Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Valencia danas dobro igr'o pricajte vi sta hocete 

- billythekid
- Kontakt:
Jasta je realno,pogotovo u defanzivi odbijaju se ona nedonoscad od njeg,e samo da imu muda kad krene u prodor,odnosno malo vise mozga i tehnike bio bi jedno od najboljih krila 100%,mene je zabolilo sto Zahe nije bilo ni na klupiGusar1995 je napisao/la:Valencia danas dobro igr'o pricajte vi sta hocete
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Rekao je Moyes da je "close". Nadat se da ce barem bit na klupi protiv Liverpoola.Rooney88 je napisao/la:Kada se vraca Nani?
Ocito je da Moyes zeli bit oprezan u pocetku. Igraju iskusni igraci, a Zaha ni na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mah realno i treba sa Zahom lagano ici. Strah me cijelo vrijeme reci da previse pojedinci svrsavaju na njega, ima potencijal ali nije to jos za prvih 11 Uniteda, posebno ne u ovako velikim utakmicama, KDB u Chelseau moze biti primjer. Znam ja da bi vecina njega voljela vidjeti prije ijednog krila koje trenutno imamo jer su svi odreda ocajni, medjutim ne treba previse zutiri, niti odugovlaciti doduse kao sa Pogbom recimo, neka zlatna sredina i sanse polako u kup mecevima, uslovno manjim utakmicama i kada se ne ganja rezultat. Nije on jos za startera.Cartman je napisao/la:Rekao je Moyes da je "close". Nadat se da ce barem bit na klupi protiv Liverpoola.Rooney88 je napisao/la:Kada se vraca Nani?
Ocito je da Moyes zeli bit oprezan u pocetku. Igraju iskusni igraci, a Zaha ni na klupi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mourinho: "U svakom drugom klubu na svijetu, kada igrač želi da ide, potrudili bi se da mu zagorčaju život. Ali, u Unitedu nije tako. Oni su podrška Rooneyu sve vrijeme. Zato je ovo poseban klub, sa posebnim navijačima. Mislim da je on sada odlučio da ostane. Ako jeste mi ćemo to poštovati. Navijači su ga podržali, i vidjeli ste paklenih 90 minuta od Rooneya u prvom nastupu na Old Traffordu u novoj sezoni." (K)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Specijalni reče da smo specijalan klub sa specijalnim navijačimaBoBo89 je napisao/la:Mourinho: "U svakom drugom klubu na svijetu, kada igrač želi da ide, potrudili bi se da mu zagorčaju život. Ali, u Unitedu nije tako. Oni su podrška Rooneyu sve vrijeme. Zato je ovo poseban klub, sa posebnim navijačima. Mislim da je on sada odlučio da ostane. Ako jeste mi ćemo to poštovati. Navijači su ga podržali, i vidjeli ste paklenih 90 minuta od Rooneya u prvom nastupu na Old Traffordu u novoj sezoni." (K)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma samo lagano, da je izgurat ovih prvih 5 kola sa solidnim ucinkom, a onda sa manjim pritiskom i nesto slabijim protivnicima krenut ka vrhu. Moyesu ce trebat vremena da upozna ekipu, a i da dobije vise hrabrosti za forsiranje mladjih igraca, nije bas lahko gurnut Zahu u ovakvom trenutku, prevelik je pritisak.Cartman je napisao/la:Rekao je Moyes da je "close". Nadat se da ce barem bit na klupi protiv Liverpoola.Rooney88 je napisao/la:Kada se vraca Nani?
Samo da se zavrsi ovaj prelazni i da prestanu price oko Runija i njegovog odlaska, vjerujem da cemo tada bit mnogo mnogo jaci.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Poprilično sam zadovoljan. Treba imati u obzir da je na drugoj strani bio jedan veoma jaki Chelsea i naravno njihov najveći adut Mourinho. Dominirali smo većim dijelom susreta, ali nismo uspijevali stvoriti neku ozbiljniju priliku ( Welbeck imao jednu dobru, ali ništa pametno od njega ).
Drago mi je da su navijači podržali Rooneya i nakon današnje partije siguran sam da ostaje.
Gostovanje Liverpoolu će biti dosta teže i vjerovatno atraktivnije. Nekako sam uvjeren da ćemo ih dobiti tamo
Drago mi je da su navijači podržali Rooneya i nakon današnje partije siguran sam da ostaje.
Gostovanje Liverpoolu će biti dosta teže i vjerovatno atraktivnije. Nekako sam uvjeren da ćemo ih dobiti tamo

Tom Claverly me pozitivno iznenadio, dosta dobra utakmica za njega. Samo da ga povrede zaobiđu i da nastavi ovim tempom, uparen sa Carrickom i uz ispomoć Rooneya, imali smo kontrolu nad Chelseaom kad je bilo potrebno, znali smo ih držat i ispod 40% posjeda lopte, što je obećavajuće... Moyes isto tako odlično odrađen posao je napravio!

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Interviju Moyesa poslije utakmice, vrijedi pogledati, dosta zanimljiv odgovor na pitanje o Bale-u
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
pasovi između RVP-a i Rooneya

Ne pljujemo mi po ikoni,nego ikona pljuje po nama!!billythekid je napisao/la:tacno brate moj,upravu si 100% ja bi sve te dripce koji pljuju po ikoni sakama u glavu,al eto sta ces ima i dosta novonastalih navijaca utd od ere Ronalda pa im ja puno ne zamjeram,tocnije ne opterecujem se takvim,ali srati po ikoni najboljem igracu nasem svih vremena je jadno i bolesnomanutd89 je napisao/la:sta je ovo sad, do juce pola navijaca na forumu govorilo "utrpajmo rooneya dok jos mozemo za 30,40 mil" a sad vam rooney majstor

Btw,veceras je odigrao jako dobro!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Niko atmosferu na OT da večeras pohvali? Večeras je fakat dobro zvucalo sa svih strana, posebno moćno je zvučalo svaki put kad počene: "So come on, David Moyes, play like Fergie's boys, we'll go wild, wild, wild! We'll go wild, wild, wild!"
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
I meni se strasno svidja ta pjesma, grmila je i protiv Swansea. Jedno 10 minuta su samo tu pjevali i to sve jace i jace. Svi znamo da imamo odlicne gostujuce navijace, vjerovatno najbolje u ligi uz Arsenal, nadat se da ce ove sezone bit bolja atmosfera i na OT.Thunderstruck je napisao/la:Niko atmosferu na OT da večeras pohvali? Večeras je fakat dobro zvucalo sa svih strana, posebno moćno je zvučalo svaki put kad počene: "So come on, David Moyes, play like Fergie's boys, we'll go wild, wild, wild! We'll go wild, wild, wild!"
Naravno i da Moyes zna da ima ogromnu podrsku navijaca.

Sta je sa Machedom? zasto jos uvijek nije napustio klub? da li ce mali Petrucci dobitu sansu ove godine makar u kupu?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Vrlo tesko da ce Petrucci dobit neku priliku, nije isao na pripreme sa A-ekipom a islo je dosta mladjih igraca. Vjerovatno nova posudba za njega, ali tesko da ce ikada napravit karijeru u Unitedu.ElLoco7 je napisao/la:Sta je sa Machedom? zasto jos uvijek nije napustio klub? da li ce mali Petrucci dobitu sansu ove godine makar u kupu?
Sto se tice Machede, cudno je sto jos nije otisao, ni on nije odigrao nijednu pripremnu za A-ekipu. Spominjalo je se da ce na novu posudbu, pa cemo da vidimo. U glavnom nista od njih dvojice u dresu Uniteda, u to sam siguran.
United plan to make a renewed £20million bid to sign Marouane Fellaini before Sunday’s clash with Liverpool at Anfield. [telegraph]
United boss David Moyes is ready to offer a £25m deal to Everton for Marouane Fellaini in the next 24 hours. [mirror]
Itd....
United boss David Moyes is ready to offer a £25m deal to Everton for Marouane Fellaini in the next 24 hours. [mirror]
Itd....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Tom Cleverley completed 70/77 passes (91% of passing accuracy) vs Chelsea, highest of any player on the pitch
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evil Kagawa i njegovo viđenje tekme

Anderson 1st half statistic.
2 Mars-a-bar
1 box Malteser
1 Pack Dorito crisp (family size)
3 curly wurly
1 FAT BASTARD!

I no believe own eye! Giggs on before Kagawa?
It take Neville 3 minute to wake old bastard from sleep!

Anderson get milk-a-chocolate all over shorts of Kagawa.
Crowd now chant "HEEEEEY, SHINJI POOP PANTS, OOH AAH!
SON OF BITCH! I want to die.
YES! Ashley Young can win us game all on own. Mr Moyes you are both wise and also handsome of man.
I hope you appreciate sarcasm of Kagawa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.