New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 01 jul 2013, 00:52

Polahko momci, budite optimistični :) Dobili smo PFa koji se voli povrijeđivati, ali kada je zdrav dosta je dobar igrač. Za drugu scoring opciju nije loš uopšte. Ovo će dozvoliti Melu da se vrati na tricu što je najvažnije.

Zadovoljan sam, ali nismo morali dati pick. Bože moj, šta je, tu je.

@Donnie, daj Bože.

300. stranica! Jubilej! Taman za ovakvu prigodu. Dobro došao Andrea :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 01 jul 2013, 00:54

Carlo je napisao/la:Polahko momci, budite optimistični :) Dobili smo PFa koji se voli povrijeđivati, ali kada je zdrav dosta je dobar igrač.
Imamo vec jednog takvog, nece zajedno odigrati 82 utakmice, dupla glavobolja.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 01 jul 2013, 00:56

Nemam pojma, evo sad pogleda i piše da ti mene follow ja tebe ne i ne mogu jer si me blokiro :lol: :roll: nešt popizdio twitter.

Uh kako bi bilo dobro vidjeti Durantulu u Knicksima (jedna od želja za Knickse uz Kevin Lova za poziciju 4).
Trenutno što se tiče Knicksa samo je Melo siguran, ostalo je sve moguće i ne moguće.

Edit: Na poziciji Knicksi trenutno imaju dva igrača od koji se može sastavit jedan (povrede) sa platom od 28 m$
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 01 jul 2013, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jul 2013, 00:57

Istina Dejo, ali hajmo realno. Novak i Camby bi sjedili na klupi, zar ne? Ovako imamo igrača koji će odigrati BAREM 50 utakmica, neka odmara zadnjih 15-20 do playoffa i da je spreman. Nema druge :)

@sheldone, šta ba blokiro? kako, đe? šta? :mrgreen:

slika

Gledajte šminkera raja :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jul 2013, 01:00

Stoposto ce zastiti pik joj, nisu budale, valjda. Ono, top14 brat bratu.

Ako je to slucaj, i ako se nekako uspiju rijesiti Amarea, svidja mi se deal. Za obje ekipe.

Bargnani je prilicno beskoristan igrac vec neko vrijeme, prije svega zbog manjka motivacije, ali mozda ce mu prijati promjena sredine. Moze biti koristan igrac sa klupe, iskljucivo sa klupe. I iskljucivo sa Chandlerom na parketu.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 01 jul 2013, 01:18

Carlo je napisao/la:Istina Dejo, ali hajmo realno. Novak i Camby bi sjedili na klupi, zar ne? Ovako imamo igrača koji će odigrati BAREM 50 utakmica, neka odmara zadnjih 15-20 do playoffa i da je spreman. Nema druge :)
Kao sto rece Donnie jedino ako se rjesimo Amarea mi smo dobili, ovako mi se ovo ne svidja nikako.

Velibor Dunjic 1985-2014

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 01 jul 2013, 01:25

Michael Grange ‏@michaelgrange
Raptors getting NY's 2016 first; 2017 2nd and 2014 2nd via OKC; no word on protection on first. Deal is all but done. Bye-bye Bargi
Frank Isola ‏@FisolaNYDN
Bargnani can shoot. Just don't expect him to rebound or defend. Last season, Toronto fans were killing the guy for his effort.
Tommy Beer ‏@TommyBeer
So Knicks have now traded away first round picks in 2014 & 2016 and second-round picks in 2013, 2014, 2015 & 2016. And possibly 2017 & 2018
:roll:

Velibor Dunjic 1985-2014

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jul 2013, 01:30

To je već loše. Veoma loše.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 01 jul 2013, 01:33

Knicksi narednih 10 godina neće imati pikove :roll: Totalna katastrofa jer bez dobrih pickova nema kontinuiteta
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jul 2013, 01:45

Sad slušam Hahna na ESPN NY radiju i gost mu je bio Jared Zwerling. Kaže da je par puta sreo Copea i Cope mu je rekao da bi volio da ostane u NYu. Također, čuo se s Prigionijem preko maila i kaže da bi i on volio ostati u New Yorku.

Što se tiče pickova, tu su nas pokosili, ali, ali... Šta se može. Loš je i ovaj deal ako su se dali pickovi, ali opet ne znam. Vidjećemo šta će se desiti s Andreom, možda čovjek pročepi.
Tommy Beer ‏@TommyBeer 35s
Last season, Andrea Bargnani became the first 7-footer in NBA history to average more than 28 minutes yet fewer than 4 rebounds per game
fuj
Jared Zwerling ‏@JaredZwerling 1m
J.R. Smith and his family are meeting with Mike Woodson and the #Knicks front office tonight to discuss his future in New York.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 jul 2013, 07:26

slika

Fino skidanje s kurca 8-) :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 01 jul 2013, 09:23

The New York Knicks are making a push for Monta Ellis.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 jul 2013, 09:28

glup i los trade :?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jul 2013, 11:07

Nije loš i glup trade. U prvi mah jeste, ali kad se malo slegne situacija i kad saznaš par stvari onda ne djeluje. Evo par pozitivnih stvari iz ovog tradea:
Howard Beck ‏@HowardBeckNYT 8h
Salary-cap oddity: Knicks actually LOWER their 2015-16 payroll w/this deal, because Novak is under contract for $3.75 mil. Bargnani done.
Only Knicks under contract in 2015-16 are Raymond Felton ($3.95 mil) and (presumably) Hardaway Jr.
Ovdje možemo dodati još Mela i Shumpa koji će biti pod ugovorom i znači da možemo dovesti još dvije zvijezde koji će praviti društvo Melu. Dakle, Novakov ugovor je bio teret.
Jerald Hoover NBA ‏@jerryhoover65 8h
In a pinch, with this new CBA they would be able to buy a late first round pick if they chose. They're not planning to be in the Lottery
Druga stvar. Novi CBA (nova pravila oko ovih tradeova, salary capa i slično) dozvoljava kupovinu pickova prve runde KEŠOM što prije nije bilo dozvoljeno.

Ima pozitivnih stvari. Posebno to što je Camby povrijeđen bio više od pola sezone, a i kad nije bio povrijeđen nije dobijao šansu. Novak je igrač koji sjedi u korneru i čeka, ok. Ima odličnu kretnju bez lopte, ali treba nešto i s loptom. Njemu sve najbolje, bio mi je drag igrač.
Vidjećemo kakav će Bargnani biti. Ukoliko se ne bude trudio u odbrani, klupa je njegova. Zamjenjiv je itekako.
Jared Zwerling ‏@JaredZwerling 3h
Perhaps Prigioni & Delfino, both teammates on the Argentine national team, will talk about signing together in NY. Prigioni wants to return.
Ovo bi bilo odlično.

As the free-agent negotiating period opened Monday morning, the Knicks expressed an interest in pursuing a deal with Bucks shooting guard Monta Ellis, league **** told CBSSports.com.
http://www.cbssports.com/nba/blog/ken-b ... onta-ellis" onclick="window.open(this.href);return false;

Idemo dovesti Montu, JR neka ide u Milwakee.
Steve Novak ‏@stevenovak16 4h
I want to thank Mr Dolan & Glen Grunwald for bringing me to NY 2 years ago. The entire Knicks org is 1st class and I will miss being a Knick
Steve Novak ‏@stevenovak16 4h
I wish all of my teammates and coaches the best of luck and thank them for 2 years that I will never forget.
Kralj :)

slika

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 jul 2013, 20:27

Ako je sigurno 100% u vezi Talijana,svaka vam cast :!: :!: Provjeren igrac,koji ce uz Mela da trpa kao lud :!:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 jul 2013, 20:45

mnogo si ti nekih pickova bio naveo, zbog toga mi se cini glup, vidjeti cemo, italijan je napadacki dobar igrac ali imate vi napadackih opcija dovoljno, vama je trebao skroz drugi tip igraca :)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 jul 2013, 21:41

ma gdje imaju dovoljno :?: da je Melo imao podrsku,ne bih uzimao 35,40 suteva.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 jul 2013, 21:59

melo citav zivot uzima toliko suteva, kao da je to nesto novo :roll:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 01 jul 2013, 22:25

Father & Son: Different Paths, Same Goal

slika

http://knicksnow.com/posts/3647/father- ... dHkizvwl8E
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jul 2013, 23:02

Par novosti :)
Jared Zwerling ‏@JaredZwerling 1h
League ****: "#Knicks haven't offered Tyson Chandler in any trade, but they wouldn't turn down a good offer." NYK = known to surprise ...
Robin Lopez + Eric Gordon za Chandler i Smitha (sign and trade od njihove strane) i ja bih bio zadovoljan.
Marc Berman ‏@NYPost_Berman 2m
#Knicks have inquired about two small forwards in Francisco Garcia and Matt Barnes. Still a need.
Nije loše.

Alan Hahn o Bargsu: http://sulia.com/channel/new-york-knick ... fb0fe8125/" onclick="window.open(this.href);return false;

PACERSI ZAINTERESOVANI ZA COPEA!
Nate Taylor ‏@ByNateTaylor 10m
The Lakers were the 1st team to contact Copeland when free agency began. Pelicans, Mavericks & Pacers have also shown interest.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.