FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta vam je papani nemojte se vrijedjati zbog razlicitog stava i misljenja
Isto pecinski ljudi
Isto pecinski ljudi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kakva tekma Galata-Mancester...
Kakav samo pritisak Galate,a nasi invalidi ne mogu napraviti pritisak Posusju.
A da ne pricam da bace aut za 2 sekunde.
Kakav samo pritisak Galate,a nasi invalidi ne mogu napraviti pritisak Posusju.
A da ne pricam da bace aut za 2 sekunde.
Najgori napad u ligi imamo
Samo je Zvijezda 09 zabila manje golova od nas
Je li treba Muftic i Drina da zabijaju?
Samo je Zvijezda 09 zabila manje golova od nas
Je li treba Muftic i Drina da zabijaju?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Mozes ti imati i Benzemu u napadu, ali kakve ti koristi ako ne mozes odigrati smislenu akciju da uposlis napadaca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Tekma super dobra, pritisak igraca a iskreno i navijaca.
Navijaci im daju tu dodatnu energiju.
Galata se vrati nakon 1-3 (3-3 zavrsi).
Ruku na srce imali smo i mi finu epizodu u eVropi, navijaci odradili svoje i prenese se to na igrace.
Sta se desava u PLBiH je blago reci katastrofa.
Naprave oni pritisak pa pogledaj prvu tekmu s Bojcem kakav je pritisak bio a nakon te utakmice kao da smo ugaseni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- invincible1921
- Kontakt:
Niti sam amarovac niti bilo ciji...Pririsak je napisao/la: ↑29 nov 2023, 14:41Al ne kontam sto pojedine navijace koji siguran sam nisu ni uclanjeni u klub boli to sto je Osim dosao zbog ove nagrade?
Daj se uozbiljite malo, nit je sve crno nit bijelo. Jeste trazio povrat novca od kluba al isto tako se zna ko tim novcem raspolaze i sta se sve desavalo prije toga. Uostalom da njega ne bi, sad bismo imali jednu titulu i jedan kup, znaci nesto tipa olimpik ili laktasi, modrica.
I ja mislim da sad nije za nase klupe i to je to, ali sta imas mrzit nekog kad ne mozes dati 20 maraka za clanarinu
Pljujemo covjeka koji nam je donio bukvalno sve radosti skoro od rata na ovamo...za kritiku jesam vazda i svakom, ali mislim da ovaj odnos prema amaru najbolje govori i zasto nam je tako kako jes.....a ima malo i karme
Eto svi su ubijali poso, da nije amar bilo imali bi 34 titule...al qrcu mugdime...e zato nam niko ni ne valja
Covjek se vrati kad niko nije htio ni izac na tramvajskoj na socijalnom a kamol imat veze sa klubom...spasi te iz gore situacije u kojoj je celik otiso u federalnu, osovji 5 trofeja i mi mu yebemo mater....radi njegovog nemoralnog cina...
Ako nas je amar unazadio toliko evo sta su ostali uradili onda?
Mislim svaka losa stvar koji ce neko rec, ima pravo da je kaze al ovoliko pljuvanje, mislim da nije zasluzio i da je krajnje vreme da se prestane sa tim..eto nece se vratit vise u klub i tjt...
Iskreno burkamo se..
Al nejse da ne idemo u ovu temu po 150ti put...
=\_1921_/=
Ama nema se tu sta pricati. Porodica Osim a i sam Amar su ljudi koji vole i zive Zeljeznicar, koliko god to nekome smetalo. A to sto je on u ratu sa nekim drugim ljudima pa se to zavrsavalo preko kluba to je na obe strane kvarno ispalo i nek im je oboma na obraz.
Jedni se ipak pojavljuju na utakmicama i prate stvari i kad ne ide. A drugi su tu kad se skupe pare za opaliti po usima preko raznih mandji i gradjevinskih projekata.
Hvala obojici na onome sto su uradili i to je to ali vala ovoliki nivo hejta nije zasluzio a mnogi koji ga tako srcano hejtaju su ustvari i zaludjenici ovog drugog i tako sve u krug. Ako neko bar malo razmislja nece napisati nista lose za covjeka koji je donio sve titule u klub, a ipak neki su otisli bez da su podnijeli izvjestaj i bez da su donijeli sve te PAPIRE O TRANSPARENTNOM POSLOVANJU.
Nece ni jedan ni drugi biti u klubu i to je gotovo ali nazalost mi titulu bez Osima osvojiti ne znamo. Ne zaboravite da su nam pokrali korona titulu i da smo tad pali finansijski sto je i bilo za ocekivati ali naci ce se neko da kaze da sam amarovac jer logicki razmisljam..
A i da jesam, lijepo mi je bilo dok smo titule osvajali, ako je to grijeh onda aferim. Lijepo mi je bilo i dok se istok gradio, ako je grijeh, aferim. Ali me vise zabolio odnos tog graditelja na kraju prema navijacima i prema Osimu kad su maske pale i kad je ego izasao na vidjelo nego to sto je osim trazio svoje pare od kluba koji je nesposoban naci sponzora 3 godine (bilo kakvog a da nisu navijaci)
Jedni se ipak pojavljuju na utakmicama i prate stvari i kad ne ide. A drugi su tu kad se skupe pare za opaliti po usima preko raznih mandji i gradjevinskih projekata.
Hvala obojici na onome sto su uradili i to je to ali vala ovoliki nivo hejta nije zasluzio a mnogi koji ga tako srcano hejtaju su ustvari i zaludjenici ovog drugog i tako sve u krug. Ako neko bar malo razmislja nece napisati nista lose za covjeka koji je donio sve titule u klub, a ipak neki su otisli bez da su podnijeli izvjestaj i bez da su donijeli sve te PAPIRE O TRANSPARENTNOM POSLOVANJU.
Nece ni jedan ni drugi biti u klubu i to je gotovo ali nazalost mi titulu bez Osima osvojiti ne znamo. Ne zaboravite da su nam pokrali korona titulu i da smo tad pali finansijski sto je i bilo za ocekivati ali naci ce se neko da kaze da sam amarovac jer logicki razmisljam..
A i da jesam, lijepo mi je bilo dok smo titule osvajali, ako je to grijeh onda aferim. Lijepo mi je bilo i dok se istok gradio, ako je grijeh, aferim. Ali me vise zabolio odnos tog graditelja na kraju prema navijacima i prema Osimu kad su maske pale i kad je ego izasao na vidjelo nego to sto je osim trazio svoje pare od kluba koji je nesposoban naci sponzora 3 godine (bilo kakvog a da nisu navijaci)
Aaa
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2023, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bravo lavePririsak je napisao/la: ↑29 nov 2023, 21:40Ama nema se tu sta pricati. Porodica Osim a i sam Amar su ljudi koji vole i zive Zeljeznicar, koliko god to nekome smetalo. A to sto je on u ratu sa nekim drugim ljudima pa se to zavrsavalo preko kluba to je na obe strane kvarno ispalo i nek im je oboma na obraz.

Vala ne zasluzuje ni neku poziciju u klubu
Ako hoce da vodi djecu moze umjesto onog ublehasa Mesica ako nece ne mora
Neka ga sto se mene tice nek mu godisnju daju
Neka ga svaku utakmicu da gleda
Al ako ce nam opet on se gurati za trenera
I ovo malo navijaca sto je ostalo prepolovice se na pola
Skupstina i tako te ublehase sve treba raspustiti
Novi sistem napraviti
Vise ljudi imamo u klubu nego Real Madrid
Jos ako sad ne budu nafatali investitora nek se svi noge fataju da su mi braca rodjena
Cuj lik iz op dobio nagradu uposlenik godine
Op nikad gori u historiji kluba
Ako hoce da vodi djecu moze umjesto onog ublehasa Mesica ako nece ne mora
Neka ga sto se mene tice nek mu godisnju daju
Neka ga svaku utakmicu da gleda
Al ako ce nam opet on se gurati za trenera
I ovo malo navijaca sto je ostalo prepolovice se na pola
Skupstina i tako te ublehase sve treba raspustiti
Novi sistem napraviti
Vise ljudi imamo u klubu nego Real Madrid
Jos ako sad ne budu nafatali investitora nek se svi noge fataju da su mi braca rodjena
Cuj lik iz op dobio nagradu uposlenik godine
Op nikad gori u historiji kluba
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- WeekendOffender
- Kontakt:
To me najvise i boli kad gledam nasu igru i shvatim da jedina ekipa koja bezidejnije izgleda od nas je Zvijezda 09.ExBlueone je napisao/la: ↑28 nov 2023, 15:33I ja bih kad bih sjeo u Cokckpit nekog aviona samo bih blejao u one kontrolne tipke i display-e i ne bih znao šta da radim niti kako da upravljam istim.WeekendOffender je napisao/la: ↑28 nov 2023, 00:39Nasi igraci kad uzmu loptu i krenu naprijed nemaju pojma sta treba da rade sa njom osim da se dodaju u krug i to se zavrsi tako sto lopta bude oduzeta ili bude neki ocajni ubacaj u 16 gdje nema nikoga ili jednostavno u tom dodavanju lopta zavrsi kod mekica koji je osuta pa gdje god da zavrsi valjda jer mu je jedan takav sut slucajno zavrsio u golu Borca prije 3 mjeseca pa i dalje pokusava slicne carlame
Još manje bih se snašao u nekoj od letilica u vlasništvu NASA-e .
Tako i naši igrači. Slabo trče, spori su al zato nemaju pojma ni o čemu, jednostavno ne znaju šta da rade kad istrče na teren. E sad, ja po profesiji nisam pilot i prihodi mi ne ovise o poznavanju tehnike leta, ali ovi nazovi igrači su profesionalci i za život zarađuju na zelenom terenu. Profesionalci. Kakva ironija.
Ali ne znaš ko je gori, igrači ili oni koji bi trebali voditi neke upravljačke i organizacijske aktivnosti u klubu. Zadnje dvije utakmice (prije Posušja) nekako smo i odigrali tako da je čak nek i solidan nivo bio u pitanju, (Sloga i Borac) postigla se čak 3 gola a od toga 2 u gostima i onda ide reprezentativna pauza, a po povratku na teren ( prekjučer) totalna katastrofa od igre. Dakle umjesto da budemo još kompaktniji, konkurentniji, bolji, mi protiv Posušja odigramo daleko najgore poluvrijeme u ovom dijelu prvenstva. Dvije hefte niko ništa nije radio, a treniralo se samo reda radi. O nekim prijateljskim tekmama da i ne govorim.
Primjer od prekjučer. Svaku odbijenu, izbijenu ili ničiju loptu su pokupili igrači Posušja. Ok ako ne svaku onda sigurno 80%. Dakle puno bolje stoje na terenu, a plus puno se bolje kreću bez lopte. Uvijek su bliži lopti od nas. Mi jedva prenesemo loptu sa naše polovine, a oni prolaze na našu i stvaraju šanse kako hoće. Imaju puno agresivniji pristup prema igri, uduplaju svakog našeg igrača i igraju na rubu faula. Na Grbavici govorim. Ne treba ovdje i sada puno mudrovati. Neka dobro analiziraju igru Posušja od prekjuče, nek im to bude neki obrazac, reper šta treba da postignu i kako trebaju igrati, šta je moderni fudbal primjenjiv kod nas. Dakle Posušje i to u gostima. Nikakva jaka ekipa iz vrha.
Sjedi i uči od boljih. Pokušaj dostići barem taj nivo.
Curva Sud
-
- Kontakt:
Mozel se registrovat trener il ce prije otkaz dobit
Pa ovaj ne može dobiti otkaz kad je tu zbog suradnje. Mi smo cirkus od kluba šta drugo.
Opraste vala i sa Amarom.
Bio dobar trener, trenirao i sa ekipom osvojio bruku trofeja svaka im cast al neka ga samo na tribinama ako dolazi.
Bio dobar trener, trenirao i sa ekipom osvojio bruku trofeja svaka im cast al neka ga samo na tribinama ako dolazi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eh baš sam zbog ovoga i pitao, i dobio sam odgovor da ga ljudi hvale i da su zadovoljni njime. Ako ce nam to biti uzorak za nagradu onda ...
Ja bih ovu nagradu dao manijacima, jer ove godine je niko ne zasluzuje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dubokoumne rasprave Hulahopke i Boju "davali smo 900 KM Sadikovicu'" daosinebu. Hvala admine. 

1921
-
- Kontakt:
Ako ti je lakse davali smo 12 hiljada al je odabrao napretkovih 15 jer su prebogati iako nece biti ni u sastavu
Ma šta ce mu biti lakse spartanac s lobotomije.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 nov 2023, 12:20Ako ti je lakse davali smo 12 hiljada al je odabrao napretkovih 15 jer su prebogati iako nece biti ni u sastavu
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, jurisicduska, Lokomotifa, NazorUso, Orvel, WeekendOffender i 57 gostiju.