Strumfu mozes ti pricati sta hoces ali svoju uskogrudu lokalno klubsku mrznu (prema Safetu) ostavi sa strane. Niko ovdje ne mrzi ni Edina ni ostale i zelim im zvjezdane uspjehe sa kojima ce mo svi biti sretni. Safetu kapu skidam sto ne zamjeniti generala kukavicu koji je zelio ostaviti ostale na cjedilu a nakon nekoliko dana se kao lav (sad nepovrijedzen) bori za MC. To je dno dna odnosa prema reprezentaciji, igracima i navijacima. To Edin a ni ostali nikad sebi ne bi smjeli sebi da dozvole.SamoZeljo je napisao/la:Jesam tebe uvrijedio? Ako kazem da je Pape seljak, pa jeste.
Ako se na ovoj temi dozvoljavalo da se Edin naziva svakako, da se kace bukve i svasta nesta, onda je logicno da se seljaku moze reci da je seljak. Nije to nikakva uvreda.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 mar 2014, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Valjda je ovo iz BHF-a

NIJE TO "VALJDA" - TO JE BHF ALI I SVI OSTALI ZMAJEVI SA TRIBINAsamozeljo1987 je napisao/la:Valjda je ovo iz BHF-a
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Glupiras se i kao i obicno pljujes na sve sto ima veze sa FK Zeljeznicar. Morali su te banovati da prestanes pljuvati po Zelji samo zato sto je Sloboda ispala a Velez nisi ni blizu toliko pljuvao, koji je uradio istu stvar.bparena je napisao/la:Strumfu mozes ti pricati sta hoces ali svoju uskogrudu lokalno klubsku mrznu (prema Safetu) ostavi sa strane. Niko ovdje ne mrzi ni Edina ni ostale i zelim im zvjezdane uspjehe sa kojima ce mo svi biti sretni. Safetu kapu skidam sto ne zamjeniti generala kukavicu koji je zelio ostaviti ostale na cjedilu a nakon nekoliko dana se kao lav (sad nepovrijedzen) bori za MC. To je dno dna odnosa prema reprezentaciji, igracima i navijacima. To Edina a ni ostali nikad sebi ne bi smjeli da dozvole.SamoZeljo je napisao/la:Jesam tebe uvrijedio? Ako kazem da je Pape seljak, pa jeste.
Ako se na ovoj temi dozvoljavalo da se Edin naziva svakako, da se kace bukve i svasta nesta, onda je logicno da se seljaku moze reci da je seljak. Nije to nikakva uvreda.
Isto sada radis, Pjanic se zaobilazi u sirokom luku a Edinu se zamjera sto je bio dogovorio da igra samo jedno poluvrijeme zbog povrede koja je bila i prije repke poznata.
Sto li Boze ne napadate Pjanica koji je dobio postedu a poslije igrao za Romu?
Reci nam jos da volis Edina?
To sto si ti nesposoban da ostavis argumentovan komentar pa se uhvatio mog kluba ne govori nista o meni, ali itekako govori o tebi.
Ne moraju da me banuju zbog nebitnog Zeljeznicara. To sto ste se vi potrudili da nakon 40 tekmi bez poraza pustite pobjedu Leotaru i sto su mnogi vidjeli sta ste Slobodi uradili pa je izazvalo razumljivo ogorcenje nije razlog da bi sad drugi bio banovan. I Velez je dobio autobus za nesto slicno ali vi ste bili prvaci i najjaci i upali u oci. Ali ne vezano za to. Sto se tice Pjanica izgleda da ne primjetis da su zabari njemu dali zabranu za skoro svaku prijateljsku tekmu reprezentacije i to se postuje pa i mi ne pisemo o njemu. Necu ti reci da volim Edina nesto vise ili manje od drugih reprezentativaca ili da ga ne dao Bog mrzim. Povrijedzen za reprezentaciju a tri dana poslije zdrav za MC sve govori o njemu. Svako svoju poziciju pravi pa i on i ostali. Ja mu nisam nikada mater psovao ali u biti zaboli me kiita za njegovu mater, oca, babu, Šoljanina. Hocu da igra i da se bori kako dolikuje grbu BiH ostalo me ne interesuje. Sam sebe zavaravas da je neka mrznja ili ljubav izrazena negdje vise a negdje manje. I ove sad svadje u Insbruku nisu bile u Zenici da mozes lokalno prozivati ljude. U Zenici su mu i zvizdali ali i skandirali ime. Sve po zasluzi i trudu. Vi ste mu takodje u svojim dolinama cupova psovali mater - tom istom igracu i nazivali ga kloconjom i otjerali iz kluba uz grohot smijeh. No naravno ti se vezes za zmajevo gnijezdo cisto iz zavisti. Nakon tog tvog i vaseg ponasanja prema njemu sad dozivljavate katarzu. A sta ja mislim ti to ne mozes znati - pogotovo tako dvolicni ljudi - vi ste mu prvi psovali na svom stadionu i izvizdali kloca kojem ste VI dali tako sramotno ime a ne mi ostali. To su moji argumenti koje dvolicnjaci kao ti i tebi slicni nece moci ni razumjeti. A znas koliko je to mene briga. E moj skriveni dvolicnjaku....SamoZeljo je napisao/la:Glupiras se i kao i obicno pljujes na sve sto ima veze sa FK Zeljeznicar. Morali su te banovati da prestanes pljuvati po Zelji samo zato sto je Sloboda ispala a Velez nisi ni blizu toliko pljuvao, koji je uradio istu stvar.bparena je napisao/la:Strumfu mozes ti pricati sta hoces ali svoju uskogrudu lokalno klubsku mrznu (prema Safetu) ostavi sa strane. Niko ovdje ne mrzi ni Edina ni ostale i zelim im zvjezdane uspjehe sa kojima ce mo svi biti sretni. Safetu kapu skidam sto ne zamjeniti generala kukavicu koji je zelio ostaviti ostale na cjedilu a nakon nekoliko dana se kao lav (sad nepovrijedzen) bori za MC. To je dno dna odnosa prema reprezentaciji, igracima i navijacima. To Edina a ni ostali nikad sebi ne bi smjeli da dozvole.SamoZeljo je napisao/la:Jesam tebe uvrijedio? Ako kazem da je Pape seljak, pa jeste.
Isto sada radis, Pjanic se zaobilazi u sirokom luku a Edinu se zamjera sto je bio dogovorio da igra samo jedno poluvrijeme zbog povrede koja je bila i prije repke poznata.
Sto li Boze ne napadate Pjanica koji je dobio postedu a poslije igrao za Romu?
Reci nam jos da volis Edina?Takvi kao ti su mu mater psovali u Zenici a fol sad prica "ne mrzim ga" i tako to. Vidim kakve mu komentare ostavljate na fejsu a i ovdje dolazis samo kad imas razloga da pljujes po njemu. Inace te nikad nema. Divna ti ta ljubav prema nasem najboljem igracu. (ne moras mi govoriti da nije najbolji, znam da ces se zaletiti da kazes)
To sto si ti nesposoban da ostavis argumentovan komentar pa se uhvatio mog kluba ne govori nista o meni, ali itekako govori o tebi.
p.s. procitani
- maximusdecimus
- Kontakt:
citav tekst je debilan, a posebno se izdvaja ovaj dio "ginemo vracajuci se kucama" gdje retard koji je ovo pisao (mater mu bolesnu) tesku nesrecu i stradanje onih momaka koristi kao neku svoju zaslugusamozeljo1987 je napisao/la:Valjda je ovo iz BHF-a
Pa sta je tu pogresno rekao, naravno da je to istina......Momci su poginuli vracajuci se kuci.....Dakle neko je cak i dao svoj zivot zbog reprezentacije....Ne znas kakav je osjecaj otici hiljade km, potrositi boga oca i dodjes da gledas likove na terenu koje boli qrac...
Bas to htjedoh reci. Koliko god su usrali i Dzeko i Safet, ovi debili su usrali i sefa i stanicu. Koliko puta na gostovanjima sam bio svjedok njihovih ispada i medjusobnih pijandurskih tuca. Kao da je reprezentacija njihov ekskluzivitet. A ta recenica o poginulim momcima iz krajine je krajnje degutantna i bolesna.maximusdecimus je napisao/la:citav tekst je debilan, a posebno se izdvaja ovaj dio "ginemo vracajuci se kucama" gdje retard koji je ovo pisao (mater mu bolesnu) tesku nesrecu i stradanje onih momaka koristi kao neku svoju zaslugusamozeljo1987 je napisao/la:Valjda je ovo iz BHF-a
Debilno je ovo sto neko koristi neciju smrt da sebi uzme za pravo i prijeti nekom ili nesto od nekog zahtjeva.
Momci su poginuli i to ne moze i ne smije biti nikakav povod niti razlog da sebi neko uzme za pravo i salje prijeteca pisma reprezentaciji.
Koli debilizam. To samo kod nas moze i samo nasi "ljudi" psuju mater svojim igracima (repke i kluba).
Momci su poginuli i to ne moze i ne smije biti nikakav povod niti razlog da sebi neko uzme za pravo i salje prijeteca pisma reprezentaciji.
Koli debilizam. To samo kod nas moze i samo nasi "ljudi" psuju mater svojim igracima (repke i kluba).
Chuckie je napisao/la:Bas to htjedoh reci. Koliko god su usrali i Dzeko i Safet, ovi debili su usrali i sefa i stanicu. Koliko puta na gostovanjima sam bio svjedok njihovih ispada i medjusobnih pijandurskih tuca. Kao da je reprezentacija njihov ekskluzivitet. A ta recenica o poginulim momcima iz krajine je krajnje degutantna i bolesna.maximusdecimus je napisao/la:citav tekst je debilan, a posebno se izdvaja ovaj dio "ginemo vracajuci se kucama" gdje retard koji je ovo pisao (mater mu bolesnu) tesku nesrecu i stradanje onih momaka koristi kao neku svoju zaslugusamozeljo1987 je napisao/la:Valjda je ovo iz BHF-a
Moj je otac poginuo braneci ovu drzavu a i sam sam bio ucesnik pa se ne prsim kao ovi evrasi koji dodju i psuju najboljeg strijelca reprezentacija. Molim vas, da ste nam zivi i zdravi,al nemojte vise ici na rodoljubnu kako ginete za nasu drzavu.
UzmitevAvazov Sport i procitajte gdje Susic naglasava i ponavlja da mu se niti jedan igrac do sad nije nametao u smislu da su mu sugerisali ko treba da igra a ko ne. Nemojte siriti dezinformacije jer time stetite ugledu nase repke.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
risto đogo, edin da je imao ikakvu ozljedu, posebno onu kakvu je prestavio javnosti nebi igrao ni minut protiv Wigana.... ja koliko vidjehh, tamo trci ko navijen.. pusti se tih suplji kao ozlijeđen reci NIJE MI SE IGRALO, NISAM ZADOVOLJAN i tacka... nemoj meni te fore majke ti. . .SamoZeljo je napisao/la:Jesam tebe uvrijedio? Ako kazem da je Pape seljak, pa jeste.
Ma BH Fanatcosi su cirkus, tj. ovi što su kao u vrhu te grupe. Pazi molim te, 'biće proglašeni PERSONA NON GRATA'. Već sam jednom napisao, ko su oni, IRA & ETA? Ko je njih ovlastio da u ime navijača Bosne i Hercegovine nekoga proglašavaju nepoželjnim i da prijete.
Samo mi nemojte prosipati one priče 'oni putuju 1000 kilometara' i slično. Samo ću citirati jednog od njihovih takozvanih vođa 'igrači su p.icke, oni nas ne zanimaju'.
Samo mi nemojte prosipati one priče 'oni putuju 1000 kilometara' i slično. Samo ću citirati jednog od njihovih takozvanih vođa 'igrači su p.icke, oni nas ne zanimaju'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I moj otac je RVI od svojih para je pred rat kupio oruzje, i mene boli kad Safet koji poslije rata nije htio da, da intervju za Bosanske medije a kamoli da svojom licnoscu pomogne u odstranjivanju tumornog saveza ili bilo koji drugi nacin pomogne, koristi neciju proljevenu krv da bi prodavao igrace preko repke...amcibald je napisao/la:Moj je otac poginuo braneci ovu drzavu a i sam sam bio ucesnik pa se ne prsim kao ovi evrasi koji dodju i psuju najboljeg strijelca reprezentacija. Molim vas, da ste nam zivi i zdravi,al nemojte vise ici na rodoljubnu kako ginete za nasu drzavu.
UzmitevAvazov Sport i procitajte gdje Susic naglasava i ponavlja da mu se niti jedan igrac do sad nije nametao u smislu da su mu sugerisali ko treba da igra a ko ne. Nemojte siriti dezinformacije jer time stetite ugledu nase repke.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Ko je to jedan od vodja ... Koliko ja znam ima samo jedan vodja ... A uostalom moze se reci ko si ti da njima kazes da nemogu to reci ... Neko ko dosta toga izdvaja za reprezentacije BIH ima pravo da i nesto kaze, a vecinom se javljaju ovi kucni navijaci ili navijaci tudih drzava ... A izgleda da neznas istoriju te grupe i mnoge stvari koje su oni uradili za mnoge reprezentacije ...Virtu4l je napisao/la:Ma BH Fanatcosi su cirkus, tj. ovi što su kao u vrhu te grupe. Pazi molim te, 'biće proglašeni PERSONA NON GRATA'. Već sam jednom napisao, ko su oni, IRA & ETA? Ko je njih ovlastio da u ime navijača Bosne i Hercegovine nekoga proglašavaju nepoželjnim i da prijete.
Anti Nakarada
Svi su sad krivi samo nije kriv onaj ko je zaista kriv...Krivi su i Mauri, krivi su Apaci, Krivi su Gvinejci...Ali nije kriv Safet koji je unistio sve ono sto su Dzeko & Co, Fanatikosi napravili...Eagles_OldSchool je napisao/la:Ko je to jedan od vodja ... Koliko ja znam ima samo jedan vodja ... A uostalom moze se reci ko si ti da njima kazes da nemogu to reci ... Neko ko dosta toga izdvaja za reprezentacije BIH ima pravo da i nesto kaze, a vecinom se javljaju ovi kucni navijaci ili navijaci tudih drzava ... A izgleda da neznas istoriju te grupe i mnoge stvari koje su oni uradili za mnoge reprezentacije ...Virtu4l je napisao/la:Ma BH Fanatcosi su cirkus, tj. ovi što su kao u vrhu te grupe. Pazi molim te, 'biće proglašeni PERSONA NON GRATA'. Već sam jednom napisao, ko su oni, IRA & ETA? Ko je njih ovlastio da u ime navijača Bosne i Hercegovine nekoga proglašavaju nepoželjnim i da prijete.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ma koga ce to fanaticosi proglasiti persona non grata? 
Ma ne zanima me njihova istorija, odvajao sam i ja pare za reprezentaciju kad oni nisu postojali. Oni su samoprozvana grupa koja eto predstavlja navijače BiH. Ja ih nisam ovlastio da me predstavljaju, kao ni milioni drugih navijača širom svijeta.Eagles_OldSchool je napisao/la:Ko je to jedan od vodja ... Koliko ja znam ima samo jedan vodja ... A uostalom moze se reci ko si ti da njima kazes da nemogu to reci ... Neko ko dosta toga izdvaja za reprezentacije BIH ima pravo da i nesto kaze, a vecinom se javljaju ovi kucni navijaci ili navijaci tudih drzava ... A izgleda da neznas istoriju te grupe i mnoge stvari koje su oni uradili za mnoge reprezentacije ...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pored Papeta, treba i ovog "gazdu" oterati. Šta on misli ko je? Čuj molim te nisam htio igrat jer je nije pozvao Ibričića. Odmah mu nogu treba dati, ko si ti da se mešaš koga će selektor zvati? Ti si igrač, ti treba da igraš, a ne mešat se gde ti nije mesto. Sramotno od njega. Neka ga nije izvadio, šteta što se nije povredio, da propusti SP. Šteta što nemamo nekog selektora koji ima autoritet, da mu ebe sve.
Ćiro je bio pametan, čim su počeli da seru, odmah je otišo. (Misimović kada nije htio igrat)
Ćiro je bio pametan, čim su počeli da seru, odmah je otišo. (Misimović kada nije htio igrat)
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Persona non grata
hahaha kakvi tipovi, samoprozvani navijači BiH počeli prijetiti
hahaha kakvi tipovi, samoprozvani navijači BiH počeli prijetiti
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: perun, signalidunapark, Sveti i 35 gostiju.