Nisam nista vise ni ocekivao od tebe Safete...Ne uzeti ulogu favorita protiv ALbanije, sa ovakvom repkom, mozes samo ti, marioneta ovog saveza i najgori trener, ako se trenerom mozes ikako i nazvati, od kad igra ova repka!!!
Znaci, prvi sam bio na ovoj temi, ODMAH PRVI DAN KAD JE UZEO TRENERSKU PALICU, da odmah napustis ovaj brod, i da fino lijepo odes do Segeja Barbareza i lijepo ga zamolis da preuzme ovu repku, kad je onda covjek i htio to da uradi...
Evo sto nije imao rezultata i sto ih nema, nego je jos od heroja nacije, Dzeke, Misketa i ostalih, napravio igrace koje mi vec polako mrzimo...Ne mogu da vjerujem koliko sam Dzeki i momcima, uputio ruznih rijeci na tribini u Tirani, a sve zbog Papeta....
Dovoljno ova zemlja ima problema Pape i bez tebe...Zato te jos jednom molim, sacuvaj i to malo obraza sto ti je ostalo, ako ti je ostalo, otidji do Barbareza i zamoli ga da te zamijeni sto prije i dok jos ima vremena.....
Nisu bola ni rezultati bitni, bitan je pristup koji takva seljacina ko ti ne moze ni imati a ne nesto drugo da uradi....
Zbog ovih gostovanja u kreditima sam do grla, i nemam vise snage da gledam onakvu pic.kastu ekipu da seta po terenu, bez glave i repa, ne zna se ko pije ni ko placa, a protivnik nam Albanija, ekipa i navijaci koji su do ranih jutarnjih sati slavili po Tirani ovaj bod, kao da su osvojili svjetsko prvenstvo...
Idi do Barbareza, nosio te djavo hiljadu i jedna vise, i tebe i te koji su te postavili da razvalis ovo malo sto je ostalo za razvaliti...