U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rodeni
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Rodeni » 24 okt 2012, 04:01

Papastathopoulos je napisao/la:----------------------Bukvic---------------------

Colic-----------Sunjic--------Kolasinac-------Kvesic

-----------------------Besic----------------------

Visca---------------Halilovic------------------Cajic (Stevanovic)

----------------Bilbija------------Djuric-------------

U21 repka :) samo nisam siguran da li bi svi ovi igraci imali pravo igrati naredne kvalifikacije, tj, da li su presli tu starosnu dob :)
generacije 90 godiste nemogu nastupati u iducem ciklusu znaci Zahirovic, Stevanovic, Visca, Bilbija, Djuric, Markic, Sipovac, Kvesic, zavrsili staz sa mladom repkom

-------------------------Bukvic/Jajalo/Tomovic

Colic/Svitlica---Dupovac/Skahic----S.Hajrovic/Runic---Kolasinac/Subic/Hajrudinovic

Suljic/Grahovac/----Besic/Cajic--------Zolotic/Zvonic-----Zakaric/S.Sivsic/Duljevic

-----------------------------------A.Halilovic?????????

------Mesanovic/Bekic/M.Cemalovic-------M.Maletic/Seferovic/Travancic

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 24 okt 2012, 04:16

dino-92 je napisao/la:znali neko koji su ovo godista? trebali bi biti vec za sljedece kvalifikacije, znaci 97 i mladji. uglavnom ovog lelica nisam nasao u 97. godistu bayernu, a od mladjih jos nemaju spiskove
Tek od ljeta u Bayern. Inace igra za Bubamaru.

http://www.bigsoccer.com/community/thre ... 16/page-89" onclick="window.open(this.href);return false;

Rodeni je napisao/la:
generacije 90 godiste nemogu nastupati u iducem ciklusu znaci Zahirovic, Stevanovic, Visca, Bilbija, Djuric, Markic, Sipovac, Kvesic, zavrsili staz sa mladom repkom

-------------------------Bukvic/Jajalo/Tomovic

Colic/Svitlica---Dupovac/Skahic----S.Hajrovic/Runic---Kolasinac/Subic/Hajrudinovic

Suljic/Grahovac/----Besic/Cajic--------Zolotic/Zvonic-----Zakaric/S.Sivsic/Duljevic

-----------------------------------A.Halilovic?????????

------Mesanovic/Bekic/M.Cemalovic-------M.Maletic/Seferovic/Travancic
Ni 91 godiste nema pravo na nastup.

Nova generacija ce se sastati od 92/93 i mladje.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 okt 2012, 11:56

tacno 1992. i mladji!

znaci: zakaric, mesanovic, besic, grahovac, prcic, zolotic, maletic, bevab, travancic, sivsic, cajic, cerimagic, hajradinovic, hodzic, civa, ... .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 okt 2012, 12:11

Sakuragi je napisao/la:nisam znao gdje da napisem pa cu ovde posto se radi o vrlo mladoj osobi :mrgreen:

slucajno sam naletio na facebook profil nedimka trolcine citajuci komentare na jutarnjem listu :mrgreen:

http://www.facebook.com/nedimko.buha/photos_stream" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: :lol:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 24 okt 2012, 17:47

Danas je novopazarsku publiku odusevio 18-ogodisnji Rahmanovic koji je dosao iz Slobode,odigrao je zadnjih pola sata protiv Rada ,odlicna tehnika i osecaj ,za ono koliko je bio na terenu izdvajao se racunajuci i ekipu Rada,mozda jedina mana je slabo kretanje a to zavisi kasnije od njega hoce li to popraviti ,igrao je centralnog veznog

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 24 okt 2012, 18:02

bagrcavi je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:nisam znao gdje da napisem pa cu ovde posto se radi o vrlo mladoj osobi :mrgreen:

slucajno sam naletio na facebook profil nedimka trolcine citajuci komentare na jutarnjem listu :mrgreen:

http://www.facebook.com/nedimko.buha/photos_stream" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: :lol:
slika
vidi umije i paint koristiti nedimko :D

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 okt 2012, 12:44

Haman Halilovic nam nece se pridrruzit...Ja i ne zalim,ako nema voljebpa neka onda...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 okt 2012, 14:50

ahmic je napisao/la:Haman Halilovic nam nece se pridrruzit...Ja i ne zalim,ako nema voljebpa neka onda...
Zbog toga sto je neki lik iz njihovog saveza u ocaju to izjavio ? :lol: da hoce da igra za hr, davno bi se alen izjasnio i tako nas rijesio dilema 8-) alen je nas, upamtite to 8-)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 okt 2012, 15:18

naletio sam na ovo...Na pitanje novinara o tome za koju reprezentaciju će igrati Alen Halilović, mladić koji je sinoć debitovao u Ligi prvaka, Zdravko Mamić je rekao da o tome nema dileme, da će to sigurno biti Hrvatska. Dodao je još da ukoliko slučajno neko nagovori ovog momka da postupi drugačije, kako će se on osobno pobrinuti o novom statusu njega i njegovog oca Sejada u Dinamu, klubu koji im je sve dao. Svi koji su uz pomoć Dinama i HNS-a postali igrači, moraju poštovati te institucije, dodao je Mamić.
mislim da Jagodić ga nije trebo zvati samo smo ga sad ubacili u tešku situaciju,bolje nek igra za U17Hrvatske ili U19 pa kad pređe u neki bolji klub onda ga u naš A tim,ovako hmm..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 okt 2012, 15:32

Dok god ne ode iz dinama, mali ce biti mamicev poslusni ker, i dok je god alen tu, on nece igrati za nas..jedino da odbije eventualni poziv stimca s obrazlozenjem da "jos nije odlucio" i vremenom ce otici iz dinama i onda moze BIRATI za koga ce igrati..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 okt 2012, 16:31

Hrvatska javnost, Dinamo, Mamic, sad i ovaj neki delegat se ponasaju prema malom Halilovicu kao da on nema ime i prezime, kao da nema svoje Ja, nista ga se ne pita, samo mu se nametne "ti ces Alene igrat za nas i tacka"..kakvi su to ljudi, savez i "sportska nacija" kad tjeraju druge da igraju za njih, i ne dopustaju im da sami odluce..

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 25 okt 2012, 16:48

zgembo89 je napisao/la:naletio sam na ovo...Na pitanje novinara o tome za koju reprezentaciju će igrati Alen Halilović, mladić koji je sinoć debitovao u Ligi prvaka, Zdravko Mamić je rekao da o tome nema dileme, da će to sigurno biti Hrvatska. Dodao je još da ukoliko slučajno neko nagovori ovog momka da postupi drugačije, kako će se on osobno pobrinuti o novom statusu njega i njegovog oca Sejada u Dinamu, klubu koji im je sve dao. Svi koji su uz pomoć Dinama i HNS-a postali igrači, moraju poštovati te institucije, dodao je Mamić.
mislim da Jagodić ga nije trebo zvati samo smo ga sad ubacili u tešku situaciju,bolje nek igra za U17Hrvatske ili U19 pa kad pređe u neki bolji klub onda ga u naš A tim,ovako hmm..
gdje si to pročitao? može link? čisto sumnjam, Mamić se po tom pitanju uopšte nije izjašnjavao, a pogotovo prijetio Seadu ili Alenu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 okt 2012, 19:32

velez_mostar je napisao/la:Hrvatska javnost, Dinamo, Mamic, sad i ovaj neki delegat se ponasaju prema malom Halilovicu kao da on nema ime i prezime, kao da nema svoje Ja, nista ga se ne pita, samo mu se nametne "ti ces Alene igrat za nas i tacka"..kakvi su to ljudi, savez i "sportska nacija" kad tjeraju druge da igraju za njih, i ne dopustaju im da sami odluce..
Tako se svi ponasaju, od Slovenaca u kosarci pa nadalje. Hrvati do sada nisu izgubili niti jednog dobrog igraca, ljudi su kidisali na Ibrahimovica, a da im mail Halilovic ode iz ruku.
Ovdje se ne vidi ozbiljnost situacije, ukoliko malli zaigra za BiH, porodica ce morati da se seli iz Zagreba, Sejo sigurno ostaje bez posla, a sikaniranje moze poceti.
Uostalom nek neko nadje Sejin intervju sta su mu Boban i kompanija govorili na Maksimiru kada smo zijanili 3-2. Ovdje necu o tome jer bi popio ban.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 okt 2012, 19:36

Sve je na Alenu. Ja ako nesto necu nema te sile ljudske ili nebeske koja me moze nagovoriti da to uradim
Thomas Müller - Fußballgott

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 25 okt 2012, 20:17

bhsport je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Hrvatska javnost, Dinamo, Mamic, sad i ovaj neki delegat se ponasaju prema malom Halilovicu kao da on nema ime i prezime, kao da nema svoje Ja, nista ga se ne pita, samo mu se nametne "ti ces Alene igrat za nas i tacka"..kakvi su to ljudi, savez i "sportska nacija" kad tjeraju druge da igraju za njih, i ne dopustaju im da sami odluce..
Tako se svi ponasaju, od Slovenaca u kosarci pa nadalje. Hrvati do sada nisu izgubili niti jednog dobrog igraca, ljudi su kidisali na Ibrahimovica, a da im mail Halilovic ode iz ruku.
Ovdje se ne vidi ozbiljnost situacije, ukoliko malli zaigra za BiH, porodica ce morati da se seli iz Zagreba, Sejo sigurno ostaje bez posla, a sikaniranje moze poceti.
Uostalom nek neko nadje Sejin intervju sta su mu Boban i kompanija govorili na Maksimiru kada smo zijanili 3-2. Ovdje necu o tome jer bi popio ban.
gdje naci taj interviu?

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 25 okt 2012, 20:20

Ko nadje nek mi pošalje na pp ako već ne smije se objavit.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 okt 2012, 14:40

vu ga za U-21 reprezentaciju BiH iz razloga kako bi pokušali da odigra dvije utakmice za tu vrstu, pa onda bi i pravno morao igrati za BiH. Kao da mi to ne znamo", dodao je Jozak.

Cuj ovog,et otkrio si izvor nafte u Hr...Kao da je cudno i da se ne vidi da ga zelimo u BiH selekciji....susjedisu uvjek takvi,sve je njihovo...Neka im je Ibro rekao da osjeca vise Bisancem nego Hr,pa babo Aleniv takodje..Jos cekamo Alena..

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 okt 2012, 20:43

cican stankovic, golman, 19 godina. odigrao citavu utakmicu pobjedi njegovog sv horn sa 2-1. igra u austrijskoj drugoj ligi. u ovoj sezoni je odigrao svih 14 utakmica za njegov klub.

mislim da bi mogao biti opcija pored kristijana jajala za u-21 reprezentaciju, jer ipak brani redovno u jednoj profesionalnoj ligi.

reuf durakovic, golman, 18 godina, je poceo susret za svoj fc lustenau, isto u drugoj austrijskoj ligi. utakmica je trenutno u toku, ovo mu je peti nastup ove godine

osman hadzikic, golman, 16 godina, je odigrao jucer svoj 12. susret u ovoj sezoni za drugi tim austrie iz beca, koji se takmici u trecoj ligi austrije

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 okt 2012, 20:46

Taj zadnji je već jednom branio za U - 19, propisno se obrukao protiv Norveške u upravo završenim kvalifikacijama za mlade
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 okt 2012, 21:09

da znam da je branio protiv norveske. kako je branio neznam, jer nisam gledao. moguce da je lose branio, ali je to bila jedna utakmica, svakom se moze desit los dan. sad ako begovic kiksa u repki necemo ga odpisati zauvjek zbog toga. durakovic je dosta talentovan golman, gledao sam ga u austriji u par utakmica, ima dobrih refleksa. osim toga sa 18 godina brani u profesionalnoj ligi sto je za golmana velika stvar, jer obicno oni tek pocinju igrati sa 20 godina ili kasnije. a durakovic je trebao ljetos preci u sienu, ali transfer je prekasno sredjen, pa u sieni nisu na vrijeme poslali papire u savez, jer su pregovori trajali jos i 31.augusta

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Dalix, djonla, Google Adsense [Bot], kolezeljovac, L-Train, mahic, Maverick, rishovski i 95 gostiju.