Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM je napisao/la:ako je vjerovati borovinama:
"Ekipi bi se danas trebo priključiti i Lazar Popović, koji očito nije završio posao s kazahstanskim Tobolom."
u dilemi je nema inf sa foruma da je potpisao pa nezna sta napisatiSeyo_TM je napisao/la:ako je vjerovati borovinama:
"Ekipi bi se danas trebo priključiti i Lazar Popović, koji očito nije završio posao s kazahstanskim Tobolom."
Ma jbt vidiš da nikoga ne zanima Bajro Haubica, većina hoće da se dovede neko pojačanje...Luca.Toni je napisao/la:ne znam sta da kazem oko tog povratka Lazara, jest mi on drag igrac ali ipak Bajro se raspuco i daje golove a takav nam napadac i igrac koji zna lopte treba, a Bajro to svakako zna, ipak covjek je dao 5 golova u 4 tekme, bruku asistencija i to svaki Go ( tj vecina ) Eurogol a ne neki supacki go
Al hajd opet ne mora znacit da ce Lazo igrat mozda haubica bude igrala
pa ja nasi igraci nemaju pojma ali osvajaju tituleDule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
To samo potvrdjuje ono sto sam pisao da i nemate neke igrace,ali Amar je od njih izvukao maksimum,i svojim znanjem od njih napravio odlican kolektiv,a to je u fudbalu najvaznije. Bice borbe sa vama do zadnjeg kola!
Znas i sam da se ne radi bas o tome...nasi igraci potpisuju produzenje ugovora uz bolje uslove...ponuda itekako ima za mnoge igrace,ali nas klub jednostavno nema potrebu da ih prodaje,za razliku od vas koji se cupate i ne znate finansijski gdje vam je glava...da bi neka ponuda bila interesantna nasem klubu,ona mora biti dosta povoljna finansijski i toga se nasi drze...ako za viscu dodje ponuda od 300 000 eura,nasi nisu pristali...za Sehica moze samo dupli iznos od navedenog...kada se takve ponude pojave,mi cemo i da prodajemo...nikad po svaku cijenu kako je to ranije bilo...Lazu bi dali za 150 000 eura,jer je to i vise od maksimuma koliko on zapravo vrijedi...eto navodno nije uspjelo da prodamo Lazu,bar kako sada stvari stoje...ali nije ni to o glavu...prvi put se u Zelji radi pametno po tom pitanju,za razliku od vas,cija politika nije dugorocna,jer jednostavno morate prodavati najbolje igrace...kad se nema para,nema se,tako je to sada kod vas...mi to malo drugacije,nista nije na moranje,a vrijednost kluba ne ovisi od toga koliko je klub prodao igraca...nego koliko je dobrih igraca bez problema zadrzaoDule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
To samo potvrdjuje ono sto sam pisao da i nemate neke igrace,ali Amar je od njih izvukao maksimum,i svojim znanjem od njih napravio odlican kolektiv,a to je u fudbalu najvaznije. Bice borbe sa vama do zadnjeg kola!
A možda i zato što su naši ključni igrači pod dobrim ugovorima, možda mi imamo nešto što se zove dugoročna politika. Vi ste instant, našto kao Olimpik a mi smo ipak Željo!Dule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
Je.bo te ja sam konto da si ti pametni..Vi ste u situaciji da prodajete a priznaj da za Puigacu niste uzeli neke pare pa 45 000 eura je bezveze cifra za igraca iz nize lige...Mi smo hladno odbili ponude za Viscu 300 000 dolara, za Sehica pa i za Culuma u Ukrainu, cifru za Lazu od 75 000 eura su isto tako odbili, igraci borca idu jer su prilicno jeftini za njihove uslove i to je bit svega.Dule 078 je napisao/la:Za nase igrace se svi otimaju a za vase nema interesovanja uopste!
Mislim da ce se u cetvrtak znati oko JeseaBLU SKY je napisao/la:Najvjerovatnije Svicarac ostaje,od Jesea izgleda nista jos se nije javio.
hvala ti dule ali mnogo vrsis usporedbi ovih dana izmedju vas i nas, opusteno baDule 078 je napisao/la:Kad poredim vas i nas,najbliza mi je usporedba izmedju recim reprezentacija Srbije ili Bih sa jedne strane i Slovenije sa druge. Srbija i BiH imaju sve megazvijezde,a slovenacki igraci su totalno nepoznati,ali ginu i imaju kolektiv,tako da postizu bolje rezultate nego i Srbija i BiH.
mi smo Srbija,a vi ste Slovenija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.