Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 19:07

BoBo89 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Trenutno Manchester top klub? Milan?
Sjedi jedan :!:
Ti si bas nemac pojma lijepo sam napisao da gledano po tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv. haj sad vozdrica
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 sep 2013, 19:09

Amar Dzeko je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Trenutno Manchester top klub? Milan?
Sjedi jedan :!:
Ti si bas nemac pojma lijepo sam napisao da gledano po tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv. haj sad vozdrica
to je zensko, da te postedim dalje rasprave, zene i sport :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 19:11

LenBias je napisao/la:to je zensko, da te postedim dalje rasprave, zene i sport :mrgreen:
Ah tako znaci :lol: hvala lijepo
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 sep 2013, 19:11

Amar Dzeko je napisao/la:tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv
Samo jedno pitanje da postavim. Šta podrazumijevaš pod "trenutno"? Pet kola? Ili...? Jer, taj isti United je prošle sezone osvojio Premiership, dok je Real ostao praznih ruku.
Jbt, ovdje se čas igra na historiju (onu davnu), čas na posljednjih mjesec-dva. Nikad ne možeš bit na čisto sa navijačima Reala. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 19:15

Monolog je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv
Samo jedno pitanje da postavim. Šta podrazumijevaš pod "trenutno"? Pet kola? Ili...? Jer, taj isti United je prošle sezone osvojio Premiership, dok je Real ostao praznih ruku.
Jbt, ovdje se čas igra na historiju (onu davnu), čas na posljednjih mjesec-dva. Nikad ne možeš bit na čisto sa navijačima Reala. :mrgreen:
Pod trenutno podrazumijevam pa recimo zadnje 2 godine i sadasnjost logicno. Kako? Zasto? Zakljuci sam.

Ko kaze da je Manchester trenutno na nivou Reala, Barce i Bayerna, o fudbalu zna jako malo.
Ronaldo - Isco - Bale

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2013, 19:15

LBJ MVP je napisao/la: Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.

Klub koji je 18 puta bio prvak Engleske i 5 prvak Europe je za tebe neozbiljno svrstati u top klub. :lol:

Evo sad nešto ozbiljno okani se fudbala/nogometa za dobrobit svih na forumu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 sep 2013, 19:18

Amar Dzeko je napisao/la:Ko kaze da je Manchester trenutno na nivou Reala, Barce i Bayerna, o fudbalu zna jako malo.
Vala, meni je glupo stavljati Real (ovaj tvoj, dakle po uzoru na posljednje 2 godine) u isti koš sa Bayernom. Dakle, ako ćemo se voditi tvojom logikom, na prvo mjesto (i to 'ladno) ide Bayern, onda Barcelona, zatim Real. Al' eto, šta ostali znaju o fudbalu. :D
S tim da je Bayern na vrhu, Barcelona tu negdje, a Real na (recimo) trećem spratu nekog oblakodera. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 sep 2013, 19:19

Saurman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.

Klub koji je 18 puta bio prvak Engleske i 5 prvak Europe je za tebe neozbiljno svrstati u top klub. :lol:

Kada je taj klub zadnji put osvojio EPL !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2013, 19:22

Ako gledamo na uspjeh u zadnjih 10 godina nekih top 5 su Barcelona,Bayern,Man Utd,Milan i Chelsea..Reala ne mogu staviti jer nije napravio ništa na euro sceni.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 19:23

Monolog je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Ko kaze da je Manchester trenutno na nivou Reala, Barce i Bayerna, o fudbalu zna jako malo.
Vala, meni je glupo stavljati Real (ovaj tvoj, dakle po uzoru na posljednje 2 godine) u isti koš sa Bayernom. Dakle, ako ćemo se voditi tvojom logikom, na prvo mjesto (i to 'ladno) ide Bayern, onda Barcelona, zatim Real. Al' eto, šta ostali znaju o fudbalu. :D
S tim da je Bayern na vrhu, Barcelona tu negdje, a Real na (recimo) trećem spratu nekog oblakodera. :D
Vidim osjetio si se prozvanim, znaci mislis da i Manchester spada tu?

Za ostalo se, djelomicno, slazemo. :D
Ronaldo - Isco - Bale

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 sep 2013, 19:25

neo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Tu nema zadnji put , jer nije osvoji EPL . To svi znaju i ti sad postavljas to pitanje kao da pricas s' nekim ko je dosao iz dzungle . Liverpool ima historiju i rezultate , sadasnjost nemaju jer su trenutno slabi da se tako izrazim . No cim se spominje u kontekstu ismijavanja ako izgubi (sto se bas i ne cini kad npr. Everton izgubi) il' u ovim biranjima koji je top klub onda on vjerovatno tu i spada . 5 puta Evropski prvak i nije top klub u cijeloj historiji nogometa ? Jedino ako vi gledate samo zadnjih 20 godina pa se i ne moze bas svrstati u top klubove iako je osvajao po Evropi nije nikad bio neka dominantna sila .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2013, 19:26

neo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Znači nije top klub jer nije osvojio Premiership 20 godina a i pored toga ima 18 titula. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 sep 2013, 19:27

@Amar Dzeko,

Nemam se šta osjećat' prozvanim, United me nikako ne zanima. Ali mi je smiješno mijenjanje teza kako navijačima Reala dolikuje. Čas se spominju zadnje dvije godine, čas se ide toliko u prošlost gdje roditelji većine forumaša sa ovog podforuma nisu bili rođeni. :mrgreen:

United je, sviđalo se to tebi ili ne, u posljednjih 10, 5, pa i 2 godine uspješniji od Reala. Dobro, uzet ćemo sa zadrškom ovo posljednje 2 godine, ipak su se i jedni i drugi okitili naslovom, a nisu napravili ništa u Evropi. Sad ti poredi to sa Bayernom koji je igrao dva finala (jedno osvojio) + uzeo titule (kup + Bundeska) u Njemačkoj. Ne ide, jarane. Ne ide.

Jednostavno je tako.

A, ako ćemo gledati cjelokupnu historiju, onda se tu nema šta prigovoriti Realu. No, da se od historije ne živi, najbolje svjedoče navijači Liverpoola.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 19:37

Monolog je napisao/la:@Amar Dzeko,

Nemam se šta osjećat' prozvanim, United me nikako ne zanima. Ali mi je smiješno mijenjanje teza kako navijačima Reala dolikuje. Čas se spominju zadnje dvije godine, čas se ide toliko u prošlost gdje roditelji većine forumaša sa ovog podforuma nisu bili rođeni. :mrgreen:

United je, sviđalo se to tebi ili ne, u posljednjih 10, 5, pa i 2 godine uspješniji od Reala. Dobro, uzet ćemo sa zadrškom ovo posljednje 2 godine, ipak su se i jedni i drugi okitili naslovom, a nisu napravili ništa u Evropi. Sad ti poredi to sa Bayernom koji je igrao dva finala (jedno osvojio) + uzeo titule (kup + Bundeska) u Njemačkoj. Ne ide, jarane. Ne ide.

Jednostavno je tako.

A, ako ćemo gledati cjelokupnu historiju, onda se tu nema šta prigovoriti Realu. No, da se od historije ne živi, najbolje svjedoče navijači Liverpoola.
Niti mi se sviđa niti ne sviđa, nisam nigdje osporavo uspjehe Uniteda, samo sam rekao da u posljednje 2 godine oni nisu top klub kakav su prije toga bili.
Izjednacavas rezultate Reala i Manchestera u LP, tj. kazes da nisu napravili nista u zadnje 2 sezone a to se nikako ne moze uraditi, jer je Real u te 2 godine oba puta bio polufinalista LP, dok United nije dogurao dalje od osmine finala.
Ronaldo - Isco - Bale

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 sep 2013, 19:43

Monolog kako sazrijeva(msm kako upada u ove bračne vode natenane) diskutuje na nivou(pod ovim mislim da sve što je čo'ek reko da je u pravu) i ne šalje u RMU Banovići olako. Promjena je nekako dobro došla ili je to možda neki inside strah :P :mrgreen: :mrgreen: . Toplo bi se moglo preporučit' i ostalim forumašima da strahuju na ovaj Monologov način al' 9/10 njih nema ličnu kartu a ostali su ovi što vole dečke. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 sep 2013, 19:44

Ovaj standardni offtopick na Realovoj temi je potekeo iz mog upisa o generacije iz 92 :D

i da ja , jesam pogrijesio
BVB jest top klub
iz top kluba je Gotze presao u drugi top klub i haj

nije uvijek bio Top klub , imao je periode bolje ili slabije
bas kao Real od 03-07 , Barcelona 00-05 , Arsenal trenutno
Unitedov onaj dugi niz bez trofeja itd.

uglavnom , mlacenje prazne slame :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 sep 2013, 20:11

@Monolog vam sve najbolje objesino... Nemam zelju da vas trolujem i provociram ali ne vidim po cemu je Real u top3 zadnje 2 godine kako navodite (ponavljam zadnje 2 godine) osim po skupim igracima mada i tu City, PSG pa i Chelsea i sada Monaco su poprilicno odmakli... Istorijski ako se uzme od pocetka jesu ali zadnje 2 godine ne i malo je smijsno ih stavljati u isti kos sa Bayernom i Barcom a recimo da je jedan Dortmund u tom periodu uspjesiniji klub. Takodje United pa i Chelsea sa LS i LE bi mogao biti ispred. :?

@Centralni napadac. Da postoji ozbiljnosti na ovom forumu ti bi davno trebao dobiti trajni ban koliko volis da trolujes. :roll: :roll:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 sep 2013, 20:22

Ovo je tačno mlaćenje prazne slame.Osoba se identifikuje po svome cijelom životu znači i po uspjesima i po padovima,ko je toliko glup da nekog ocjenjuje samo po odredjenom dijelu života onda može i za neke zločince reć da su ok.Kakva rasprava,koga qrac boli o zadnjih 5 ili 25 godina,ja sam lijepo napisao top klubovi i tu gledam klub i njegovu istoriju od početka do danas .Normalno da se na staroj slavi ne živi (Nottingham npr.) ali svi ovdje vrlo dobro to znaju samo pokušavaju gurat vodu na svoj mlin da tako kažem.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 sep 2013, 20:24

nerkolfc je napisao/la:
neo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:[quote="LBJ MV
Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.

Tu nema zadnji put , jer nije osvoji EPL . To svi znaju i ti sad postavljas to pitanje kao da pricas s' nekim ko je dosao iz dzungle . Liverpool ima historiju i rezultate , sadasnjost nemaju jer su trenutno slabi da se tako izrazim . No cim se spominje u kontekstu ismijavanja ako izgubi (sto se bas i ne cini kad npr. Everton izgubi) il' u ovim biranjima koji je top klub onda on vjerovatno tu i spada . 5 puta Evropski prvak i nije top klub u cijeloj historiji nogometa ? Jedino ako vi gledate samo zadnjih 20 godina pa se i ne moze bas svrstati u top klubove iako je osvajao po Evropi nije nikad bio neka dominantna sila .
Ma ja, Liverpool=Ajax, slazes se ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 24 sep 2013, 20:24

Gunner4 je napisao/la:@Monolog vam sve najbolje objesino... Nemam zelju da vas trolujem i provociram ali ne vidim po cemu je Real u top3 zadnje 2 godine kako navodite (ponavljam zadnje 2 godine) osim po skupim igracima mada i tu City, PSG pa i Chelsea i sada Monaco su poprilicno odmakli... Istorijski ako se uzme od pocetka jesu ali zadnje 2 godine ne i malo je smijsno ih stavljati u isti kos sa Bayernom i Barcom a recimo da je jedan Dortmund u tom periodu uspjesiniji klub. Takodje United pa i Chelsea sa LS i LE bi mogao biti ispred. :?

@Centralni napadac. Da postoji ozbiljnosti na ovom forumu ti bi davno trebao dobiti trajni ban koliko volis da trolujes. :roll: :roll:
Od Reala zadnje 2 godine bolje rezultate ima samo Bayern (Barcelona ima gotovo identicne kao Real)
cuj United :lol:,Dortmunt mozda ali Chelsea nikako jer osim one LP rezultati iz zadnje 2 god su im katastrofa

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.