Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sampioni univerzuma uz sudijsku lakrdiju do pobjede nad strasnim Elcheom..
nek dušmani pocrkajuronaldo99 je napisao/la:cekam samo vas za 120KM ima li nade kakve
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
nisam jbo ga led,kad smo primili gol ugasio stream,poceo da pisem post,klik na odg vidim postove,penal,sudija,PenaldoDzoni je napisao/la:Nisi vidio???L-Train je napisao/la:bravo igraci i bravo Anceloti,jos jedan u nizu trenera kojeg je vrijeme pregazilo,bas kao i npr. Kapella.
kakav je ovo penal za nas bio??
![]()
![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jarane ovdje bar igrac odbrane drzi napadaca,nemoj srati molim te. Sakrij se i ne javljaj se. Veceras Pepe obara ovog igraca i dobija penal. Ne pravi se pametan kad nisi.Sveti je napisao/la:[youtube][/youtube]
kuntalonci pokrijte se i odyebite s teme, kao i ostali beskičmenjaci.
Inače, igra je nula. Yebem im više majku preplaćenu
nisam pisa dugo na ovom forumu al odgledah malo utakmicu, LAKRDIJA

muniz vrati mali real u borbu za titulu ,nije da nismo navikli ,mogli su se opet poslije 5-6 kola oprostiti od titule
,pa sta je ovo bog te kako ga nije stid ovako ofirno sudit ccc,pa ne mogu da vjerujem
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
blaugrana1899
- Kontakt:
ovo je sramota za spanski fudbal pa ovo nebi sviro u 2 kantonalnoj pa sta misle ako ce im protiv elchea navlacit
pa zgazit ce ih jace ekipe , al doduse mozda su instrukcije da se ne dozvoli ko prosle godine da u decembru se zavrsi spansko prvenstvo kako god bruka i sramota
pa zgazit ce ih jace ekipe , al doduse mozda su instrukcije da se ne dozvoli ko prosle godine da u decembru se zavrsi spansko prvenstvo kako god bruka i sramota
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
znači ako igrač odbrane obori napadača (odnosno buskeca, koji je klasan napadačFKKrajina je napisao/la:Jarane ovdje bar igrac odbrane drzi napadaca,nemoj srati molim te. Sakrij se i ne javljaj se. Veceras Pepe obara ovog igraca i dobija penal. Ne pravi se pametan kad nisi.Sveti je napisao/la:[youtube][/youtube]
Inače, igra je nula. Yebem im više majku preplaćenu
naprijed rejal
U prvi momenat sam zaista popizdio zbog ovog penala.Dzoni je napisao/la:Puuuuuuu sudija **** ti mater u picku!!!
**** ti svu familiju umro dabogda
Al nakon detaljne analize uvidio sam da je penal cist kao suza,i da o njemu nema nikakve rasprave.
Na tu "detaljnu" analizu ponukali su me lobotomci sa suparnicke teme,cij je klub sinonim za ciganluk vec duzi niz godina i sad su se oni nasli da moralisu.
Sudac sve pohvale svaka cast
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
E moj Ancelotti..
Onaj lik jest srusio Pepea, ali ono ne svira. Zalizanko mali
Hejteri fu.ck off
Pazi Katalonaca moralista hahahahahahahahahhaa
Onaj lik jest srusio Pepea, ali ono ne svira. Zalizanko mali
Hejteri fu.ck off
Pazi Katalonaca moralista hahahahahahahahahhaa
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 26 sep 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Utakmica produzena 3 minute
Ali nakon 1-1 je sudija produzio produzeno vrijeme za jos 3 minute. Ja mu ne zamjeram,mozda ne zna na sat ili slabo vidi,u sto sam posumnjao nakon onakvog penala. Ali nebi bilo interesantno da Barca bude u decembru na + 10 i najbolji svih vremena da ima 20 golova prednosti ispred penalda vec tad.
P.S. Sveti,pametnica moja, ovdje Nesta ( cini mi se) obara Busquetsa,a veceras Pepe rusi onog crnca,vidi se lijepo,povlaci ga za ruku i pada s njim, i dobija penal,a radi faul u napadu.
P.S. Sveti,pametnica moja, ovdje Nesta ( cini mi se) obara Busquetsa,a veceras Pepe rusi onog crnca,vidi se lijepo,povlaci ga za ruku i pada s njim, i dobija penal,a radi faul u napadu.
Lagana pobjeda , sa 22,74% snage 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
I onda će ovi smješni igrači da prestignu jednog Raula na nekim listama rekorda, a 70% golova su im ovakvi 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma penal čist ko suza,lobotomcima bi bilo sumnjivo i da je Madrid dobio 7:0.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
blaugrana1899
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:znači ako igrač odbrane obori napadača (odnosno buskeca, koji je klasan napadačFKKrajina je napisao/la:Jarane ovdje bar igrac odbrane drzi napadaca,nemoj srati molim te. Sakrij se i ne javljaj se. Veceras Pepe obara ovog igraca i dobija penal. Ne pravi se pametan kad nisi.Sveti je napisao/la:[youtube][/youtube]
Inače, igra je nula. Yebem im više majku preplaćenu![]()
![]()
) onda je to penal, a ako se obori štoper onda nije
![]()
![]()
koji si ti mentol to je čudo jedno
stvarno inace ne odgovaram na ove postove al covjece ti ako mislis da je ovo bio penal prebaci se na rukomet jer izgleda fakat nemas pojma o fudbalu
Bruka,sramota,katastrofa,stid me.
Culesi,nemate pametnijeg posla?Koji qurac ste tu?
Culesi,nemate pametnijeg posla?Koji qurac ste tu?
Sretno zmajevi!!
Samo napomena da začepite do kraja sezone na temu o sudijama i slično. Ono, obraza malo i tako to...bilo bi ok.
Aaaa!

Aaaa!
Pa ubacis fino video iz 2006 kad Puyola obori zrak..ovaj Ševa 
rodjus , ovakav trijumf + ovo cimzdrenje
divan dan

rodjus , ovakav trijumf + ovo cimzdrenje
divan dan

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.