AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 21 okt 2016, 17:56

Očekujem poraz, sami sebe pobjedimo ili nas sudije yebu, drugačije ne ide.
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 okt 2016, 17:57

Milan will generate an income of €3,55 million from ticket sales for Milan - Juve. A historical record for the club in Serie A. [Milannews]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 21 okt 2016, 17:59

Koja se postava ocekuje sutra? :)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 okt 2016, 18:06

Vjerovatno ovako:
Gigi
Abate, Paleta, Rom, Siljo
Kuco, Locatelli, Jack
Suso, Bacca, Niang
Ma nek bude dobra tekma i nek pobjedi bolji.
Ja nebi imao nista protiv remija.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 okt 2016, 18:07

LaVecchiaSignora je napisao/la:Koja se postava ocekuje sutra? :)
slika

bar sto se nas tice :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 21 okt 2016, 18:11

Kod nas Barzagli igra beka izgleda, nesta Allegrija pocelo prenositi :D
Ako nam bude igrala ova navedena to nam je trenutno najjaca postava, mada bi ja volio vidjeti 4-3-3 i kod nas pa da mozemo ocekivati dosta golova.

Nadam se dobroj tekmi,zazelio sam se dobrog derbija.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 okt 2016, 19:17

ma ubit će nas, al' haj da se malo nadamo :mrgreen:

ustvari sumnjam da će nas nešto posebno nadigrati, ali jedno rutinski 0:1 bi bila mjera :P
ne znam, ja ovoj našoj sredini ne vjerujem i pojma nemam kako uspjevaju pobjeđivati iz kola u kolo, ali hajde sutra ćemo baš vidjeti na čemu smo i da li su prethodne pobjede bile stvar sreće ili umijeća.

u suštini, možemo se uzdati u dobru odbranu, montelinu taktiku, pun stadion i generalno dobru atmosferu oko tima pa šta bog da... :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 21 okt 2016, 19:21

Kamo sreće da bude neriješeno i uzmemo jednu bobu.

Vezni red nam u kanalu. Ovo jadno dijete će se pogubit. Ja da sam umjesto Montele još bih natrpao nejači u vezni red pa nek' se bore.
Forza Milan!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 okt 2016, 20:49

To je najjače čime Montela trenutno raspolaže. Kucka bespostedna borba uvjek, Locatelli u nedostatku kapitena i Bonaventura koji može kreirati akciju i fino proći ili odigrati. Locatelli ovu šansu mora iskoristit, ako u njemu zaista ima potencijala onda će to izaći na vidjelo.

Ostalo očekivano, šteta zbog Antonelija, valja Siljkana trpit. Valjda ustane na pravu nogu pa možda i odigra nešto.. Fino će biti vidjeti pun San Siro, kamo sreće da je češće popunjen kao sutra sto će biti. Forza Milan :bih:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 21 okt 2016, 21:00

Sutra Donnarumma neka se pokaze sto bolje, buduci klub ce ga pratiti :mrgreen:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 okt 2016, 21:09

LaVecchiaSignora je napisao/la:Sutra Donnarumma neka se pokaze sto bolje, buduci klub ce ga pratiti :mrgreen:
Donnarumma to La Stampa: "My future? I am playing in the team of my heart which I've always been cheering for, I could not get any better."

Donnarumma: "Where I imagine myself at 38? Hopefully I will be playing in goal and maybe within 10 years wear the captain armband of Milan."

:wave:

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 21 okt 2016, 21:12

Velika je lista igraca koji su to rekli pa na kraju promjenili klub, cak otisli i u direktne rivale :mrgreen:

Salu na stranu, nek on ostane samo zdrav, bit ce interesantno pratiti kako ce se razvijati.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 okt 2016, 21:34

fakat su ovi juventini previse sigurni da ce im gigi doci, oladite ba... :mrgreen:

a majka ga ne yebala, pa ne igra mali u cekrcicima nego u jednom milanu, pa da ocekujes da ce radi ambicija preci u drugi klub. :roll: mali je rossonero, san mu je igrati za ovaj klub i ne vidim poentu prelazenja u juventus.

a sad kad su kinezi tu koji ce ustvariti graditi respektabilnu ekipu, sanse su ravne nuli da ga prodamo, a pogotovo ne u rivalski klub makar nudili milijardu.
ako se kojim slucajem bude prodavao, to sigurno nece biti juventus. :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 21 okt 2016, 21:40

muha milanez je napisao/la:To je najjače čime Montela trenutno raspolaže. Kucka bespostedna borba uvjek, Locatelli u nedostatku kapitena i Bonaventura koji može kreirati akciju i fino proći ili odigrati. Locatelli ovu šansu mora iskoristit, ako u njemu zaista ima potencijala onda će to izaći na vidjelo.

Ostalo očekivano, šteta zbog Antonelija, valja Siljkana trpit. Valjda ustane na pravu nogu pa možda i odigra nešto.. Fino će biti vidjeti pun San Siro, kamo sreće da je češće popunjen kao sutra sto će biti. Forza Milan :bih:
Sve sto ja očekujem od siljkana, iz utakmice u utakmicu, je da ne pokloni gol protivniku

Il Club più titolato al mondo!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 okt 2016, 23:03

Milan je od prodaja ulaznica za sutrašnji derbi zaradio 3.55 miliona i tako oborio rekord Serije A u zaradi od prodaje ulaznica.Od juče prazna mjesta na San Siru nepostoje
:cool:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 okt 2016, 00:15

muxa je napisao/la:Vjerovatno ovako:
Gigi
Abate, Paleta, Rom, Siljo
Kuco, Locatelli, Jack
Suso, Bacca, Niang
Ma nek bude dobra tekma i nek pobjedi bolji.
Ja nebi imao nista protiv remija.

Ja bih radije da bude katastrofa tekma i da pobijedimo nekim nafakali golom. Samo da ih trehnemo vise, pozlije mi kad se sjetim posljednjih godina kako su nas sve dobijali, te sudijske kradje, onaj ponisten gol kad Bufon ne smjede da prizna (zaboravio je kako smo im poslali Abiatija kad se taj isti Bufon povrijedio), te masu puta kad smo dobro igrali mi primimo neki glup gol i izgubimo.

Po igrackom kadru mi nemamo sta traziti protiv ovakvog Juveta, jednostavno su stroj tim, ali dok postoji Milan ja cu prizeljkivati pobjedu protiv svakog kluba. Milan je to, a u ovakvom derbiju ni trenutna forma ni imena igraca ne znace nista.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 22 okt 2016, 11:42

Ima li neko stranicu za gledanje snimaka utakmica? :pray:

Izgleda da neću moći gledati derbi večeras, ali bih volio pogledati snimak dok nisam vidio rezultat ( što će biti teško, ali hajde :plac: )

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 22 okt 2016, 11:53

nextterrain je napisao/la:Ima li neko stranicu za gledanje snimaka utakmica? :pray:

Izgleda da neću moći gledati derbi večeras, ali bih volio pogledati snimak dok nisam vidio rezultat ( što će biti teško, ali hajde :plac: )
http://www.fullmatchesandshows.com/
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 okt 2016, 12:42

LaVecchiaSignora je napisao/la:Velika je lista igraca koji su to rekli pa na kraju promjenili klub, cak otisli i u direktne rivale :mrgreen:

Salu na stranu, nek on ostane samo zdrav, bit ce interesantno pratiti kako ce se razvijati.
Ma već je to strašan golman, sigurno jedan od najboljih u ligi. A ne sumnjam da će u Milanu ostati još 5 godina najmanje, a ako bude situacija u Milanu kakvu Kinezi najavljuju neće on nigdje ni za 10 godina. Ali to je već daleka budućnost.Momak je fenomenalan golman, i zaista samo možemo da mu se divimo.U svojih 18-19 godina praćenja fudbala ja nisam vidio da tako mlad momak brani sa takvom sigurnošću.

Romagnoli is the only central defender that hasn't committed a single foul in his 7 apps this season (630 mins played) in Serie A. :tokralju:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 22 okt 2016, 13:18

JuveArena je napisao/la:
nextterrain je napisao/la:Ima li neko stranicu za gledanje snimaka utakmica? :pray:

http://www.fullmatchesandshows.com/

Hvala :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []