thulkazal je napisao/la:Ta rasprava o liječenju Thiaga i sukobu Pepa i doc. Mullera je bila prije par sedmica ... Prelistaj pa ćeš sve viditi ...
Tvrdoglavost nadmašuje i samog van Gaal-a a kad imaš aroganciju-tvrdoglavost džaba ti i sva pamet svijeta ...Stefan Effenberg je napisao/la:
Ja ga i dalje smatram inteligentnim i pametnim trenerom ali njegova tvrdoglavost je u rangu van Gaalove.
Jucer npr. Alonso je igrao zadnjeg veznog i to sam cijelu tekmu. Bilo je propuha u sredini i to je kriminalno razmisljanje trenera. Zao mi je bilo gledati Alonsa da toliko trci u tim godinama. Zasto sa njim nije igrao Hojbjerg ili Rode?
Ovo za Alonsa slično ko i kod Bastiana ... Alonso u ovom ritmu neće izdržati još 4-5 utakmica i onda će biti povreda ali neka gadna ... Razvlači se na terenu na sve strane... Isto ko i kod Bastiana, trener ga razvukao da sam pokriva tu poziciju i onda nakon 2-3 utakmice pokupi povredu koju je vukao kroz čitavu sezonu ...
Mene najviše nervira kada vidim da je Rode na klupi a Rafinja u igri ... Pa gdje mu je pamet ? Daj Rode neka leti po terenu, takva je vrsta igrača, olakšaj Xabiju i daj mu predaha i slobode u igri za te zadnje pasove a Lahm neka igra po strani gdje i treba da igra ...
ma to je ters insan tvrdoglavije od mazge,nikako se nemogu oteti dojmu da pep na neki nacin latentno ucjenjuje bayern i da moze raditi sta hoce sigurno tu postoji masna klauzula u slucaju pre vremneog odlaska iz kluba ,a znamo kakav je nas bayo po pitanju moneya