NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Pa vrlo je jednostavno. I 35ogodisnji James je bolji igrac od Kawhija Leonarda.
Ljeba mi, bas me zanima ko je ikada pisao da su cetvrta ekipa kad su svi govorili da su Clippersi i oni najveci favoriti. Ko je to ikada tvrdio da su recimo Rocketsi (osim Alema naravno) ili recimo Bucksi bolji od Lakersa? Ili Boston, Toronto, Denver.. ko bi jos trebao biti naveden pored Clippa da bi se Lakersi spominjali kao cetvrta ekipa lige?AshburtonG je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:33Meni je najjace, kako su pojedini ovdje na početku sezone pisali, kako su Lakersi otprilike četvrta ekipa lige, a sada se razbacuju tvrdnjama, kako ekipi poput Lakersa ne treba pomoć, jer su apsolutni favoriti od samog početka.
Sad odjednom ne valjaju ni igrači Clippersa, a govorilo se da su igrački duplo jači od ovih Lakersa. Prestanite sa selektivnim izvlačenjem činjenica.
Svi znamo da ako Lakersi osvoje, da ce to bit najmanje njihovom zaslugom u ocima mnogih.![]()
Meni su Clippe bile prvi favoriti, ali mi je drago sto su ispali od Denvera.
Ako Lakersi osvoje neka osvoje. Bice mi drago zbog LeBrona, iako ga sve manje volim zbog ovih njegovih diehard fanova koji bukvalno svojim glupostima tjeraju ljude da ga mrze. Ali mi je generalno drago sto pratim kosarku u njegovoj eri i cijenim njegovu velicinu.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 19 sep 2020, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lakersi su meni uvijek bili 2. najjaca ekipa ove sezone, a ispala je navodno prva. Kakvo 4. mjesto i cke materine, opet mitomanija pocinje vidim
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sad odjednom Clippersi nisu toliko jaki haha
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To je jasno kao dan prijatelju. Jedan je u stanju dat 25+, igrati vrhunsku odbranu i jos pri tome uciniti igrace oko sebe boljim, dok je drugi u stanju "samo" ovo prvo dvoje. Kawhi je oko sebe sveukupno imao bolju ekipu od Brona. On je bio vodja i najbolji igrac te je kao takav uz Doca trebao izvuci maksimum iz ekipe.
Mislim da je sve jasnije da je Rivers obican k*rton od trenera. Ne samo zbog ove sezone, nego i inace. Clippe nisu smjele ispasti nakon 3-1 i on je po meni najveci krivac za to.Epidaurus je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:47To je jasno kao dan prijatelju. Jedan je u stanju dat 25+, igrati vrhunsku odbranu i jos pri tome uciniti igrace oko sebe boljim, dok je drugi u stanju "samo" ovo prvo dvoje. Kawhi je oko sebe sveukupno imao bolju ekipu od Brona. On je bio vodja i najbolji igrac te je kao takav uz Doca trebao izvuci maksimum iz ekipe.
Tako je Bosnjo. Bila je prica 1. Clippersi, 2. Lakersi, 3. Bucksi. Svim ostalim su se davale mnogo manje sanse.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:44Lakersi su meni uvijek bili 2. najjaca ekipa ove sezone, a ispala je navodno prva. Kakvo 4. mjesto i cke materine, opet mitomanija pocinje vidim
Vecina ljudi je bila za Clipperse, koji realno i jesu najjaca ekipa, al su Autista i Pandemic P odlucili da se obrukaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stavi Lakerse na avatar, vrijeme je fakatJustin je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:54Tako je Bosnjo. Bila je prica 1. Clippersi, 2. Lakersi, 3. Bucksi. Svim ostalim su se davale mnogo manje sanse.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:44Lakersi su meni uvijek bili 2. najjaca ekipa ove sezone, a ispala je navodno prva. Kakvo 4. mjesto i cke materine, opet mitomanija pocinje vidim
Vecina ljudi je bila za Clipperse, koji realno i jesu najjaca ekipa, al su Autista i Pandemic P odlucili da se obrukaju.
#Punoljetstvo
Osim Clippersa i Bucksa niko nije stavljao nijednu ekipu ispred.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:44Lakersi su meni uvijek bili 2. najjaca ekipa ove sezone, a ispala je navodno prva. Kakvo 4. mjesto i cke materine, opet mitomanija pocinje vidim
Kazes opet mitomanija. Jucer se prica kako James dobija najmanje "and one" situacija u ligi. Ja odem da provjerim kad lik u samom vrhu. Samo Giannis ispred.
Nema svrhe. Odluceno je vec da moraju biti sampioni.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:55Stavi Lakerse na avatar, vrijeme je fakatJustin je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:54Tako je Bosnjo. Bila je prica 1. Clippersi, 2. Lakersi, 3. Bucksi. Svim ostalim su se davale mnogo manje sanse.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:44Lakersi su meni uvijek bili 2. najjaca ekipa ove sezone, a ispala je navodno prva. Kakvo 4. mjesto i cke materine, opet mitomanija pocinje vidim
Vecina ljudi je bila za Clipperse, koji realno i jesu najjaca ekipa, al su Autista i Pandemic P odlucili da se obrukaju.![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
@nez dal se nije pricalo na forumu ako Kawhi osvoji da ide rame uz rame sa Lebronom, i ne samo nas forum nego i mediji... Kad se pricaju take stvari ondah moraju kritike biti tako ostre ko sto su za Lebrona a posebno ako “si” najbolji igrac lige...
A to da je jedna utakmica-serija vaznija nego pola kariere ti je zivi dokaz Lebron.
A to da je jedna utakmica-serija vaznija nego pola kariere ti je zivi dokaz Lebron.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Veci krivac su igraci gdje ne postoji vodja u ekipi, ne mozes ispustiti 2 puta dvocifreno vodstvo na poluvremenu zbog trenera. Leonard koji bi trebao biti lider na terenu, to nije jednostavno i kraj price.dscile je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:53Mislim da je sve jasnije da je Rivers obican k*rton od trenera. Ne samo zbog ove sezone, nego i inace. Clippe nisu smjele ispasti nakon 3-1 i on je po meni najveci krivac za to.Epidaurus je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:47To je jasno kao dan prijatelju. Jedan je u stanju dat 25+, igrati vrhunsku odbranu i jos pri tome uciniti igrace oko sebe boljim, dok je drugi u stanju "samo" ovo prvo dvoje. Kawhi je oko sebe sveukupno imao bolju ekipu od Brona. On je bio vodja i najbolji igrac te je kao takav uz Doca trebao izvuci maksimum iz ekipe.
Forzza Velez
A kako je bio lider prosle godine u Torontu, a sada nije?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:04Veci krivac su igraci gdje ne postoji vodja u ekipi, ne mozes ispustiti 2 puta dvocifreno vodstvo na poluvremenu zbog trenera. Leonard koji bi trebao biti lider na terenu, to nije jednostavno i kraj price.dscile je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:53Mislim da je sve jasnije da je Rivers obican k*rton od trenera. Ne samo zbog ove sezone, nego i inace. Clippe nisu smjele ispasti nakon 3-1 i on je po meni najveci krivac za to.Epidaurus je napisao/la: ↑19 sep 2020, 12:47To je jasno kao dan prijatelju. Jedan je u stanju dat 25+, igrati vrhunsku odbranu i jos pri tome uciniti igrace oko sebe boljim, dok je drugi u stanju "samo" ovo prvo dvoje. Kawhi je oko sebe sveukupno imao bolju ekipu od Brona. On je bio vodja i najbolji igrac te je kao takav uz Doca trebao izvuci maksimum iz ekipe.
Da nije mozda razlog u treneru koji je raspodijelio igracima uloge tako da se zna ko sta radi, a ne da svako divlja po svojoj volji?
Kawhi bio lider u Torontu? To mi je novost.
Taj isti Toronto bez njega bio drugi na istoku, i umalo zavrsise u finalu istoka. Neko bi mogao zakljuciti da je Kawhi precjenjen.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nije bio lider ni u Torontu. Najbolji igrac i scorer da, ali lider ne. To je Laurijeva ekipa prije svega.
ni PG haman nije toliko vokalan. Ovdje je izgleda lider Lou Vilijams i eto sta se desi.
i jesu Lejkersi kod svakog objektivnog bili broj 3 najvise. Klipersi su bili favorit objektivno, drugi Milvoki posebno kako su hvatali formu u RS.
medjutim stvari se mijejanju. Stvar je i motiva. Klipersi su ispali od Denvera, ne mora znaciti da bi od Lejkersa jer bi tu puno ozbiljnije pristupili, plus nakon otpadanja Bredlija matchup vise nije na strani LAL
mada ko je ocekivao ovakvog Hauvarda i Ronda
samo budala bi mogla zakljuciti da je Kawhi precijenjen. Durant nije lider, nego je patuljak, je li i on precijenjen ?
ni PG haman nije toliko vokalan. Ovdje je izgleda lider Lou Vilijams i eto sta se desi.
i jesu Lejkersi kod svakog objektivnog bili broj 3 najvise. Klipersi su bili favorit objektivno, drugi Milvoki posebno kako su hvatali formu u RS.
medjutim stvari se mijejanju. Stvar je i motiva. Klipersi su ispali od Denvera, ne mora znaciti da bi od Lejkersa jer bi tu puno ozbiljnije pristupili, plus nakon otpadanja Bredlija matchup vise nije na strani LAL
mada ko je ocekivao ovakvog Hauvarda i Ronda
samo budala bi mogla zakljuciti da je Kawhi precijenjen. Durant nije lider, nego je patuljak, je li i on precijenjen ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najvise broj 3
Ma mislili smo da ce u lutriju. 2. ekipa i to je činjenica
Ma mislili smo da ce u lutriju. 2. ekipa i to je činjenica
#Punoljetstvo
AD nastavlja igrati PO na bolesnom nivou. ATG nivo predstava lagano, a najbolje godine tek pred njim 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam ko je to pisao, ali ja sam pisao da je Kawhi najbolji igrac lige nakon proslogodisnje titule i onakvog nastupa, iako je realno imao dosta stvari koje su mu isle na ruku.Nisam pisao za boljeg igraca sveukupno, jer to Kawhi nece NIKADA biti.Edviin je napisao/la: ↑19 sep 2020, 13:00@nez dal se nije pricalo na forumu ako Kawhi osvoji da ide rame uz rame sa Lebronom, i ne samo nas forum nego i mediji... Kad se pricaju take stvari ondah moraju kritike biti tako ostre ko sto su za Lebrona a posebno ako “si” najbolji igrac lige...
Kritike Kawhiu za ispadanje i idu ili ja ne vidim dobro? Sta jos treba?Nazvati ga prevarom?
Jel utakmica ili serija? Ako je serija itekako je bitna, jer se radio o finalnoj seriji i poredjenju sa Jordanom koji je tu bez mrlje.
- AshburtonG
- Kontakt:
@dscile
Pa upravo sam vam to gore i napisao. Selektivno iznosenje i obradjivanje cinjenica. Sad vam normalno nisu Lakersi van top3, a ne da mi se trazit postove gdje su mnogima Clippers, Bucks i Boston(nekima Denver, nekima Houston) bile ekipe bolje poslozenije od Lakersa. Sad kad treba stat iza tih rijeci, te priznat greske, normalno da ce to bit prica da se radilo o zaj.ebanciji i sali. Lakersi ovdje nikome, osim navijaca Lakersa, nisu bili glavni favoriti, jer su svima to bili Clippersi i Bucksi. Eh sad, da li je premisa nastala od hejta prema Lakersima ili subjektivnom misljenju je drugi par rukava. Cetvrta mozda ne, ali u prosjeku na ovom forumu su bili treca ekipa at most.
Pa upravo sam vam to gore i napisao. Selektivno iznosenje i obradjivanje cinjenica. Sad vam normalno nisu Lakersi van top3, a ne da mi se trazit postove gdje su mnogima Clippers, Bucks i Boston(nekima Denver, nekima Houston) bile ekipe bolje poslozenije od Lakersa. Sad kad treba stat iza tih rijeci, te priznat greske, normalno da ce to bit prica da se radilo o zaj.ebanciji i sali. Lakersi ovdje nikome, osim navijaca Lakersa, nisu bili glavni favoriti, jer su svima to bili Clippersi i Bucksi. Eh sad, da li je premisa nastala od hejta prema Lakersima ili subjektivnom misljenju je drugi par rukava. Cetvrta mozda ne, ali u prosjeku na ovom forumu su bili treca ekipa at most.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.