a gledo sam do kise, pao sam vec na kvitovi proslo kolo, valjda necu na maretu, nervira me ova bartoli, ruzno mi je vidjeti na tvCitizen-X je napisao/la:odera marion kreštapovu 0:4 a volio bih da je trehne....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
a gledo sam do kise, pao sam vec na kvitovi proslo kolo, valjda necu na maretu, nervira me ova bartoli, ruzno mi je vidjeti na tvCitizen-X je napisao/la:odera marion kreštapovu 0:4 a volio bih da je trehne....
Ma zenski tenis smijesan, prvo Kvitova je dobije 6-1 u prvom setu ova joj onda okrene mec isti slucaj i sa Sharapovom dobije 6-1 pa izgubi 2. set jos je samo falilo da Radwanska onoj okrene poslije 6-1 al' eto to ni ne bi bilo neko cudo al' ovdje dvije favoritkinje i gube set poslije takvog razbijanjaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a gledo sam do kise, pao sam vec na kvitovi proslo kolo, valjda necu na maretu, nervira me ova bartoli, ruzno mi je vidjeti na tvCitizen-X je napisao/la:odera marion kreštapovu 0:4 a volio bih da je trehne....samo mase rukama, isto ludaca neka, nije treba normalna, samo skakuce ccc
ma kad su zene bile normalne10DelPiero je napisao/la:Ma zenski tenis smijesan, prvo Kvitova je dobije 6-1 u prvom setu ova joj onda okrene mec isti slucaj i sa Sharapovom dobije 6-1 pa izgubi 2. set jos je samo falilo da Radwanska onoj okrene poslije 6-1 al' eto to ni ne bi bilo neko cudo al' ovdje dvije favoritkinje i gube set poslije takvog razbijanjaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a gledo sam do kise, pao sam vec na kvitovi proslo kolo, valjda necu na maretu, nervira me ova bartoli, ruzno mi je vidjeti na tvCitizen-X je napisao/la:odera marion kreštapovu 0:4 a volio bih da je trehne....samo mase rukama, isto ludaca neka, nije treba normalna, samo skakuce ccc
isto sam tako razmisljao k'o i tiWilly je napisao/la:Čekam Šarapovu over 18,5 gemova. Kontao sam da će Bartoli uzeti bar 7 gemova, a ispašće da Ruskinja neće 7.
ako dobije marion ovaj set sljedeci je kreštapovin - tako da mislim da bi to trebalo proc - problem je sto mecevi Bartoli uvijek zavrse u nekim divljim oscilacijama 6:0 1:6 6:2 i sl....Willy je napisao/la:Čekam Šarapovu over 18,5 gemova. Kontao sam da će Bartoli uzeti bar 7 gemova, a ispašće da Ruskinja neće 7.
sad gledam teren u njujorku - natopljen vodom - bolje ti je idi spavaj nema nista od ovog bar jedno sat i po - dvaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel poceti vise, zna li neko?
u prognozi pise da pada slaba kisa, i ja cekam ovog ferrera nebil zaokruzio da se kakve pare dignu...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel poceti vise, zna li neko?
pa to mozes komotnoMirzoni89 je napisao/la:u prognozi pise da pada slaba kisa, i ja cekam ovog ferrera nebil zaokruzio da se kakve pare dignu...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel poceti vise, zna li neko?
ma to cu svakako, samo mi je belaj sto cu pastiCitizen-X je napisao/la:sad gledam teren u njujorku - natopljen vodom - bolje ti je idi spavaj nema nista od ovog bar jedno sat i po - dvaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel poceti vise, zna li neko?
Na Giantse ako bude kvota 1,45+cutler12 je napisao/la:@Edine sta cemo igrati sutra Giants - Cowboys?Gledam kvota na Chicago 1,20 protiv tvojih
![]()
![]()
www.bet365.comSarajevo29 je napisao/la:Gdje je to moguce igrati 2 para Challenger Serije ? ja kolko znam nigdjeTracy3McGrady je napisao/la:Naravno Navarro prosao i vec sam na svome, sad ova dvojica bi mi mogli donijeti +30€Tracy3McGrady je napisao/la:I. Navarro - Van Der Meer 1
Simone Bolelli vs Stephane Robert 1
--->@1.92
Norbert Gombos vs James Ward
Jose Rubin Statham vs Tsung-Hua Yang
Nick Van Der Meer vs Ivan Navarro
--->@3.13
Ovaj Navarro bi trebao lagano proci, toliko od mene za danas. Za vikend sam bio dobar na nasoj ligi inace me nigdje nebi biloi Manchester naravno
hehe, i meni mozak kaže Gruzija, al srce kaže BiHdeno_TM87 je napisao/la:Moj zicer za danas:
---------------------------
Gruzija - BiH 1/1 1.60
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.