Najbolji Cabronista sinoć:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
benzema zabija atleticu dva komadaemir18 je napisao/la:Treba nam napadac Benzema je beskoristan kad ljudi igraju bunker kao sinoc,crno nam se pise ako se budemo mucili sa malim ekipama.
Daj BozeLenBias je napisao/la:benzema zabija atleticu dva komadaemir18 je napisao/la:Treba nam napadac Benzema je beskoristan kad ljudi igraju bunker kao sinoc,crno nam se pise ako se budemo mucili sa malim ekipama.
omar kraljmikeaziz je napisao/la:
koja kradja
haha, ma jelJohny je napisao/la:Ne pisem puno o sudcima ali ono sinoc je bila najofirnija kradja u povjesti fudbala.
Real zbog imena zaslužio pobjedu, 'ta će mali elcheTonnyMontana je napisao/la:sto real barca i juventus znaju ukrast pobjedu i dobiti penal gol ili sta vec na guzove to stvarno nema nigdje vise pu **** ti fudbal ...
ps i meni je drago radi tri boda (ne volim real ali jos manje volim barcu) ali da su ih uzeli posteno kako su mogli da su igrali a ne branili se, ovako nigdje veze..
Krv im siklja iz ocijuBigBigBang je napisao/la:Cist penal kao suza vjerujte meni, a ovi koji govore suprotno su rusitelji Reala i samim tim rusitelji drzave Spanije. Smijsno je kako o kradjama pricaju fanovi Barcelone tima kojem su besramne i najofirnije kradje u historiji fudbalske igre donijele 3 evropske titule, ti ljudi nemaju obraza to su monstrumi.
MA POJMA TI NEMAS ONDA O FUDBALU AKO TVRDIS DA JE ONO CIST PENAL I DA JE UOPSTE BILO KONTAKTA PA COVJECE POGLEDAJ SNIMKU PEPE JE NJEGA VUKAO I OBORIO ...BigBigBang je napisao/la:Cist penal kao suza vjerujte meni, a ovi koji govore suprotno su rusitelji Reala i samim tim rusitelji drzave Spanije. Smijsno je kako o kradjama pricaju fanovi Barcelone tima kojem su besramne i najofirnije kradje u historiji fudbalske igre donijele 3 evropske titule, ti ljudi nemaju obraza to su monstrumi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.