mandraX je napisao/la:Ovaj je syeb'o i Ovreba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
mandraX je napisao/la:Ovaj je syeb'o i Ovreba
to je trener koji ne zna igrati drugacije.Gledao sam dosta PSG prosle sezone,ista prica kao i sa Realom u ovih pet,sest utakmica,dobija se na guzove,samo sto ovo nije Francusa liga pa ne moze uvijek to da prodje.Za razliku od PSG koji prosle sezone nije imao dostojnog protivnika u ligi,ovdje imas najtezeg moguceg u evropi,ako se nesto drasticno ne promjeni ne gine nam drugo mjesto opet,no kad malo bolje razmislim,kako igraju 'komsije' trece mjesto nam je ove sezone.ek0 je napisao/la:Od kojih niti jedna utakmica nije licila ni na sta ako izuzmemo pripremne. Mada neka logika nalaze da ces na pripremama igrati losije pa ces se kasnije dizati, ali ovdje obrnuto ide izgleda.madridist je napisao/la:Za koji qrac da dobije otkaz?
Jedan yebeni remi u svim tekmama što je dosad odigrao(uključujući i pripreme).
uopce nemas smisla za sarkazamFKKrajina je napisao/la:@Sveti
Pa nemoj se druze paliti vise na moje komentare onda,pusti me da pisem sta ja mislim.
Uzivaj u igri svog tima,masina ce se zagrijati kad tad,vjeruj mi. Dobra je ovo ekipa. Slavi pobjedu protiv Elche-a u 96. minuti iz poklonjenog penala. Masina od "milijarde" gazi
ne palim se, ti si se nakačio na moj post.FKKrajina je napisao/la:@Sveti
Pa nemoj se druze paliti vise na moje komentare onda,pusti me da pisem sta ja mislim.
Uzivaj u igri svog tima,masina ce se zagrijati kad tad,vjeruj mi. Dobra je ovo ekipa. Slavi pobjedu protiv Elche-a u 96. minuti iz poklonjenog penala. Masina od "milijarde" gazi
Ovrebo je sa moje strane priznat' istu onu večer, odmah poslije tekme, da je usr'o šta se moglo usrat', i jednu i drugu stranu. Al', loš pokušaj prebacivanja teme...neka još malo o ovome večeras.madridist je napisao/la:Ma nek je prizno za Ovreba pa makar i kroz provokaciju.
Postenoneo je napisao/la:Ja dos'o da bacim hejt...........hooooooooooooo hljup hejtttttttt!
Ronaldo zabio dva bez Mesuta , ocamnedim1993 je napisao/la:dajte kokice
Isco je bolji od GotzeaSaurman je napisao/la:Upravo gledam clip i ne mogu da vjerujem da svirao penal.Kako god ovo će se Realu osvetiti na drugim utakmicama.
HvalaFKKrajina je napisao/la:Cestitam,iskreno.
barci muniz nije nista produzio kakve 2-3 minuteschweinsteiger je napisao/la:Kakve veze ima Milan s primerom?Sveti je napisao/la:[youtube][/youtube]
kuntalonci pokrijte se i odyebite s teme, kao i ostali beskičmenjaci.
Inače, igra je nula. Yebem im više majku preplaćenu![]()
I Pepe se iznenadi kad sudija pokaza na 11 metara
Ali hajde,sudija Barci pokloni 2-3 minute protiv Seville ne bi li zabili gol nakon malte ne istog scenarija i zabi Sanchez,pa sada vama da se revansira.
Eh da,Muniz je sudio i u susretu Barce i Seville i veceras
Ma dobro, mislim da je Carlo prije svega doveden zbog LP, za koju je specijalist, Primera je tu manje bitnaL-Train je napisao/la:
to je trener koji ne zna igrati drugacije.Gledao sam dosta PSG prosle sezone,ista prica kao i sa Realom u ovih pet,sest utakmica,dobija se na guzove,samo sto ovo nije Francusa liga pa ne moze uvijek to da prodje.Za razliku od PSG koji prosle sezone nije imao dostojnog protivnika u ligi,ovdje imas najtezeg moguceg u evropi,ako se nesto drasticno ne promjeni ne gine nam drugo mjesto opet,no kad malo bolje razmislim,kako igraju 'komsije' trece mjesto nam je ove sezone.
bilo bi previše da mesut asistira i penaleRaul_64 je napisao/la:[
Ronaldo zabio dva bez Mesuta , ocam![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.