High je napisao/la:Je l' ti imaš problema što se tiče shvatanja nekih stvari? Vidiš da sam napisao gore da skoro svaki dan ovdje dolazite i provocirate? Vidiš, znači, dobro je. A govoriš da sam ja izjavio kako provociraš sa onom ispravkom za datum, kako je moguće da provociraš svaki dan onda ovdje sa ispravkama datuma? Ne budi ograničen i shvati šta ti govorim. Provociraš ti, i tebi slični sa brojkama na Koševu, duplim krunama i ulijetanjem ovdje svaki dan, a za ono ispravljanje sam ti rekao da je glupo govoriti išta jer je momak htio napisati samo jedno, a to je odati čast momku. Al' onda se pojavi baraba poput tebe i ispravlja zbog neke gluposti. Nemam više živaca, svaka ti čast za ovo kontanje.
Sto si posr'o, sad pojedi.Znam bolan sta si mislio sa onim postom, ne moras se meni pravdati, ima On koji sve vidi i sve cuje, tako da...
Nemoj se vracati u proslost, mozda vas i nekad prcam vezano za neke stvari, ali ti ponavljam po ko zna koji put, iako sam ti rekao vec, da se sa onim ne mislim saliti.Ustvari ko si ti da se ja tebi pravdam?
Dosao sam na vasu temu da odam cast momku, al sam vidio nesto sto mi je upalo u oci i samo sam konstatovao da je to pogresno napisao, zasto se ti stavljas u njegovu odbranu, ima i on kompjuter i internet i tastaturu i mis, k'o i ti.Ne moras svakom loncu bit poklopac.
I vidim gore da si nervozan, da pozivas na neko razracunavanje, jos jedan minus imas kod mene.