1. HNL
Re: 1. HNL
Ima li ijedna utakmica u kojoj se Hajduku ne svira penal.Preprovidno navlacenje da osvoje naslov
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I mene stid onakvog penala, ni p od penala a to je okrenulo utakmicu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Hahahahahahaha tek mi je sad jasno koliko se Hajduku navlačilo kad vidim ovako pošteno suđenje na ovoj utakmici.
Ipak ide špalir zadnje kolo,nemoze bolja utakmica za proslavu titule 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cacke prvak

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Čestitke Dinamu na tituli.
Idemo probati uzeti kup i u sljedeću sezonu. Viđen je ogroman napredak na svim poljima u vezi Hajduka, stoga se iz ove sezone uzimaju samo pozitivne stvari.
Idemo probati uzeti kup i u sljedeću sezonu. Viđen je ogroman napredak na svim poljima u vezi Hajduka, stoga se iz ove sezone uzimaju samo pozitivne stvari.

-
- Kontakt:
Ma nema sanse, ocekujem neku ozbiljnu njusku na klupi, mozda Vaha ako dobije otkaz.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑15 maj 2022, 21:08
Nadamo se da ce ostati na klupi![]()
Cestitke dinamovcima na naslovu prvaka
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nazalost Hajduk ce u europi opet obrukati sveti dres
-
- Kontakt:
E moj balo,Hajduk kad je igrao 1/4 finale Lige Šampiona protiv Ajaxa ti i tvoj Arsenal niste bili na mapi.Niko nikada nije ni ostvario bolji rezultat u Europi što se tiče hrv.klubova.A što se tiče brukanja zna se koji je klub oborio sve negativne rekorede,od gol razlike (1:27) u LP do broja gledatelja na stadionu (3.200) u LP!!Halo....3.200 gledatelja na utakmici LP

Tako je....to je dinamo

-
- Kontakt:
Najnegativniju gol razliku u povijesti LP ima Bate Borisov.
Ja to kao hajdukovac govorim. Navijam za svoje, šta si opterećen Dinamom
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Klasična partizanska priča,krene se od 45. HahahSrebrenko je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:05E moj balo,Hajduk kad je igrao 1/4 finale Lige Šampiona protiv Ajaxa ti i tvoj Arsenal niste bili na mapi.Niko nikada nije ni ostvario bolji rezultat u Europi što se tiče hrv.klubova.A što se tiče brukanja zna se koji je klub oborio sve negativne rekorede,od gol razlike (1:27) u LP do broja gledatelja na stadionu (3.200) u LP!!Halo....3.200 gledatelja na utakmici LP![]()
Tako je....to je dinamo![]()
Hajduk je ušao u 1/4 LP prvaka kada su LP igrali samo prvaci, kada je se iz grupne faze išlo direktno u 1/4 finale, a bio je u grupi sa Benficom, Anderlechtom i Steauom. To je kada gledaš današnju jačinu LP smiješno. Teži put je Dinamo imao do 1/4 europske lige gdje je morao dobiti puno više utakmica i puno težih protivnikaSrebrenko je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:05E moj balo,Hajduk kad je igrao 1/4 finale Lige Šampiona protiv Ajaxa ti i tvoj Arsenal niste bili na mapi.Niko nikada nije ni ostvario bolji rezultat u Europi što se tiče hrv.klubova.A što se tiče brukanja zna se koji je klub oborio sve negativne rekorede,od gol razlike (1:27) u LP do broja gledatelja na stadionu (3.200) u LP!!Halo....3.200 gledatelja na utakmici LP![]()
audere est facere!
Nemaš pojma...spursman je napisao/la: ↑19 maj 2022, 08:22Hajduk je ušao u 1/4 LP prvaka kada su LP igrali samo prvaci, kada je se iz grupne faze išlo direktno u 1/4 finale, a bio je u grupi sa Benficom, Anderlechtom i Steauom. To je kada gledaš današnju jačinu LP smiješno. Teži put je Dinamo imao do 1/4 europske lige gdje je morao dobiti puno više utakmica i puno težih protivnikaSrebrenko je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:05E moj balo,Hajduk kad je igrao 1/4 finale Lige Šampiona protiv Ajaxa ti i tvoj Arsenal niste bili na mapi.Niko nikada nije ni ostvario bolji rezultat u Europi što se tiče hrv.klubova.A što se tiče brukanja zna se koji je klub oborio sve negativne rekorede,od gol razlike (1:27) u LP do broja gledatelja na stadionu (3.200) u LP!!Halo....3.200 gledatelja na utakmici LP![]()
Kad tako dobro pamćenje imaš ili si na netu pročitao,znaš li da su tada u Europi mogla igrati maksimalno 3 strana igrača u ekipi,zato su i bili klubovi jaki i zvala se LIGA ŠAMPIONA,zato i jest Ajax postao te godine prvak sa svojom zlatnom generacijom(sedorf,davids,overmars,braća de boer..itd).Smatram da je čak bilo kvalitetnije tada natjecanje nego danas gdje su 3 kluba pokupovala sve što vrijedi a ostali buranija živa ili recimo imaš engl.klub Arsenal(ovo je i za tebe Rosicky poruka) gdje u početnih 11 igrača nema ni jedan englez,yebeš takav klub....
RobertHrkac555 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 23:34Najnegativniju gol razliku u povijesti LP ima Bate Borisov.
A najnegativniji posjet na utakmici???Nisi na to odgovorio?!
Nedaj Bože da sam opterecen dinamom,poserem i tebe i njih....2.mjeseca ovdje kukaš,pametuješ i propovijedaš kako Hajduk nema šanse za titulu,kako ce dinamo i osijek boriti se za titulu,kako cemo ispast u kupu....pa kakav si ti navijač?!
Idi navijaj za man.city,ali našao bi ti i njima manu

najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa je Dinamovo osvajanje Kupa velesajamskih gradova 1967.
,ostalo su priče za malu djecu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.