U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Kad je slijedeca utakmica?
JaštaAdi_Zepce je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Im'o sam jedan duel sa njim na jednom turniru dok smo još mali bili, jedna njegova lopta me pogodila u glavu pri skoku(naravno nije bio ubačaj nego direktan šut). Tad' sam osjetio da će jednoga dana nešto od njega biti.Adi_Zepce je napisao/la:Ja sam vidio da ga dosta ljudi fali.Nisam ga nikad gledao uzivo,ali s obzirom da je standardan sa 19 godina u timu koji ce vjerovatno u 1.Cesku nije ocito los.Vidim da je igrao za U-17 nase reprezentacije.![]()
![]()
Pravi si skaut onda,bolji od ovih iz veliki euro klubova.Ti igraca odmah testiras
I mogu reći da je dečko više nego spreman.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni Haurdic, iskreno i nije neki igrac. Nikad me nije nesto posebno fasciniro.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mogu li Alen i Kolosinac igratvza mlade,navodno u promjeni drzava mogu samo za A repku ako sz vec igralibza mladje..Zna li neko?
Mislim da to samo vrijedi za igrače koji nemaju nikakve veze sa državom za koju zele igrat .ahmic je napisao/la:Mogu li Alen i Kolosinac igratvza mlade,navodno u promjeni drzava mogu samo za A repku ako sz vec igralibza mladje..Zna li neko?
Primjer: Ivan Rakitić, igrao za mladu reprezentaciju Švicarske (4 nastupa), a kasnije i U-21 HR (4 nastupa).ahmic je napisao/la:Mogu li Alen i Kolosinac igratvza mlade,navodno u promjeni drzava mogu samo za A repku ako sz vec igralibza mladje..Zna li neko?
Damir Šovšić rođen u Goraždu, igrao za mladu reprezentaciju BiH, nakon toga za mladu reprezentaciju Hrvatske.
DRUG NEBI TI PUNCA
Super,a kont znali bi to Jagodic i savez...
Pitanje je imaju li nase pasose...Neka se rijesi ovo oko Halilovica vise..A cini se kako Susic i Jagodic imaju dobru saradnju i to ce uveliko znacit ,cuntinuitet i dobar rad mladih ekipa he mnogo
Damir nije upisao nastup za U-21 BiH. Tri puta je odbio poziv Tulića (nakon konflikta sa Bubalom u juniorskoj selekciji), a predhodno je nastupao za U-17 i jednom za U-19 BiH.bagrcavi je napisao/la:Damir Šovšić rođen u Goraždu, igrao za mladu reprezentaciju BiH, nakon toga za mladu reprezentaciju Hrvatske.
Zadnja izmjena: 71000, dana/u 23 okt 2012, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pitanje je imaju li nase pasose...Neka se rijesi ovo oko Halilovica vise..A cini se kako Susic i Jagodic imaju dobru saradnju i to ce uveliko znacit ,cuntinuitet i dobar rad mladih ekipa je mnogo bitan...desole svjema ,pisem s tell 
- velez_mostar
- Kontakt:
Nema nista lose u Jagodicevoj izjavi, to je samo najava da se zna da racunamo na malog, on nama pripada, i to znamo svi mi ovdje, svi oni forumasi na hr portalima, citava javnost i ovdje i tamo, nogometni savezi, i na kraju njegovi roditelji i sam on.
Ukoliko izabere HR repku, to ce iskljucivo biti zbog malo boljeg kotiranja HR reprezentativaca, i na cijeni su, tako da je to jedini razlog, a sto se tice njegove pripadnosti, osjecaja, i ostalih stvari, on jedva ceka da igra za BiH.
Sumnjam da ce prevagnuti ovo prvo, jer je on vec na meti najvecih klubova tako da ce mu biti svejedno za koju repku igra, ostvarice svakako mocan transfer, i jak ugovor.
U Zenici ce se cuti :"Halilovic Alen" od strane navijaca..to se na Maksimiru nikad ne bi desilo, taman da postigne 5 komada u nekoj odlucujucoj utakmici.
Ukoliko izabere HR repku, to ce iskljucivo biti zbog malo boljeg kotiranja HR reprezentativaca, i na cijeni su, tako da je to jedini razlog, a sto se tice njegove pripadnosti, osjecaja, i ostalih stvari, on jedva ceka da igra za BiH.
Sumnjam da ce prevagnuti ovo prvo, jer je on vec na meti najvecih klubova tako da ce mu biti svejedno za koju repku igra, ostvarice svakako mocan transfer, i jak ugovor.
U Zenici ce se cuti :"Halilovic Alen" od strane navijaca..to se na Maksimiru nikad ne bi desilo, taman da postigne 5 komada u nekoj odlucujucoj utakmici.
znali neko koji su ovo godista? trebali bi biti vec za sljedece kvalifikacije, znaci 97 i mladji. uglavnom ovog lelica nisam nasao u 97. godistu bayernu, a od mladjih jos nemaju spiskoveSelekcija BiH do sedamnaest godina odigraće dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom reprezentacijom Crne Gore. Oba meča će se igrati u Trebinju, na stadionu „Police“, prvi 30.10.2012. u 14 sati a naredni prvog novembra u 11 sati.
Selektor „U-17“ reprezentacije Sakib Malkočević je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:
Čutahija Emir /Željezničar/ Trifković Ivan , Dursun Luka /Slavija – I. Sarajevo/, Osmanović Adnan, Duraković Ismail, Gojak Amer/Željezničar/, Kremenović Vladimir, Kavržić Aljoša /Borac-Banja Luka/, Vazda Anes, Međuseljac Adel /Sarajevo/, Oršolić Marko /Orašje/ Todorović Darko, Mišanović Dejan /Klub 7 – Tuzla/, Lelić Sanjin /Bajern – Minhen/, Ačimović Miloš /Leotar – Trebinje/, Sarajlić Irman /Čelik – Zenica/, Krtalić Zvonimir /Zrinjski – Mostar/, Tica Dejan /Rudar – Prijedor/, Samardžija Lazar /Velež – Nevesinje/ Bondža Ivan /Široki Brijeg/ Mustedanagić Zinedin /Sparta – Prag/ Musić Ervin /Drina – Zvornik/.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
----------------------Bukvic---------------------
Colic-----------Sunjic--------Kolasinac-------Kvesic
-----------------------Besic----------------------
Visca---------------Halilovic------------------Cajic (Stevanovic)
----------------Bilbija------------Djuric-------------
U21 repka
samo nisam siguran da li bi svi ovi igraci imali pravo igrati naredne kvalifikacije, tj, da li su presli tu starosnu dob 
U21 repka
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pola ih je preslo dobnu granicu.Evo redom Colic,Sunjic (ako je ToniPapastathopoulos je napisao/la:----------------------Bukvic---------------------
U21 repkasamo nisam siguran da li bi svi ovi igraci imali pravo igrati naredne kvalifikacije, tj, da li su presli tu starosnu dob
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a da, mislio sam na tonijaAdi_Zepce je napisao/la:Pola ih je preslo dobnu granicu.Evo redom Colic,Sunjic (ako je ToniPapastathopoulos je napisao/la:----------------------Bukvic---------------------
U21 repkasamo nisam siguran da li bi svi ovi igraci imali pravo igrati naredne kvalifikacije, tj, da li su presli tu starosnu dob
),Visca,Stevanovic,Bilbija i Djuric.
nista onda, ode moj trud niz vodu
btw, cajic veceras (tacnije, sinoc
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma ima dosta tih U-21 potencijonalnih reprezentativaca vani,ali i u BIH.Mene bas interesuje kakav ce biti Vladin spisak,a volio bi da se uz Kolasinca i Halilovica na njemu nađe i CajicPapastathopoulos je napisao/la:a da, mislio sam na tonijaAdi_Zepce je napisao/la:Pola ih je preslo dobnu granicu.Evo redom Colic,Sunjic (ako je ToniPapastathopoulos je napisao/la:----------------------Bukvic---------------------
),Visca,Stevanovic,Bilbija i Djuric.
![]()
nista onda, ode moj trud niz vodu![]()
btw, cajic veceras (tacnije, sinoc) dao gol za teplice U21, tj neka njihova omladinska liga...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
nisam znao gdje da napisem pa cu ovde posto se radi o vrlo mladoj osobi
slucajno sam naletio na facebook profil nedimka trolcine citajuci komentare na jutarnjem listu
http://www.facebook.com/nedimko.buha/photos_stream" onclick="window.open(this.href);return false;
slucajno sam naletio na facebook profil nedimka trolcine citajuci komentare na jutarnjem listu
http://www.facebook.com/nedimko.buha/photos_stream" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, darker10, emir79, Hrammm1921, hurem, invincible1921, izdzezveubrazil, Micron, Muumii, RaZuti, Rimes87, soko, Sveti, zikerrz21 i 146 gostiju.