Elegant je napisao/la:Saucesce Ivanu i njegovoj porodici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
pitarturbe
- Kontakt:
iskreno saucesce Ivanu i njegovoj porodici
Elegant je napisao/la:Saucesce Ivanu i njegovoj porodici.
- HannahMontana
- Kontakt:
Bas sad kad je covjek bio pun optimizma, snage i volje.....Al smrt ne bira!! Iskreno saucesce Ivanu i njegovoj porodici da prebrodi sto lakse i da iz ovoga svega izadje jos jaci 
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Strašno. Baš mi je žao Ivana, ovakve stvari se itkekako odraze na igru i samo ponašanje igrača na terenu. Idrži Ivo, iskoristi ovu pauzu do Veleža i saberi se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Matko je nakon smrti buraza bio drugi igrac.Valjda se na Ivi ne osjeti neki preveliki trag...
Zadnja izmjena: SA1946, dana/u 06 sep 2012, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Naš Ivan je rođeni fajter, lider, to i na terenu pokazuje i zato ga toliko volimo. Izaće će on još jači iz ovoga ako Bog da.HannahMontana je napisao/la:Bas sad kad je covjek bio pun optimizma, snage i volje.....Al smrt ne bira!! Iskreno saucesce Ivanu i njegovoj porodici da prebrodi sto lakse i da iz ovoga svega izadje jos jaci
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Buco Osmanhodzic je poslije smrti oca zabio go iz penala ali se ne sjecam kome
YES.WE.DID.
Kako mi je zao samo. Jbg izdrzi Ivane. Covjek je taman nasao pravu formu, dobio poziv da igra za repku, a ovo se desilo kao grom iz vedra neba...
Neko ovo prebrodi, a neko ne. Primjer pravog borca jeste Frank Lampard koji je imao slicnu situaciju, samo je majka bila u pitanju.
[youtube][/youtube]
Neko ovo prebrodi, a neko ne. Primjer pravog borca jeste Frank Lampard koji je imao slicnu situaciju, samo je majka bila u pitanju.
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Iskreno saućešće Ivanu i njegovoj porodici
Ivane, svi smo uz tebe!
Ivane, svi smo uz tebe!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cvrst je Ivo momak prebrodit ce nadam se, bice velika steta za nas ali i za njegovu karijeru da ne prebrodi
Moje saucesce 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gorazde-Sarajevo 1-3 strijelci Hadzic,Ademovic,Comor(ne zajebajem se za zadnjeg fkt
)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
FK Sarajevo 14. septembra organizuje Bordo day
FK Sarajevo priprema jedno veliko iznenađenje za sve one kojima je bordo boja u srcu
Riječ je o projektu "Bordo day". Naime u petak, 14. septembra, Trg oslobođenja-Alija Izetbegović bit će obojen u bordo boju.
Info pult, mobilni Fan Shop, štand članstva i info centar omladinskog pogona će biti postavljeni taj dan u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Pored toga, specijalan fudbalski teren, dimenzija 7x20, i mogućnost igranja protiv igrača prvog tima dodatna je zanimljiva mogućnost za navijače FK Sarajevo.
Uz to, najavljene su posebne nagradne igre i mali pokloni za one koji naredni petak budu proveli na bordo način.
"Bordo day je novi projekat FK Sarajevo. Cilj projekta jeste da široj javnosti otvorimo vrata našeg kluba. Siguran sam da će posjećenost biti dobra i da ćemo svi zajedno napraviti dobru atmosferu pred derbi utakmicu protiv Veleža, koja je na rasporedu u subotu 15. septembra", kazao je glasnogovorni FK Sarajevo Tarik Trbić.
FK Sarajevo priprema jedno veliko iznenađenje za sve one kojima je bordo boja u srcu
Riječ je o projektu "Bordo day". Naime u petak, 14. septembra, Trg oslobođenja-Alija Izetbegović bit će obojen u bordo boju.
Info pult, mobilni Fan Shop, štand članstva i info centar omladinskog pogona će biti postavljeni taj dan u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Pored toga, specijalan fudbalski teren, dimenzija 7x20, i mogućnost igranja protiv igrača prvog tima dodatna je zanimljiva mogućnost za navijače FK Sarajevo.
Uz to, najavljene su posebne nagradne igre i mali pokloni za one koji naredni petak budu proveli na bordo način.
"Bordo day je novi projekat FK Sarajevo. Cilj projekta jeste da široj javnosti otvorimo vrata našeg kluba. Siguran sam da će posjećenost biti dobra i da ćemo svi zajedno napraviti dobru atmosferu pred derbi utakmicu protiv Veleža, koja je na rasporedu u subotu 15. septembra", kazao je glasnogovorni FK Sarajevo Tarik Trbić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako ste planirali dolaziti samo radi poklona, onda nemojte. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.