Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Miami Heat
haslem uhapsen zbog posjedovanja droge.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:haslem uhapsen zbog posjedovanja droge.
da je to NFL bila bi mu i karijera unistena, ali ovako vidjet cemo, ne gine mu da ne smije ni on igrat gostujuce utakmice

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ko da je prvi, a i poslijednji.
reči će da je "marica" od lika koji je bio sa njim u autu i to je to. liga će ga suspendovati na tekmu-dvije i gotovo.
reči će da je "marica" od lika koji je bio sa njim u autu i to je to. liga će ga suspendovati na tekmu-dvije i gotovo.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ne kontam taj mentalni sklop tih ljudi. Imaju pare, karijeru, osigurani haman do kraja zivota i onda se bave drogomWolverine je napisao/la:haslem uhapsen zbog posjedovanja droge.

nema potpisa
THATS THE SPIRIT!!
SEX, CHICKS AND ALCOHOL!!
SEX, CHICKS AND ALCOHOL!!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
upravu si ko dosadno im i ne znaju sta ce .....Admir_Sa je napisao/la:Ne kontam taj mentalni sklop tih ljudi. Imaju pare, karijeru, osigurani haman do kraja zivota i onda se bave drogomWolverine je napisao/la:haslem uhapsen zbog posjedovanja droge.![]()
zao mi je samo sto ce ove stranice plaviti postovi onih koji navijaju za Heat zbog LBJ-a te onih koji nisu molili Boga da uzmu Dallas u finalu
There is no good and evil,only power and those too week to seek it...
Sad nesto zamisljam scenarij Melo potpisao za Miami, to bi bila nocna mora. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
LeBron odradio prvi trening: Uvijek ću biti vođa
Kralj James odradio je svoj prvi momčadski trening s Miami Heatom, a u društvu ostale dvojice superstara odmah je morao i na razgovore s predstavnicima medija
Mnogi američki ugledni novinari pišu kako je za Miami vlada nezapamćeno zanimanje, pa da je u jednom danu prodano 20 tisuća ulaznica za različite domaće utakmice, ali još uvijek nijedna nije rasprodana.
Nabrijani James
Prvi je trening Heata obilježio pakleni ritam, žestoko nadmetanje u svakom duelu i uzdignuta šaka LeBrona Jamesa na svaki dobar potez. "Jednostavno sam takav", objasnit će James svoju nabrijanost na treningu. "Uvijek ću nastaviti biti vođa. Bez obzira u kojoj se momčadi nađem."
Ipak, još je rano, LeBron James, Chris Bosh i Dwayne Wade tek su odradili prve zajedničke treninge. "Ovo je novi početak za mene", kaže James. "Ne osjećam se kao rookie, ali osjećam se kao da započinjem nešto."
Plan mu je u šest godina uzeti šest naslova - "Zato sam i došao" - ali diplomatski kaže kako neosvajanje naslova neće biti neuspjeh. "Neuspjeh će biti ako ne ostvarimo svoj potencijal, ako ne damo sve od sebe u svakoj utakmici. Lagani pristup može nam proći protiv slabijih, ali nam se može i osvetiti na kraju sezone, kada bude bitno."
Očito je kako će najveća snaga novog Miamija biti otvoreni teren, pogotovo tranzicijska igra, no kada dođe playoff bit će zanimljivo vidjeti kako se snalaze u igri pet-na-pet, a pogotovo ono što svakoga zanima otkad je LeBron rekao da će "odnijeti svoje talente na South Beach" - tko će uzeti zadnji šut kada se utakmice budu lomile?
"Uvijek sam spreman prihvatiti taj izazov", rekao je James, pa dodao i suigrače u priču. "Sva trojica smo spremni za to."
Usporedit će se s Lakersima iz '80-ih i Magicom, Worthyjem i Abdul-Jabbarom, ali tom prigodom i u jednu ruku osvrnuti na sve komentare starih zvijezda kojima se nije svidio njegov dolazak kod dva superstara. "Nisu ni Jordan ni Magic ni Thomas osvajali sami titule, nego su pored sebe imali buduće članove Hall of Famea. Ne samo dobre igrače ili All-Stare, nego vrhunske Hall of Famere."
Takva su dvojica uz Jamesa sigurno i Bosh i Wade, viši od njih zna da će njegove brojke najviše pasti u odnosu na vrijeme u Raptorsima. "Znam da ću smanjiti broj šuteva na koš, ali to ću iskoristiti da budem prisutniji u napadačkom skoku", kaže Bosh. "Moj je posao skupljanje skokova i brzi prvi pas za njih dvojicu, a onda smo u dva driblinga već do protivničkog obruča."
Wade kao starosjedioc kaže kako će im puno značiti entuzijazam i prizemljenost Erika Spoelstre, 39-godišnjeg trenera, a na pitanje tko će im biti glavni rival odgovara očekivano. "Boston na istoku, Lakersi u cijeloj ligi", reći će i ipak dodati: "Imat ćemo mi puno posla i sa svima ostalima."
Kralj James odradio je svoj prvi momčadski trening s Miami Heatom, a u društvu ostale dvojice superstara odmah je morao i na razgovore s predstavnicima medija
Mnogi američki ugledni novinari pišu kako je za Miami vlada nezapamćeno zanimanje, pa da je u jednom danu prodano 20 tisuća ulaznica za različite domaće utakmice, ali još uvijek nijedna nije rasprodana.
Nabrijani James
Prvi je trening Heata obilježio pakleni ritam, žestoko nadmetanje u svakom duelu i uzdignuta šaka LeBrona Jamesa na svaki dobar potez. "Jednostavno sam takav", objasnit će James svoju nabrijanost na treningu. "Uvijek ću nastaviti biti vođa. Bez obzira u kojoj se momčadi nađem."
Ipak, još je rano, LeBron James, Chris Bosh i Dwayne Wade tek su odradili prve zajedničke treninge. "Ovo je novi početak za mene", kaže James. "Ne osjećam se kao rookie, ali osjećam se kao da započinjem nešto."
Plan mu je u šest godina uzeti šest naslova - "Zato sam i došao" - ali diplomatski kaže kako neosvajanje naslova neće biti neuspjeh. "Neuspjeh će biti ako ne ostvarimo svoj potencijal, ako ne damo sve od sebe u svakoj utakmici. Lagani pristup može nam proći protiv slabijih, ali nam se može i osvetiti na kraju sezone, kada bude bitno."
Očito je kako će najveća snaga novog Miamija biti otvoreni teren, pogotovo tranzicijska igra, no kada dođe playoff bit će zanimljivo vidjeti kako se snalaze u igri pet-na-pet, a pogotovo ono što svakoga zanima otkad je LeBron rekao da će "odnijeti svoje talente na South Beach" - tko će uzeti zadnji šut kada se utakmice budu lomile?
"Uvijek sam spreman prihvatiti taj izazov", rekao je James, pa dodao i suigrače u priču. "Sva trojica smo spremni za to."
Usporedit će se s Lakersima iz '80-ih i Magicom, Worthyjem i Abdul-Jabbarom, ali tom prigodom i u jednu ruku osvrnuti na sve komentare starih zvijezda kojima se nije svidio njegov dolazak kod dva superstara. "Nisu ni Jordan ni Magic ni Thomas osvajali sami titule, nego su pored sebe imali buduće članove Hall of Famea. Ne samo dobre igrače ili All-Stare, nego vrhunske Hall of Famere."
Takva su dvojica uz Jamesa sigurno i Bosh i Wade, viši od njih zna da će njegove brojke najviše pasti u odnosu na vrijeme u Raptorsima. "Znam da ću smanjiti broj šuteva na koš, ali to ću iskoristiti da budem prisutniji u napadačkom skoku", kaže Bosh. "Moj je posao skupljanje skokova i brzi prvi pas za njih dvojicu, a onda smo u dva driblinga već do protivničkog obruča."
Wade kao starosjedioc kaže kako će im puno značiti entuzijazam i prizemljenost Erika Spoelstre, 39-godišnjeg trenera, a na pitanje tko će im biti glavni rival odgovara očekivano. "Boston na istoku, Lakersi u cijeloj ligi", reći će i ipak dodati: "Imat ćemo mi puno posla i sa svima ostalima."
Lider ove ekipe je Wade i uvijek ce bit bez obzira na brojke bilo koga.Jordan Bird i Magic nisu isli jedan drugom.Wade i James su bili medu 5 igraca u ligi a s Boshom znaci od 10 najboljiih trojica skupa.Sad vise nece bit toliko visoko pozicionirani.Sve ekipe koje je James nabrojao su gradile ekipe i nisu nigdje isli jer kazu legende ako si veliki igrac onda drugi dolaze tebi ne ides ti njima na noge.On je ovim potezom izgubio legitimitet i sansu da postane jedan od najboljih.
ovo je tema miami heat ne los angeles lakers.Magpies je napisao/la:Moja omiljena momčad i definitvno najača u NBA ligi
pa i nemaju jači roster od La Lakersa...bar bi ti kao dugogodišnji navijač Miami i NBA to trebao znatiMagpies je napisao/la:Mislio sam po rosteru,zato prvo razmisli prije nego kreneš davati odgovorWolverine je napisao/la:ovo je tema miami heat ne los angeles lakers.Magpies je napisao/la:Moja omiljena momčad i definitvno najača u NBA ligi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
zamisli sta, ja sam isto to mislio.Magpies je napisao/la:Mislio sam po rosteru,zato prvo razmisli prije nego kreneš davati odgovorWolverine je napisao/la:ovo je tema miami heat ne los angeles lakers.Magpies je napisao/la:Moja omiljena momčad i definitvno najača u NBA ligi
- majestic24
- Kontakt:
Miami ni po cemu nije jaci od Lakersa,a to ce gazde da pokazu i ove godine. Sinoc se vidjelo u pripremnoj utakmici koliko im je klupa losa,a bez nje se ne osvajaju titule.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
pripremne tekme apsolutno nista ne zance.majestic24 je napisao/la:Miami ni po cemu nije jaci od Lakersa,a to ce gazde da pokazu i ove godine. Sinoc se vidjelo u pripremnoj utakmici koliko im je klupa losa,a bez nje se ne osvajaju titule.
Preseason are for loosers
Ja mislim da ce Miami ispasti u 2. krug u Playoff, i finals ce biti DALLAS-boston
Ja mislim da ce Miami ispasti u 2. krug u Playoff, i finals ce biti DALLAS-boston
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Emisija "ispuni mi zelju" = cetvrtak 21.00 h TV HayatD1n0 je napisao/la:Preseason are for loosers

Mogu sa sigurnoscu da kazem samo polufinala konferecija :
Istok : Miami , Orlando , Boston i ???
Zapad: LA Lakers , Oklahoma , San Antonio i ???
A zelja mi je finale lakers - celtics pa da lakersi ponovo dobiju pa da bude 17-17

LAL ima uigraniju ekipu od Heata,Lakersu su mi takodje dragi,ali bio bi red da neko drugi uzme prsten-dosta vise 'arane

Ja mislim da nece biti problema s Jamesom Wadeom i Chrisom,btw svi su govorili i da ce Boston imati problema zbog svog all stars trojca pa op-osvojise titulu

Ja mislim da nece biti problema s Jamesom Wadeom i Chrisom,btw svi su govorili i da ce Boston imati problema zbog svog all stars trojca pa op-osvojise titulu

There is no good and evil,only power and those too week to seek it...
Miami sinoć pobijedio CSKA Moskvu, James je ranije napustio meč zbog neke povrede, vjerojatno nije ništa ozbiljno. CSKA je predvodio Jamont Gordon bivši igrač Cibone
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Miami Heat 19-8 (Won last 10)
Cleveland at Miami 95:101!

Cleveland at Miami 95:101!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Iako mi je James najdraži igrač, nema šanse da ove sezone Miami osvoji titulu, bar ja tako mislim. Po meni su 4. favoriti, poslije San Antonia, Lakers-a i Bostona..
Mada bi bilo lijepo da i James napokon osvoji titulu, ali ako to želi uraditi, morat će preći u SAS

Mada bi bilo lijepo da i James napokon osvoji titulu, ali ako to želi uraditi, morat će preći u SAS

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.