Safet Sušić - Pape

Nerminovic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Nerminovic » 29 okt 2014, 21:40

Virtu4l je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: **** Wolsfburg, bio je i u jednom HAJDUKU :tokralju:
Taman htio da kažem :lol:
Šta je momčiluci, ništa pametno za reći? Da, da, igrao u Wolfsburgu, a kod nas su ga zvali svi selektori iz tog vremena.
Moj @Virtu4l, tada smo imali problema dobiti Moldovu - ono kad je Grlić dao fantastičan gol u gostima. (sjeća se mali).

Niko drugi nije bio bolji od Hrgovića, jednostavno smo bili nula od ekipe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 okt 2014, 21:46

Virtu4l je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: **** Wolsfburg, bio je i u jednom HAJDUKU :tokralju:
Taman htio da kažem :lol:
Šta je momčiluci, ništa pametno za reći? Da, da, igrao u Wolfsburgu, a kod nas su ga zvali svi selektori iz tog vremena.
Ne osjećam potrebu da govorim išta jer nisam dio ove diskusije, ali zašto isticati igranje u Wolfsburgu pored igranja u Splitskom Gigantu? Pogotovo kad se uzme u obzir da su tada osvajali titule. Zamisli tek tu silu od tima kada su bili jači nego ovaj današnji Hajduk :shock:

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 29 okt 2014, 21:47

Ovo je najofirnija generacija na dunjaluku u kojoj igraju slovom i brojem tri igrača. Ostalo je raspad sistema totalni, propalo krilo Hajrović, zatim najveća ubleha serije A Lulić, koji je u 40 nastupa za rekpu zabio čitav go.

Nazad nas krpi rezervni desni bek Frajburga Mujdža, koji je povrijedjen 11 od 12 mjeseci u godini. Na štoperu nam igra Goku, a on rijetko jer je i on generalno vječito povrijedjen.

Drugom štoperu je opet otac ratni zločinac, što je mislim svjetski presedan. I njegovoj se ekipi s vremena na vrijeme omakne da fasuje 6 komada što opet ne bi bilo tako strašno da ovaj nije štoper je*eni.

Imamo naninog Hareta koji je igrač sa kvalitetnim šutem ( kad je u formi, što je opet rijetkost ) a sve ostalo što krasi njegovu igru nije dovoljno ni za Argeta lige.

Na njih se nadovezuje Bešić igra čiji se fudbal svodi na to da stavi igrača u džep. Osim što mu ovaj povremeno ispadne iz džepa i J**+ nam majku uz to je za Bešića naučna fantastika da da pas duži od 4,5 metra, a ako se opredjeli za solo prodor obično završimo sa kontrom protivnika.

Od Vede u posljednjih par godina je par golmana zabilo više golova itd..

Sudžuk, ružne frizure i nepoznavanje maternjeg jezika su ono što krasi ovu generaciju koja o lopti nema pojma.

Pjanić, Džeko, Begović, Pape.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2014, 21:50

Consigliere je napisao/la:Najjaca i najbolje izbalansirana... U svakoj liniji formacije, od gola do napada, imamo po jednog klasnog igraca i nekoliko odlicnih.
Ništa što prije nismo imali, tada smo u nekim linijama imali i po dva klasna igrača.
Nerminovic je napisao/la:Niko drugi nije bio bolji od Hrgovića, jednostavno smo bili nula od ekipe.
Slabo se sjećaš. Hrgović nije bio standardan u timu o kojem ja govorim, uglavnom je ulazio s klupe. Naveo sam ga upravo zbog širine koju je Effenberg spomenuo. Igrač koji je uvijek bez problema mogao uletiti s klupe i biti dobar na terenu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 29 okt 2014, 21:51

Hordekatedrala je napisao/la:Ovo je najofirnija generacija na dunjaluku u kojoj igraju slovom i brojem tri igrača. Ostalo je raspad sistema totalni, propalo krilo Hajrović, zatim najveća ubleha serije A Lulić, koji je u 40 nastupa za rekpu zabio čitav go.

Nazad nas krpi rezervni desni bek Frajburga Mujdža, koji je povrijedjen 11 od 12 mjeseci u godini. Na štoperu nam igra Goku, a on rijetko jer je i on generalno vječito povrijedjen.

Drugom štoperu je opet otac ratni zločinac, što je mislim svjetski presedan. I njegovoj se ekipi s vremena na vrijeme omakne da fasuje 6 komada što opet ne bi bilo tako strašno da ovaj nije štoper je*eni.

Imamo naninog Hareta koji je igrač sa kvalitetnim šutem ( kad je u formi, što je opet rijetkost ) a sve ostalo što krasi njegovu igru nije dovoljno ni za Argeta lige.

Na njih se nadovezuje Bešić igra čiji se fudbal svodi na to da stavi igrača u džep. Osim što mu ovaj povremeno ispadne iz džepa i **** nam majku uz to je za Bešića naučna fantastika da da pas duži od 4,5 metra, a ako se opredjeli za solo prodor obično završimo sa kontrom protivnika.

Od Vede u posljednjih par godina je par golmana zabilo više golova itd..

Sudžuk, ružne frizure i nepoznavanje maternjeg jezika su ono što krasi ovu generaciju koja o lopti nema pojma.

Pjanić, Džeko, Begović, Pape.
:crazy:
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 29 okt 2014, 21:52

Virtu4l je napisao/la:Pokušaj, obožavam konstruktivnu raspravu.
Tebi je glava kockasta ko tvom idolu tako da :kafa:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 okt 2014, 21:53

Nerminovic je napisao/la: Moj @Virtu4l, tada smo imali problema dobiti Moldovu
Ali za to je kriva Bakina taktika jer je stavio Misimovica 10 metara ispred njegove prirodne pozicije i normalno da sa jednim takvim taktickim promasajem ne mozemo dobiti Moldaviju. :kafa:
Umjesto Baka stavite Papeta, umjesto Misimovica Pjanica a umjesto Moldavije Kipar pa cete viditi kako smijesno zvuce neke od kritika sa foruma. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2014, 21:55

AhmoNY je napisao/la:Tebi je glava kockasta ko tvom idolu tako da :kafa:
Vidi ga. Čestitke na još jednoj uspješnoj registraciji, biće ih još ako Bog da :njanjanja:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 okt 2014, 21:57

bvb je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:On jeste bio najbolji igrač BiH svih vremena, najbolji strani igrač i najveći umjetnik s loptom PSG-a svih vremena, jedan od najboljih svjetskih igrača svih vremena, zabio je 3 gola Argentini...sve to stoji i to su činjenice koje niko ne može osporiti.
Ali kakav je to argument za njegovo trenersko umijeće? Da li to znači da ako sam ja u školi imala sve petice, a postanem profesor, automatski ne smijem biti kritikovana ako škola, djeca, roditelji nisu zadovoljni mnome, samo zato što sam ja kao učenik imala sve petice? Ako je Safet i imao određeni kredit u javnosti, baš zbog tih silnih igračkih uspjeha, mislim da je taj kredit već potrošio.
Po 12673463 put (mada očito ni to nije dovoljno): ne vidim kakvu korist mi kao reprezentacija imamo od toga jer kad ćete shvatiti da nije Safet taj koji treba istrčati na teren, nije Safet taj koji treba predriblati protivničkog igrača, nije Safet taj koji treba zabiti gol. Njegovo je jednostavno da posloži ekipu koja će to učiniti i sve dok je to činio onako kako treba svi smo bili na njegovoj strani, pa čak i sada kada to uradi onako kako treba, ko god objektivno gleda na stvari, će to priznati bez problema.
Puno slova i ponavljanja uzalud :D
@DragonGirl
Nesto mi poznat ovaj odgovor. Hehhe
Al hajd, tu si da popunis broj. :D
Ja bi ti radije preporucio da gledas vise utakmica i tako poboljsas svoje znanje o fudbalu, nego da tlacis vrijeme prepisujuci vec napisano.

I da, Pape legenda BH fudbala. :bih:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 okt 2014, 21:58

Virtu4l je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Najjaca i najbolje izbalansirana... U svakoj liniji formacije, od gola do napada, imamo po jednog klasnog igraca i nekoliko odlicnih.
Ništa što prije nismo imali, tada smo u nekim linijama imali i po dva klasna igrača.
Evo, samo mi nadji jednakog ili boljeg golmana od Begovica? Ili veznjaka od Pjanica ili napadaca od Dzeke... O tim klasama ja pricam a ti bezveze trolas :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 okt 2014, 22:01

Virtu4l je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Niko drugi nije bio bolji od Hrgovića, jednostavno smo bili nula od ekipe.
Slabo se sjećaš. Hrgović nije bio standardan u timu o kojem ja govorim, uglavnom je ulazio s klupe. Naveo sam ga upravo zbog širine koju je Effenberg spomenuo. Igrač koji je uvijek bez problema mogao uletiti s klupe i biti dobar na terenu.
Čuj' da je mogao uletiti s klupe i biti dobar na terenu, tako je i Bartolovic mogao i pa' šta... Jednostavno da smo imali samo malo kvalitetnih igrača, on ne bih ni bio na spisku. Reprezentacija je tada bila smiješna kao sto je sada samo na malo drugi način, prvo savez pa' ti ovo i danas Safet Sušić... Ništa od Hrgovića, smiješan igrač koji je znao nešto ponekad - tako i Gušo kad je bio vrhunski golman protiv San Marina, mada smo ih makar uzeli ono 1-0 ili 2-0.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 okt 2014, 22:09

Goalgetter je napisao/la: Treba se isto reci, da onaj sastav koji je istrcao protiv Argentine na Marakani, najjaci sastav u historiji ove reprezentacije, i da jaci tim nikada nismo imali.
:thumbup: :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2014, 22:13

Nerminovic je napisao/la:Jednostavno da smo imali samo malo kvalitetnih igrača, on ne bih ni bio na spisku.
Igrač iz Bundeslige ne bi bio na spisku?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 okt 2014, 22:20

Steta sto miske onda nije imao pravi rafal da ga izreseta nakon bjelorusije !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 okt 2014, 22:22

Virtu4l je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Jednostavno da smo imali samo malo kvalitetnih igrača, on ne bih ni bio na spisku.
Igrač iz Bundeslige ne bi bio na spisku?
Pitanje za milion... :hmmmmm:

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 okt 2014, 22:23

avenija je napisao/la:Steta sto miske onda nije imao pravi rafal da ga izreseta nakon bjelorusije !
Ma ne bi mu nista bilo, onaj suskavac je otporan i na metke, yebo kevlar pored suskavca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 okt 2014, 22:25

Cartman je napisao/la:
avenija je napisao/la:Steta sto miske onda nije imao pravi rafal da ga izreseta nakon bjelorusije !
Ma ne bi mu nista bilo, onaj suskavac je otporan i na metke, yebo kevlar pored suskavca.
Miske je najprecizniji igrac u historiji Bosne tako da bi bio headshot vjerujem !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 okt 2014, 22:26

Safete, evo smo stigli 3.000 stranica, only for you :tokralju:

BackSpace United

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 29 okt 2014, 22:26

Rafalo je Miske po Spaniji,Danskoj...samo tada nismo imali dobar tim... :hmmmmm: :facepalm:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 29 okt 2014, 22:27

harixs je napisao/la: @DragonGirl
Nesto mi poznat ovaj odgovor. Hehhe
Al hajd, tu si da popunis broj. :D
Ja bi ti radije preporucio da gledas vise utakmica i tako poboljsas svoje znanje o fudbalu, nego da tlacis vrijeme prepisujuci vec napisano.
I da, Pape legenda BH fudbala. :bih:
Hahaha, ma samo sam čekala da se ti zakačiš na moj post kao što to po običaju i radiš :-D
Bila bih tu možda da popunim broj da mi se postovi sadrže od nekakvih nebuloznih argumenata ili pokojeg smajlija, ali eto, ja ipak preferiram svoje stavove obrazložiti valjano, i oni obično dolaze kao odgovor na tuđa ponavljanja i prepisivanja, ali nekima eto, jednostavno ne vrijedi ni milion puta obrazložiti, oni vrte li vrte svoj neki film....
I samo mi ti, koji si uporedio nas sa njemačkom reprezentacijom nemoj govoriti kako da poboljšam svoje fudbalsko znanje, molim te. :shock:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []