Vjeruj da je u svakom slučaju bolje biti i seljačina nego npr ti,ili ti par tvojih uvaženih kolega s foruma,poznatiji kao Jahači Sajokalipseharishp je napisao/la:Gravce nisi Nastran ali si fakat seljacina sa dna kace.Non stop Hana Pijesak spominje

Vjeruj da je u svakom slučaju bolje biti i seljačina nego npr ti,ili ti par tvojih uvaženih kolega s foruma,poznatiji kao Jahači Sajokalipseharishp je napisao/la:Gravce nisi Nastran ali si fakat seljacina sa dna kace.Non stop Hana Pijesak spominje
Hajde majke ti. Dugo nisi. Da se i ja malo nasmijem makar kiselo.Juventinisimo je napisao/la:Da pravim novi strip o forumasima???![]()
Bojim se da im nece biti smijesno...
Kao ti sa avatarom.Effenberg je napisao/la:Hajde majke ti. Dugo nisi. Da se i ja malo nasmijem makar kiselo.Juventinisimo je napisao/la:Da pravim novi strip o forumasima???![]()
Pokazi vrhunac svog intelektualnog dostignuca.
Samo ce konacan ishod biti obrnut.Cartman je napisao/la:Dobra ti ta lokacija Sabinho.![]()
Bas ste kao oni zadnji SS-ovci u bunkeru u Berlinu '45.
Jos kad im dodje racun za plin.....Cartman je napisao/la:Dobra ti ta lokacija Sabinho.![]()
Bas ste kao oni zadnji SS-ovci u bunkeru u Berlinu '45.
Moguce, jer nasi igraci su kao Americka vojska i Crvena Armija zajedno, a Izraelski oni razjebani Njemacki jadnici na kraju rata.Sabinho je napisao/la:Samo ce konacan ishod biti obrnut.Cartman je napisao/la:Dobra ti ta lokacija Sabinho.![]()
Bas ste kao oni zadnji SS-ovci u bunkeru u Berlinu '45.![]()
Ovi Makedonci pricaju kao nepismeni Bosanci.rishaaa je napisao/la:Nema mi ništa mrže nego kad počnu plakat po fb![]()
Premnogu emotivna, vo pogresno vreme rodena....Premnogu ranliva, vo odelo na sila oblecena....Pomalku luda, na razni gluposti spremna..Pomalku nesigurna,,, Samo jas znam koja sum !
Pape mrzi kosarku jer ne moze bit nerijeseno.plavipatriota je napisao/la:evo safet kaze jace sarajevo, ali će biti x![]()
![]()
![]()
ne vjerujem, frajer bi na sudu navijao za neriješeno..
Kad vec trazis...Effenberg je napisao/la:Hajde majke ti. Dugo nisi. Da se i ja malo nasmijem makar kiselo.Juventinisimo je napisao/la:Da pravim novi strip o forumasima???![]()
Pokazi vrhunac svog intelektualnog dostignuca.
Virto,Bošnjaci se ne mole na taj način... tako se mole oni u RS i Zapadnoj HercegoviniVirtu4l je napisao/la:Ako Bog da, nakon Katara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.