iz iskustva ti pricamgang je napisao/la:igrali li ti rulet jesil imo na njem dobitakaCitizen-X je napisao/la:neuspjesan nastiman digitalna stvar se lako namjesti....gang je napisao/la:da li neko igra rulet na wwinu i kako je uspjesan hvala

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
iz iskustva ti pricamgang je napisao/la:igrali li ti rulet jesil imo na njem dobitakaCitizen-X je napisao/la:neuspjesan nastiman digitalna stvar se lako namjesti....gang je napisao/la:da li neko igra rulet na wwinu i kako je uspjesan hvala
bravo BiH !!!!!!cera1 je napisao/la:moj listić za danas
gruzija - BiH 2 kv:2,73![]()
ivanović +1,5 - s.williams 1 kv:4,04
bennete/mahut -bryan b/bryan b 2 kv:1,21
5,40 eura = 72,09 eura
Citizen-X je napisao/la:ako dobije marion ovaj set sljedeci je kreštapovin - tako da mislim da bi to trebalo proc - problem je sto mecevi Bartoli uvijek zavrse u nekim divljim oscilacijama 6:0 1:6 6:2 i sl....Willy je napisao/la:Čekam Šarapovu over 18,5 gemova. Kontao sam da će Bartoli uzeti bar 7 gemova, a ispašće da Ruskinja neće 7.
Willy je napisao/la:Sharapova - Bartoli(18,5) 4.9. 18:20 Više 1,80
Azarenka - Stosur(s.t.) 4.9. 17:05 1 1,35
Ferrer - Gasquet 4.9. 18:05 1 1,30
Erran/Vinci - Goerge/Peschk 4.9. 17:05 1 1,55
kvota: 4.90
Još dodati da je NE užasan, da prima na sve strane, a najbolji igrač im je trejdan u Chivas USA.adox je napisao/la:Nogomet MLS
Cet,02:00 New England - Columbus 2 @ 2.85 formula
...
Citizen-X je napisao/la:nemam pojma kolika je kvota tamo bila je 3.5 na rodika
meni se Del Potro cini prilicno nespreman, i da kazem iskreno prilicno me je razocarao - 63.ci igrac svijeta - Mayer ga je iznurio iako se igralo samo 3 seta, Mayer kojeg je nedavno otres'o i Donald Jang...![]()
mislim da je solidno pokusati na lajvu 2-icu na Rodika - ima izuzetnu podrsku publike svi znaju da ostavlja reket a on daje zvjerski sve sto moze od sebe....
kod mene je 2.6 - ne znam kako je drugdje ali mislim da se isplati igrati rekao bih sigurno 55%
Nadam se da je neko prepisaoViper je napisao/la:KM/Nizozemska - Latvija 19:30 (-5.5) H1 @1,85
Dakle ovdje igram da Nizozemska nece izgubiti sa 6+ razlike. Jednostavno, Nizozemska je ove kvalifikacije pokazala zavidnu igru, imaju dobre igrace, pogotovo pod kosem gdje igraju jako visoki igraci po 2,06 ili 2,11 cak. Latvija me nije impresionirala, cak mislim da ce Nizozemska dobiti ovaj mec a to mogu odigrati hrabriji, kvota pada naveliko, ali mislim da je ovaj hendikep idealna opcija, ne vidim kako nece prociTakodjer da naglasim da je ovaj mec vrlo vazan za 3. mjesto, Latviji odgovara i poraz do 15 razlike, tako da se vjerovatno i nece previse forsirati
KM/Izrael - Island 20:00 under 170,5 @1,85
Ovo je definitivno pobjeda Izraela, x puta su bolji od Islanda, ali im poslije toga slijede vazne utakmice. Mislim da ce Izrael na pocetku napraviti razliku a poslije ce uci rezervni sastav (ako nece uci i od pocetka). Izrael jako los u napadu, mislim da ovo ide under.
[b]KM/Srbija - Slovačka 20:30 under 161,5 @1,85[/b]
Ista situacija kao i kod gornjeg tipa, necu opet objasnjavati
cera1 je napisao/la:moj listić za danas
gruzija - BiH 2 kv:2,73![]()
ivanović +1,5 - s.williams 1 kv:4,04
bennete/mahut -bryan b/bryan b 2 kv:1,21![]()
5,40 eura = 72,09 eura
ona pobjeda sinoc se ne moze platiti jedino je to utjehatoshiba je napisao/la:Poz da malo i ja budem aktivana jer duze vrijem vas pratim![]()
GRUZIJA-BIH (-171,5+ ) 1 1.8![]()
AZERBEJDZAN-SVEDSKA (-168,5+ ) 1 1.9![]()
VINCI-ERRANI (F.T.) 2 1.85![]()
CSKA M.-SPARTAK M. (-5,5+ ) 1 1.65![]()
GREMIO RS-ATLETICO GO (F.T.) 1 1.6![]()
Ukupno 16,70 ulog 10
Nakon 3 dana ipak sam dočeko priliku da se pozelenim. Prvi u nizudijabola je napisao/la:Del Potro 1 @ 1.40 (P.P.)
Ferrer 1 @ 1.30
Bryan/Bryan 1 @ 1.20
-----------------------
2.18
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.