mandraX je napisao/la:Ovaj je syeb'o i Ovreba
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja dos'o da bacim hejt...........hooooooooooooo hljup hejtttttttt!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ma nek je prizno za Ovreba pa makar i kroz provokaciju
.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 26 sep 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
to je trener koji ne zna igrati drugacije.Gledao sam dosta PSG prosle sezone,ista prica kao i sa Realom u ovih pet,sest utakmica,dobija se na guzove,samo sto ovo nije Francusa liga pa ne moze uvijek to da prodje.Za razliku od PSG koji prosle sezone nije imao dostojnog protivnika u ligi,ovdje imas najtezeg moguceg u evropi,ako se nesto drasticno ne promjeni ne gine nam drugo mjesto opet,no kad malo bolje razmislim,kako igraju 'komsije' trece mjesto nam je ove sezone.ek0 je napisao/la:Od kojih niti jedna utakmica nije licila ni na sta ako izuzmemo pripremne. Mada neka logika nalaze da ces na pripremama igrati losije pa ces se kasnije dizati, ali ovdje obrnuto ide izgleda.madridist je napisao/la:Za koji qrac da dobije otkaz?
Jedan yebeni remi u svim tekmama što je dosad odigrao(uključujući i pripreme).
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
@Sveti
Pa nemoj se druze paliti vise na moje komentare onda,pusti me da pisem sta ja mislim.
Uzivaj u igri svog tima,masina ce se zagrijati kad tad,vjeruj mi. Dobra je ovo ekipa. Slavi pobjedu protiv Elche-a u 96. minuti iz poklonjenog penala. Masina od "milijarde" gazi
Pa nemoj se druze paliti vise na moje komentare onda,pusti me da pisem sta ja mislim.
Uzivaj u igri svog tima,masina ce se zagrijati kad tad,vjeruj mi. Dobra je ovo ekipa. Slavi pobjedu protiv Elche-a u 96. minuti iz poklonjenog penala. Masina od "milijarde" gazi
uopce nemas smisla za sarkazamFKKrajina je napisao/la:@Sveti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Upravo gledam clip i ne mogu da vjerujem da svirao penal.Kako god ovo će se Realu osvetiti na drugim utakmicama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jao Penalda jos i slavi pa nije ga stid sviju mi hah
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Neće.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ne palim se, ti si se nakačio na moj post.FKKrajina je napisao/la:@Sveti
Slavim pobjedu upravo, 3 boda su 3 boda.
naprijed rejal
Ovrebo je sa moje strane priznat' istu onu večer, odmah poslije tekme, da je usr'o šta se moglo usrat', i jednu i drugu stranu. Al', loš pokušaj prebacivanja teme...neka još malo o ovome večeras.madridist je napisao/la:Ma nek je prizno za Ovreba pa makar i kroz provokaciju.
Cestitam,iskreno.
Postenoneo je napisao/la:Ja dos'o da bacim hejt...........hooooooooooooo hljup hejtttttttt!

Ronaldo pa Bale , pa peta , pa Čakija , pošteno
Ronaldo zabio dva bez Mesuta , ocamnedim1993 je napisao/la:dajte kokice

Isco je bolji od GotzeaSaurman je napisao/la:Upravo gledam clip i ne mogu da vjerujem da svirao penal.Kako god ovo će se Realu osvetiti na drugim utakmicama.

HvalaFKKrajina je napisao/la:Cestitam,iskreno.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očiglednije namještene utakmice nisam vidio od Chelsea i Barcelone. Baš se ono iz aviona vidi 
barci muniz nije nista produzio kakve 2-3 minuteschweinsteiger je napisao/la:Kakve veze ima Milan s primerom?Sveti je napisao/la:[youtube][/youtube]
kuntalonci pokrijte se i odyebite s teme, kao i ostali beskičmenjaci.
Inače, igra je nula. Yebem im više majku preplaćenu![]()
I Pepe se iznenadi kad sudija pokaza na 11 metara
Ali hajde,sudija Barci pokloni 2-3 minute protiv Seville ne bi li zabili gol nakon malte ne istog scenarija i zabi Sanchez,pa sada vama da se revansira.
Eh da,Muniz je sudio i u susretu Barce i Seville i veceras
bilo 3 minute produzetka,messi bio na 3:02 na 16 metara a sanchez zabio na 3:07 i sta je tu produzeno ?
[youtube][/youtube]
veceras isto 3 minute produzetka bilo a penal sviran u 5. minuti nadoknade
ne moze to isto biti al nikako
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 26 sep 2013, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Najjaci ste.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro, mislim da je Carlo prije svega doveden zbog LP, za koju je specijalist, Primera je tu manje bitnaL-Train je napisao/la:
to je trener koji ne zna igrati drugacije.Gledao sam dosta PSG prosle sezone,ista prica kao i sa Realom u ovih pet,sest utakmica,dobija se na guzove,samo sto ovo nije Francusa liga pa ne moze uvijek to da prodje.Za razliku od PSG koji prosle sezone nije imao dostojnog protivnika u ligi,ovdje imas najtezeg moguceg u evropi,ako se nesto drasticno ne promjeni ne gine nam drugo mjesto opet,no kad malo bolje razmislim,kako igraju 'komsije' trece mjesto nam je ove sezone.
Ne bih reako da će mu se zamjeriti ako na kraju donese decimu, a Primeru malo zapostavi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
bilo bi previše da mesut asistira i penaleRaul_64 je napisao/la:[
Ronaldo zabio dva bez Mesuta , ocam![]()

nisam hejterski nastrojen ako ko nije razumio dosad
Vođa zna.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
@Barca_87
Gol Elche-a je pao u sudijskoj nadoknadi i cijeli jedan minut je otisao samo na slavlje domacih. Znaci to su 4 minute nadoknade. Pri kraju 4. minute je Real petljao oko gola (isto kao sto kazes za Messija) i izboren je korner. Sta bi ti svirao kraj prije kornera? Za penal mozes pricati, ali za vrijeme nemoj da kenjas.
Gol Elche-a je pao u sudijskoj nadoknadi i cijeli jedan minut je otisao samo na slavlje domacih. Znaci to su 4 minute nadoknade. Pri kraju 4. minute je Real petljao oko gola (isto kao sto kazes za Messija) i izboren je korner. Sta bi ti svirao kraj prije kornera? Za penal mozes pricati, ali za vrijeme nemoj da kenjas.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.