Ti si bas nemac pojma lijepo sam napisao da gledano po tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv. haj sad vozdricaBoBo89 je napisao/la:Sjedi jedanAmar Dzeko je napisao/la:Trenutno Manchester top klub? Milan?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
to je zensko, da te postedim dalje rasprave, zene i sportAmar Dzeko je napisao/la:Ti si bas nemac pojma lijepo sam napisao da gledano po tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv. haj sad vozdricaBoBo89 je napisao/la:Sjedi jedanAmar Dzeko je napisao/la:Trenutno Manchester top klub? Milan?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Ah tako znaciLenBias je napisao/la:to je zensko, da te postedim dalje rasprave, zene i sport

Ronaldo - Isco - Bale
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo jedno pitanje da postavim. Šta podrazumijevaš pod "trenutno"? Pet kola? Ili...? Jer, taj isti United je prošle sezone osvojio Premiership, dok je Real ostao praznih ruku.Amar Dzeko je napisao/la:tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv
Jbt, ovdje se čas igra na historiju (onu davnu), čas na posljednjih mjesec-dva. Nikad ne možeš bit na čisto sa navijačima Reala.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Pod trenutno podrazumijevam pa recimo zadnje 2 godine i sadasnjost logicno. Kako? Zasto? Zakljuci sam.Monolog je napisao/la:Samo jedno pitanje da postavim. Šta podrazumijevaš pod "trenutno"? Pet kola? Ili...? Jer, taj isti United je prošle sezone osvojio Premiership, dok je Real ostao praznih ruku.Amar Dzeko je napisao/la:tradiciji Man Utd pripada tu, to sto ti ne mozes da shvatis da Manchester trenutno nije sila kakva je nekad bio ja ti nisam kriv
Jbt, ovdje se čas igra na historiju (onu davnu), čas na posljednjih mjesec-dva. Nikad ne možeš bit na čisto sa navijačima Reala.
Ko kaze da je Manchester trenutno na nivou Reala, Barce i Bayerna, o fudbalu zna jako malo.
Ronaldo - Isco - Bale
LBJ MVP je napisao/la: Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.
Klub koji je 18 puta bio prvak Engleske i 5 prvak Europe je za tebe neozbiljno svrstati u top klub.

Evo sad nešto ozbiljno okani se fudbala/nogometa za dobrobit svih na forumu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vala, meni je glupo stavljati Real (ovaj tvoj, dakle po uzoru na posljednje 2 godine) u isti koš sa Bayernom. Dakle, ako ćemo se voditi tvojom logikom, na prvo mjesto (i to 'ladno) ide Bayern, onda Barcelona, zatim Real. Al' eto, šta ostali znaju o fudbalu.Amar Dzeko je napisao/la:Ko kaze da je Manchester trenutno na nivou Reala, Barce i Bayerna, o fudbalu zna jako malo.

S tim da je Bayern na vrhu, Barcelona tu negdje, a Real na (recimo) trećem spratu nekog oblakodera.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kada je taj klub zadnji put osvojio EPL !?Saurman je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la: Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.
Klub koji je 18 puta bio prvak Engleske i 5 prvak Europe je za tebe neozbiljno svrstati u top klub.![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ako gledamo na uspjeh u zadnjih 10 godina nekih top 5 su Barcelona,Bayern,Man Utd,Milan i Chelsea..Reala ne mogu staviti jer nije napravio ništa na euro sceni.
-
- Kontakt:
Vidim osjetio si se prozvanim, znaci mislis da i Manchester spada tu?Monolog je napisao/la:Vala, meni je glupo stavljati Real (ovaj tvoj, dakle po uzoru na posljednje 2 godine) u isti koš sa Bayernom. Dakle, ako ćemo se voditi tvojom logikom, na prvo mjesto (i to 'ladno) ide Bayern, onda Barcelona, zatim Real. Al' eto, šta ostali znaju o fudbalu.Amar Dzeko je napisao/la:Ko kaze da je Manchester trenutno na nivou Reala, Barce i Bayerna, o fudbalu zna jako malo.
S tim da je Bayern na vrhu, Barcelona tu negdje, a Real na (recimo) trećem spratu nekog oblakodera.
Za ostalo se, djelomicno, slazemo.

Ronaldo - Isco - Bale
Tu nema zadnji put , jer nije osvoji EPL . To svi znaju i ti sad postavljas to pitanje kao da pricas s' nekim ko je dosao iz dzungle . Liverpool ima historiju i rezultate , sadasnjost nemaju jer su trenutno slabi da se tako izrazim . No cim se spominje u kontekstu ismijavanja ako izgubi (sto se bas i ne cini kad npr. Everton izgubi) il' u ovim biranjima koji je top klub onda on vjerovatno tu i spada . 5 puta Evropski prvak i nije top klub u cijeloj historiji nogometa ? Jedino ako vi gledate samo zadnjih 20 godina pa se i ne moze bas svrstati u top klubove iako je osvajao po Evropi nije nikad bio neka dominantna sila .neo je napisao/la:Kada je taj klub zadnji put osvojio EPL !?Saurman je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la: Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.
Klub koji je 18 puta bio prvak Engleske i 5 prvak Europe je za tebe neozbiljno svrstati u top klub.![]()
neo je napisao/la:Kada je taj klub zadnji put osvojio EPL !?Saurman je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la: Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.
Znači nije top klub jer nije osvojio Premiership 20 godina a i pored toga ima 18 titula.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Amar Dzeko,
Nemam se šta osjećat' prozvanim, United me nikako ne zanima. Ali mi je smiješno mijenjanje teza kako navijačima Reala dolikuje. Čas se spominju zadnje dvije godine, čas se ide toliko u prošlost gdje roditelji većine forumaša sa ovog podforuma nisu bili rođeni.
United je, sviđalo se to tebi ili ne, u posljednjih 10, 5, pa i 2 godine uspješniji od Reala. Dobro, uzet ćemo sa zadrškom ovo posljednje 2 godine, ipak su se i jedni i drugi okitili naslovom, a nisu napravili ništa u Evropi. Sad ti poredi to sa Bayernom koji je igrao dva finala (jedno osvojio) + uzeo titule (kup + Bundeska) u Njemačkoj. Ne ide, jarane. Ne ide.
Jednostavno je tako.
A, ako ćemo gledati cjelokupnu historiju, onda se tu nema šta prigovoriti Realu. No, da se od historije ne živi, najbolje svjedoče navijači Liverpoola.
Nemam se šta osjećat' prozvanim, United me nikako ne zanima. Ali mi je smiješno mijenjanje teza kako navijačima Reala dolikuje. Čas se spominju zadnje dvije godine, čas se ide toliko u prošlost gdje roditelji većine forumaša sa ovog podforuma nisu bili rođeni.

United je, sviđalo se to tebi ili ne, u posljednjih 10, 5, pa i 2 godine uspješniji od Reala. Dobro, uzet ćemo sa zadrškom ovo posljednje 2 godine, ipak su se i jedni i drugi okitili naslovom, a nisu napravili ništa u Evropi. Sad ti poredi to sa Bayernom koji je igrao dva finala (jedno osvojio) + uzeo titule (kup + Bundeska) u Njemačkoj. Ne ide, jarane. Ne ide.
Jednostavno je tako.
A, ako ćemo gledati cjelokupnu historiju, onda se tu nema šta prigovoriti Realu. No, da se od historije ne živi, najbolje svjedoče navijači Liverpoola.
-
- Kontakt:
Niti mi se sviđa niti ne sviđa, nisam nigdje osporavo uspjehe Uniteda, samo sam rekao da u posljednje 2 godine oni nisu top klub kakav su prije toga bili.Monolog je napisao/la:@Amar Dzeko,
Nemam se šta osjećat' prozvanim, United me nikako ne zanima. Ali mi je smiješno mijenjanje teza kako navijačima Reala dolikuje. Čas se spominju zadnje dvije godine, čas se ide toliko u prošlost gdje roditelji većine forumaša sa ovog podforuma nisu bili rođeni.![]()
Jednostavno je tako.
Izjednacavas rezultate Reala i Manchestera u LP, tj. kazes da nisu napravili nista u zadnje 2 sezone a to se nikako ne moze uraditi, jer je Real u te 2 godine oba puta bio polufinalista LP, dok United nije dogurao dalje od osmine finala.
Ronaldo - Isco - Bale
- Centre forward
- Kontakt:
Monolog kako sazrijeva(msm kako upada u ove bračne vode natenane) diskutuje na nivou(pod ovim mislim da sve što je čo'ek reko da je u pravu) i ne šalje u RMU Banovići olako. Promjena je nekako dobro došla ili je to možda neki inside strah
. Toplo bi se moglo preporučit' i ostalim forumašima da strahuju na ovaj Monologov način al' 9/10 njih nema ličnu kartu a ostali su ovi što vole dečke. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ovaj standardni offtopick na Realovoj temi je potekeo iz mog upisa o generacije iz 92 
i da ja , jesam pogrijesio
BVB jest top klub
iz top kluba je Gotze presao u drugi top klub i haj
nije uvijek bio Top klub , imao je periode bolje ili slabije
bas kao Real od 03-07 , Barcelona 00-05 , Arsenal trenutno
Unitedov onaj dugi niz bez trofeja itd.
uglavnom , mlacenje prazne slame

i da ja , jesam pogrijesio
BVB jest top klub
iz top kluba je Gotze presao u drugi top klub i haj
nije uvijek bio Top klub , imao je periode bolje ili slabije
bas kao Real od 03-07 , Barcelona 00-05 , Arsenal trenutno
Unitedov onaj dugi niz bez trofeja itd.
uglavnom , mlacenje prazne slame

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@Monolog vam sve najbolje objesino... Nemam zelju da vas trolujem i provociram ali ne vidim po cemu je Real u top3 zadnje 2 godine kako navodite (ponavljam zadnje 2 godine) osim po skupim igracima mada i tu City, PSG pa i Chelsea i sada Monaco su poprilicno odmakli... Istorijski ako se uzme od pocetka jesu ali zadnje 2 godine ne i malo je smijsno ih stavljati u isti kos sa Bayernom i Barcom a recimo da je jedan Dortmund u tom periodu uspjesiniji klub. Takodje United pa i Chelsea sa LS i LE bi mogao biti ispred.
@Centralni napadac. Da postoji ozbiljnosti na ovom forumu ti bi davno trebao dobiti trajni ban koliko volis da trolujes.

@Centralni napadac. Da postoji ozbiljnosti na ovom forumu ti bi davno trebao dobiti trajni ban koliko volis da trolujes.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovo je tačno mlaćenje prazne slame.Osoba se identifikuje po svome cijelom životu znači i po uspjesima i po padovima,ko je toliko glup da nekog ocjenjuje samo po odredjenom dijelu života onda može i za neke zločince reć da su ok.Kakva rasprava,koga qrac boli o zadnjih 5 ili 25 godina,ja sam lijepo napisao top klubovi i tu gledam klub i njegovu istoriju od početka do danas .Normalno da se na staroj slavi ne živi (Nottingham npr.) ali svi ovdje vrlo dobro to znaju samo pokušavaju gurat vodu na svoj mlin da tako kažem.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma ja, Liverpool=Ajax, slazes se ?nerkolfc je napisao/la:Kada je taj klub zadnji put osvojio EPL !?neo je napisao/la:Saurman je napisao/la:[quote="LBJ MV
Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.
Tu nema zadnji put , jer nije osvoji EPL . To svi znaju i ti sad postavljas to pitanje kao da pricas s' nekim ko je dosao iz dzungle . Liverpool ima historiju i rezultate , sadasnjost nemaju jer su trenutno slabi da se tako izrazim . No cim se spominje u kontekstu ismijavanja ako izgubi (sto se bas i ne cini kad npr. Everton izgubi) il' u ovim biranjima koji je top klub onda on vjerovatno tu i spada . 5 puta Evropski prvak i nije top klub u cijeloj historiji nogometa ? Jedino ako vi gledate samo zadnjih 20 godina pa se i ne moze bas svrstati u top klubove iako je osvajao po Evropi nije nikad bio neka dominantna sila .
"It's one of premier league's oldest lessons .
Od Reala zadnje 2 godine bolje rezultate ima samo Bayern (Barcelona ima gotovo identicne kao Real)Gunner4 je napisao/la:@Monolog vam sve najbolje objesino... Nemam zelju da vas trolujem i provociram ali ne vidim po cemu je Real u top3 zadnje 2 godine kako navodite (ponavljam zadnje 2 godine) osim po skupim igracima mada i tu City, PSG pa i Chelsea i sada Monaco su poprilicno odmakli... Istorijski ako se uzme od pocetka jesu ali zadnje 2 godine ne i malo je smijsno ih stavljati u isti kos sa Bayernom i Barcom a recimo da je jedan Dortmund u tom periodu uspjesiniji klub. Takodje United pa i Chelsea sa LS i LE bi mogao biti ispred.![]()
@Centralni napadac. Da postoji ozbiljnosti na ovom forumu ti bi davno trebao dobiti trajni ban koliko volis da trolujes.![]()
cuj United

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.