Barbarez kada je zavrsio sa fudbalom prvo uopste i nije isao na to da postane trener vec generalni menadzer HSV-a. Tada se borio za to mjesto sa nekim likom, Njemacki lik neki i nije dobio to mjesto. Znamo svi kako je nakon toga HSV zavrsio, postali su od dobre ekipe jadna ekipa.invincible1921 je napisao/la:Sto se Barbareza tice osoba za koju kad je spominjes moras ustat zbog svega sto je uradio u igrackoj karijeri. Sto se tice trenerske ja sve gledam kroz jedan argument (koji je mozda i pogresan,a mozda i nije). Na taj nacin sam gledo i susica i ispalo je da sam bio upravu. Argument glasi:
Kako je moguce da neko ko je bio tako dobar igrac i bukvalno bio legenda kluba u kom je igrao ili te lige nikada nije uspio da bude sto neko rece ni pomocni trener? ili makar trener neke B ekipe ?Kad pogledas to je nekako logican slijed dogadjaja da se takvom igracu koji je puno donio klubu da mjesto u stabu ekipu. Sta svi su glupi samo smo mi pametni ?.... zato mislim da barbarez dok nesto ne uspije ne zalsuzje mejsto selektora. Uostalom sto takodjer neko rece gdje mu CV ? ko garantuje da ce bit dobar trener ako je bio dobar igrac? To sto je patirota i voli repku , pa ako je to argument onda mozemo nac brat bratu milion ljudi u ovoj drzavi da budu selektori, pocevsi od ovog foruma.
![]()
Na kraju krajeva zar nije dosta da nam repku vode neprovjereni treneri kojima je po nekom obicaju prvi ozbiljniji angazman A REPKA (cast ciri)![]()
Nakon toga je odlucio da ide pauzirati..Mislim da nigdje nije ni aplicirao, mozda se varam ali ocito ima para i trazi kvalitetnu sansu, a ne nesto prosjecno..