Ma ludilo zadnje kolo! 10 000 navijaca Zaragoze na stadiounu Getafea, 4 crvena, nekoliko kilometara dalje apsolutno fenomenalna atmosfera na Vallecasu, gol u 93 minuti, Granada treba da izvede centar, jedan igrac dolazi i govori da je samo 0:1 sa Atletico i da ima jos 4-5 minutra igre, onda se oni hvataju za glavu....juznjak> je napisao/la:Aha,istina ziva. Bas sam gledao neke snimke ,u samom finisu tekme , trener Raya Sandoval kao moli Abela (trenera Granade) da im puste da zabijuD10S je napisao/la:Joj koja komedija, citam sad da su igraci Raya tamo negdje u osamdeset i nekoj minuti slagali igracima Granade da Villarreal gubi 2-0 od Atletica, a samo par minuta nakon toga Tamudo zabio gol. Sreca njihova pa je Atletico stvarno dao gol par minuta nakon toga, inace...![]()
Cilj opravdava sredstvo...par trenutaka kasnije Tamudo zabi iz cistog offsajda . Jos mi je zanimljivija ova serija Zaragoze . Sve je pocelo od Mestalle . Sljedece kolo u 90+ svira se jako sumnjiv penal za njih protiv Atletica,sinoc tri iskljucena igraca Getafea
bilo je tu jos cudnih odluka u njihovu korist. Nebi bilo lose da se provede kakva istraga .Mada mi je drago sto su ostali. Uglavnom,ove sezone katastrofalno sudjenje da ne pamtim losije .
I da,nista od Ovieda i Alavesa ni ove sezone .
U isto vrijeme na klupi Villarreala mole igrace Atletica da se ne trude bas, jer Malaga vodi, ne treba im... Zovu Godina: Diego, Diego, daj covjece, sta ti je ispascemo!