Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma nama je jucer falio samo golman, momci borbeni, svaki je odigrao odlicno, dugo smo bili bez Karacica, a i kad imas covjeka koji ne moze ama bas nista odbranit, ne znam da li je imao vise od 5 odbrana, ne mozes ocekivat pobjedu. Protiv Danske ono realno kad gledas trebali bi nas rasut, al za ovu reprezentaciju ne smijem vise nista rec, svaka im cast koliko su nas puta pozitivno iznenadili, vjerujem da uz pun Mejdan mozda mozemo imati neizvjesnu utakmicu
Da li ce Mejdan biti pun, kaze Mido imam još karata 10 dana da prodjem.. 
Kako ces gledat podcjenjivacki kad Brest Meškov igra LP u rukometu i naš ponajbolji igrač igra sa njihovih 7-8 u tom klubuemil02in je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Ma ne treba stvarati nikakvu euforiju pred Dansku, ja sam tu vec upisao poraz kada sam vidio grupe. Nase utakmice su dvije sa Litvancima i Bjelorusija kuci, ovaj bod je velike stvar i svi bi prihvatili X prije pocetka utakmice, samo je ostala ta gorcina jer smo bili bolji i trebali uzeti ovo ali na kraju ostali kratkih rukava.![]()
![]()
Naš problem je što većina raje na Bjelorusiju glada podcjenivački.Pa bolan oni ulažu u sport kao Njemci,imaju regulisano sve od mlađih uzrasta do seinora,finansije dvorane trening centri sve kao na zapadu.
Šteta, Karacic slomio dva prsta i ne igra protiv Danske...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naši rukometaši sad imaju ono što imaju Srbi i Hrvati u svim sportovima, imaju taj sportski bezobrazlu tako da kažem. Mi navijači tražimo samo borbu, da dadnu 100% od sebe, da srce na teren ostave i kad to urade na poraz im nećemo ništa reći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
znaci mogao bi mozda,mozda Loncar da bude u rosteru.Vedad87 je napisao/la:Šteta, Karacic slomio dva prsta i ne igra protiv Danske...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Takodjer vise prostova za Perica! Kolko tolko pozitiva.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zna li neko sta je sa golmanom i pivotom iz mlade repke koja je igrala SP u Zetri???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
vidjelo se u Minsku tamo kad je pao ono da je drzo se za prste i posle su mu stavili one bandaže ali ne znam posle da li je pucao 1-2 puta svega na gol..Zašto Mirsad Terzić više ne igra srednjeg već samo odbranu kakav je u Vespremu ?? Znam da mso prije koristili tu i Doborca i Harmandića..........Interesuje me da li postoji jos nekih BH rukometasa koji su kvalitetni,a koji nisu na spisku da li Markovic vrsi dobar odabir mislim je li ovo najbolje sto imamo ?? znam za onog Basica iz Chamberija da nece kao i Harmandic a je nesto s*aoVedad87 je napisao/la:Šteta, Karacic slomio dva prsta i ne igra protiv Danske...
Harmandic kad smo u Skenderiji igrali nije htio da udje, tako nesto ako se dobro sjecam. Basic bi bio odlican, ali ne znam kakva je situacija s njim. Mislim da bi on sad i htio igrati, ali pitanje je kako bi se odrazilo na atmosferu da se zovu sad oni koji nisu htjeli...A Mirsad i u vespremu uglavnom igra odbranu (bar one utakmice koje sam ja gledao).zgembo89 je napisao/la:vidjelo se u Minsku tamo kad je pao ono da je drzo se za prste i posle su mu stavili one bandaže ali ne znam posle da li je pucao 1-2 puta svega na gol..Zašto Mirsad Terzić više ne igra srednjeg već samo odbranu kakav je u Vespremu ?? Znam da mso prije koristili tu i Doborca i Harmandića..........Interesuje me da li postoji jos nekih BH rukometasa koji su kvalitetni,a koji nisu na spisku da li Markovic vrsi dobar odabir mislim je li ovo najbolje sto imamo ?? znam za onog Basica iz Chamberija da nece kao i Harmandic a je nesto s*aoVedad87 je napisao/la:Šteta, Karacic slomio dva prsta i ne igra protiv Danske...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mirsa igra samo odbranu.zgembo89 je napisao/la: vidjelo se u Minsku tamo kad je pao ono da je drzo se za prste i posle su mu stavili one bandaže ali ne znam posle da li je pucao 1-2 puta svega na gol..Zašto Mirsad Terzić više ne igra srednjeg već samo odbranu kakav je u Vespremu ?? Znam da mso prije koristili tu i Doborca i Harmandića..........Interesuje me da li postoji jos nekih BH rukometasa koji su kvalitetni,a koji nisu na spisku da li Markovic vrsi dobar odabir mislim je li ovo najbolje sto imamo ?? znam za onog Basica iz Chamberija da nece kao i Harmandic a je nesto s*ao
Harmandic je svoje zavrsio,oko Basica je davno ispricana prica.Ima Halilbegovic koji igra u Poljskoj.Redovno je najbolji strijelac svoje ekipe(raspon od 7 do 14 golova po utakmici).Igra poziciju desnog beka.Proslu sezonu igrao u bundesligi,trebao je i ovu ostati,ali otisao u Poljsku.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Ne znam na kojeg pivota mislis? Oba pivota iz te ekipe Halilkovic i Gradjan igraju u sarajevskoj Bosni, i realno oni nam sad ne trebaju jer imamo Toreta i Burica, al da su kapital za budućnosti to jesu. A sto se tice golmana msm da brani negdje u Francuskoj, e sad dal u prvoj ili drugoj ligi to ne znamSabinho je napisao/la:Zna li neko sta je sa golmanom i pivotom iz mlade repke koja je igrala SP u Zetri???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
bordobijeli
- Kontakt:
mislim da marka nece vracati nikog od starih igraca u reprezentaciju i ne treba ovi mladi zasluzuju šansu ,protiv danaca ima peric srednji a i panic moze igrati posebno sto sutira i lijevom i desnom a igrao je vec u par navrata srednjeg a na desnom imamo malinovica i savica .
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Halilkovica u prvom redu, a golman je Serdarevic i mozda bi ga trebalo pozvati da pojaca konkurenciju.esprit24 je napisao/la:Ne znam na kojeg pivota mislis? Oba pivota iz te ekipe Halilkovic i Gradjan igraju u sarajevskoj Bosni, i realno oni nam sad ne trebaju jer imamo Toreta i Burica, al da su kapital za budućnosti to jesu. A sto se tice golmana msm da brani negdje u Francuskoj, e sad dal u prvoj ili drugoj ligi to ne znamSabinho je napisao/la:Zna li neko sta je sa golmanom i pivotom iz mlade repke koja je igrala SP u Zetri???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Dobro... da ne pretjerujemo, hokej je broj 1.Ajax je napisao/la:Tako je njima je rukomet sport broj jedan. A Rutenka im je nesto kao nama Dzeko. Biti ce jako tesko pobjediti Bjelorusiju ali ne nemoguce. Nerjeseno protiv Danaca bi bio veliki korak naprijed i olaksalo bi situaciju.Hajmo je napisao/la:Samo ljudi koji ne prate rukomet mogu pomisliti da smo mi bili favoriti protiv Bjelorusa. Bod je veliki uspjeh i veliki korak ka EP. Moramo dva puta dobiti Litvaniju i Bjeloruse kući mada će biti dosta teže sa S.Rutenkom u ekipi.
Nogomet broj 2, a onda rukomet.
Ali, stoji da imaju odlicne uvjete, pa ova vrhunska dvorana u kojoj se igralo,
prima oko 10.000 ljudu i to je njima tek arena broj 2. u gradu..

Imaju i ovu koja prima 15.000..
Puno ulazu u sport..
U rukometu su blizu vrhu i mogu da igraju skoro sa svima i imaju jednog superstara Rutenku. U nogometu su skoro niko i nista. Hokej jeste vjerovtno broj jedan to nisam znao jer ne pratim taj sport. Mislio sam na reprezentaciju a ne na klubove !!
Gledam ove dvorane u Bjelorusiji, tačno se čovjeku plače. Mi što imamo sportskih objekata to je sve ostalo od SFRJ, ulaganje u sport 0. Samo u vlažnim snovima mogu zamisliti šta bi mi bili u sportu da naša djeca imaju normalne uslove za treniranje i finansijski podstrek od države.
Hebiga u Bjelorusiji još nema "demokratije" kao kod nas,kod njih još uvijek ima zakona u sportu i sportistima.voltron30 je napisao/la:Gledam ove dvorane u Bjelorusiji, tačno se čovjeku plače. Mi što imamo sportskih objekata to je sve ostalo od SFRJ, ulaganje u sport 0. Samo u vlažnim snovima mogu zamisliti šta bi mi bili u sportu da naša djeca imaju normalne uslove za treniranje i finansijski podstrek od države.
Joj kad se sjetim kako su uhapsili onog idiota Kaplana jer je prelazio ulicu van pješačkog prelaza
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ivane! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
+1zizu1991 je napisao/la:Ivane!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.