Nemoj tako, Çakır se skoro otplatio kroz marketing.Raul_64 je napisao/la: Al nikako da potplati vase iz evrope pas,mater :kava:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Nemoj tako, Çakır se skoro otplatio kroz marketing.Raul_64 je napisao/la: Al nikako da potplati vase iz evrope pas,mater :kava:
ma da je u pitanju barca bilo bi sto nije svirao kraj prije korneraAmar Dzeko je napisao/la:@Barca_87
Gol Elche-a je pao u sudijskoj nadoknadi i cijeli jedan minut je otisao samo na slavlje domacih. Znaci to su 4 minute nadoknade. Pri kraju 4. minute je Real petljao oko gola (isto kao sto kazes za Messija) i izboren je korner. Sta bi ti svirao kraj prije kornera? Za penal mozes pricati, ali za vrijeme nemoj da kenjas.
Zelim reci da vi niste kompetentni da komentarisete sudijsku nepravdu.barca_87 je napisao/la: i sta sad ovim zelis reci,ova slika ponistava sramotu vecerasnju ,pa mogu carko i ja postavit raznih slika vezano za real ,svasta![]()
reala poguraju sudija i kad narod pocne pisat istinu onda se postavljaju slike iz 2006,99, 95 godine,videa iz doba romaria kako su barcu pogurale sudije ,ma bravo
Donnie Darko je napisao/la:Dakle veceras smo naucili da su navijaci Reala jednaki licemjeri kao i mi
Pa ti upravo radis to isto, de skontaj se covjecebarca_87 je napisao/la:ma da je u pitanju barca bilo bi sto nije svirao kraj prije korneraAmar Dzeko je napisao/la:@Barca_87
Gol Elche-a je pao u sudijskoj nadoknadi i cijeli jedan minut je otisao samo na slavlje domacih. Znaci to su 4 minute nadoknade. Pri kraju 4. minute je Real petljao oko gola (isto kao sto kazes za Messija) i izboren je korner. Sta bi ti svirao kraj prije kornera? Za penal mozes pricati, ali za vrijeme nemoj da kenjas.![]()
,ko sto je i bilo ono protiv seville ,barca dala gol u 3:06 to je bila najezda realovaca, ma nema odma "muniz produzio barci 16 minuta da da gol " a sad druga prica
A ono, samo realnoSveti je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Dakle veceras smo naucili da su navijaci Reala jednaki licemjeri kao i mi![]()
![]()
![]()
dobar si
Ovaj put si nadmasio samoga sebe.FKKrajina je napisao/la:Braco,nekoc vam je moj klub Krajina iz Cazina harala 2. ligom zapad kao Real danas Spanijom. Zvali su nas krajiski Real. Imali smo svog Pereza,da ga ne imenujem sada ovdje,da ga ne reklamiram. Nije vazno gdje igramo,kuci ili na strani,izadjemo na teren 10 minuta pred utakmicu,rastricmo se malo,dodamo svakom po jednom,malo "seve" minut-dva i igraj. Taktiku je trener odlicno postavio. Na nama je bilo da donesemo loptu do njihovih 30,40 metara,a za ostalo ce se pobirnuti ljudi u crnom. Odbrana se igrala tako da lopta moze proci,ali igrac ne moze i nismo se uopste bojali za sankcije jer ih nije bilo. Svaki nas start je bio 100% cist,po misljenju nasih dragih sudija. A u protivnickih 16 metara cupaj,guraj,padaj,pa makar i na svog igraca,tu je sudija da pomogne.
Zato nas nazvase krajiski Real.
Potpis.SportMaster je napisao/la:Ovredo pokloni barci prolaz u finale lige prvaka i barca to iskoristi i osvoji. Sudija pokloni slobodnjak na 30 metara i penal, Real (ronaldo) to iskoristi. Neznam kakve su rasprave, iskoristi poklon i idemo dalje...
Apsolutni potpis. Mislim, i meni je bilo smiješno, jer je stvarno očigledna krađa, ali onda sam skontao koliki bih licemjer ispao kada bih počeo srat po Realu poslije svega što sam odgledao kao fan jedne **** Barcelone. I što je najgore opet će Realovi navijači napraviti opsadu Barcine teme kada se sljedeći put pomogne Barci, što će sasvim sigurno biti vrlo brzo, pa onda će sudije pomoći Realu i bit će ko večeras i tako u krug. Stvarno apsurdno kad se malo razmisli o tome.SportMaster je napisao/la:Ovredo pokloni barci prolaz u finale lige prvaka i barca to iskoristi i osvoji. Sudija pokloni slobodnjak na 30 metara i penal, Real (ronaldo) to iskoristi. Neznam kakve su rasprave, iskoristi poklon i idemo dalje...
Reci da se zajebavasHZ_ilidzaa je napisao/la:Kad se Varane vraca , Pepe je totalno van forme jos od kako promjenio frizuru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.