Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zaboravio je staviti još jednog stopera umjesto Aguera.
Ako je ovaj Pellegrini normalan ja sam Einstein. Covjece imas 2 gola zaostatka ides sa jednim napadacem i 5-oricom u vezi, bez Navasa koji ubija po krilu, Negreda ili Edina, sta ce Aguero sam u spicu, ne znam stvarno, šega. Očekujem Edina u 65. min
At the end of the storm there's a golden sky..
koji idiot je ovaj pelegrini, da je ubacio dzeku i negreda, uz dobra krila i ubacaje bi zabili makar po 1 glavom s obzirom da u barci nema igraca iznad 1.60m 
A to sto bi dok oni ne daju taj go Barca njima uvalila jedno 3 najmanje, aaa ? Nista to jelde.MrShadow je napisao/la:koji idiot je ovaj pelegrini, da je ubacio dzeku i negreda, uz dobra krila i ubacaje bi zabili makar po 1 glavom s obzirom da u barci nema igraca iznad 1.60m
Igrajte FM-a i budite sretni ako ne dobijete otkaz do kraja prve sezone.
- legenda reala
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
odlična kvota na X2, Bravo PelleGoalgetter je napisao/la:Postavio je ekipu kao da oni vode 2-0 a ne Barcelona.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Oj pelegrini igras se sa zivotom. Polomit ce te Midhat sto nisi Edu satvio u prvih 11DakaZdici je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Nasri, Aguero #barcavcity #mcfc
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Consigliere
- Kontakt:
Nakon poraza od Sociededa i Valladolida, City ce opet Barci posluziti kao trening... Pellegrini ne smije da napadne na 0:2DakaZdici je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Nasri, Aguero #barcavcity #mcfc
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sta ce kod kuce "napao" pa dobio 2 komada....Consigliere je napisao/la:Nakon poraza od Sociededa i Valladolida, City ce opet Barci posluziti kao trening... Pellegrini ne smije da napadne na 0:2DakaZdici je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Nasri, Aguero #barcavcity #mcfc![]()
![]()
Koja picka
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
ZutiMrav je napisao/la:Sta ce kod kuce "napao" pa dobio 2 komada....Consigliere je napisao/la:Nakon poraza od Sociededa i Valladolida, City ce opet Barci posluziti kao trening... Pellegrini ne smije da napadne na 0:2DakaZdici je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Nasri, Aguero #barcavcity #mcfc![]()
![]()
Koja picka
Sta si ti gledo majketi??
Navas i koliko je brz na krilu cuva ga jordi Alba koji je isto jako brz. Po meni Dzeko bi trebo poceti jer kad je ulazio proslji put pravio je probleme odbrani u visini cak i Piqueu. Morace ici malo na te duze lopte, Barca je teska pobjediti igrajuci fudbala na zemlji.EDO299 je napisao/la:Ako je ovaj Pellegrini normalan ja sam Einstein. Covjece imas 2 gola zaostatka ides sa jednim napadacem i 5-oricom u vezi, bez Navasa koji ubija po krilu, Negreda ili Edina, sta ce Aguero sam u spicu, ne znam stvarno, šega. Očekujem Edina u 65. min
Dzeko prvi City igrac koji je zabio na Bernabeu a sada ako bog da i na Camp Nou
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ja sam im davao 5% sansi i to za slucaj da ovaj krene svim silama naprijed. Barcelonu mogu dobiti samo oni koji se ne prepadnu, a Pelle ne da se prep'o vec se usr'o
Sanse su im oko 2%. Rezulatat: 3:1 za Barcu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Pita Sanela Roberta da li Edin dolazi u Istanbul (zbog natpisa u novinama), želi li ga. On veli "Ne znam želi li on raditi sa mnom", pa se nasmija. Priča Mancini da je Edin jedan od najboljih napadača, da ga je on doveo u City (s tim potvrđujući svoju izjavu), ali da misli da je Edin ljut na njega jer "on misli da je malo igrao, ja mislim da je igrao često, jer kad imate 5 dobrih napadača...".
Opet ga ona pita, bi li Edina u svom timu. On, ovaj put malo ozbiljnije "Ako on želi doći ovamo, to je opcija, može se razgovarati o tome."
Inače, ovo je bilo u emisiji Interview 20, na BHT, u posjeti Izetu Hajroviću.
Opet ga ona pita, bi li Edina u svom timu. On, ovaj put malo ozbiljnije "Ako on želi doći ovamo, to je opcija, može se razgovarati o tome."
Inače, ovo je bilo u emisiji Interview 20, na BHT, u posjeti Izetu Hajroviću.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Narode man'te se malo Dzeke,nego koja je ono plavojka na OBN-u?
Jel se ona ono malkice razumije u fudbal?
Ono Balja trpa.., Marijana, picketina jarane..sedra je napisao/la:Narode man'te se malo Dzeke,nego koja je ono plavojka na OBN-u?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji Balja Batko?
- legenda reala
- Kontakt:
Elvir Baljić i nije Marijana nego Adrijana Kurtišajsedra je napisao/la:Koji Balja Batko?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuva se Edo za Hull 
Pa tu sam i mislio... Ha Marijana ha Andrijana **** jelegenda reala je napisao/la:Elvir Baljić i nije Marijana nego Adrijana Kurtišajsedra je napisao/la:Koji Balja Batko?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- legenda reala
- Kontakt:
radoBatko je napisao/la:Pa tu sam i mislio... Ha Marijana ha Andrijana **** jelegenda reala je napisao/la:Elvir Baljić i nije Marijana nego Adrijana Kurtišajsedra je napisao/la:Koji Balja Batko?
Dobro pridruzujem vam se na zeljama.
Samo da Dzekica jos malo upane bar pet minuta.
Samo da Dzekica jos malo upane bar pet minuta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, DanijelTZ, denza, Imamkarbarum, lakilone, legendarnadruga, Lekqqq1921, lol89, Markinhio, Micron, MiranGlasnic, nerkolfc, OldTownDistrict, Pensioner26, PointBlank, Proximic, rio_Ferdy88, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, tutankamon1905, ugursuz i 138 gostiju.