Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ponos drzave Dzeko Edin 
Ma hebe mi se za City, neka je dijamant namjestio gol... naredna tekma od prve minute.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da se je bogdo upola trudio protiv Egipta kao veceras

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Buraz ne palamudi, nego prvo skontaj da se čovjek zove DŽeko. Dž kao džemper.Neutral je napisao/la:Đeko je više pokazao samo pri ulasku desnom nogom na teren tokom izmjene nego Aguero za 45 minuta. Aguero je trebao igrati na poziciji Milner-a a Đeko od prve minute u napadu.
Arhitekt prima milione za svoju veliku taktiku sa kojom je u oba meča nastradao.

DRUG NEBI TI PUNCA
Big Ed...Kompani
1-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
Alves
2-1
1-1
Alves
2-1
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ona panjina Valdes sad naso proradit ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vrlo dobar danas stvarno, najbolji igrac citija daleko...
Đeko pravo osvježenje u drugom poluvremenu, zalagao se u jednom poluvremenu više nego u tri, ona dva protiv Egipta i ovo prvo protiv Barcelone (sada razumijemo što se čuvao).
Odlican. Mislim da je veceras sebi opravdao mjesto u prvoj postavi, barem na neko krace vrijeme ako nista.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kad sam vidio kako tjera saigrace i hrabri ih ko da mi je samar opalio 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar Dzekson, borben, rastrcan ali nazalost neproduktivan. U zadnje vrijeme ga gol nikako nece ali procepice jednom.
Steta za nesvirani penal koji je po meni bio cist.
Steta za nesvirani penal koji je po meni bio cist.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo tražimo i kada igraš za repku. Ovako si igrao za repku do zadnje 2-3 tekme, ništa više ne tražimo do ovog.
Dobar Edin večeras, mogao je dati gol ali Valdes baš večeras proradio. Iako sam navijač Barce tad sam sve zasov'o Valdesu.
I penal je bio!
Dobar Edin večeras, mogao je dati gol ali Valdes baš večeras proradio. Iako sam navijač Barce tad sam sve zasov'o Valdesu.
I penal je bio!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobar nastup večeras,izborio je penal samo što ga sudija nije svirao.
Šteta što onaj šut glavom nije ušao jer rupa Valdes obično one lopte vadi iz mreže al' eto večeras su mu izgleda planete naklonjene.
Šteta što onaj šut glavom nije ušao jer rupa Valdes obično one lopte vadi iz mreže al' eto večeras su mu izgleda planete naklonjene.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- el-fighter
- Kontakt:
Nevjerovatno je kako vec nekoliko utakmica jednostavno ne moze postici gol. Igra jako dobro, ali lopta nece u gol. Pelegrini je veceras morao poceti sa Dzekom i Aguerom, ako je mislio ista uraditi. Dzeko jako dobar u drugom poluvremenu, izgubio mozda samo 1 duel. Cist penal nad njim nije sviran i kasnije namjestio gol. Kontakt sa ledja po stajnoj nozi mora biti penal.
Nadam se da ce za vikend poceti utakmicu protiv Hulla i da ce konacno postici gol.
Nadam se da ce za vikend poceti utakmicu protiv Hulla i da ce konacno postici gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
I kakve to veze ima sa fudbalom ???bagrcavi je napisao/la:Buraz ne palamudi, nego prvo skontaj da se čovjek zove DŽeko. Dž kao džemper.Neutral je napisao/la:Đeko je više pokazao samo pri ulasku desnom nogom na teren tokom izmjene nego Aguero za 45 minuta. Aguero je trebao igrati na poziciji Milner-a a Đeko od prve minute u napadu.
Arhitekt prima milione za svoju veliku taktiku sa kojom je u oba meča nastradao.
- Neutralan88
- Kontakt:
ma šta lupetate samo ...
jednostavno KLOC i to je to
jednostavno KLOC i to je to
Jer Đeko je bolji od RonaldaBizii6 je napisao/la:I kakve to veze ima sa fudbalom ???bagrcavi je napisao/la:Buraz ne palamudi, nego prvo skontaj da se čovjek zove DŽeko. Dž kao džemper.Neutral je napisao/la:Đeko je više pokazao samo pri ulasku desnom nogom na teren tokom izmjene nego Aguero za 45 minuta. Aguero je trebao igrati na poziciji Milner-a a Đeko od prve minute u napadu.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Dzeko vecer pravi ... Zivnulo se malo od kad je on usao ... Svako kaze trebao je s njim poceti kao sto i ja sam mislim ali uvijek kad pocme neizgleda ovako uvjereno kao sto je veceras izgledao kad je usao ...
Anti Nakarada
nabolji igrac citija veceras. al' et' sta je tu je
dobro je odigrao, Man City je bolje djelovao kad je on ušao
Aguero izgleda povrijeđen, ako jeste, eto mu opet serija par tekmi
mislim da je u prednosti nad Negredom, ako dođe do toga da Pellegrini bira između njih dvojice