BH Telecom Premijer Liga - Statistika 2015./16.
Re: BH Telecom Premijer Liga - Statistika 2015./16.
Na 104 utakmica je postignuto 230 golova , sto daje prosjek 2,21 golova po utakmicama .Evo kako su golovi postignuti :
Desna noga - 95 golova
Lijeva noga - 62 gola
Glava-48 golova
Penali - 14 golova
Autogolova - 4
Slobodni udarci - 7 golova
Golovi po periodima
0-15 - 29 golova
15-30 -32 gola
30-45 - 41 golova
45-60 - 31 golova
60-75 - 42 gola
75-90 - 55 golova
Omjer pobjeda :
53 POBJEDA DOMACINA - 51 %
25 NERIJESENIH - 24 %
26 POBJEDA GOSTIJU - 25 %
Desna noga - 95 golova
Lijeva noga - 62 gola
Glava-48 golova
Penali - 14 golova
Autogolova - 4
Slobodni udarci - 7 golova
Golovi po periodima
0-15 - 29 golova
15-30 -32 gola
30-45 - 41 golova
45-60 - 31 golova
60-75 - 42 gola
75-90 - 55 golova
Omjer pobjeda :
53 POBJEDA DOMACINA - 51 %
25 NERIJESENIH - 24 %
26 POBJEDA GOSTIJU - 25 %
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
gledaj sto nam je liga neizvjesna... najvise dajemo u posljednjih 15 minuta a najmanje u prvih 15 minuta... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
dobro je ovo
prosjek golova po meču je sasvim dobar, igrači zabijaju s obje noge, glavom, zabija se u svim periodima, daj da vidimo statistiku Premiershipa, pa da uporedimo
prosjek golova po meču je sasvim dobar, igrači zabijaju s obje noge, glavom, zabija se u svim periodima, daj da vidimo statistiku Premiershipa, pa da uporedimo

Ako tko ima volju i zelju da se bavi posjetom neka preuzme od mene. Ja sam 24/7 u poslu, ne znam gdje gonim, a samim tim nemam ni volje toliko.
Malo je veci prosjek u Premiershipu , oni su na 110 tekmi zabili oko 300 golova ( malo mnaje od 300 ) a mi smo u 112 zabili 248Chinaglia je napisao/la:dobro je ovo

Evo jos da ovo dodam

Omjer pobjeda :
59 POBJEDA DOMACINA - 53 %
25 NERIJESENIH - 22 %
28 POBJEDA GOSTIJU - 25 %
Vec 3 kola zaredom nije bilo nerijesenogg rezultata

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- sarajevo46
- Kontakt:
Pogrešan link
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 03 dec 2017, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mene zanima ovo golovi po periodima kako je u drugim ligama ? Jel ovo samo u nas crnjak da zadnjih 15 najvise padne
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
pa logicno je da se u zadnjih 15 minuta postize najvise golova..Duff je napisao/la:Mene zanima ovo golovi po periodima kako je u drugim ligama ? Jel ovo samo u nas crnjak da zadnjih 15 najvise padne
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Ako meko moze nek nam napise ko su tri najmladja i najstarija igraca koji su zabiljezili nastup u ovoj polusezoni. Hvala unaprijed.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
U nasoj ligi je zabijeno 64/259 golova u zadnjih 15 minuta sto je 1/4 (25 %) ukupno zabijenih golova (259). Dok je evo npr u Engleskoj ligi zabijeno 70/317 golova u zadnjih 15 min sto cini 22% posto ukupnih zabijenih golova (317) . U Engleskoj ligi najvise golova pada u periodu 30-45 minuta.xavi26 je napisao/la:pa logicno je da se u zadnjih 15 minuta postize najvise golova..Duff je napisao/la:Mene zanima ovo golovi po periodima kako je u drugim ligama ? Jel ovo samo u nas crnjak da zadnjih 15 najvise padne
U nasoj ligi je zabiljezeno 14 utakmica sa rezultatom 0:0 na 120 utakmica , dok je u engleskoj ligi zabiljezeno 12 utakmica sa rezultatom 0:0 na 120 utakmica

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
3 najstarija igraca koja su zabiljezila nastup ove sezone su :belosevic28 je napisao/la:Ako meko moze nek nam napise ko su tri najmladja i najstarija igraca koji su zabiljezili nastup u ovoj polusezoni. Hvala unaprijed.
1.Darko Spalevic (Slavija)-38 godina
2 mjesto dijele Wagner ( Siroki Brijeg ) i Goran Maksimovic (Drina ) - 37 godina
3 mjesto dijele Darko Maletic (Velez) i Simbad Terzic ( Travnik) sa po 35 godina
3 najmlada igraca koja su zabiljezila nastup ove sezone su :
1. Demirel Veladzic ( Sarajevo ) - 16 godina
Onda slijedi skupina igraca sa po 17 godina koja su zabiljezila nastup ove polusezone : Zeric i Mujagic ( Zeljeznicar) i Varesanovic ( Olimpic)
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Da me pogresno ne shvatite ali sta mislite tko ima najveci....? Meni se cini da nas Branko Karacic ima onako, pitonski da se izrazim... Neki dan ga gledam dok je pišao , piša covjek i piša ,piša... kad yebo te prebaci ga preko ograde i ne cuva ga al i dalje piša. I nije to sve , skoči pijetao na...znate već... i covjece otpjeva pijetao dvije pjesme! E svaka mu cast , mislim Branku ne pijetlu.
))

I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- Beduin
- Kontakt:
Zaista mislis da nas **** boli za Brankom Karacicem i tvojim debilnim smislom za humor? De ponovo procitaj prvih nekoliko postova ove teme i odyebi sa glupostima, ovdje se samo statistika postavlja, a komentarise na temi PL BiH 2015/16.flek1950 je napisao/la:Da me pogresno ne shvatite ali sta mislite tko ima najveci....? Meni se cini da nas Branko Karacic ima onako, pitonski da se izrazim... Neki dan ga gledam dok je pišao , piša covjek i piša ,piša... kad yebo te prebaci ga preko ograde i ne cuva ga al i dalje piša. I nije to sve , skoči pijetao na...znate već... i covjece otpjeva pijetao dvije pjesme! E svaka mu cast , mislim Branku ne pijetlu.))
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
stari,hajd ti odmori malo od interneta....kakva dijabolaflek1950 je napisao/la:Da me pogresno ne shvatite ali sta mislite tko ima najveci....? Meni se cini da nas Branko Karacic ima onako, pitonski da se izrazim... Neki dan ga gledam dok je pišao , piša covjek i piša ,piša... kad yebo te prebaci ga preko ograde i ne cuva ga al i dalje piša. I nije to sve , skoči pijetao na...znate već... i covjece otpjeva pijetao dvije pjesme! E svaka mu cast , mislim Branku ne pijetlu.))

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
On je taj pijetao iz njegove pricestaragarda je napisao/la:stari,hajd ti odmori malo od interneta....kakva dijabolaflek1950 je napisao/la:Da me pogresno ne shvatite ali sta mislite tko ima najveci....? Meni se cini da nas Branko Karacic ima onako, pitonski da se izrazim... Neki dan ga gledam dok je pišao , piša covjek i piša ,piša... kad yebo te prebaci ga preko ograde i ne cuva ga al i dalje piša. I nije to sve , skoči pijetao na...znate već... i covjece otpjeva pijetao dvije pjesme! E svaka mu cast , mislim Branku ne pijetlu.))
![]()
![]()
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
[quote="flek1950"]Da me pogresno ne shvatite ali sta mislite tko ima najveci....? Meni se cini da nas Branko Karacic ima onako, pitonski da se izrazim... Neki dan ga gledam dok je pišao , piša covjek i piša ,piša... kad yebo te prebaci ga preko ograde i ne cuva ga al i dalje piša. I nije to sve , skoči pijetao na...znate već... i covjece otpjeva pijetao dvije pjesme! E svaka mu cast , mislim Branku ne pijetlu.
))[/quote]
Ma niko te nije pogrešno shvatio
, probaj na Sokocu, tamo je bila jedna ustanova za takve kao ti 

Ma niko te nije pogrešno shvatio

Gore je samo uprava. Sve je ovo Sokolac oko nas. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pappy je napisao/la:Gore je samo uprava. Sve je ovo Sokolac oko nas.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro si rekao mrki.Pappy je napisao/la:Gore je samo uprava. Sve je ovo Sokolac oko nas.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Direktorcic, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, KarlMarx, mosarajvosa83, VivaLaLiberta, xinxee i 44 gosta.