PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

LBJ MVP
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 00:21

Hajde neko
eu2
room Napolitanke
pw hamsik
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 00:28

LBJ MVP je napisao/la:Hajde neko
eu2
room Napolitanke
pw hamsik
To ne smije niko dobro dobro :roll: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

caNYOn
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn » 20 mar 2011, 00:31

LBJ MVP je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Hajde neko
eu2
room Napolitanke
pw hamsik
To ne smije niko dobro dobro :roll: :lol:
hajde pravi

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 20 mar 2011, 00:41

hoce neko humanitarnu? :)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 20 mar 2011, 00:46

CeMa je napisao/la:jeli iko igrao sa lazijem prosle sezone...valjaju li cemu :D
Igrao ja, propuh u obrani, u napadu pogode svako 4. zicer, al' znaju zablistat nekad al rijetko, al' to je samo moje subjektivno mišljenje :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 00:51

U prvoj pripremnoj utakmici Napoli je doživio porazod Leverkusena i pored rezultata trener Napolija je zadovoljan igrom :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 mar 2011, 00:54

Kao što ste mogli vidjeti izvučene su grupe, ali isto tako i parovi kupa. U toku je sjednica saveza, koji večeras radi i prekovremeno. Sutra treba očekivati tabele i raspored kola.
1. Odlučeno je da liga starta u srijedu ( 23.03.2011), ostavljamo do srijede da se malo uvježbate!
2. Pravila dobro pročitajte (kada budu postavljena :D, sutra bi trebala biti), oni koji budu kršili pravila morat će snositi posljedice ( prošle sezone se mnogo gledalo kroz prste ;) )
3. Odlučeno je da kup starta u ponedjeljak 28.04.2011, i igrat će se samo jedna utakmica kupa ( rok za odigravanje kupa, je jedna sedmica).
4. U ligu su još ubačeni još dva nova igrača ( zbog toga što bi svako kolo bio neko slobodan, pa smo odlučili kad su se već prijavili bavarian_bk i Cilic, a prošlu sezonu su odradili korektno da ih uključimo ponovo ;).
5. Traži se 4 član saveza koji je zaglavio u nekoj kafani večeras, i nedostupan je :D (EMIR_ZENICA).
Za ostale informacije možete se javiti putem pp članovima saveza (Golgetter, Donie_Darko, juventus 0244 i EMIR_ZENICA). Očekujte sutra nove informacije!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 mar 2011, 01:41

@Donnie Darko samo ispravi u onoj tabeli, stavio si da igram sa Olympiacosom, a u draftu sam dobio Panathinaikos.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 01:42

RiNo je napisao/la:@Donnie Darko samo ispravi u onoj tabeli, stavio si da igram sa Olympiacosom, a u draftu sam dobio Panathinaikos.
Vec smo uocili gresku. Sutra cemo je ispraviti, kad i Cilicu dodijelimo tim, pa ce tabela biti kompletirana ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 02:34

jel ko za jednu humanitarnu?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 02:36

Donnie Darko je napisao/la:jel ko za jednu humanitarnu?
Hajd za Japan ubijaju mi Spursi ove pa sam raspoložen :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 02:38

LBJ MVP je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:jel ko za jednu humanitarnu?
Hajd za Japan ubijaju mi Spursi ove pa sam raspoložen :mrgreen:
zar imas srca igrati protiv boltona :)

kakav ba japan, mi cemo jednu humanitarnu za gadafija :)

eu2
bolton 4 ever
klasnic

za minut dva :)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 20 mar 2011, 02:47

sad ja nakon dugo godina odigro partiju PES6.. ubio mi neki lik Intera s Realom 3-1, ali nema veze....
samo da se vratim u formu pa eeej :)
btw. zar je PES6 bio ovako brzzzzz, aaaaa ko da nikad nisam igrao ovo.. sutra moram visinske pripreme odradit da bi spreman dočekao prvenstvo.... :)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 20 mar 2011, 03:33

decki pazite se firenza prasii!!!

Forzza Siempre!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 mar 2011, 09:02

Nakon dolaska novog trenera, velikog gospodina Kenana Terovića odmah su krenule teške pripreme kako bi Celtic spremno dočekao novu sezonu.

Mjesto na kojem su se pripremali bio je Arktik , kod braće Eskima jer su shvatili da je tamo najpovoljniji smještaj , a uslovi su katastrofalni . Pošto je tamo bio 6 mjeseci dan skoro da nisu prestajali da treniraju . Eskimi su ih počastili uvoznim konzervama iz Kine , a ribu su ostavili sebi, kako plemenito, zar ne ? Vratili su ih irvasima izmorene , ali spremne za novu sezonu .

slika
Hotel u kojem su odsjedili

slika
Domaćin

:lol: :lol: :lol: :lol:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 20 mar 2011, 09:21

Trener Muhovic produzio ugovor sa Portom !

slika

Posljednje sedmice prelaznog roka su donijele mnoge novosti i mnoge transfere kako igrackog,tako i trenerskog kadra sirom Evrope.Tako je dosadasnji trener portugalskog prvaka Porta produzio ugovor sa njim na jos jednu sezonu.
Kako navode portugalski mediji,Muhovic je ove godine spreman na nove pohode i veliki plus ce mu biti to sto je vec vodio ovu ekipu,tako da najbolje zna sve njene slabosti i svu njenu jacinu.

"Nakon sinosnje dileme,ko ce sjesti na klupu Porta,rekao sam: Ne samo ja." ,uz kiseo osmjeh je izjavio Muhovic.

Da se podsjetimo,Muhovic je prethodne sezone zasjeo na klupu Porta u 4.Kolu Lige,kada su se vec zakucali na dno tabele sa omjerom od 3 poraza u 3 meca,ali ih je on podigao i umalo uveo i u play-off kao najbolju 6.-plasiranu ekipu.

"Ove godine krecem od pocetka sezone,sa dosta boljim omjerom nego u prethodnoj sezoni." ,kroz smijeh je rekao Muhovic.

Sve u svemu za nadati se da ce portugalsa ekipa ove sezone konacno uspjeti postici nesto vise i grabiti neku od pozicija koje vode u play-off.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 20 mar 2011, 09:24

slika
Fulham, Unforgottenov tim za novu sezonu

slika
Craven cottage, novi dom Unforgottena

Manager Unforgotten, koji je sa svojom Borusijom minule sezone došao do samog vrha, ove sezone dobio je još teži zadatak: dovesti Fulham na vrh. Donosimo vam press konferenciju koja je bila otvorena za javnost a desila se u prostorijama Craven cottage-a, doma popularnih "Cottagersa". Press-konferencija je protekla u najboljem redu, jer je Unforgotten odgovorio na sva postavljena pitanja krajnje iskreno.

Kao prvo, kakav je osjećaj biti prvak?
- Što reći osim da sam presretan. Momci su odlično ispunjavali svaki zadani zadatak i tako, disciplinovanom igrom došli do pobjede. Želim im se zahvaliti na tome jer su me učinili jednim od najsretnijih ljudi na planeti.

Nažalost, nećete više voditi ovaj tim, ali šta mislite o svom novom timu, i da li ste zadovoljni žrijebom?
- Žrijebom sam relativno zadovoljan jer sam i priželjkivao tim iz najjače lige svijeta. Fulham kao tim veoma poštujem, imam odličan odnos s igračima, bar ovih 10 sati, koliko sam za kormilom ovog tima.

Jeste li imali nekih zajedničkih okupljanja, treninga ili možda i prijateljskih utakmica?
- Što se tiče okupljanja, odradili smo odličan posao jer smo u kratkom vremenskom periodu uspjeli odraditi 2 treninga i čak 3 prijateljske utakmice. Rezultati nisu bili najpovoljniji jer smo izgubili 2 od 3 utakmice, ali se zato u trećoj utakmici pokazala snaga "Cottagersa".

Nakon odigravanja prijateljskih utakmica, dobili ste neki uvid u svoj tim. Kojim ste igračima ponajviše zadovoljni?
- Mislim da je još prerano odgovoriti na ta pitanja, ali moram reći da sam ponajviše zadivljen Kamarom i Zamorom koji predvode napad. Pored njih zadovoljan sam i Hangelandom koji je zaista bio dominantan u odbrani.

Šta očekujete od ove sezone?
- Kao i svake sezone sami cilj je vrh, neće biti nimalo lako, ali ne sumnjam da ovi momci imaju kvaliteta da postignu odličan uspjeh. Kao primarni cilj mi je biti u prvih pet u ligi.

Ovim je press-konferencija završena. Nema sumnje da ćemo i ove sezone biti u mogućnosti da gledamo sjajne poteze, golove, utakmice i mnogo toga.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 mar 2011, 09:50

Benfica dobila novog trenera!

slika

Uprava Benfice, sinoc u 23 sata po srednjoevropskom vremenu, objavila je ime novog sef strucnog staba! Na sveopste iznenadjenje, novi trener je mladi bosanskohercegovacki strucnjak iz Mostara, drH! drH je prosle sezone bio trener Evertona i sa njima, usprkos veoma teskoj financijskoj situaciji koja jos uvijek potresa klub sa Goodisona, uspio uci u playoff!

Na sinocnjoj press-konferenciji koja je uslijedila odmah nakon objave vijesti, na pitanja mnogobrojnih novinara, odgovarali su predsjednik kluba i novi trener. drH je naglasio da je cilj Benfike u novoj sezoni ulazak u 1/4 finale playoffa i dolazak do zavrsnice kupa PES lige!

"Jako sam dobro upoznat sa ekipom Benfike i igrackim kadrom sa kojim raspolaze. Imamo jedan ujednacen tim, mozda je napad jaci dio ekipe, ali pozrtvovanom igrom u odbrani cemo nadoknaditi nedostatak kvalitetnijih igraca na tom dijelu terena" rekao je drH u svom uvodnom obracanju pred portugalskim novinarima.

Predsjednik Benfike je dodao da ce se pripreme odrzati u Libiji, odnosno Benghaziju, gdje ce igraci da rade na psihickoj i fizickoj pripremi!

Ostaje nada da ce ovo biti pravi potez uprave i predsjednistva Benfike, koja ce probati sa novim trenerom, da se vrati na stare staze slave. Sretno!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 20 mar 2011, 10:02

Sretno momci :)
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 10:06

Joj jesmo euforicni jbt :lol: :lol:

Na PDF Virtuelni sport su otvorene sljedece teme:
- SS.BA PES6 Liga A
- SS.BA PES6 Liga B
- SS.BA PES6 Kup

Dobro procitajte pravila, jer smo uveli par novih pravila ove sezone. Pogotovo i pravila KUP-a procitajte.
Liga pocinje u srijedu, a KUP sljedeceg ponedjeljka.

Na jucerasnjoj sjednici koja je trajala do 03:00 h, (Donnie i Juventus0244 su malo duze ostali raditi :D) je jos dogovoreno da ce i svakog kola biti novine PES6 Lige, kako i KUP-a.
Timovi koji ce biti dodjeljeni Cilic_LFC-u, i bavarian_bk, ce biti odluceno danas.

Vas savez PES6 SportSport.ba lige, (Goalgetter, Gospodar Svemira, Juventus0244 i Emir_ZENICA)

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.