Babilon je napisao/la:Mogo li ja pitati slijedece:
Ciji je Zrinjski klub?
Pod cijom zastavom nastupa?
i odgovoriti:
Ciji je Zrinjski klub? BH
Pod cijom zastavom nastupa?BiH
ako ne osjecate tako potrazite svoj izgubljeni identitet(ne samo navijaci Zrinjskog nego i svih ostalih klubova).
Sretno dalje,ipak ste Vi NAŠ klub
Evo imam malo vremena da ti odgovorim na tvoje djecije pitanje!
Zrinjski je od osnutka citaj od 1905 godine promjenio vise drzava nego sto ces ti ikada "treba" u zivotu

,nije bitno gdje se god u proslosti nasao ili ce se u buducnosti naci zrinjski je bio i ostao klub HSK,jednoj drzavi ili ti ga umjetnoj tvorevini poput Yugoslavije koja je znamo kako zavrsila nije pasao naziv slavne plemicke hrvatske obitelji Zrinjski a pogotovo im nije pasao prefiks s kojim je i osnovan citaj davne 1905,Zrinjski je trenutno klub koji nastupa za bh zastavu,ali kako smo mi na trusnom podrucju
nikada ne znas za koga mozes nastupati recimo za 5,10 godina jer svaka generacija na balkanu je osjetila proklestvo rata pa neke generacije su prosle i kroz dva rata,nego kanite se svojatanja HSK Zrinjskog
jer je on iskljucivo klub Hercegovaca i Mostaraca ,a da ima navijaca u ostalim djelovima NEMA ,jer se na nas iskljuvcivo gleda kao fasiste koji nisu vrijedni spomena,naravno uspjeh koji se postize za sobom dovodi i mnogo mediskog prostora te zbog toga ima dosta "pametnjakovica " na ovoj temi ,nitko nepise o" devetki",cast izuzecima vec ciji je klub,odakle je,sto su hrv zastave na tribinama,sto ultrasi ne priznaju bih i bla,bla jeb.. mater kao da su neki ovdje rođeni 2000-e![/quote]
Pokusavam Ti reci da ste "trenutno" BIH klub,i da niko ne osporava ni ime ni grb, ni da ste najstariji klub(bez obzira na neopravdanu pauzu).To sto Vi ne osjecate pripadnost tamo gdje jeste je Vas problem.