Eto vidis koliko lazes. Niko nije rekao da nismo imali dobar tim, vec da je ovaj bolji.Juventinisimo je napisao/la:Rafalo je Miske po Spaniji,Danskoj...samo tada nismo imali dobar tim...![]()
Smutljivac si.
Eto vidis koliko lazes. Niko nije rekao da nismo imali dobar tim, vec da je ovaj bolji.Juventinisimo je napisao/la:Rafalo je Miske po Spaniji,Danskoj...samo tada nismo imali dobar tim...![]()
Treba nekoga platit da napravi "best of" ove teme. Mogao bi citavu knjigu izdat.Nerminovic je napisao/la:Safete, evo smo stigli 3.000 stranica, only for you
Cartman je napisao/la:Po meni 4. najblje rijesenje poslje Barbe, Bajevica i Mese, ali eto neka mu je sa srecom. Samo da ne bude vise crne 5-3-2 formacije.
Samo sto tada nije javno izjavio na javnom servisu da treba da bude stid salektora kako se ponasa prema njemu !Juventinisimo je napisao/la:Rafalo je Miske po Spaniji,Danskoj...samo tada nismo imali dobar tim...![]()
Ma svejedno ba...najvaznje u prici je popljuvati,omalozavati i poniziti Papeta...kad pobijedimo,sreca,individualni potezi,globalno zatopljenje,bla bla bla...kad izgubimo,samo Pape...AllGunsBlazing je napisao/la:Eto vidis koliko lazes. Niko nije rekao da nismo imali dobar tim, vec da je ovaj bolji.Juventinisimo je napisao/la:Rafalo je Miske po Spaniji,Danskoj...samo tada nismo imali dobar tim...![]()
Smutljivac si.
Ne, tada je napuštao reprezentaciju zbog nepravdi koje su mu se dešavale.avenija je napisao/la:Samo sto tada nije javno izjavio na javnom servisu da treba da bude stid salektora kako se ponasa prema njemu !
Cartman je napisao/la:Treba nekoga platit da napravi "best of" ove teme. Mogao bi citavu knjigu izdat.Nerminovic je napisao/la:Safete, evo smo stigli 3.000 stranica, only for you
Evo moj prvi post na temi:
Cartman je napisao/la:Po meni 4. najblje rijesenje poslje Barbe, Bajevica i Mese, ali eto neka mu je sa srecom. Samo da ne bude vise crne 5-3-2 formacije.
Izadji prijatelju iz kuce popij nesto opusti se pa nemoras biti 24 sata ovdje prisutan , ima jos 15 dana do izraela a ti konstantno 24 sata cekas u zasjedi pred netom i branis safeta .Virtu4l je napisao/la:Ne, tada je napuštao reprezentaciju zbog nepravdi koje su mu se dešavale.avenija je napisao/la:Samo sto tada nije javno izjavio na javnom servisu da treba da bude stid salektora kako se ponasa prema njemu !
E samo da znaš šta se sve meni izdešava u 24 sataavenija je napisao/la:Izadji prijatelju iz kuce popij nesto opusti se pa nemoras biti 24 sata ovdje prisutan , ima jos 15 dana do izraela a ti konstantno 24 sata cekas u zasjedi pred netom i branis safeta .
Tog istog za kojeg si prvi izjavio da ga ne podrzajes nakom Kipra , zaboravan narod.
Nemoj im pricat, nije jos iza ponoci.Virtu4l je napisao/la:E samo da znaš šta se sve meni izdešava u 24 sataavenija je napisao/la:Izadji prijatelju iz kuce popij nesto opusti se pa nemoras biti 24 sata ovdje prisutan , ima jos 15 dana do izraela a ti konstantno 24 sata cekas u zasjedi pred netom i branis safeta .
Tog istog za kojeg si prvi izjavio da ga ne podrzajes nakom Kipra , zaboravan narod.![]()
pa kad je tako stanje i meni je smjesno da ga neko brani, kad i slijep vidi da jednostavno taj covjek nije za trenerskog posla on ili je glup ili ga boli qrac za repku... kad lose odigramo to je u 99% zbog njegove taktike aka vrsko speed demon i tss vedo na krilu itd itdJuventinisimo je napisao/la: Ma svejedno ba...najvaznje u prici je popljuvati,omalozavati i poniziti Papeta...kad pobijedimo,sreca,individualni potezi,globalno zatopljenje,bla bla bla...kad izgubimo,samo Pape...![]()
Ma šega mi.Cartman je napisao/la:Nemoj im pricat, nije jos iza ponoci.Virtu4L je napisao/la:E samo da znaš šta se sve meni izdešava u 24 sata![]()
Tako je, samo Pape, ni ja ovo ne bi bolje opisao.Juventinisimo je napisao/la:najvaznje u prici je popljuvati, omalozavati i poniziti Papeta... kad pobijedimo, sreca, individualni potezi... kad izgubimo,samo Pape...
Sta se ljutis trokiVirtu4l je napisao/la:Vidi ga. Čestitke na još jednoj uspješnoj registraciji, biće ih još ako Bog daAhmoNY je napisao/la:Tebi je glava kockasta ko tvom idolu tako da
I love you too.DragonGirl je napisao/la:Hahaha, ma samo sam čekala da se ti zakačiš na moj post kao što to po običaju i radišharixs je napisao/la: @DragonGirl
Nesto mi poznat ovaj odgovor. Hehhe
Al hajd, tu si da popunis broj.![]()
Ja bi ti radije preporucio da gledas vise utakmica i tako poboljsas svoje znanje o fudbalu, nego da tlacis vrijeme prepisujuci vec napisano.
I da, Pape legenda BH fudbala.
Bila bih tu možda da popunim broj da mi se postovi sadrže od nekakvih nebuloznih argumenata ili pokojeg smajlija, ali eto, ja ipak preferiram svoje stavove obrazložiti valjano, i oni obično dolaze kao odgovor na tuđa ponavljanja i prepisivanja, ali nekima eto, jednostavno ne vrijedi ni milion puta obrazložiti, oni vrte li vrte svoj neki film....
I samo mi ti, koji si uporedio nas sa njemačkom reprezentacijom nemoj govoriti kako da poboljšam svoje fudbalsko znanje, molim te.
Cuj Krilna formacijaharixs je napisao/la: Kompetentniji nego vecina od ovih sto su mislili ..... da smo se Nigeriji trebali suprostavit sa krilnom formacijom..itd itd. ima ih bez broj a ja nemam vremena da ih tipkam na telefonu.
U New Yorku a zasto bi bio u GoteborguNerminovic je napisao/la:@AhmoNY
Jesi li danas u Goteborgu ili u New Yorku?
Jah a ti si nevina zrtvaDonnie Darko je napisao/la:Tako je, samo Pape, ni ja ovo ne bi bolje opisao.Juventinisimo je napisao/la:najvaznje u prici je popljuvati, omalozavati i poniziti Papeta... kad pobijedimo, sreca, individualni potezi... kad izgubimo,samo Pape...![]()
Safet je zločinac.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.