ono sto je zanimljivo jeste da je albanija igrala upravo onako kako smo mi igrali prosle kvalifikacije. pozrtvavano, hrabro u svaki duel. ako se sjecate spahic je povrijeđen igrao protiv belgije u vrijeme kada nije ni imao kluba. sada je to potpuno druga prica. ne ide se u duele, spahic je jako nervozan, pravi teske faulove a ostala ekipa se jednostavno ne trudi.Izgubili smo raspolozenje i vratili smo se tamo gdje sam mislio da necemo biti jos par godina. Umjesto da krenemo pobjedivati velike mi se zadovoljavamo mrvicama. Na zalost (pitar sam veliki) pape nije dobro rjesenje, nemamo igru, ne pravimo sanse, imao igrace koji su poceli da se zajebavaju.jahic koji je odbrambeni defanzivni igrac vise nije u prvom planu dok na njegovo prirodno mjesto dolazi medunjanin. misimovica nema ali ga se ne smije staviti na klupu. tvrdoglavno se ibisevic stavlja na poziciju koja mu nije prirodna i tvrdoglavo se igra sa samo jednim (pravim) defanzivnim veznim.
pape je od ove repke napravio predstavu anti-fudbala
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

nihco

Post Postao/la nihco » 10 okt 2010, 11:14

carina je napisao/la:
On sto smo MORALI uraditi prije nego sto je ovo smetlje od saveza izabralo Papeta, cim su vidili da se Barba prijavio...

ovo mi lici ne parole 100 % bih i slicno. volio bi i ja to ali ne ide.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 okt 2010, 11:16

@Mirza
Vjeruj mi da sam dobro upucen kako bi Sergej vodio repku ali nebitno..Iako to je problem kod nas, to da nema iskustva i tako, ali vjeruj mi da Sergej vise zna o igri, pristupu i sto je najbitnije o nasim igracima nego svi ostali skupa, koje ti navodis...
Bola ima dvije godine, Sergej privatno kritikuje Misketa zbog njegovog pristupa igri i treninzima, ne u javnosti, nego dodje do njega i razgovara sa njima i milion drugih stvari...
Za Sergeja smo mi najjaca repka Europe, i nema niko jaci od nas...To je njegov vec odavno poznati stav...
A to je druze i moj stav....
U svaku tekmu hocu da ulazim sa tom mislju, i sa uzavrelom mostarskom krvlju....Sa 11 igraca koji ce ostaviti zadnji atom snage na terenu...Mogu se provozati 15 minuta bez zalaganja, ali budi siguran i da se zove Edin Dzeko nece osjetiti sesnaesti minut na terenu u svetom dresu...Neka ide u Wolsfburg hebo ga on...
Za mene ima da gine na terenu i tacka...
Ako nece on, ima ko hoce.....Samo sa tim nacinom mozemo doci do rezultata o kojem sad samo mozemo da sanjamo...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 okt 2010, 11:20

nihco je napisao/la:
carina je napisao/la:

ovo mi lici ne parole 100 % bih i slicno. volio bi i ja to ali ne ide.
Nego kako to ide danas u Europskom fudbalu??? Je li to nesto znaci individualna finansijska vrijednost igraca, njihova imena prezimena, ili ono sto oni jesu na terenu onih 90 minuta???? Bola, velika je razlika Edin Dzeko u Wolsfburgu i Edin Dzeko u repci..To je maksimalno 10% onog Edina iz Wolsfburga, ali ti to neces da vidis...A to 10% ne zasluzuje da nosi sveti dres...

I da slici na parolu 100%BiH...To je ono sto mi svi zelimo vidjeti na terenu...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2010, 11:25

katalinski je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nekad sam napisao da cemo plakati za Cirom. Ne placemo ali bi rado vidjeli tog strucnjaka opet na klupi BiH.
Rekao sam da priglupa osoba kao sto je Pape ne moze da izracuna rezultat zadatka koji je sam sebi postavio, tako da taktika za njega ne igra nikakvu ulogu! On postavlja igru diletantski, sa znanjem neznanja koje cuva samo za sebe.
Nema on ni trunke slifa za takav posao! Zasto nogometni savez davanjem jos sansi unistava jednu vrlo nadarenu generaciju?! Zato jer sa Papetom mogu upravljati kakao zele, jer i sam Pape zna da dobiva platu za koju nije ni kadar ni.... sta sve nije?!
Zasto Pape "IGRACKA LEGENDA" , a koja je u mojim ocima sve manja, zbog toga sto taj epitet treba da ima neko ko je kompletan, a Pape sigurno to nije!
On je obicni PAKŠU! Dosao je da handri istraumiran narod novim traumama! Sto Pape bolan ne handris nekog u Francuskoj iz koje si dosao.
Haj' sto je supak nego je i bezobrazan jer se zavario za stolicu koja mu ne odgovara i koju ne zasluzuje!
Mozda je to zbog oboje! Supak i bezobrazan!
PAPE ZA MENE VISE NISI LEGENDA, LEGENDA JE ONAJ KO TO IME ZASLUZUJE! LEGENDA JE HASE, VAHA, OSIM... U PRAVOM SMISLU ONI KOJI SE NISU PROVALILI!
AKO IMAS IMALO MERHAMETA I LJUSKOSTI SPREMAJ KOFERE PA ZA FRANCUSKU! TAMO JE TVOJA DOMOVINA! :twisted:
de ba ti se provali sad pravo...ne mora biti trenerska legenda-ako je fudbalska.
za papeta trenera seri koliko hoces ,jer je kao trener zaista LOŠ
ali kao igrac on je bio ZVIJEZDA,a legenda je
Zvijezda moze biti GRADNA, moze biti Ekrem Jevric... Moze bit bilo ko, al' legenda je legenda!
LEGENDE SE VOLE U SVAKOM SLUCAJU I KADA SU DOLE I KADA SU GOR.
U OVOM SLUCAJU SAFET SUSIC SE NE VOLI JER JE DOLE. ON NIJE LEGENDA, JER SE LEGENDAMA PRASTA!
NJEMU SE NE MOZE OPROSTITI JER SE PRIHVATIO OVOG POSLA SAMO ZBOG SVOJE KORISTI, A NA NAS BOSANCE I HERCEGOVCE, OBICNE NAVIJACE NIJE MISLIO! SEBICNO! ZNAO JE DA NISTA NE MOZE URADITI I ZYEBAO SVE NAS!
STO BI NAROD REKAO SUPAK I BEZOBRAZAN!
ZATO MOZEMO RECI DA JE SAFET SUSIC -PAPE BIO ZVIJEZDA ALI NIJE LEGENDA.
ZA LEGENDU TREBA MNOGO VISE!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 10 okt 2010, 11:29

Ovo je samo svojstveno PITARIMA(Oni koji misle da imaju pravo sami raspolagati Sarajevom kao gradom i BiH kaod rzavom za razliku od SVIH drugih i onima koji GODINAMA biraju na izborima ejdne te iste SDA koji ih tako"drzi")....Sad se STVARNO UOZBILJITE!

Ovdje NIJE TEMA-Susic ili Blazevic...Ovdje je tema SAFET SUSIC KAO SELEKTROR BiH a ne kao "bivsi igrac,majstor,virtuoz"!

Ovaj sto kaze"tri je vise nego 4"..mislim,nasim glupostima NIKAD kraja.Znaci ako neko igra sa San Marinom i Luxemburgom i osvoji 6 bodova,tih 6 bodova je"teze i vrijednije"nego kad neko sa gostovanja Spaniji i Njemackoj donese po bod" u sklopu nekih kvalifikacija..Pa to samo priglup covjek moze reci.

Safet Susic NIJE ZA SELEKTORA,NIJE NI ZA TRENERA PROSJECNE EKIPE PRVE LIGE FEDERACIJE.On je BEZ SUMNJE BIO veliki igrac a li trenerski mu posao NE IDE od ruke.On POD HITNO mora podnijeti ostavku!

Imamo mi u BiH 2-3 trenera koji su PUNO BOLJI od njega.
Moj odgovorna pitanje KO bi mogao doci da veceras Safet podnese ostavku(nece li Allah dati!) je:

Ibrahim Zukanovic
Abdulah Ibrakovic
Amar Osim.................uostalom zasto ne i Baka Sliskovic..kad je sa onakvom nikakvom ekipom postizao iole dobre rezultate gdje je imao 4-5 igraca da valja u repki,zasto nebi sa ovakvom repkom asova koju samo treba "posloziti" a za sta Susic nema"rjesenja"??

Ovdje ne govorimo samo o BIVSEM IGRACU FK Sarajevo vec o SELEKTORU BiH repke TRENUTNO.
Znaci ocekujem napokon i malo realnosti od Pitara...

PS:Kriviti Dzeku najveca je glupost jer Dzeku neko treba"hraniti loptama".Dok je u proslim kvalifikacijama Misimovic igrao da valja i Dzeko je davao..Nisu bez veze njega SUTNULI iz Wolfsburga,znaju Svabe sta rade!
Misimovic i Susic-OUT...najbolje rjesenje...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

nihco

Post Postao/la nihco » 10 okt 2010, 11:57

najbolje bi bilo spustiti loptu. pape nece otici jer bi to u ovom trnutku bio nelogican potez uprkos dijelu javnosti koji to trazi od njega.
i da ode, mi nismo u situaciji da na pozitivan nacin rijesimo pitanje selektora, narocito u ovom politickom trenutku. svim nam je jasno kakvi vjetrovi pusu i kakve blokade institucija su na sceni.
ovim , nama svojstvenim, fatalizmom samo otezavamo situacijuy i guramo reprezentaciju ka raspadu.
da se razumijemo, ne branim ja safeta susica, niti ga nesto cijenim na strucnoj osnovi, ali u ovom trenutku, tjeranjem susica rezemo granu jna kojoj sjedimo.
trebalo bi nam biti jasno da su bojkoti, dieswkvalifikacije i slicne rigdne metode ono sto neprijatelji hoce i sto bi trajno odgurnulo bih fudbal sa europske scene.

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 10 okt 2010, 12:17

Prvi put sam na Safetovoj strani. Posto vidim kakvih ovdje dusmana reprezentacije ima i prije svega novinara kojim ni Bog nebi bio dobar na klupi i svi oni ne shvataju da mi nismo Brazil. Napadaju ga svi zbog ove utakmice prije svega :roll: pa tu je najveci krivac Hasagic (kloc koji postavi zivi zid i onda stane iza njega i zabiju mu go u njegov ugao, MRŠ), pa onda Mravac koji mi se nikad nije svidjao (kloc bio kloc ost'o, MRŠ). Jedina greška safeta je neizvodjenje Misimovića koji se nije vidio, al dobro nek je i onog nafuranka izbacio i on se jos nesta ljuti ccc, lafo zvijezda post'o :? i nesta jos pricate sto nije ubacio treceg napadaca pa halo ljudi, trebo je onda i golman u napad pa da popusimo i ovaj bod, nismo igrali protiv San Marina. Bili smo bolji, nismo imali srece, onaj stoper Albanije odigr'o utakmicu zivota, ne znam sta hocete, novog selektora, mozda patriotu Vahu :roll: il pak nekog drugog kojem treba dati i vise od 800.000 € po sezoni ne kontam :?:

Ljudi sjetite se u kakvoj drzavi zivite i budite mi pozdravljeni
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 10 okt 2010, 12:19

nihco je napisao/la:najbolje bi bilo spustiti loptu. pape nece otici jer bi to u ovom trnutku bio nelogican potez uprkos dijelu javnosti koji to trazi od njega.
i da ode, mi nismo u situaciji da na pozitivan nacin rijesimo pitanje selektora, narocito u ovom politickom trenutku. svim nam je jasno kakvi vjetrovi pusu i kakve blokade institucija su na sceni.
ovim , nama svojstvenim, fatalizmom samo otezavamo situacijuy i guramo reprezentaciju ka raspadu.
da se razumijemo, ne branim ja safeta susica, niti ga nesto cijenim na strucnoj osnovi, ali u ovom trenutku, tjeranjem susica rezemo granu jna kojoj sjedimo.
trebalo bi nam biti jasno da su bojkoti, dieswkvalifikacije i slicne rigdne metode ono sto neprijatelji hoce i sto bi trajno odgurnulo bih fudbal sa europske scene.
ne slažem se, ovo nema veze sa politikom... kad bi sada otišao imali bi 4-5 mjeseci sa novim selektorom koji zna izvršiti izmjenu na vrijeme i sigurno jednu prijeteljsku da isproba nešto. Ovaj čovjek pojma nema i sa njim jedino možemo otići u 4. jakosnu skupinu :!:

nihco

Post Postao/la nihco » 10 okt 2010, 12:25

sombrero je napisao/la:
nihco je napisao/la:najbolje bi bilo spustiti loptu. pape nece otici jer bi to u ovom trnutku bio nelogican potez uprkos dijelu javnosti koji to trazi od njega.
ne slažem se, ovo nema veze sa politikom... kad bi sada otišao imali bi 4-5 mjeseci sa novim selektorom koji zna izvršiti izmjenu na vrijeme i sigurno jednu prijeteljsku da isproba nešto. Ovaj čovjek pojma nema i sa njim jedino možemo otići u 4. jakosnu skupinu :!:
nema veze? savez je pred raspadom, drzava u krizi..... je li ti mislis da bi fsrs, a sa njim i bosnjacko-hrvatska mafija dozvolili da dodje neki normalan, potentan trener?

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 10 okt 2010, 12:26

Mačor je napisao/la:Prvi put sam na Safetovoj strani. Posto vidim kakvih ovdje dusmana reprezentacije ima i prije svega novinara kojim ni Bog nebi bio dobar na klupi i svi oni ne shvataju da mi nismo Brazil. Napadaju ga svi zbog ove utakmice prije svega :roll: pa tu je najveci krivac Hasagic (kloc koji postavi zivi zid i onda stane iza njega i zabiju mu go u njegov ugao, MRŠ), pa onda Mravac koji mi se nikad nije svidjao (kloc bio kloc ost'o, MRŠ). Jedina greška safeta je neizvodjenje Misimovića koji se nije vidio, al dobro nek je i onog nafuranka izbacio i on se jos nesta ljuti ccc, lafo zvijezda post'o :? i nesta jos pricate sto nije ubacio treceg napadaca pa halo ljudi, trebo je onda i golman u napad pa da popusimo i ovaj bod, nismo igrali protiv San Marina. Bili smo bolji, nismo imali srece, onaj stoper Albanije odigr'o utakmicu zivota, ne znam sta hocete, novog selektora, mozda patriotu Vahu :roll: il pak nekog drugog kojem treba dati i vise od 800.000 € po sezoni ne kontam :?:

Ljudi sjetite se u kakvoj drzavi zivite i budite mi pozdravljeni
čovječe, igrali smo protiv Albanije koja je crkla nakon 70. minuta :!: Gdje je našem vrlom "stručnjaku" plan B, ak one ide po planu, gdje su unaprijed smišljenje izmjene, jel se to treba "prepustiti rijeci da nas nosi" pa šta bude :?:
Živimo u ku***, ali j*** tog čovjeka koj ise pomiri sa takvom situacijom.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.