Post ti je dobar i potpuno si u pravu,treba covjeka ostaviti na miru izabrao je svoj put i neka mu je sa srecom.A ovi sto se prave pametni da ih pitam samo to dali bi oni iz ljubavi prema svom poslodavcu kod kojeg rade za 500,00 km propustili priliku da im neko ponudi da rade u BH Telekomu ili nekoj drugoj drzavnoj instituciji za par hiljada maraka ili bi je odbili jer toliko vole svog poslodavca pa ga nebi htjeli "izdati."lech je napisao/la:vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod. samo da se smijati tudjoj nevolji.. a vi veliki fanatici Zelje da kojim slucajem igrate za nas klub i dobijete ponudu od grckog kluba koji vam daje vecu platu od Zelje, to ne bi presli? da napomenem od te plate trebate hraniti porodicu, placati rezije i sl. Kerla je bar nesto postigao u zivotu.. ako nista, onda vi, ja i hiljadu drugih gradjana znamo njegovo ime.. a vas poznaje par forumasa i to preko nicka. umjesto da ste mu zahvalni sto je lavovski odigrao za nas, vi se nasladjujete njegovoj nevolji.
pa sta ako je otisao u Njemacku na probu, i maltene nas ''izdao'' kako vi kazete? za to je bio kaznjen, i ako mi nadjete jednog gradjana koji ne bi otisao za parama van ove drzave, pljunite me u usta.
previse gledate filmove, modne kampanje i strani fudbal.. nasi igraci nisu nista iznad nas koji chatamo preko ovog foruma kao sto je slucaj u drugim ligama. jesu im plate vece od nasih.. znatno vece da kazem, ali nakon 30 i neke oni idu u penziju, i sta su zaradili zaradili su. upravo iz tog razloga nasi igraci idu u kazahstan, grcku, moldaviju, izrael i ostale znj drzave da zarade sta para.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
A ako te je poslodavac naučio da radiš?dino lj je napisao/la:Post ti je dobar i potpuno si u pravu,treba covjeka ostaviti na miru izabrao je svoj put i neka mu je sa srecom.A ovi sto se prave pametni da ih pitam samo to dali bi oni iz ljubavi prema svom poslodavcu kod kojeg rade za 500,00 km propustili priliku da im neko ponudi da rade u BH Telekomu ili nekoj drugoj drzavnoj instituciji za par hiljada maraka ili bi je odbili jer toliko vole svog poslodavca pa ga nebi htjeli "izdati."lech je napisao/la:vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod. samo da se smijati tudjoj nevolji.. a vi veliki fanatici Zelje da kojim slucajem igrate za nas klub i dobijete ponudu od grckog kluba koji vam daje vecu platu od Zelje, to ne bi presli? da napomenem od te plate trebate hraniti porodicu, placati rezije i sl. Kerla je bar nesto postigao u zivotu.. ako nista, onda vi, ja i hiljadu drugih gradjana znamo njegovo ime.. a vas poznaje par forumasa i to preko nicka. umjesto da ste mu zahvalni sto je lavovski odigrao za nas, vi se nasladjujete njegovoj nevolji.
pa sta ako je otisao u Njemacku na probu, i maltene nas ''izdao'' kako vi kazete? za to je bio kaznjen, i ako mi nadjete jednog gradjana koji ne bi otisao za parama van ove drzave, pljunite me u usta.
previse gledate filmove, modne kampanje i strani fudbal.. nasi igraci nisu nista iznad nas koji chatamo preko ovog foruma kao sto je slucaj u drugim ligama. jesu im plate vece od nasih.. znatno vece da kazem, ali nakon 30 i neke oni idu u penziju, i sta su zaradili zaradili su. upravo iz tog razloga nasi igraci idu u kazahstan, grcku, moldaviju, izrael i ostale znj drzave da zarade sta para.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
svaka ti cast drug tvoja ljubav prema zelji je minimalno 10 puta veca nego od ovog idiota ili kako sam sebe naziva zatucani bosnjaknikad_izvini je napisao/la:S tim da sam ja napisao i naslađivao se Kerlinom neuspjehu, osjećam se prozvanim.lech je napisao/la:vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod. samo da se smijati tudjoj nevolji.. a vi veliki fanatici Zelje da kojim slucajem igrate za nas klub i dobijete ponudu od grckog kluba koji vam daje vecu platu od Zelje, to ne bi presli? da napomenem od te plate trebate hraniti porodicu, placati rezije i sl. Kerla je bar nesto postigao u zivotu.. ako nista, onda vi, ja i hiljadu drugih gradjana znamo njegovo ime.. a vas poznaje par forumasa i to preko nicka. umjesto da ste mu zahvalni sto je lavovski odigrao za nas, vi se nasladjujete njegovoj nevolji.
Pod jedan, ko si ti da nekome kažeš da je glup ? Koji si ti faktor ? Sad bi svašta nešto lajao, al ne ide, fol navijamo za isti klub. Ne slažemo se, u redu, poštujem, al nećemo tako, na čobanski način. Doduše, to je to onih koji su te odgojili a ne do mene.
Igrač koji ode pred finale kupa a ima važeći ugovor je 0. 0 od igrača i čovjeka ; Da nije Želje, sa takvim mentalnim kapacitetom, Kerla bi radio na nekoj benzinskoj pumpi, možda i to bi mu bio životni uspjeh.
Nakon svega toga bude mu oprošteno i opet zaigra. Prvenstveno preko Želje bude pozvan u reprezentaciju. Opet nas zajebe i ode u **** klub gdje sjedi na klupi. To je u redu, jel ? Onda da promijenimo ime u FK Socijalna Ustanova i otvorimo vrata svima. Raširenih ruku sve igrače dočekamo a kada odlaze plješćemo im, još im damo stoju, da im se nađe na putu.
Kerla nije star igrač, 22-23 godine, starter u ekipi, ponuđen mu je novi i sigurno poboljšani ugovor. Potpiše ga, odigra sezonu-dvije, upadne na širi spisak reprezentacije, vjerovatno odigra još par utakmica za reprezentaciju, par utakmica sa Željom u Europi i onda se proda i riješi egzistenciju a i Željo nešto zaradi.
Ja navijam za Želju a ne za Kerlu. Kada Kerla(koji je mlad i ima vremena da zaradi za života) zajebe Želju, zajebo je i mene. Kad se to desi ja trebam da podržavam Kerlu i odobravam njegov potez koji je kontra Želje. Želje koji nema para i koji bi trebao da živi od prodaje igrača. Igrača kao što je Kerla. A on nas zajebe samo tako i ode u neku **** grčku ekipu koja će ispasti iz lige. To treba da podržim ? Onda sam pride i glupi i zatucani Bošnjo.
Jeb.em i tebe i tvoju logiku.
Hajd sto nas je izradio dva puta, nego nas sad i zavadi 

sve sam vise ubjedjen da je neophodno uvesti IQ test prilikom registracije , kad vidim da ima likova koji smatraju da je kerla napravio pametan potez i da ce ovako obezbjediti egzistenciju
kerla je papcic koji je sebi zatvorio vrata guzicom u Zelji da bi otisao u grckog " velikana" , prava je pametnica ,a vi sto ga branite , upravu ste da ste svi vi kerla , inteligencija vam je na istom nivou

kerla je papcic koji je sebi zatvorio vrata guzicom u Zelji da bi otisao u grckog " velikana" , prava je pametnica ,a vi sto ga branite , upravu ste da ste svi vi kerla , inteligencija vam je na istom nivou

zato i jeste sve u kurcu, jer niko nema ni malo odanosti ni postovanja prema bilo cemu, pogotovo prema svetinji...to sto bi neki prodali svoj supak (mislim na njihov obraz) radi (neznatno) boljih uslova, samo govori o njima kao o osobama...eto kerla ima troje gladne djece i zenu pa rjesava egzistenciju...i ako nece imati posla kada se penzionise, ko ga/ih yebe sto nisu isli u skolu...kerla ce uvijek biti igrac "onaj sto nas je 2 puta zajebao", bas mu lijepa ostavstina...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 30 jan 2011, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
@dino lj često čitam tvoje postove i uglavnom si u pravu. Međutim, sad nisi. Ne možeš porediti te dvije stvari, ali nikako. Fudbal/Nogomet je specifičan po mnogo čemu. Mi ne govorimo da ga mrzimo iz dna duše. Da, neki govore ovdje to, ali sam uvjeren da to ne misle. Mišljenja sam (uvjeren sam i večina nas) da je Kerla napravio loš potez. Bio je jedan od najboljih Željinih igrača, lako se mogao prodati gdje je htio, samo da je sačekao. Ovako će sada igrati u drugoj ligi, koja je slabija od naše prve, 100% sam siguran. Iako on ima dobrog menadžera i opet se može prodati u neki tim iz prve lige. Uglavnom, hoću da kažem da mi mislimo da je napravio loš potez, i za sebe i za klub Željezničar. Da se strpio, na ljeto bi već mogao imati i veće pare u rukama, ali i Željo bi dobio (što je i logično, jer Kerla mnogo duguje Želji koji ga je i "napravio" igračem.) Pozdrav!dino lj je napisao/la:Post ti je dobar i potpuno si u pravu,treba covjeka ostaviti na miru izabrao je svoj put i neka mu je sa srecom.A ovi sto se prave pametni da ih pitam samo to dali bi oni iz ljubavi prema svom poslodavcu kod kojeg rade za 500,00 km propustili priliku da im neko ponudi da rade u BH Telekomu ili nekoj drugoj drzavnoj instituciji za par hiljada maraka ili bi je odbili jer toliko vole svog poslodavca pa ga nebi htjeli "izdati."lech je napisao/la:vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod. samo da se smijati tudjoj nevolji.. a vi veliki fanatici Zelje da kojim slucajem igrate za nas klub i dobijete ponudu od grckog kluba koji vam daje vecu platu od Zelje, to ne bi presli? da napomenem od te plate trebate hraniti porodicu, placati rezije i sl. Kerla je bar nesto postigao u zivotu.. ako nista, onda vi, ja i hiljadu drugih gradjana znamo njegovo ime.. a vas poznaje par forumasa i to preko nicka. umjesto da ste mu zahvalni sto je lavovski odigrao za nas, vi se nasladjujete njegovoj nevolji.
U mom svijetu važe moja pravila
- vendetta87
- Kontakt:
Ma meni samo nije jasno zašto ovoliko diskutujemo o šupku Kerli.Ko ga j*** ba!
Ali isto mi je i glupo naslađivati se time što mu klub ispada, to nas ne treba da zanima.
Ali isto mi je i glupo naslađivati se time što mu klub ispada, to nas ne treba da zanima.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ljudi mislim da je doslo vrijeme da zaboravimo vise ovog idiota od igraca da ga ovako nazovem posto mi se njegovo ime ne spominje vise sada imamo druga imena u klubu i vrijeme je da spominjmo malo vise njih i da ih dizemo u zvijezde jer igraci poput ovoga nisu zasluzili da se njihovo ime vrti po nasem forumu jer nista dobro za zelju nisu uradili da bi mi mogli da ih spominjemo
-
- Kontakt:
Kerla je otisao na način koji se nekome sviđa nekome ne...ali po meni uopšte on nije toliko kriv, veća je Amarova krivnja, jer ako je Kerla vec imao neki potpisan predugovor ili usmeni dogovor i čvrsto obećanje, zasto se Amar posuo pepelom i stavio ga uopste u ekipu nakon avanture po Njemackoj...pricamo i "sudimo" nekome a da nismo 100% sigurni da je Uprava Zelje ucinila sve napore da on ostane, ako je uopste htjela takvog igraca u svlacionici...
Senci (op.a. nikad_izvini) PA ZAJEBAJEM TE, DA PONOVIM, ZAJEBAJEM TE...A TI SE PRIMIO I NASAO SE PRAVDATI I NAVODITI SVE ONE PODATKE O USPJEHU I POSLOVANJU ZELJE I JOS KAO HOCES DA ME UVRIJEDIS...(pregledaj ponovo post, mozda sam napravio jos neku gresku u kucanju
)
Razvijas i humor, napredujes, bice nesto od tebe
Senci (op.a. nikad_izvini) PA ZAJEBAJEM TE, DA PONOVIM, ZAJEBAJEM TE...A TI SE PRIMIO I NASAO SE PRAVDATI I NAVODITI SVE ONE PODATKE O USPJEHU I POSLOVANJU ZELJE I JOS KAO HOCES DA ME UVRIJEDIS...(pregledaj ponovo post, mozda sam napravio jos neku gresku u kucanju

Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
svaka castvendetta87 je napisao/la:Ma meni samo nije jasno zašto ovoliko diskutujemo o šupku Kerli.Ko ga j*** ba!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
tako je bravo,Amar je za sve kriv,daj one eksere i čekić da ga razapnemo dok još više ne usere situaciju u Želji.lemi_kitao je napisao/la:Kerla je otisao na način koji se nekome sviđa nekome ne...ali po meni uopšte on nije toliko kriv, veća je Amarova krivnja, jer ako je Kerla vec imao neki potpisan predugovor ili usmeni dogovor i čvrsto obećanje, zasto se Amar posuo pepelom i stavio ga uopste u ekipu nakon avanture po Njemackoj...pricamo i "sudimo" nekome a da nismo 100% sigurni da je Uprava Zelje ucinila sve napore da on ostane, ako je uopste htjela takvog igraca u svlacionici...
Senci (op.a. nikad_izvini) PA ZAJEBAJEM TE, DA PONOVIM, ZAJEBAJEM TE...A TI SE PRIMIO I NASAO SE PRAVDATI I NAVODITI SVE ONE PODATKE O USPJEHU I POSLOVANJU ZELJE I JOS KAO HOCES DA ME UVRIJEDIS...(pregledaj ponovo post, mozda sam napravio jos neku gresku u kucanju)
ali nema para,sve se rastalilo....
- vendetta87
- Kontakt:
Pa dobro bi nam došao, malo da ovo presiječe 

- nikad_izvini
- Kontakt:
Priznajem, ispao sam debil jer sam uopšte pokrenuo priču o Kerli i njegovom neuspjehu koji mi grije srce. Šta ću kad sam zloban
Kad sam već ispao debil, da onog pođonim,
mane para, sve se rastalilo

Kad sam već ispao debil, da onog pođonim,
mane para, sve se rastalilo

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 30 jan 2011, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Izdajica je bilo i biće, isti kao i Kerla su i oni koji su prodali Džeku u bescijenje , otjerali malo Zeca itd..
ali ja stvarno ne kontam, kad našem Voljenom ide poprilično dobro, momci dobro igraju , klub se finacijski stabilizirao, prave se planovi za proslavu 90 rodjendana vi napišete toliko redak o Kerli.... misli da nije ovoliko pažnju zaslužio. . .
ali ja stvarno ne kontam, kad našem Voljenom ide poprilično dobro, momci dobro igraju , klub se finacijski stabilizirao, prave se planovi za proslavu 90 rodjendana vi napišete toliko redak o Kerli.... misli da nije ovoliko pažnju zaslužio. . .
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
sto administracija brise komentare, svaka vam cast...
jos jednom ponavljam...
onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota...

jos jednom ponavljam...
onaj ko gura navijace zelje iskljucivo u bosnjacki tabor jeste nacionalista i nimalo patriota...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ljudi moji, Kerla je slučaj zbog kojeg treba da razbija glavu kadrovska služba preduzeća Željezničar, a ne navijači, očito je da su ljudi podijeljeni po pitanju "krivice", jedino su izgleda kadrovici u Želji bogovi i nepogrešivi, a svaki izgubljen igrač je odron, skot i baraba. Ko drukčije kaže, taj kleveće i laže
Ali ne treba se brinuti, na kraju, svaka greška se plati, noga u guzicu iz kluba još nije izašla iz mode, ipak smo mi željovci i prekipi kad se najmanje nadaš. Živi bili pa vidjeli.
Zeba je prije desetak godina ekspresno napenaljen iz kluba kada je najviše mogao da da, sad "spadosmo" na to da je danas okosnica, valjalo je go.vno izjest' pa ga dovest. Čovjek se uči dok je živ.
Skloni smo preuveličavanju, bilo da se radi o dobrom ili lošem, malo mjere i bez slijepog vjerovanja u taktičke odluke mogula fudbala na BH prostorima, ne bi škodilo, jer ljudima pukne slava u glavu pa umisle da su nepogrešivi. Ali nadam se i vjerujem da se stvari postavljaju na svoje mjesto, vjerujem jer sam Manijak, a nadam se jer je omjer pogrešaka i dobrih poteza ipak na strani ovih drugih. I ako se tako nastavi, nećemo dugo čekati i na ozbiljnije sportske uspjehe.
Nek' nam živi Željezničar, i mi sa njim!
Ali ne treba se brinuti, na kraju, svaka greška se plati, noga u guzicu iz kluba još nije izašla iz mode, ipak smo mi željovci i prekipi kad se najmanje nadaš. Živi bili pa vidjeli.
Zeba je prije desetak godina ekspresno napenaljen iz kluba kada je najviše mogao da da, sad "spadosmo" na to da je danas okosnica, valjalo je go.vno izjest' pa ga dovest. Čovjek se uči dok je živ.
Skloni smo preuveličavanju, bilo da se radi o dobrom ili lošem, malo mjere i bez slijepog vjerovanja u taktičke odluke mogula fudbala na BH prostorima, ne bi škodilo, jer ljudima pukne slava u glavu pa umisle da su nepogrešivi. Ali nadam se i vjerujem da se stvari postavljaju na svoje mjesto, vjerujem jer sam Manijak, a nadam se jer je omjer pogrešaka i dobrih poteza ipak na strani ovih drugih. I ako se tako nastavi, nećemo dugo čekati i na ozbiljnije sportske uspjehe.
Nek' nam živi Željezničar, i mi sa njim!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Prije nego što krenemo gaziti vas i ostale levate po ovoj ligi idemo se petokrake nagaziti pred 20000 - 30000 gledalaca, gledajte i učite kako se igra
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 31 jan 2011, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dejane za koga ces navijati? cigane il hot boyse
S kim vi igrate prijateljske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.