FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 13:33

OPRAVDAO VELIKA OČEKIVANJA

Emir Hadžić: Napravio sam pravi potez dolaskom u Sarajevo
Nosio si dres ljutih sarajevskih rivala. Osjećaš li rivalitet i raduješ li se derbiju?
Igrao sam za oba kluba, to je velika stvar. Sada sam u Sarajevu i sretan sam što sam tu, jer je to naš najveći klub. Derbi je nešto posebno i kao i svi ostali igrači jedva čekam tu utakmicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alibi

Post Postao/la alibi » 04 sep 2012, 15:09

04.10.2009-04.10.2012
Pocivaj u miru brate Vedrane

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:11

alibi je napisao/la:04.10.2009-04.10.2012
Pocivaj u miru brate Vedrane
Jarane, il' sam ja puk'o il' si ti fulio jedan mjesec.
Pocivaj u miru Vedrane.
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 15:17

Zna se šta je momak htio napisati...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:28

HannahMontana je napisao/la:Jarane eno ti Zujo-ostavka pa tamo baljezgari i smaraj!!
Yebo njega, svakako nije neki covjek.
Za zivot cijeli!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 04 sep 2012, 15:30

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Jarane eno ti Zujo-ostavka pa tamo baljezgari i smaraj!!
boli nas racku za Zujom.Mi sad raspravljamo o dionicama,bordo party,putovanje u Istanbul,lideri,najbolja odbrana,najbolji napad,najbolji strijelac ekipe a vi kolektivno cekate saopstenje aleksandra velikog,da vam obeca kule i gradove.Sad ce on sa poslijepodnevne kafice sa sefom na bageru doci. :mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:31

SA1946 je napisao/la:
boli nas racku za Zujom.Mi sad raspravljamo o dionicama,bordo party,putovanje u Istanbul,lideri,najbolja odbrana,najbolji napad,najbolji strijelac ekipe a vi kolektivno cekate saopstenje aleksandra velikog,da vam obeca kule i gradove.Sad ce on sa poslijepodnevne kafice sa sefom na bageru doci. :mrgreen:
Kakav si s mozgom? Nista to, aa?
Za zivot cijeli!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 04 sep 2012, 15:32

SA1946 je napisao/la:
Ovo cu da citiram na kraju sezone... vjerovatno ce biti kao i obicno, navika je postala to u zadnjih par godina! :D

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 04 sep 2012, 15:35

A nije fakat ne mislim lose nista....Respect za forumase i svacije misljenje!! Ali meni je to cudno sto vas ima par koji visite ovdje na "tudjoj" temi, hajd uredu sve zelis iznijeti misljenje....Al bas svaki put kad se nesto raspravlja da se ukljucite, to mi pateticno malo djeluje!! Opet ti kazem nista lose ne mislim!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:38

HannahMontana je napisao/la:A nije fakat ne mislim lose nista....Respect za forumase i svacije misljenje!! Ali meni je to cudno sto vas ima par koji visite ovdje na "tudjoj" temi, hajd uredu sve zelis iznijeti misljenje....Al bas svaki put kad se nesto raspravlja da se ukljucite, to mi pateticno malo djeluje!! Opet ti kazem nista lose ne mislim!!
Ma jarane, ja sam vjerovatno i zakuhao sa onim, al fkt nisam nista lose mislio, pa ste me svi redom napali, morao sam se braniti. :D
Za zivot cijeli!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 04 sep 2012, 15:40

Ma nisam te napao daleko od toga iako ima bolesnih umova pa bi se i sa "onom" temom zezali, ne daj Boze nasladjivali! Naravno da nisi nista lose mislio...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:43

High je napisao/la:@
ThE_mAnIaCs_1987

Kojeg se ti kurca javljaš? Jesam li ti napisao nešto pogrešno? Samo sam ti replicirao da je glupo što ispravljaš post kojem se odala čast momku sa tribine, a ti se nalaziš uvrijeđenim, svakog **** ptua? Koji je tebi više **** sa temom ovom? Fino ti neko nešto napiše, a ti nekome soliš pamet? Idiote balavi.
Zna se sta si mislio, zna se sta podrazumijevas vezano za nasu grupu.Nemoj sad ovde se pravdati i mene vrijedjati, jer ja necu nasjesti na to, prijavio sam te administraciji, pa nek te oni sankcionisu.Ja sam samo napisao sta sam vidio, ti odma dajes neku sugestiju, neki komentar, zasto, cemu to?
Za zivot cijeli!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 sep 2012, 15:43

SA1946 je napisao/la:
Čekam prvi poraz , da vidim hoćeš li ovo isto napisat :lol:

High

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 15:45

Zato jer mi je pun **** tebe i tvojih postova? Jer ti i tebi slični svaki dan, ali svaki dan ovdje uskačete sa provokacijama. Halo, nema neko živaca za tebe, okej? Fino sam ti odgovorio, a ti soliš pamet i govoriš ko je kakav, odakle ti pravo? Kad sam ja koga napao bez razloga ovdje, otkako sam tu od 2008. godine? Nikad, niti sam bio banovan. Neka me banuju i ja više nikad neću ući ovdje. Neka vas pametnijih ovdje! Pozdrav za ovo malo normalnih ovdje.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:48

High je napisao/la:Zato jer mi je pun **** tebe i tvojih postova? Jer ti i tebi slični svaki dan, ali svaki dan ovdje uskačete sa provokacijama. Halo, nema neko živaca za tebe, okej? Fino sam ti odgovorio, a ti soliš pamet i govoriš ko je kakav, odakle ti pravo? Kad sam ja koga napao bez razloga ovdje, otkako sam tu od 2008. godine? Nikad, niti sam bio banovan. Neka me banuju i ja više nikad neću ući ovdje. Neka vas pametnijih ovdje! Pozdrav za ovo malo normalnih ovdje.
Eto vidis, cuj uskacete sa provokacijama, pa budalo jedna, jesi li ti normalan? sa mrtvim covjekom da te provociram, jesu li ti sve na broju, reci mi? Boli mene neka stvar imas li ti zivce za mene ili nemas, niko ne trazi ni da imas, dok god ne vrijedjam nikoga i ne provociram, ja cu pisati i na ovoj temi, kao i na svim ostalim.Malo si kontradiktoran, prvo kazes fino sam ti odgovorio, pa onda kazes da je provokacija, pa onda opet da si fino odgovorio.Evo sad si mene napao bez ikakvog razloga, sto znaci za sve postoji prvi put.Ukoliko te administracija banuje, sto si i zasluzio, uz vijest o Zujinoj ostavci, ova vijest ce mi dodatno uljepsati ovaj dan.
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 15:53

Neka tebe stid bude što si napisao ovo za provokacije u vezi momka kojeg nema tu. Odakle ti toliko bezobrazluka da povežeš to ikako? Ako sam ja igdje napisao da tim provociraš, onda ti pružam ruku. Zna se na šta sam mislio i ne trpaj mi u usta tvoje bezobrazluke koje smiljaš, jer me ne interesiraju. Ti, Paranoja i England ste faktički svaki dan ovdje i avazite o duplim krunama, posjeti na Koševu, koreografijama Hordi i brojnosti istih. Sad kontaš? Fino sam ti odgovorio na tvoj post da je momak fulio datum, a ti uzvratio paljbom ko je kakav? Šta je tu pogrešno? A naravno da ću odgovoriti na taj tvoj post, jer neću ostati dužan nikome, i nikoga nisam napao bez razloga.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 04 sep 2012, 15:54

High tebra pusti ove padobrance.Uzivaj u ovim lijepim trenucima po nas i klub. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 15:56

High je napisao/la:Neka tebe stid bude što si napisao ovo za provokacije u vezi momka kojeg nema tu. Odakle ti toliko bezobrazluka da povežeš to ikako? Ako sam ja igdje napisao da tim provociraš, onda ti pružam ruku. Zna se na šta sam mislio i ne trpaj mi u usta tvoje bezobrazluke koje smiljaš, jer me ne interesiraju. Ti, Paranoja i England ste faktički svaki dan ovdje i avazite o duplim krunama, posjeti na Koševu, koreografijama Hordi i brojnosti istih. Sad kontaš? Fino sam ti odgovorio na tvoj post da je momak fulio datum, a ti uzvratio paljbom ko je kakav? Šta je tu pogrešno? A naravno da ću odgovoriti na taj tvoj post, jer neću ostati dužan nikome, i nikoga nisam napao bez razloga.
Zato jer mi je pun **** tebe i tvojih postova? Jer ti i tebi slični svaki dan, ali svaki dan ovdje uskačete sa provokacijama.
Citiram tvoje rijeci.Naravno bilo je malo vulgarnosti, ali nista cudno.Posljednji put ti kazem, nisam provocirao sa tim, sa tim se ne mislim saliti, nije to moj nivo, ti povezuj sta god hoces i sta god zelis, to nije moj problem, nastoj da zaobidjes moje postove, jer oni ocito za tebe predstavljaju provokaciju, iako sam samo sugerisao da je momak pogresno napisao datum, kud ces dalje kad sugerisanje da pogresno napisan datum, predstavljaju provokaciju?
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 16:18

Je l' ti imaš problema što se tiče shvatanja nekih stvari? Vidiš da sam napisao gore da skoro svaki dan ovdje dolazite i provocirate? Vidiš, znači, dobro je. A govoriš da sam ja izjavio kako provociraš sa onom ispravkom za datum, kako je moguće da provociraš svaki dan onda ovdje sa ispravkama datuma? Ne budi ograničen i shvati šta ti govorim. Provociraš ti, i tebi slični sa brojkama na Koševu, duplim krunama i ulijetanjem ovdje svaki dan, a za ono ispravljanje sam ti rekao da je glupo govoriti išta jer je momak htio napisati samo jedno, a to je odati čast momku. Al' onda se pojavi baraba poput tebe i ispravlja zbog neke gluposti. Nemam više živaca, svaka ti čast za ovo kontanje.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 sep 2012, 16:22

High je napisao/la:Je l' ti imaš problema što se tiče shvatanja nekih stvari? Vidiš da sam napisao gore da skoro svaki dan ovdje dolazite i provocirate? Vidiš, znači, dobro je. A govoriš da sam ja izjavio kako provociraš sa onom ispravkom za datum, kako je moguće da provociraš svaki dan onda ovdje sa ispravkama datuma? Ne budi ograničen i shvati šta ti govorim. Provociraš ti, i tebi slični sa brojkama na Koševu, duplim krunama i ulijetanjem ovdje svaki dan, a za ono ispravljanje sam ti rekao da je glupo govoriti išta jer je momak htio napisati samo jedno, a to je odati čast momku. Al' onda se pojavi baraba poput tebe i ispravlja zbog neke gluposti. Nemam više živaca, svaka ti čast za ovo kontanje.
Sto si posr'o, sad pojedi.Znam bolan sta si mislio sa onim postom, ne moras se meni pravdati, ima On koji sve vidi i sve cuje, tako da...
Nemoj se vracati u proslost, mozda vas i nekad prcam vezano za neke stvari, ali ti ponavljam po ko zna koji put, iako sam ti rekao vec, da se sa onim ne mislim saliti.Ustvari ko si ti da se ja tebi pravdam?
Dosao sam na vasu temu da odam cast momku, al sam vidio nesto sto mi je upalo u oci i samo sam konstatovao da je to pogresno napisao, zasto se ti stavljas u njegovu odbranu, ima i on kompjuter i internet i tastaturu i mis, k'o i ti.Ne moras svakom loncu bit poklopac.
I vidim gore da si nervozan, da pozivas na neko razracunavanje, jos jedan minus imas kod mene.
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 21 gost.