Nije. Ja bi onda bio umjesto AjaxaSabinho je napisao/la:Ovo mora da je kod gravceta u stanu cim je ovako uredjeno.

Nije. Ja bi onda bio umjesto AjaxaSabinho je napisao/la:Ovo mora da je kod gravceta u stanu cim je ovako uredjeno.
Da sakrijes sramotuCartman je napisao/la:Zasto ja jedini nisam gol?
To si spijunirao?harishp je napisao/la:Da sakrijes sramotuCartman je napisao/la:Zasto ja jedini nisam gol?
Ne kontamVirtu4l je napisao/la: Nije. Ja bi onda bio umjesto Ajaxa
A kako je on nas stavio jedno do drugog,k'o da zna da smo iz istog naseljaDragonGirl je napisao/la:E baš ti hvala za mjesto u vrhu, još da mi @rishaaa ne otima pola pročelja, dobro bi bilo![]()
![]()
Ajax je napisao/la:Ne kontamVirtu4l je napisao/la: Nije. Ja bi onda bio umjesto Ajaxa
Ajax je napisao/la:Ne kontamVirtu4l je napisao/la: Nije. Ja bi onda bio umjesto Ajaxa
Ja ti nigdje nisam rekla da sam iz tvog naseljarishaaa je napisao/la:A kako je on nas stavio jedno do drugog,k'o da zna da smo iz istog naseljaDragonGirl je napisao/la:E baš ti hvala za mjesto u vrhu, još da mi @rishaaa ne otima pola pročelja, dobro bi bilo![]()
![]()
I sve bi procvjetalo kad bi otisao Safet?? Spahic i Misimovic bi opet imali po 25 godina, vjerovatno bi i Barbarez uskocio u kopacke?? Kolasinac bi ozdravio 2 mjeseca ranije?? Dzeko bi bio Zlatna kopacka Evrope?? Pobijedili bi Belgiju u Briselu 6 0, i na osnovu gol razlike otisli na Euro???Rusilac je napisao/la:Mi sa Spusicem necemo vidjeti Euro.Ako pobijedimo Izrael Spusic ce naci nacina da opet zaebe neku drugu utakmicu.
Zato je bilo najbolje da izgubimo sve tri ove utakmice,valjda bi ga smijenili i sad bi imali vremena da popravimo zulum koji je on napravio,prije svega da skupimo sve najbolje igrace koje imamo i vratimo Spahu i Misketa.
Ovako se agonija samo produzava i odgadja se neodgodivo.
Ma jok ba...dama sa maramon...Sabinho je napisao/la:Je li ovo dragongirl bula?
Pod naseljem mislim na ZeDragonGirl je napisao/la: Ja ti nigdje nisam rekla da sam iz tvog naselja![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.