AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 23 okt 2016, 20:47

Pa nije mi se cinilo namjerno da ga hebes :hmmmmm: obojica isli na loptu, ova ispruzio nogu u nadi da ce zakaciti loptu i iskasapi gigija usput.
nije da ga branim, ali necu ni kuditi jer ne znam da li je bilo namjere.

na kraju krajeva trebao je i kod nas poli dobiti dva zuta pa nikom nista, bilo proslo, idemo dalje. :kafa:

ispade ovo ekstra kolo za nas, jos da kako i roma zijani bilo bi idealno, ali sumnjam da mozes imati toliku dozu srece :mrgreen:

gledam ponovo celzi, fabregasa opet ni na klupi (a nije povrijedjen mescini), oskar vec duze vrijeme ne dobija priliku cak ni sa klupe... boga mi ako ih obojicu ne kaparisemo sad, necemo nikad, daj pare i nosi u milano prvom prilikom. :zzz:
sad-zasad nekako ferceramo sa prosjecnim igracima, ali taman kad nastupi kriza i krene se lomiti sezona, ovaj put ces biti u mogucnosti pojacati ekipu u kljucnim momentima, pa odatle nekako i nada da se moze do LS.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 okt 2016, 21:15

Po nekim podacima Fabregas je povrijeđen pa nije igrao a za Oscara nisam ništa čuo. Ne bih mao ništa protiv ni jednog a obojica mogu biti veoma traženi i ako misle išta raditi trebaju odmah stupati u kontakt sa njihovim klubom i probati ih kaparisati.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 23 okt 2016, 21:15

Pozz, nisam se javljao do sad,al sam dugo pratio pdf. Milan pratim od kad je P. Maldini zaigrao. Vidio sam bolje i gore sezone.Nadam se da je ovo početak novog poglavlja sa odličnim rezultatima,jer mi na to miriše. Za sada Montela radi dobar posao
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 23 okt 2016, 21:17

:D Ako bih volio u ACM to je neki fantazista , da poveze redove malo
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 23 okt 2016, 21:24

meecko je napisao/la:Pozz, nisam se javljao do sad,al sam dugo pratio pdf. Milan pratim od kad je P. Maldini zaigrao. Vidio sam bolje i gore sezone.Nadam se da je ovo početak novog poglavlja sa odličnim rezultatima,jer mi na to miriše. Za sada Montela radi dobar posao
Dobro nam došao [emoji6]

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 okt 2016, 21:56

Morat ću avatar mjenjat :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 23 okt 2016, 22:03

muha milanez je napisao/la:Morat ću avatar mjenjat :lol:
Pa tek za dvije sezone vam ide druga zvjezdica na grb. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 okt 2016, 22:26

Gefufna je napisao/la:
muha milanez je napisao/la:Morat ću avatar mjenjat :lol:
Pa tek za dvije sezone vam ide druga zvjezdica na grb. :mrgreen:
I to što kažeš :rol:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 okt 2016, 22:30

Dobrodosao novajlija!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 okt 2016, 22:59

kad si nam vec dobrodosao onda nam i redovno pisi, a ne da pobjegnes poslije par dana :mrgreen:

ovdje kod nas uvijek maltene ista garnitura forumasa pise evo vec cetvrtu godinu otkako sam sletio na rumfo, da se uzivo sastanemo izgrizo bi vas koliko ste mi dojadili :problem:

vucica qrva nas baci na trecu poziciju :guz: mojne veze, ko bi rekao da ce se sa jednim milanom marisati za drugu poziciju i to jos puhati dami za vrat :P

FORZA MILAN !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 okt 2016, 00:23

Hoces reci da smo ti mi Juventini dosadili?

slika

:mrgreen: :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 okt 2016, 00:26

Ma kome može dosaditi Koza Nostra? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 okt 2016, 08:53

U pm tek sad vidim utorak utakmica a ja radim necu moc gledat bem ti zivot :(

Franco Baresi :kafa:

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 okt 2016, 12:18

Kao sad smo i za Aguera zainteresovani, svaki dan novi igrac se veze sa Milanom, al hajd bar su igraci koji nesto vrijede i koji bi bili velika pojacanja za nas.

Nego napokon onaj osjecaj kad jedva cekam iducu utakmicu da gledam voljeni klub. Ako dobijemo genovljanje mozemo ocekivati i povratak publike na san siro za vikend, euforija se dize :)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 okt 2016, 13:41

Gl'aj Franca i stroja, zna stara kuka šta valja. :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2016, 13:44

_forzamilan_ je napisao/la:
U pm tek sad vidim utorak utakmica a ja radim necu moc gledat bem ti zivot :(

Franco Baresi :kafa:

slika
jel ovo neđe u Bosni i Hercegovini :kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 okt 2016, 15:54

ronaldo99 je napisao/la:Kao sad smo i za Aguera zainteresovani, svaki dan novi igrac se veze sa Milanom, al hajd bar su igraci koji nesto vrijede i koji bi bili velika pojacanja za nas.

Nego napokon onaj osjecaj kad jedva cekam iducu utakmicu da gledam voljeni klub. Ako dobijemo genovljanje mozemo ocekivati i povratak publike na san siro za vikend, euforija se dize :)
Samo bez euforije.Kao što i Montella kaže, entuzijazam nakon velike pobjede je dobra stvar, i može donijeti još par bodova, ali euforija bi sve uništila.Treba ostati prizeman i samo nastaviti raditi i bodove skupljati.

Te priče oko mega zvijezda, tipa Aguero, zaboravimo odmah! U ovom trenutku igrači tipa Oscar, Badelj, Musacchio, Fabregas, Depay i njima slični, to su igrači koji bi pristali igrati u Milanu za nešto manje novca i bez LP-a. A bili bi od velike pomoći Milanu.Po mom mišljenju ključna je stvar pojačati sredinu, Oscar i Badelj su moj prvi izbor. Sa jakom sredinom i odbrana bi bila još bolja kao i napad. A o nekim velikim zvijezdama moći ćemo pričati ako Milan osiguraa LP-a u Maju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 okt 2016, 17:10

Koliko god Depay bio talentovan igrac koji se jednostavno nije snasao u ManUtd, ja ga ne vidim u Milanu. Jer ce bespotrebno sjediti na klupi, a na lijevom krilu imas Nianga i Bonu (koji silom prilika igra iza lijevog krila i zasad nam to prolazi). Jedino da Niang predje na desno krilo, sto i nije losa opcija, tad bi Susa imali kao dobru zamjenu, mada je i on posustao nakon prvih par kola.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 okt 2016, 18:05

Ma njega vrijedi dovesti na posudbu da vidimo na šta će ličiti, pa poslije odlučiti da li ga kupiti. Sjećam se njega onog perioda prije Mančestera i na SP, odlično krilo koje zna povući loptu i driblati, zna dobro ošutati, baš konkretan krilni igrač kakav mora biti, a ne Džek koji do boga melja loptu, glupi Niang ili Suso koji je već u četvrtom kolu ispuhao i postao pročitan bukvar. :zzz:

na kraju krajeva, može jack igrati lijevo i desno jednako dobro, eventualno može nastaviti u sredini igrati, zavisi ko će se dovesti.

i tog badelja mi pun qrac, prosječan igrač kakvih već imamo u rosteru, a oni zapeli za njega ko da je modrić... daj ba sad imaš para, daj nam igrača kakvog bog zapovijeda :zzz:

sutra bi mogli privremeno na prvo mjesto :ljepota: a dva kola nakon toga su dobra da ne mogu bolja, trebaju se svih 9 bodova dobiti.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 okt 2016, 18:40

Mogućih XI protiv Genoe: Donnarumma; Poli, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Locatelli, Kucka, Bonaventura; Honda, Bacca, Niang.

Zanimljivo ako bude ova postava, Poli desni bek, ja ne znam Jel on ikad igrao na toj poziciji. Možda i jest al se ne sjećam..

Rope biće pobjeda nadam se, trebal im veća motivacija od prvog mjesta na tabeli :kafa:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.