Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
23%
Zadovoljan
77
38%
Nemam stav
35
17%
Nezadovoljan
15
7%
Katastrofa
29
14%

Ukupno glasova: 203

armin
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la armin » 31 okt 2014, 15:23

Litvanija-Bjelorusija igraju u 15:00 h, isti dan kad i mi protiv Danske.

Nekako ja ovdje priželjkujem poraz Bjelorusije, što bi nam u mnogom olakšalo plasman na EP.
Iako će zapeti da isprave remi protiv nas i Litvanija ima kvalitet da im parira sasvim sigurno.

Što se tiče naše utakmice, siguran sam da nas neće razočarati, očekujem bacanje na glavu za svaku loptu, uz frenetično navijanje s tribina, ne bih isključio i egal utakmicu, mada o Danskoj ne treba trošiti riječi i realno je da su veliki favoriti.

Kad se sjetim one utakmice baraža protiv Danske i gola Šumana za 19:18, ne bih imao ništa protiv da se takvo nešto ponovi, ovaj put u režiji Nikole, Malinovića, Vražalića ili Ovčine, mada je naravno svejedno :bih:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 okt 2014, 15:42

Može Terzić odigrati na srednjem možda i bolje od Karačića, samo što će se Marković odlučiti na Perića, mali je talenat, ali nije dorastao ovakvom protivniku još uvijek, nažalost

Ako Litvanci uzmu Bjeloruse, onda mogu uzeti i nas, ne vjerujem da će Litvanci dobiti, najbolje bi bilo neriješeno al teško
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2014, 15:54

Kvote jutros bile 5 na BiH, a 1.20 na Danskoj..trenutno 4 (kec) i 1.28 (dvica)..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 okt 2014, 21:10

Ivan Karačić :tokralju:
Mene zanima možemo li njegovog brata Igora privoliti da igra za nas, da li je Igor već nastupio za Hrvatsku ?
Svaka čast momcima na borbenosti, milina ih je gledati kako onako borbeno i požrtvovano se bore za sveti dres :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2014, 21:47

Željooooo je napisao/la:Ivan Karačić :tokralju:
Mene zanima možemo li njegovog brata Igora privoliti da igra za nas, da li je Igor već nastupio za Hrvatsku ?
Svaka čast momcima na borbenosti, milina ih je gledati kako onako borbeno i požrtvovano se bore za sveti dres :cool:
igrao neki dan protiv Holandije za susede

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 31 okt 2014, 22:15

Rekoh vam ja za Vrazalica,eto sad je objavljeno. :cool:
nadam se da ce sve dobro proci oko angazmana.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 31 okt 2014, 23:32

Balingen bi bio odličan klub za njeg , sredina tabele... nemora strahovati da će ispasti , a lako iz njeg može otići u neki od top 5 klubova bundeslige ;)

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2014, 19:15

armin je napisao/la:Litvanija-Bjelorusija igraju u 15:00 h, isti dan kad i mi protiv Danske.

Nekako ja ovdje priželjkujem poraz Bjelorusije, što bi nam u mnogom olakšalo plasman na EP.
Iako će zapeti da isprave remi protiv nas i Litvanija ima kvalitet da im parira sasvim sigurno.

Što se tiče naše utakmice, siguran sam da nas neće razočarati, očekujem bacanje na glavu za svaku loptu, uz frenetično navijanje s tribina, ne bih isključio i egal utakmicu, mada o Danskoj ne treba trošiti riječi i realno je da su veliki favoriti.

Kad se sjetim one utakmice baraža protiv Danske i gola Šumana za 19:18, ne bih imao ništa protiv da se takvo nešto ponovi, ovaj put u režiji Nikole, Malinovića, Vražalića ili Ovčine, mada je naravno svejedno :bih:
Radoncic je zabio gol broj 19 tada.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 nov 2014, 20:03

Ja mislim da je Šuman nakon isteka vremena iz deveterca tad pogodio :hmmmmm: a bila je i slična utakmica protiv Ukraine isto tih godina, mislim da je i rezultat sličan bio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 01 nov 2014, 20:50

ee ima li ko kartu da prodaje za sutra, il da ne moze ici na utakmicu pa bi prodo ,unaprijed hvala :salut:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 01 nov 2014, 21:58

mirsad993 je napisao/la:ee ima li ko kartu da prodaje za sutra, il da ne moze ici na utakmicu pa bi prodo ,unaprijed hvala :salut:
Nema toga jarane

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 nov 2014, 23:38

mirsad993 je napisao/la:ee ima li ko kartu da prodaje za sutra, il da ne moze ici na utakmicu pa bi prodo ,unaprijed hvala :salut:
kod švercera toga ima , možeš nabaviti za 20-30 KM , tako je bar bilo na košarci...samo dođi ranije pred dvoranu ;)

@ nigdje ne vidim jesu li stigli Danci , gdje su smješteni i tako to , ne vjerujem da sutra dolaze ...

@ eh da se lagano počnemo zagrijavati , još malo pa saće' :)
[youtube][/youtube]

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 02 nov 2014, 00:00

legenda reala je napisao/la:Ja mislim da je Šuman nakon isteka vremena iz deveterca tad pogodio :hmmmmm: a bila je i slična utakmica protiv Ukraine isto tih godina, mislim da je i rezultat sličan bio
To i jest tad bilo ... :arrow:

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 02 nov 2014, 10:03

legenda reala je napisao/la:Ja mislim da je Šuman nakon isteka vremena iz deveterca tad pogodio :hmmmmm: a bila je i slična utakmica protiv Ukraine isto tih godina, mislim da je i rezultat sličan bio
Jeste Šuman. Bio sam tad na toj utakmici. Kad se samo sjetim... i tad su danci jaki bili. To mi daje nadu da mozemo nesto veceras uraditi ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 nov 2014, 10:06

Sad sam gled'o snimak mečeva protiv Islanda, nisam cijele utakmice već 10-20 min. Na kraju ovog drugog meča komentator kaže večeras igra i fudbalska repka historijsku utakmicu i mene odmah neka tuga uze, naumpade mi Nigerija i sve utakmice koje sam sa nestrpljenjem očekivao. Do meča sa Nigerijom sam sve pogledo a poslije tog' nisam baš sve... To SP i košarku će mi uvijek buditi neku tugu kad se na to sjetim. :D

Včeras se potući, dati sve od sebe pa šta bude. Veliki favoriti jesu ali nisu ne pobjedivi pogotovo kod nas.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 02 nov 2014, 10:07

Konačno! Karta uzeta još u septembru. :cool:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la emil02in » 02 nov 2014, 11:04

bhsport je napisao/la:
armin je napisao/la:Litvanija-Bjelorusija igraju u 15:00 h, isti dan kad i mi protiv Danske.

Radoncic je zabio gol broj 19 tada.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije Radončić već Bilal Šuman nakon isteka vremena iz deveterca :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 02 nov 2014, 13:45

uffff, kako su mi samo dragi ovi momci. Kad se samo sjetim onog jadnog dočeka u Sarajevu, nakon što su se plasirali na SP plače mi se. Ovo je zaista posebna generacija i nakon nevjerovatnog trijumfa nad Islandom, večeras sve je moguće. Od Danske nije bruka ni izgubiti 10 razlike, ali uz pravu borbenost, za koju vjerujem da neće izostati, i naravno uz podršku publike može se napraviti novo čudo. :bih:
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/kira-liv-69.html]Kira-Liv[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/busty-anastasia-52.html]Busty Anastasia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/kayla-33.html]Kayla[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/amy-38.html]AMY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/dana-candy-31.html]Dana Candy[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Video Chat [/url]

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 nov 2014, 13:49

Očekujem da ga Ovčina brat zalila večeras barem 2-3 puta (šaraf naravno) :cool: . Naprijed BiH! :bih:
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 nov 2014, 14:18

vidim maloprije Toftove i Hansena setaju po gradu...joj koliki su ljudi hahaha nek nam je bog na pomoci :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []