FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
To je i meni padalo na pamet kao jedina mogućnost da završi kod nas. Želja da uzmeš igrača konkurenciji za dž. ali ići samo na tu kartu je rizik. Dovedeš igrača dadneš mu 10M€ jer je free agent, a i na kraju završiš s pijavicom koja ne igra, a ne možeš ga se riješiti jer ima ogromnu plaću koju mu nitko drugi neće dati, a njemu ne pada na pamet pristati na manju jer već ima godina i boli ga k. kad mu istekne ugovor kod tebe može komotno u penziju.
Realno meni nema smisla dovođenje Dybale, primamljivo je samo zato sta je on igrac Juventusa, i vjerojatno je najveca zvijezda tamo, ali trebas izvojiti ogromnu lovu za njegovu placu, a tip je u zadnje vrijeme vise vremena proveo ozljeđen nego na terenu, iako sam ljetos bio protiv dovođenja Scammace trenutno mi je on puno bolja opcija nego pretplatiti Dybalu. Lautaro, Dzeko, Correa, Scammaca, i mozda jos jedan primaverac su sasvim dovoljni za iducu sezonu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja sam s dybalom ni tamo ni vamo iskreno. Kad je u formi i nije povrijedjen defintivno ispred svakog naseg napadaca, igracki i talentom, sad je samo pitanje jel ga mozemo istrpiti, jer bi za mene bilo previse da imamo dvojicu labilnih u napada, njega i correu...
Opet s druge strane ako ga ne dovedes necemo sigurno na njegovo mjesto dovesti igraca njegove klase vec vise nekog kao correa, a po meni potreban nam je kvalitativni iskorak u napadu, napadaci su nam svi tu negdje, tako da...
Opet s druge strane ako ga ne dovedes necemo sigurno na njegovo mjesto dovesti igraca njegove klase vec vise nekog kao correa, a po meni potreban nam je kvalitativni iskorak u napadu, napadaci su nam svi tu negdje, tako da...
Eto mogli bi ostati i bez Brozovica. Pise sa da nacelan dogovor sa klubom postoji, ali su se umjesali neki klubovi, prvenstveno Barcelona.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ako postoji taj dogovor zasto ga ne potpisu?
Mozda cekaju pravu priliku? Cisto sumnjam da ce u Barcu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ako njega izgube dzaba im sve ostalo... Natezu se dzaba oko čovjeka koji je stub ekipe
Možda ni Broz nije iskren, lično mislim da uopšte nije do uprave u ovom slučaju. Poslije svega, vrlo dobro svi znamo kakav je Marcelo igrač, tako da sumnjam da se nema volje završiti posao oko ugovora.
Sve u svemu znaćemo brzo, ali ne vidim gdje bi mogao imati ovo što ima u Interu, da je glavni igrač i da ima ovako talentovanu ekipu oko sebe.
Sve u svemu znaćemo brzo, ali ne vidim gdje bi mogao imati ovo što ima u Interu, da je glavni igrač i da ima ovako talentovanu ekipu oko sebe.
Bilo je samo pitanje vremena kad će se pojaviti takve špekulacije. Ako si nešto usmeno dogovorio, onda se nema šta čekati, napravi se ugovor i sutra/prekosutra se potpiše. Tako da tu još ništa nije dogovoreno, da je dogovoreno bilo bi i potpisano.
Što više vrijeme odmičem mislim da je Brozović sve dalje od kluba koliko oni god govorili da je pred potpisom.
Što više vrijeme odmičem mislim da je Brozović sve dalje od kluba koliko oni god govorili da je pred potpisom.
I ja mislim i da sad ne zele nista objavit, jer bi to sigurno psihicki utjecalo na Igrace. Al kod Marotte se nikad ne zna…
- TheTruth34
- Kontakt:
Ko ga yebe ba, svi produžili davno i Barella i El Toro i Škrinjar, samo on glumata nešto.. Jok eto nije do njega, do mene je...
Neznam zasto se nije pokusao onaj Kepa dovest za golmana. Decko ima sigurno potencijal…
1) Treba platit odštetu.
2) Ima ugovor do 2025. i sigurno ima veliku plaću CFC, tako da nebi došao kod nas braniti za 3M€ po sezoni kad može u CFC sijediti i primati vjv bar 50% više.
3) Lik već neko vrijeme ne brani, i tko zna u kakvom je stanju, Onana je bar branio u zadnje vrijeme.
Sve u svemu, preskup da bi se kockali.
Edit. jedino da ga je bilo na posudbu uz opciju otkupa i CFC daje pola plaće. Opet neralno.
2) Ima ugovor do 2025. i sigurno ima veliku plaću CFC, tako da nebi došao kod nas braniti za 3M€ po sezoni kad može u CFC sijediti i primati vjv bar 50% više.
3) Lik već neko vrijeme ne brani, i tko zna u kakvom je stanju, Onana je bar branio u zadnje vrijeme.
Sve u svemu, preskup da bi se kockali.
Edit. jedino da ga je bilo na posudbu uz opciju otkupa i CFC daje pola plaće. Opet neralno.
Satriano 2 komada, Pina 1. Plusvalenze u najavi 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Mogao bi Pinamonti otici u zamjenu za Scamaccu
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Moguće. Ne znam šta da mislim o tome.
Agoume igra odlično isto. On bi iduće sezone trebao dobit priliku. Top talenat.
Agoume igra odlično isto. On bi iduće sezone trebao dobit priliku. Top talenat.
Mene Pinamonti nije nesto odusevio kada je bio kod nas, bolji dojam mi je ostavio Satriano, ovaj najveci plus ima sta je Interista i sta je os malena tu 
Ima i onaj momak u serie b, prosle sezone je igrao drugu nizozemsku ligu, dobro je krenio i ove sezone pa je malo stao.
Ima i onaj momak u serie b, prosle sezone je igrao drugu nizozemsku ligu, dobro je krenio i ove sezone pa je malo stao.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Meni je Pina nešto drag. Satriano je fin potencijal.
Mulattieri. Zabio u početku 5,6 golova i od tada ga nigdje nema.
Ima sad od omladinaca ovaj Casadei. Za njega kažu da je dobar. Čak čitam da će iduće sezone u prvi tim,a ne na kakvu posudbu...
Mulattieri. Zabio u početku 5,6 golova i od tada ga nigdje nema.
Ima sad od omladinaca ovaj Casadei. Za njega kažu da je dobar. Čak čitam da će iduće sezone u prvi tim,a ne na kakvu posudbu...
Meni je Agoume strasan igrac, samo djeluje uvijek nezainteresirano za igru?
Volio bih njega na klupi umijesto Gagsa ili Vecina.
A Sartriano mi je kopija Alexisa,
Ma kod nas uvijek neki mladi napadač koji obećava, pa nikad ništa. Esposito je isto bio lijepo kreno u Baselu pa ga ozljeda sjebala.
Gdje su Colidio i onaj mali Salcedo ?
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.