Ovaj para Turska-Italija, jesi mozda mislio na 1/1 HT/FT ili keca cistog jer nigdje nikad nije bila ta kvota na keca?, hvala na odgovoruamarosim je napisao/la:Mirzoni89,hvala..............
Idemo odmah sa parovima za srijedu i jedan par za 1000km:
KM Gruzija-BiH 1 1,45 WWIN
necu nista pisati posebno jer sam govorio o obje ekipe,mislim da se pravo cudo mora desiti pa da Gruzija ovo ne dobije pogotovo nakon ocajne partije BIH protiv Nizozemske,porazavajuce loša timska obrana,nerezonska igra u napadu,losa kontrola skoka.....Ova utakmica je odlucujuca i za jedna i druge(porazeni moze jos kao treci proci ali mislim da se niko ne zeli kockat),vjerujem da ce biti pravi domaci teren za Gruzijce,bolji su i trebali bi uzeti ovu pobjedu(e sad ostaje ona opcija da BIH sve pogodi a Gruzija ima katastrofalan dan ali ako tako bude,svaka cast))....sretno.................
Za hrabrije:
KM Turska-Italija 1 1,95 WWIN
Turci imaju uz ovu utak jos kuci Cehe i sa ovom pobjedom bi bili jako blizu drugom mjestu,Talijani osigurali prvo mjesto,ocekujem da ce odmarati NBA zvijezdu Gallinarija,Turci se lagano dizu nakon ubjedljive pobjede u Bjelorusiji,mislim da s obzirom na kvotu se isplati probat ''jedinicu''..........................
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.
Heller je napisao/la:**** srce, ulozim cenera na Gruziju i jos dva zicera ako padnem na Gruziji a BiH pobijedi meni drago, ako ne makar mogu bol utjesit sa dvadeset trideset maraka

-
- Kontakt:
World Cup Qualifications 2014:
Group A
Hrvatska - Makedonija Tip: X2
Wales - Belgija Tip: 2
Skotska - Srbija Tip: X
Group B
Bulgaria - Italija Tip: HCX
Danska - Ceska Tip: 1
Group C
-
Group D
Holandija - Turska Tip: X2
Group E
Slovenija - Svicarska Tip: 2
Island - Norveska Tip: 2
Group F
-
Group G
Liechtenstein - Bosna
Tip: HC2
Litvanija - Slovacka Tip: 2
Latvija - Grcka Tip: 2
Group H
Crna Gora - Poljska Tip: X
Moldavija - Engleska Tip: HCX
Group I
Finska - Francuska Tip: 2
Group A
Hrvatska - Makedonija Tip: X2
Wales - Belgija Tip: 2
Skotska - Srbija Tip: X
Group B
Bulgaria - Italija Tip: HCX
Danska - Ceska Tip: 1
Group C
-
Group D
Holandija - Turska Tip: X2
Group E
Slovenija - Svicarska Tip: 2
Island - Norveska Tip: 2
Group F
-
Group G
Liechtenstein - Bosna

Litvanija - Slovacka Tip: 2
Latvija - Grcka Tip: 2
Group H
Crna Gora - Poljska Tip: X
Moldavija - Engleska Tip: HCX
Group I
Finska - Francuska Tip: 2
Jos sam igro na litvaniju ako i oni pušnu dobro jemanutd89 je napisao/la:Heller je napisao/la:**** srce, ulozim cenera na Gruziju i jos dva zicera ako padnem na Gruziji a BiH pobijedi meni drago, ako ne makar mogu bol utjesit sa dvadeset trideset maraka
![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
AOC je napisao/la:Ovaj para Turska-Italija, jesi mozda mislio na 1/1 HT/FT ili keca cistog jer nigdje nikad nije bila ta kvota na keca?, hvala na odgovoruamarosim je napisao/la:Mirzoni89,hvala..............
Idemo odmah sa parovima za srijedu i jedan par za 1000km:
KM Gruzija-BiH 1 1,45 WWIN
necu nista pisati posebno jer sam govorio o obje ekipe,mislim da se pravo cudo mora desiti pa da Gruzija ovo ne dobije pogotovo nakon ocajne partije BIH protiv Nizozemske,porazavajuce loša timska obrana,nerezonska igra u napadu,losa kontrola skoka.....Ova utakmica je odlucujuca i za jedna i druge(porazeni moze jos kao treci proci ali mislim da se niko ne zeli kockat),vjerujem da ce biti pravi domaci teren za Gruzijce,bolji su i trebali bi uzeti ovu pobjedu(e sad ostaje ona opcija da BIH sve pogodi a Gruzija ima katastrofalan dan ali ako tako bude,svaka cast))....sretno.................
Za hrabrije:
KM Turska-Italija 1 1,95 WWIN
Turci imaju uz ovu utak jos kuci Cehe i sa ovom pobjedom bi bili jako blizu drugom mjestu,Talijani osigurali prvo mjesto,ocekujem da ce odmarati NBA zvijezdu Gallinarija,Turci se lagano dizu nakon ubjedljive pobjede u Bjelorusiji,mislim da s obzirom na kvotu se isplati probat ''jedinicu''..........................
Jest,bila je ova kvota u ponedjleljak ali evo je pala,vjerovatno zbog razloga koji sam naveo...................sad vidi sa henikepom isplati li se................
Dakle po meni danas ziceri i to vrlo izgledni a i pisao sam o njima:
Gruzija 1
Turska 1
a hrabriji mogu probat:
Austrija-Madjarska 145,5 vise
I jedni i drugi ne mogu biti medju tri najbolje treceplasirane ekipe tako da je ovo utak radi prestiza,u hr-lutriji je kvota na vise koseva pala na 1,65 a supersport je dignuo granicu na 148,5...Madjari primaju preko 75 poena u dvije gostujuce utak(doduse to su bile Hrvat i Ukrajina),Austrija je kuci na nekih 70tak poena(zabili su Hrvatima 75).ocekujem jednu revijalnu utakmicu u kojoj se svakako isplati probat preko koseva.............
Jos jedna informacija:Najbolji igrac Slovacke Gavel je napustio ekipu i danas nece biti u sastavu protiv Srbije,hen na Srbe je 35,5.............................
Gruzija 1
Turska 1
a hrabriji mogu probat:
Austrija-Madjarska 145,5 vise
I jedni i drugi ne mogu biti medju tri najbolje treceplasirane ekipe tako da je ovo utak radi prestiza,u hr-lutriji je kvota na vise koseva pala na 1,65 a supersport je dignuo granicu na 148,5...Madjari primaju preko 75 poena u dvije gostujuce utak(doduse to su bile Hrvat i Ukrajina),Austrija je kuci na nekih 70tak poena(zabili su Hrvatima 75).ocekujem jednu revijalnu utakmicu u kojoj se svakako isplati probat preko koseva.............
Jos jedna informacija:Najbolji igrac Slovacke Gavel je napustio ekipu i danas nece biti u sastavu protiv Srbije,hen na Srbe je 35,5.............................
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 05 sep 2012, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Austija Madjarska 1 2,00 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Cuka-Srem 1 1.50
Azer-Svedska kp1 1.90
Del Potro-Roddick (nastavak) 1 1.40
Turska-Italija kp1 1.35
Azer-Svedska kp1 1.90
Del Potro-Roddick (nastavak) 1 1.40
Turska-Italija kp1 1.35
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
moj listić za danas
gruzija - BiH 2 kv:2,73
ivanović +1,5 - s.williams 1 kv:4,04
bennete/mahut -bryan b/bryan b 2 kv:1,21
5,40 eura = 72,09 eura
gruzija - BiH 2 kv:2,73
ivanović +1,5 - s.williams 1 kv:4,04
bennete/mahut -bryan b/bryan b 2 kv:1,21
5,40 eura = 72,09 eura
Zadnja izmjena: cera1, dana/u 06 sep 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
mnogi trpaju na bracu Bryans pa za one ludze pokusati 2 ili s2 isto tako pokusati na rodicka 2...
sto se tice ovih sigurnih po meni bi trebalo proci...
Gruzija 1/1 1,60
Latvija 2/2 1.60
C.Gora +10,5 1 1,85
Muray - Cilic vise od 34,5 1,85
Vinci - Erani 9,5 vise 1,85
Turska 1,50
pa mozda i ovaj veliki hendikep na Srbiju 35,5
Sretno svima.
sto se tice ovih sigurnih po meni bi trebalo proci...
Gruzija 1/1 1,60
Latvija 2/2 1.60
C.Gora +10,5 1 1,85
Muray - Cilic vise od 34,5 1,85
Vinci - Erani 9,5 vise 1,85
Turska 1,50
pa mozda i ovaj veliki hendikep na Srbiju 35,5
Sretno svima.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Gruzija-BiH 1 1,40
Bryan/Bryan-Benn/Mahu 1 1,20
Del Potro-Roddick 1 1,35
Imam jos jedan listic prepisan od @Willy na kome cekam Sarapovu.
Bryan/Bryan-Benn/Mahu 1 1,20
Del Potro-Roddick 1 1,35
Imam jos jedan listic prepisan od @Willy na kome cekam Sarapovu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
KHL
CSKA Moscow-Spartak Moscow under 5,5 1,75
EDIT: 0:1
Uglavnom se u KHL igra cvrst hokej sa malo golova ili manjim brojem golova.
Prosle sezone CSKA igrao prosjecno sa 4,5 gola po utakmici a Spartak 5,5 golova po ut.
Igrali prosle sezone 4 utakmice i sve su zavrsile sa najvise 5 golova:
31/01/12, CSKA Moskva - Spartak Moskva 4 : 1
11/01/12, Spartak Moskva - CSKA Moskva 1 : 3
04/11/11, CSKA Moskva - Spartak Moskva 2 : 1
30/09/11, Spartak Moskva - CSKA Moskva 2 : 1 n.P.
Ocekivati je i u ovoj sezoni dosta slicne rezultate.
CSKA Moscow-Spartak Moscow under 5,5 1,75
EDIT: 0:1
Uglavnom se u KHL igra cvrst hokej sa malo golova ili manjim brojem golova.
Prosle sezone CSKA igrao prosjecno sa 4,5 gola po utakmici a Spartak 5,5 golova po ut.
Igrali prosle sezone 4 utakmice i sve su zavrsile sa najvise 5 golova:
31/01/12, CSKA Moskva - Spartak Moskva 4 : 1
11/01/12, Spartak Moskva - CSKA Moskva 1 : 3
04/11/11, CSKA Moskva - Spartak Moskva 2 : 1
30/09/11, Spartak Moskva - CSKA Moskva 2 : 1 n.P.
Ocekivati je i u ovoj sezoni dosta slicne rezultate.
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 06 sep 2012, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Da se i ja pridruzim ovoj temi ,za danas
Turska -Italija 1 1.50
Azerbejdzan -Svedska 2 1.70
Crna Gora - Estonia +10.5 H2 1.85
Izreal - Island +30.5 H1 1.85
Gruzija -Bih 1 1.45
Kvota : 12.65
I jedan od tenisa cisto da pratim
Sharapova -Bartoli 2 1.90
Tipsarevic - Kohlschreiber 2 4.7
Hlavackova/Hradecka - Lisicki/Peng 1 1.6
Federer- Berdih z2 1.85
Turska -Italija 1 1.50
Azerbejdzan -Svedska 2 1.70
Crna Gora - Estonia +10.5 H2 1.85
Izreal - Island +30.5 H1 1.85
Gruzija -Bih 1 1.45
Kvota : 12.65
I jedan od tenisa cisto da pratim
Sharapova -Bartoli 2 1.90
Tipsarevic - Kohlschreiber 2 4.7
Hlavackova/Hradecka - Lisicki/Peng 1 1.6
Federer- Berdih z2 1.85
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
za danas:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ferrer Gasquet 3 0
Tipsarevic Kohlschreiber 3 0
Del Potro Roddick 1
Djokovic Wawrinka z2
Sharapova Bartoli z2
Azarenka Stosur 1
Gruzija BiH h2
Izrael Island h1
Turska Italija 1
Kiel zg2(zbroj golova gosta)
Murray Cilic 3 0
Srbija Slovacka h1
Za zivot cijeli!
Poz da malo i ja budem aktivana jer duze vrijem vas pratim
GRUZIJA-BIH (-171,5+ ) 1 1.8
AZERBEJDZAN-SVEDSKA (-168,5+ ) 1 1.9
VINCI-ERRANI (F.T.) 2 1.85
CSKA M.-SPARTAK M. (-5,5+ ) 1 1.65
GREMIO RS-ATLETICO GO (F.T.) 1 1.6
Ukupno 16,70 ulog 10

GRUZIJA-BIH (-171,5+ ) 1 1.8
AZERBEJDZAN-SVEDSKA (-168,5+ ) 1 1.9
VINCI-ERRANI (F.T.) 2 1.85
CSKA M.-SPARTAK M. (-5,5+ ) 1 1.65
GREMIO RS-ATLETICO GO (F.T.) 1 1.6
Ukupno 16,70 ulog 10
- Citizen-X
- Kontakt:
nemam pojma kolika je kvota tamo bila je 3.5 na rodika
meni se Del Potro cini prilicno nespreman, i da kazem iskreno prilicno me je razocarao - 63.ci igrac svijeta - Mayer ga je iznurio iako se igralo samo 3 seta, Mayer kojeg je nedavno otres'o i Donald Jang...
mislim da je solidno pokusati na lajvu 2-icu na Rodika - ima izuzetnu podrsku publike svi znaju da ostavlja reket a on daje zvjerski sve sto moze od sebe....
kod mene je 2.6 - ne znam kako je drugdje ali mislim da se isplati igrati rekao bih sigurno 55%
meni se Del Potro cini prilicno nespreman, i da kazem iskreno prilicno me je razocarao - 63.ci igrac svijeta - Mayer ga je iznurio iako se igralo samo 3 seta, Mayer kojeg je nedavno otres'o i Donald Jang...

mislim da je solidno pokusati na lajvu 2-icu na Rodika - ima izuzetnu podrsku publike svi znaju da ostavlja reket a on daje zvjerski sve sto moze od sebe....
kod mene je 2.6 - ne znam kako je drugdje ali mislim da se isplati igrati rekao bih sigurno 55%
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Nogomet Brazil
Cet,03:00 Cruzeiro - Botafogo RJ 3+ @ 1.85 expekt
Klub iz Belo Horizontea zasad se nalazi na solidnom 5 mjestu tabele sa 34 boda iz 21 utakmice.Imaju skor 10-4-7 uz gol razliku 29:27.Kao domacini odigrali su 11 utakmica i osvojili su 18 bodova.Imaju skor 5-3-3 uz gol razliku 15:12.Forma ovog tima je promjeniva iz kola u kolo,ali u zadnje 3 utakmice uhvatili su dobar ritam i upisali 2 pobjede uz jedan remi.Remizirali su sa prvoplasiranim Atletico-MG kuci 2:2,a mrsko mi je bilo kopati zbog cega,ali u 90 minutu su primili gol za 2:1,da bi u 102 minuti Mateus postigao gol za konacnih 2:2.Bilo je svega tu,igraci se nisu stedili,od verbalnih duela pa sve do fizickih,bas svega.Kako god,nakon tog remija Cruzeiro je upisao dvije pobjede.Prvo su dobili Atletico GO u gostima 2:0,a u proslom kolu su sredili Nautico kuci sa 3:0.Trener ekipe Celso Roth u ovom mecu nece moci racunati na Charlesa(sredina,15 utakmica) koji je suspendovan,dok su povrijedeni Cearà(desni bek,9 utakmica,1 gol,2 asistencije),Fabinho(napadac,11 utakmica),Wálter Montillo(sredina,19 utakmica,2 gola,6 asistencija),Willian Magrão(defanzivni vezni,10 utakmica),dok je Mauricio Victorino(centralni branic,8 utakmica) sa repkom Urugvaja.Roth bi mogao izvesti sledeci sastav: Fábio; Léo, Rafael Donato, Mateus,Everton; Leandro Guerreiro, Lucas Silva (Sandro Silva), Tinga ,Souza; Wallyson i Borges.
Botafogo zauzima 8 mjesto tabele sa 31 bodom iz 21 utakmice.Imaju skor 9-4-8 uz gol razliku 32:28.U gostima su odigrali 10 utakmica i osvojili su 14 bodova.Imaju skor 4-2-4 uz gol razliku 15:17.I oni igraju cas ovako cas onako.U Kupu su dobili Palmeiras sa 3:1,ali to je nedovoljno za prolaz kad su izgubili prvu tekmu 2:0.U ligi su pobjedom nad Coritibom 2:0 u proslom kolu,prekinuli niz od 3 uzastopne utakmice bez pobjede.Trener Oswaldo de Oliveira u ovom mecu nece moci racunati na Nicolás Lodeira(sredina,5 utakmica,1 gol) koji je sa repkom Urugvaja,dok je Jefferson(golman,18 utakmica) sa repkom Brazila.Povrijeđeni su Antônio Carlos(odbrana,12 utakmica),Renato(defanzivni vezni,20 utakmica),Vítor Júnior(sredina,14 utakmica,2 gola),Lucas Zen(sredina,11 utakmica),Rafael Marques(napadac,8 utakmica) i Amaral(sredina,5 utakmica).Oswaldo de Oliveira mogao bi izvesti sledeci sastav: Renan, Lucas, Fábio Ferreira, Dória , Márcio Azevedo; Jadson, Gabriel, Seedorf, Andrezinho ,Fellype Gabriel; Elkeson.
Obje ekipe su dovele neke igrace,npr. Cruzeiro je doveo Borgesa iz Santosa i on je najvece pojacanje od svih,a to i pokazuje sjajnim nastupima i golovima.Botafogo je pored Seedorfa,doveo Nicolasa Lodeira iz Ajaxa,ali isto tako je ostao bez Abreua vaznog napadaca.Obje ekipe igraju dosta napadacki,a prvi mec ove sezone zavrsen je gostujucom pobjedom Cruzeira 3:2.U vecerasnjem mecu obje ekipe imaju izostanaka,mada nisu to bitni izostanci kada je napad u pitanju,tako da ocekujem utakmicu sa najmanje tri gola.
Cet,03:00 Cruzeiro - Botafogo RJ 3+ @ 1.85 expekt
Klub iz Belo Horizontea zasad se nalazi na solidnom 5 mjestu tabele sa 34 boda iz 21 utakmice.Imaju skor 10-4-7 uz gol razliku 29:27.Kao domacini odigrali su 11 utakmica i osvojili su 18 bodova.Imaju skor 5-3-3 uz gol razliku 15:12.Forma ovog tima je promjeniva iz kola u kolo,ali u zadnje 3 utakmice uhvatili su dobar ritam i upisali 2 pobjede uz jedan remi.Remizirali su sa prvoplasiranim Atletico-MG kuci 2:2,a mrsko mi je bilo kopati zbog cega,ali u 90 minutu su primili gol za 2:1,da bi u 102 minuti Mateus postigao gol za konacnih 2:2.Bilo je svega tu,igraci se nisu stedili,od verbalnih duela pa sve do fizickih,bas svega.Kako god,nakon tog remija Cruzeiro je upisao dvije pobjede.Prvo su dobili Atletico GO u gostima 2:0,a u proslom kolu su sredili Nautico kuci sa 3:0.Trener ekipe Celso Roth u ovom mecu nece moci racunati na Charlesa(sredina,15 utakmica) koji je suspendovan,dok su povrijedeni Cearà(desni bek,9 utakmica,1 gol,2 asistencije),Fabinho(napadac,11 utakmica),Wálter Montillo(sredina,19 utakmica,2 gola,6 asistencija),Willian Magrão(defanzivni vezni,10 utakmica),dok je Mauricio Victorino(centralni branic,8 utakmica) sa repkom Urugvaja.Roth bi mogao izvesti sledeci sastav: Fábio; Léo, Rafael Donato, Mateus,Everton; Leandro Guerreiro, Lucas Silva (Sandro Silva), Tinga ,Souza; Wallyson i Borges.
Botafogo zauzima 8 mjesto tabele sa 31 bodom iz 21 utakmice.Imaju skor 9-4-8 uz gol razliku 32:28.U gostima su odigrali 10 utakmica i osvojili su 14 bodova.Imaju skor 4-2-4 uz gol razliku 15:17.I oni igraju cas ovako cas onako.U Kupu su dobili Palmeiras sa 3:1,ali to je nedovoljno za prolaz kad su izgubili prvu tekmu 2:0.U ligi su pobjedom nad Coritibom 2:0 u proslom kolu,prekinuli niz od 3 uzastopne utakmice bez pobjede.Trener Oswaldo de Oliveira u ovom mecu nece moci racunati na Nicolás Lodeira(sredina,5 utakmica,1 gol) koji je sa repkom Urugvaja,dok je Jefferson(golman,18 utakmica) sa repkom Brazila.Povrijeđeni su Antônio Carlos(odbrana,12 utakmica),Renato(defanzivni vezni,20 utakmica),Vítor Júnior(sredina,14 utakmica,2 gola),Lucas Zen(sredina,11 utakmica),Rafael Marques(napadac,8 utakmica) i Amaral(sredina,5 utakmica).Oswaldo de Oliveira mogao bi izvesti sledeci sastav: Renan, Lucas, Fábio Ferreira, Dória , Márcio Azevedo; Jadson, Gabriel, Seedorf, Andrezinho ,Fellype Gabriel; Elkeson.
Obje ekipe su dovele neke igrace,npr. Cruzeiro je doveo Borgesa iz Santosa i on je najvece pojacanje od svih,a to i pokazuje sjajnim nastupima i golovima.Botafogo je pored Seedorfa,doveo Nicolasa Lodeira iz Ajaxa,ali isto tako je ostao bez Abreua vaznog napadaca.Obje ekipe igraju dosta napadacki,a prvi mec ove sezone zavrsen je gostujucom pobjedom Cruzeira 3:2.U vecerasnjem mecu obje ekipe imaju izostanaka,mada nisu to bitni izostanci kada je napad u pitanju,tako da ocekujem utakmicu sa najmanje tri gola.
da li neko igra rulet na wwinu i kako je uspjesan hvala
- Citizen-X
- Kontakt:
neuspjesan nastiman digitalna stvar se lako namjesti....gang je napisao/la:da li neko igra rulet na wwinu i kako je uspjesan hvala
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
igrali li ti rulet jesil imo na njem dobitakaCitizen-X je napisao/la:neuspjesan nastiman digitalna stvar se lako namjesti....gang je napisao/la:da li neko igra rulet na wwinu i kako je uspjesan hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.