Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 maj 2016, 18:56

E jadni svi navijaci drugih ekipa i ovi ljudi iz saveza ako misle da ce nam ovako pokvariti spokoj i srecu. Ili da ce nekako poremetiti dobar rad Slobode ovom jednom suspenzijom

Kad se zna da cemo naredne sezone imati 10 Zeba i biti jaci nego ikad :lol:

Stvarno ono evo zaebani smo :lol:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 maj 2016, 18:58

Ukoliko savez organizuje finale kupa,kako je moguce da kazne Slobodu zbog"lose organizacije".
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 17 maj 2016, 19:04

:D Ljudi pratim malo i moram reci niste realni nimalo. Ja necu braniti blastite navijace, igrace, upravu ako su krivi. Nikada. Vama realno da dobiju Zeba i igraci Željezničara istu kaznu. Nemam nista protiv niti jednih, dragi su mi, ali iskreno meni nije realno. Spominju neki kako treba pokazati prevenciju prema psovki jer uce djeca to. A sto su ljudi moji mogli naučiti kada su vidjeli na Tv-u kako igrac Zeljeznicara saketa momka, ne ulazeci u razlog istog, kada su vidjeli kako drugi udara sluzbenu osobu nogom, kako treci vraca baklju gdje nedaj Boze je mogao oslijepiti dijete na tribini. Necu ulaziti u razlog kažem tko je kriv ali ipak iakreno mislim da je Zebi kazna prevelika, a da su igraci Zelje dobro prosli. Iskreno, ne vrijedjajuci nikoga. Stalno se potencira Siroki Brijeg takodjer kao nacionalisticko-fasisticko mjesto. Ali ja odgovorno tvrdim da je to najkulturnija sredina u drzavi. Pola onih malobrojnih navijaca su akademski obrazovani građani. Dosta ih je izaslo iz grupe, zasnovalo obitelji, i uzorni su gradjani Sirokog. Dobro se sjecam lani za Badnju vecer cura sa trenerkom i grbom Zeljinim u nas u centru grada, sa Sirokobrijezaninom na kuhanom vinu i kobasicama. Masa mladog svijeta. Nitko joj rijeci nije rekao.Dapace slikali se ljudi sa njom. Ja sam dobrodosao i u istocni i zapadni mostar, i u Sarajevo i Banjaluku jer pokusavam gledati sto realnije. Ne vjerujte sve sto vam mediji prenesu. Vidim momak spominje ganjanje igraca Radnika. Njih nitko napao nije niti pomislio a valjali su se kao nitko u povjesti sto je igrao na Pecari. Ljudi su sw doslovno smijali. A sudac pustao i cupao zivce igračima. Ljuti smo na suca bili i momci su se neki okupili poslije utakmice, više da prosvjeduju. I Petrovic, želeći se svidjeti nekima daje izjavu kakvu daje. Odgovorno tvrdim da je zeljo ostecen na Pecari za pobjedu protiv nas, ali oper smatram da sto su nami suci ucinili protiv Travnika i Zrinjskog, to je cudo. Osteceno je i Sarajevo za crveni na Pecari, ali istto tako prije tog crvenog je bio Kallasiju isto crveni. Zemlja smo razlicitosti, dobrih ljudi, da malo budemo posteniji prema sebi, i prema drugima stvorili bi drzavu blagostanja. Zar smo toliko glupi da nas sitnica kao nogomet razdvaja i razvija klicu mrznje prema drugima. A **** jesmo krivo nasadjeni. Pozdrav svim ljudima dobre volje od Rope. :D
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 maj 2016, 19:10

tareizo je napisao/la:mozeli zeba igrati u utakmicama pretkola euro lige
Ne moze, jer se igra u Zenici.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 maj 2016, 19:21

Agamemnon je napisao/la:Ukoliko savez organizuje finale kupa,kako je moguce da kazne Slobodu zbog"lose organizacije".
Ne organizuje savez, zasto mislis i da se igra dvije finalne utakmice? Kada bi bila jedna finalna utakmica, onda bi vjerovatno savez istu organizovao u svom trosku ali i sav prihod od iste uzeo :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 maj 2016, 19:23

Sta ce im jedna utakmica kada su ovako u Tuzli pokupili 70 hiljada maraka +jos kazne daju. A podjelili nam ulaznice sa greskom..

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 17 maj 2016, 19:24

Usporedba zebe sa zeljinim igracima nije dobra,realnija je usporedba sa npr bekicem.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 maj 2016, 19:26

AnelZ je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Ukoliko savez organizuje finale kupa,kako je moguce da kazne Slobodu zbog"lose organizacije".
Ne organizuje savez, zasto mislis i da se igra dvije finalne utakmice? Kada bi bila jedna finalna utakmica, onda bi vjerovatno savez istu organizovao u svom trosku ali i sav prihod od iste uzeo :)
Neko je i ovdje cak iznosio link nemogu sada naci da savez organizuje finale.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 17 maj 2016, 19:28

Skver je napisao/la:
ne kontamm
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 17 maj 2016, 19:30

tareizo je napisao/la:
Skver je napisao/la:
ne kontamm
zato jer su igraci zelje pravili belaj u zenici

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 17 maj 2016, 19:31

Ne moze, jer se igra u Zenici.[/quote]

ne kontamm[/quote]
zato jer su igraci zelje pravili belaj u zenici[/quote]

neko dilere mora mijenjat il ja il vi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 maj 2016, 19:41

U Zenici neće moć' igrat a u uzvratu u Tuzli će imati pravo nastupa
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 maj 2016, 19:41

AnelZ je napisao/la: Ne organizuje savez, zasto mislis i da se igra dvije finalne utakmice? Kada bi bila jedna finalna utakmica, onda bi vjerovatno savez istu organizovao u svom trosku ali i sav prihod od iste uzeo :)
Član 6.
Organizaciju utakmica šesnaestine finala, osmine finala, četvrtfinala i polufinala vrši klub – domaćin.
Nosilac organizacije finalnih utakmica završnice Kup-a BiH je NS/FS BiH, a klub domaćin vrši
tehničku podršku u organizaciji, koja se definiše posebnim sporazumom kluba i Saveza.

@tareizo lože te, drug. A i skontaj sam, kakve veze ima Zebina suspenzija od našeg saveza sa UEFA-inim utakmicama.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 17 maj 2016, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 17 maj 2016, 19:42

Lampard8 je napisao/la:U Zenici neće moć' igrat a u uzvratu u Tuzli će imati pravo nastupa
ipak vi mijenjajte svog dilera ja svog necu, a slobodi i zebi zelim sve naj naj
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 maj 2016, 20:05

wobly92 je napisao/la:
AnelZ je napisao/la: Ne organizuje savez, zasto mislis i da se igra dvije finalne utakmice? Kada bi bila jedna finalna utakmica, onda bi vjerovatno savez istu organizovao u svom trosku ali i sav prihod od iste uzeo :)
Član 6.
Organizaciju utakmica šesnaestine finala, osmine finala, četvrtfinala i polufinala vrši klub – domaćin.
Nosilac organizacije finalnih utakmica završnice Kup-a BiH je NS/FS BiH, a klub domaćin vrši
tehničku podršku u organizaciji, koja se definiše posebnim sporazumom kluba i Saveza.

@tareizo lože te, drug. A i skontaj sam, kakve veze ima Zebina suspenzija od našeg saveza sa UEFA-inim utakmicama.
Zeba moze igrati prvu utakmicu ako se bude igralo u Zenici, ali ako se bude igralo u gostima onda Zeba mora prvo odraditi domacu utakmicu inace moze igrati obje pod uslovom da se igra negdje drugdje, npr na Bilinom Polju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2016, 20:09

BijelaCokolada je napisao/la:Usporedba zebe sa zeljinim igracima nije dobra,realnija je usporedba sa npr bekicem.
Bekic je dobio crveni karton, otisao u svlacionicu i nije se vise pojavljivao - pravio probleme.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 maj 2016, 20:50

Sabinho je napisao/la:
BijelaCokolada je napisao/la:Usporedba zebe sa zeljinim igracima nije dobra,realnija je usporedba sa npr bekicem.
Bekic je dobio crveni karton, otisao u svlacionicu i nije se vise pojavljivao - pravio probleme.
Mozda zato sto je Bekicev crveni opravdan ;)
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 maj 2016, 20:54

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Mozda zato sto je Bekicev crveni opravdan ;)
nebitno, nije njegovo da to procjenjuje, postoji način kako se fudbaleri trebaju ponašati, neki klubovi su to i stavili u statut kluba....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 17 maj 2016, 22:37

PERO1234 je napisao/la::D Ljudi pratim malo i moram reci niste realni nimalo. Ja necu braniti blastite navijace, igrace, upravu ako su krivi. Nikada. Vama realno da dobiju Zeba i igraci Željezničara istu kaznu. Nemam nista protiv niti jednih, dragi su mi, ali iskreno meni nije realno. Spominju neki kako treba pokazati prevenciju prema psovki jer uce djeca to. A sto su ljudi moji mogli naučiti kada su vidjeli na Tv-u kako igrac Zeljeznicara saketa momka, ne ulazeci u razlog istog, kada su vidjeli kako drugi udara sluzbenu osobu nogom, kako treci vraca baklju gdje nedaj Boze je mogao oslijepiti dijete na tribini. Necu ulaziti u razlog kažem tko je kriv ali ipak iakreno mislim da je Zebi kazna prevelika, a da su igraci Zelje dobro prosli. Iskreno, ne vrijedjajuci nikoga. Stalno se potencira Siroki Brijeg takodjer kao nacionalisticko-fasisticko mjesto. Ali ja odgovorno tvrdim da je to najkulturnija sredina u drzavi. Pola onih malobrojnih navijaca su akademski obrazovani građani. Dosta ih je izaslo iz grupe, zasnovalo obitelji, i uzorni su gradjani Sirokog. Dobro se sjecam lani za Badnju vecer cura sa trenerkom i grbom Zeljinim u nas u centru grada, sa Sirokobrijezaninom na kuhanom vinu i kobasicama. Masa mladog svijeta. Nitko joj rijeci nije rekao.Dapace slikali se ljudi sa njom. Ja sam dobrodosao i u istocni i zapadni mostar, i u Sarajevo i Banjaluku jer pokusavam gledati sto realnije. Ne vjerujte sve sto vam mediji prenesu. Vidim momak spominje ganjanje igraca Radnika. Njih nitko napao nije niti pomislio a valjali su se kao nitko u povjesti sto je igrao na Pecari. Ljudi su sw doslovno smijali. A sudac pustao i cupao zivce igračima. Ljuti smo na suca bili i momci su se neki okupili poslije utakmice, više da prosvjeduju. I Petrovic, želeći se svidjeti nekima daje izjavu kakvu daje. Odgovorno tvrdim da je zeljo ostecen na Pecari za pobjedu protiv nas, ali oper smatram da sto su nami suci ucinili protiv Travnika i Zrinjskog, to je cudo. Osteceno je i Sarajevo za crveni na Pecari, ali istto tako prije tog crvenog je bio Kallasiju isto crveni. Zemlja smo razlicitosti, dobrih ljudi, da malo budemo posteniji prema sebi, i prema drugima stvorili bi drzavu blagostanja. Zar smo toliko glupi da nas sitnica kao nogomet razdvaja i razvija klicu mrznje prema drugima. A **** jesmo krivo nasadjeni. Pozdrav svim ljudima dobre volje od Rope. :D
:clap:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 17 maj 2016, 23:03

slika

Na ovakvom terenu će sutra igrati omladinci Slavije i Borca.
Najgori teren u Evropi.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []