Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

xaviesta
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la xaviesta » 26 sep 2013, 00:36

Raul_64 je napisao/la: Al nikako da potplati vase iz evrope pas,mater :kava:
Nemoj tako, Çakır se skoro otplatio kroz marketing. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 sep 2013, 00:36

Amar Dzeko je napisao/la:@Barca_87

Gol Elche-a je pao u sudijskoj nadoknadi i cijeli jedan minut je otisao samo na slavlje domacih. Znaci to su 4 minute nadoknade. Pri kraju 4. minute je Real petljao oko gola (isto kao sto kazes za Messija) i izboren je korner. Sta bi ti svirao kraj prije kornera? Za penal mozes pricati, ali za vrijeme nemoj da kenjas.
ma da je u pitanju barca bilo bi sto nije svirao kraj prije kornera :D :mrgreen: ,ko sto je i bilo ono protiv seville ,barca dala gol u 3:06 to je bila najezda realovaca, ma nema odma "muniz produzio barci 16 minuta da da gol " a sad druga prica ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 sep 2013, 00:37

Haj sto Kristina slavi nego se i ovdje slavi haha..Veliki Elche.uf teska utakmica za real..pozz sudiji jos jednom odlično odradjena tekma

Poslano sa mog GT-I9305 koristeći Tapatalk 4
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 sep 2013, 00:37

Dakle veceras smo naucili da su navijaci Reala jednaki licemjeri kao i mi :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 sep 2013, 00:38

barca_87 je napisao/la: i sta sad ovim zelis reci,ova slika ponistava sramotu vecerasnju ,pa mogu carko i ja postavit raznih slika vezano za real ,svasta :roll:

reala poguraju sudija i kad narod pocne pisat istinu onda se postavljaju slike iz 2006,99, 95 godine,videa iz doba romaria kako su barcu pogurale sudije ,ma bravo
Zelim reci da vi niste kompetentni da komentarisete sudijsku nepravdu.
Al ono nikako.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 sep 2013, 00:38

Najbolji na svijetu. slika

slika
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 26 sep 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 sep 2013, 00:39

Donnie Darko je napisao/la:Dakle veceras smo naucili da su navijaci Reala jednaki licemjeri kao i mi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: dobar si :mrgreen:
naprijed rejal

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 26 sep 2013, 00:40

Lobotomci su iznanervirani :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 sep 2013, 00:40

Braco,nekoc vam je moj klub Krajina iz Cazina harala 2. ligom zapad kao Real danas Spanijom. Zvali su nas krajiski Real. Imali smo svog Pereza,da ga ne imenujem sada ovdje,da ga ne reklamiram. Nije vazno gdje igramo,kuci ili na strani,izadjemo na teren 10 minuta pred utakmicu,rastricmo se malo,dodamo svakom po jednom,malo "seve" minut-dva i igraj. Taktiku je trener odlicno postavio. Na nama je bilo da donesemo loptu do njihovih 30,40 metara,a za ostalo ce se pobirnuti ljudi u crnom. Odbrana se igrala tako da lopta moze proci,ali igrac ne moze i nismo se uopste bojali za sankcije jer ih nije bilo. Svaki nas start je bio 100% cist,po misljenju nasih dragih sudija. A u protivnickih 16 metara cupaj,guraj,padaj,pa makar i na svog igraca,tu je sudija da pomogne.

Zato nas nazvase krajiski Real.
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 26 sep 2013, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 sep 2013, 00:41

barca_87 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:@Barca_87

Gol Elche-a je pao u sudijskoj nadoknadi i cijeli jedan minut je otisao samo na slavlje domacih. Znaci to su 4 minute nadoknade. Pri kraju 4. minute je Real petljao oko gola (isto kao sto kazes za Messija) i izboren je korner. Sta bi ti svirao kraj prije kornera? Za penal mozes pricati, ali za vrijeme nemoj da kenjas.
ma da je u pitanju barca bilo bi sto nije svirao kraj prije kornera :D :mrgreen: ,ko sto je i bilo ono protiv seville ,barca dala gol u 3:06 to je bila najezda realovaca, ma nema odma "muniz produzio barci 16 minuta da da gol " a sad druga prica ;)
Pa ti upravo radis to isto, de skontaj se covjece :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 sep 2013, 00:43

Sveti je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Dakle veceras smo naucili da su navijaci Reala jednaki licemjeri kao i mi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: dobar si :mrgreen:
A ono, samo realno :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 sep 2013, 00:44

FKKrajina je napisao/la:Braco,nekoc vam je moj klub Krajina iz Cazina harala 2. ligom zapad kao Real danas Spanijom. Zvali su nas krajiski Real. Imali smo svog Pereza,da ga ne imenujem sada ovdje,da ga ne reklamiram. Nije vazno gdje igramo,kuci ili na strani,izadjemo na teren 10 minuta pred utakmicu,rastricmo se malo,dodamo svakom po jednom,malo "seve" minut-dva i igraj. Taktiku je trener odlicno postavio. Na nama je bilo da donesemo loptu do njihovih 30,40 metara,a za ostalo ce se pobirnuti ljudi u crnom. Odbrana se igrala tako da lopta moze proci,ali igrac ne moze i nismo se uopste bojali za sankcije jer ih nije bilo. Svaki nas start je bio 100% cist,po misljenju nasih dragih sudija. A u protivnickih 16 metara cupaj,guraj,padaj,pa makar i na svog igraca,tu je sudija da pomogne.

Zato nas nazvase krajiski Real.
Ovaj put si nadmasio samoga sebe.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 sep 2013, 00:45

Koja je kraljina ovaj iz Cazina :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

SportMaster
Kontakt:

Post Postao/la SportMaster » 26 sep 2013, 00:46

Ovredo pokloni barci prolaz u finale lige prvaka i barca to iskoristi i osvoji. Sudija pokloni slobodnjak na 30 metara i penal, Real (ronaldo) to iskoristi. Neznam kakve su rasprave, iskoristi poklon i idemo dalje... :?
RM & RF

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 26 sep 2013, 00:47

Ali kad vas Perez ovo nastima,onda cu reci da je kralj. Pazi :)

[youtube][/youtube]

Moj Real,moj Perez ,cazinski.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 sep 2013, 00:47

SportMaster je napisao/la:Ovredo pokloni barci prolaz u finale lige prvaka i barca to iskoristi i osvoji. Sudija pokloni slobodnjak na 30 metara i penal, Real (ronaldo) to iskoristi. Neznam kakve su rasprave, iskoristi poklon i idemo dalje... :?
Potpis.
Don't hate what you don't understand.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 sep 2013, 00:52

SportMaster je napisao/la:Ovredo pokloni barci prolaz u finale lige prvaka i barca to iskoristi i osvoji. Sudija pokloni slobodnjak na 30 metara i penal, Real (ronaldo) to iskoristi. Neznam kakve su rasprave, iskoristi poklon i idemo dalje... :?
Apsolutni potpis. Mislim, i meni je bilo smiješno, jer je stvarno očigledna krađa, ali onda sam skontao koliki bih licemjer ispao kada bih počeo srat po Realu poslije svega što sam odgledao kao fan jedne **** Barcelone. I što je najgore opet će Realovi navijači napraviti opsadu Barcine teme kada se sljedeći put pomogne Barci, što će sasvim sigurno biti vrlo brzo, pa onda će sudije pomoći Realu i bit će ko večeras i tako u krug. Stvarno apsurdno kad se malo razmisli o tome. :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 sep 2013, 00:59

Steta sto nije pustio da vidi da li ce Benzema zabiti gol jer je bio u izglednoj poziciji za sut , ako je tko zapazio :)

Inace penal , ma bjezi...Faul jeste , ali penal nije i to u 96oj.

Igra nam je goli ****.I nek mi jos neko spomene Mesuta ... Isco ga je u potpunosti ako ne i bolje zamjenio.A i grehota bi ih bilo drzati obojicu u timu pa im izmisljat pozicije.

Kad se Varane vraca , Pepe je totalno van forme jos od kako promjenio frizuru.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 sep 2013, 01:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kad se Varane vraca , Pepe je totalno van forme jos od kako promjenio frizuru.
Reci da se zajebavas :shock:
Ronaldo - Isco - Bale

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 26 sep 2013, 01:04

ma pepe je samo fizicka masina bez mozga , spadne lanac od masine , imas samo to nesto fizicko bez mozga . Varane je doktor nauka za njega , a iskreno mali Morata bi trebao igrati utakmice poput ove , dadni momku priliku prije 89' talasu ludi

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.