Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

Virtu4l
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2015, 23:25

Virtu4l je napisao/la:Gledao sam Barcu posljednjih sedmica i igra djeluje nestvarno, forma je došla u pravo vrijeme i ne znam kako će Bayern preživjeti ovaj meč.
Očekivano. Guardiola je još jednom pokazao da je prevara od trenera i da nije u stanju voditi utakmicu kad nema vanzemaljaca koji na svoj individualni kvalitet rješavaju utakmice, kao što su mu to godinama radili Xavi, Messi i Iniesta.

Igra koju Barca prikazuje u posljednje vrijeme je nešto najbolje što sam gledao u životu, napokon su prestali biti dosadni i užitak ih je gledati. Ma koliko ih ja ne volio, način na koji su riješili City, PSG i izgleda Bayern je stvarno impresivan i samo ih neka luda defanziva i nesreća može spriječiti da osvoje ligu prvaka.

Možda ne treba otpisivati Bayern, ali moraju dati puno golova, a ne primiti niti jedan. Možda neku malu šansu trebaju tražiti i u derbiju koji Barca igra pet dana prije revanš utakmice u Minhenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 maj 2015, 23:25

slika

Hvala ti Boze sto sam ziv kada najbolji fudbaler svih vremena se igra fudbala i sto sam imao sansu ga pratiti od prve utakmice protiv Espanyola davne 2004 godine... Umjesto mrznje, divite se ljudi (to govorim i za Ronalda, iako mi nije drag), jer ovo sto Messi pruza neznam da li ce ijedan drugi igrac ponoviti za 50 godina.

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 06 maj 2015, 23:25

Rajaz je napisao/la: mu se može saget i onda već znaš šta :kafa:
Ovo isto ja kazem da Messi moze uraditi hirurgu nogometne igre. Ne mogu se porediti po ciframa itd ali ja veceg od Zidanea nisam vidio. Juventus,Real,Francuska,razliciti koncepti,igraci,stil igre,svejedno najbolji je bio od svih. Covjek nije morao trcati da prodje koz par igraca. Opet,stvar ukusa je vjerovatno u pitanju. Messi igra najjednostavniji moguci fudbal a nista mu niko ne moze. To mi je najzanimljivije kod njega.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 maj 2015, 23:26

U ovakvom mecu moras ici sa kompaktnom odbranom, top beka vratiti na prirodnu poziciju pa onda traziti priliku prema naprijed.

Bayern je izgledao katastrofalno u prvih 15 min., te nakon vodeceg gola. Ipak je bilo nekih solidnih situacija, no premalo, a ostavljeno je previse prostora ofanzivi protivnika.

Ocekivao sam mnogo vise od bavaraca i nisam se nadao ovom potopu.
- Ed Woodward for Prime Minister !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 maj 2015, 23:27

Da se fino citiram
topnik1 je napisao/la:Nema iznenađenja večeras. Barsa rutinski
topnik1 je napisao/la:Ako je Guardiola splinter, onda je Messi super saiyan :P

Još je Bayern dobro prošao
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 maj 2015, 23:30

bulbasor je napisao/la:Bice zanimljivo pratiti sudjenje na utakmici Real-Juventus. :hmmmmm: :hmmmmm:
Pa već je u Torinu Atkinson pokazao na koji mlin voda tece. Izvukao je Real koliko je mogao.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 maj 2015, 23:30

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Gledao sam Barcu posljednjih sedmica i igra djeluje nestvarno, forma je došla u pravo vrijeme i ne znam kako će Bayern preživjeti ovaj meč.
Očekivano. Guardiola je još jednom pokazao da je prevara od trenera i da nije u stanju voditi utakmicu kad nema vanzemaljaca koji na svoj individualni kvalitet rješavaju utakmice, kao što su mu to godinama radili Xavi, Messi i Iniesta.

Igra koju Barca prikazuje u posljednje vrijeme je nešto najbolje što sam gledao u životu, napokon su prestali biti dosadni i užitak ih je gledati. Ma koliko ih ja ne volio, način na koji su riješili City, PSG i izgleda Bayern je stvarno impresivan i samo ih neka luda defanziva i nesreća može spriječiti da osvoje ligu prvaka.

Možda ne treba otpisivati Bayern, ali moraju dati puno golova, a ne primiti niti jedan. Možda neku malu šansu trebaju tražiti i u derbiju koji Barca igra pet dana prije revanš utakmice u Minhenu.
Igraju za vikend protiv Sociedada kući, kakav je to derbi?

Edit: Vjerovatno si mislio pet dana poslije :D
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 06 maj 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 maj 2015, 23:31

Messi Suarez Neymar - a to znaci da Barca moze igrati bez golmana. (skoro pa bukvalno moze)
Bayernu svaka cast ali ovako osakaceni nisu mogli parirati najvecem favoritu ove godine.

Barca je prejaka. Kad nece Suareza hoce Messija i/ili Neymara. Imati takav luksuz u napadu je jednostavno neprocjenjivo blago. Cak ni najbolji golman na svijetu nije mogao proci ispod tri komada, a losiji golman bi veceras primio 6. (ono, realno, da ne pretjerujem)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 06 maj 2015, 23:32

slika :rol:

Što je najgore ljudi su igrali odličnu odbranu do 75-te, sve čitali i onda bum

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 maj 2015, 23:33

FaraonTM je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Igraju za vikend protiv Sociedada kući, kakav je to derbi?
Šuti bgt :mrgreen: Sosjedada me je strah valjda više i od Reala i Atletica zajedno. Jest da kantaju kući jedni druge redovno, a ovaj put igraju na Kampu, ali svejedno nema mi mrže utakmice.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 06 maj 2015, 23:34

Da ja ponovim dok se nije zaboravilo, Juventus ovo osvaja.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 maj 2015, 23:35

Sve citali. :lol: :lol:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 06 maj 2015, 23:36

L'Avvocato je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Bice zanimljivo pratiti sudjenje na utakmici Real-Juventus. :hmmmmm: :hmmmmm:
Pa već je u Torinu Atkinson pokazao na koji mlin voda tece. Izvukao je Real koliko je mogao.
Jedino je Carvajal trebao dobiti minimalno zuti karton za penal, ostalo je bilo koliko toliko ujednaceno. Covjek je Englez i pusta kontakt igru sto je Juventusu odgovaralo. A isto tako kod Engleza nema price sa sudijama ako si mislio na Vidalov karton. Real je i dalje favorit za prolaz...

p.s. Ja sam neutralan navijac.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2015, 23:36

FaraonTM je napisao/la:Edit: Vjerovatno si mislio pet dana poslije :D
Da, zamijenio sam datume, znači nemaju se za šta čuvati. Ovakav atomski fudbal i dominaciju nisam gledao još od one čuvene generacije Arsenala.
Voli te tvoje Sarajevo.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 maj 2015, 23:38

Al de hajte realno ovo je svako živ očekivao osim bavaraca :mrgreen: . I onih stidljivih navijača barse
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 maj 2015, 23:38

lako je kenjati po Pepu, sad kad je gotova tekma....vidim da je mnogima nabio komplekse od ranije

ali niko nece da vide da je Bayern (i bez Rib-Rob tandema) odigrao takticki odlicno do 75 minute ;) i vjerovatno bi lagano izvukli remi protiv bilo kojeg tima - da nije Lionel stupio na scenu, preuzeo stvar u svoje ruke i svojom magijom riješio utakmicu....jest ponizio Boateng bacivši ga na glavu (a kojeg to igraca nije dosad ;) ) - ali ga je taj isti Boateng (u saradnjim sa Benatiom) yebavao citavu tekmu, blokirajuci mu svaki prodor, prolaz, dribling, pas, šut, šta bilo...na kraju je pao koncentracijom i ovaj ga uništio za 5 minuta. Neymar je samo ovjerio pobjedu na kraju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2015, 23:41

let3 je napisao/la:ali ga je taj isti Boateng (u saradnjim sa Benatiom) yebavao citavu tekmu, blokirajuci mu svaki prodor, prolaz, dribling, pas, šut, šta bilo...na kraju je pao koncentracijom i ovaj ga uništio za 5 minuta.
I Bešić mu je to isto radio, ali je i njega zayebalo tih pet minuta. Da su ih načeli ranije, natrpali bi ih kao Cordobu i Getafe.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 maj 2015, 23:42

Neuer: I'll show Messi who's boss :kafa: :guz:
Rajaz je napisao/la:Što je najgore ljudi su igrali odličnu odbranu do 75-te, sve čitali i onda bum
Slabo su čitali kad je Neuer morao vadit al ga ipak primi duboko na kraju.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 06 maj 2015, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 06 maj 2015, 23:42

Rajaz je napisao/la:slika :rol:

Što je najgore ljudi su igrali odličnu odbranu do 75-te, sve čitali i onda bum
Vec vidim sve zajebancije na ovo. Kako covjek pade ovo u zivotu nisam vidio kao da ga je infarkt strefio.

PetricKBateman
Kontakt:

Post Postao/la PetricKBateman » 06 maj 2015, 23:43

Odigrao je Messi odličnu utakmicu i prije golova. Dalo se naslutiti da će kulminirati ovime.

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.