BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

High

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la High » 07 sep 2015, 09:25

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........ :( gotovo je :( valja opet gledati prvenstvo na ekranu i navijati za njemacku ili austriju :(
Za Engleze navijamo. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

inter1
Kontakt:

Post Postao/la inter1 » 07 sep 2015, 09:48

bhsport je napisao/la:Hadzic, Pjanic, Vrancic jer brzeg od Hadzica nazalost nemamo. Ne znam sta je sa Zahirovicem jer on je jedini klasicni defanzivni vezni kojeg imamo i mozda bi trebalo i njega pozvati ako igdje igra. Ali bit ce tesko dobiti Vels, oni su jucer kiksali kuci i zele potvrdu plasmana.
Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 sep 2015, 09:53

High je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........ :( gotovo je :( valja opet gledati prvenstvo na ekranu i navijati za njemacku ili austriju :(
Za Engleze navijamo. :D

pa ne, ono realno, gotovo je :(....zar neko od vas stvarno jos vjeruje u baraz? nema sanse da mi pobjedimo "**** Lobby"!! potplatice oni belgiju, tako sto ce odigrati X !!! steta, velika steta :( umjesto ovom grupom da se prosetamo :(

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 sep 2015, 09:54

Biće vraški teško u obe tekme, kako i koga... ne može se biti pametan, i saBešićem a pogotovo bez njega je začinjeno do koske.

Protiv Velsa možda :

Begović

Mujdža Šunjić Spahić Zukanović

Pjanić Kolašinac

Višća Medunjanin Lulić

Džeko

ili varijacije sa Vrančićem mjesto Medunjanina i Kolašinac kao lijevi bek a Zuka na zadnjeg veznog, Hajrović mjesto Višće...

...možda 4-4-2, opet ostaje pitanje tog razbijača koji će razoriti igru protivnika, sasjeći pasove i kombinatoriku a osloboditi Pjanića pritiska...

Pitanja mnogo, odgovora malo i vremena sve manje, opet osvisimo o tim j..b.enim Kipranima i Belgijancima...

Kad bi pobijedili Vels a Kipar remizirao sa futaćijima.... uffff
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 07 sep 2015, 09:55

[youtube][/youtube]

:kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 07 sep 2015, 09:58

inter1 je napisao/la:Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 sep 2015, 10:05

Goalgetter je napisao/la:Vidjecemo, zasad se sve okrenulo protiv nas, pogotovo ovaj crveni Besica je pokvario sve. U sljedece cetiri sedmice se mnogo toga moze desiti, vazno je da svi budu zdravi, i da ovih 13-14 igraca sto pretendiraju za prvi sastav protiv Walesa/Cipra, da sto vise igraju u klubu.

Na Bazdarevicu je da pronadje rjesenje za Besica, i da spremi taktiku za Wales.

Dok god imamo sansu ne treba se prestati boriti, sa dvije pobjede smo u barazu. (Racunamo na korektnost Belgije protiv Izraelaca).
mi smo okrenuli sve protiv nas bi bio bolji pocetak tvog posta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 07 sep 2015, 10:09

Sastavit ekipu od igraca iz zelje i sarajeva da se izbjegne rat na forumu.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2015, 10:11

Kod nas je sve računica, kako čemo lako čemo.Ja nevidim načina da mi možemo dobiti Velsa sa onakvim kadrom,zalaganjem i taktikom.Vels je u zadnjih 13 utakmica dozivio jedan poraz i to u prijateljskoj protiv Holandije.Otišao Pape došao Pape.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 sep 2015, 10:12

Zukanovic se nece oporaviti od povrede.
Nad tobom sunce najljepše sja

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 sep 2015, 10:16

ramiral je napisao/la: ...

je li tebi jasno da je kipar pored zenice bodove osvojio još samo protiv andore? :shock: :?

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 sep 2015, 10:18

I ja mislim da bi Zuka ili Seo trebli zauzeti to mjesto defanzivnog veznog.
Zuka prije Sea , jer ima bolju tehniku, dobar pas, sut , a Velsani su ipak prosjecna ekipa i ne treba nam neki ultra razbijac na sredini. Interesantan je i Grahovac, iako nisam siguran da li igra defanzivnog ili centralnog veznog?

...............Begović

Mujdža.. Šunjić...Spahić.. Kolašinac
...............Zukanović
........Pjanic...........Vrancic(Medo, Grahovac)
....Višća........................Lulić
..................Džeko

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 07 sep 2015, 10:30

Ma wels ce.nas uzet na kontre. Mi cemo krenut ofanzivno,otvoricemo se ko haala i onda ce da sijevne trk balea i sve nade padaju u vodu. Naravno taj gol pada pred kraj prvog ili pocetkom drugog poluvremena. Ljudi su defanzivno jaki,a mi limitirani u napadu. Nema misketa da podvali neku loptu,a na prekide se ne mozemo osloniti. Teska situacija trba biti realan,ali treba krv propisat protiv welsa pa nek izgube 3 :0 ako treba.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 07 sep 2015, 10:43

Ne moze nama niko ugodit, izgubis protiv Belgije i dobijes Andoru ''samo'' 3-0 i odma neka kriza, Mesa ne valja, ovo ono, svi su **** Papeta zbog Đurića,Zeca a vidilo se nisu nikakvi igraci i mozda je vrijeme da sami sebi priznamo da i Mesa sada izvlaci blizu maksimuma iz ove ekipe i da Mourinho s njima ne bi uspio nista puno bolje jbg
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 sep 2015, 10:47

jestamaji je napisao/la:
ramiral je napisao/la: ...

je li tebi jasno da je kipar pored zenice bodove osvojio još samo protiv andore? :shock: :?

Naravno ali fudbal je lijepa, kolektivna igra gdje je sve moguće, da Senegal na startu prvenstva mazne Francuze koji su aktuelni svjetski prvaci sa nikad jačom ekipom npr... Sve je moguće a **** nada zadnja umire...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2015, 10:59

Medunjanin je ipak jako vazan igrac za nas,samo da do Oktobra hoce odigrati koju utakmicu u Spaniji i da se hoce Zukanovic oporaviti... Mesa u zadnje dvije utakmice nije briljirao i to se mora priznati. Protiv Velsa ce biti tesko sa ovakvim pristupom.. ali sta je tu je,nadati se da cemo puno ozbiljnije docekati naredno okupljanje..

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 07 sep 2015, 11:12

Ono što nama ne ide na ruku kod Velsa jeste da oni zadnju igraju kod kuće sa Andorom, tako da će u Zenici igrati vjerovatno punom parom. Ne vjerujem da će ginuti za pobjedu ali da bi se mogli zatvoriti i gurati Balea nazad, mogli bi.

Recept za pobjedu protiv Velsa je zabiti gol u ranoj fazi, oni koliko god da igraju kvalitetno nisu kvalitetan tim, sastavljeni su od raznih igrača od kojih većina i dalje su osrednji igrači, i njihova igra će doživjeti težak šok ako prime gol. Mislim da bi im se mogla desiti utakmica kao nama u Slovačkoj, vrijeme je da ih neko spusti na zemlju a to će se desiti u Zenici u grotlu naših navijača. Ko će pokriti Balea je u ovom trenutku apsolutno svejedno jer on je takav igrač da će jednom dva put svakako opaliti po golu pa da ga čuva Američka vojska, tako da se mi tu više trebamo bazirati na to ko će zabiti gol jer nama treba pobjeda, njima ne treba.

Pod uslovom da pobjedimo na Cipar idemo bez kalkulacija na sve ili ništa, uvjeren sam u tu pobjedu maksimalno bez obzira kakvu odbrani ovi postave a vjerovatno će Igrati bunker i na kontre mi to uzimamo.

Eh sad ona mračna strana, mi ipak ne odlučujemo sami o sebi, i moramo još ispratiti taj Izrael, najbolje bi bilo da Izrael izgubi od Cipra ali teško da će se to desiti, bit će to tvrda utakmica dakako jer nije Izrael mnogo kvalitetniji tim od Cipra ali imaju kvalitetnije pojedince, mogao bi ih Cipar tu dosta namučiti ali ne vjerujem da će se to desiti, Izrael - Belgija ne bih tu ništa komentarisao, sve osim pobjede Belgije je ravno katastrofi ne samo po nas već i po Belgiju, Wilmotsu se fotelja opasno ljulja i bez obzira na to da li će on osigurati prolaz ili ne Belgijska publika se neće zadovoljiti samo prolazom, oni su očekivali mnogo više od svojih igrača i ja vjerujem da će u toj utakmici stisnuti do kraja, pogotovo zbog činjenice jer igraju na domaćem terenu.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 sep 2015, 11:41

Mi smo Velsa trebali dobit gore, bili smo bolji oni su jednu šansu imali, al ovaj Besic je bas cirkus napravio, ne mogu jos uvijek.da.vjerujem

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 sep 2015, 11:45

inter1 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Hadzic, Pjanic, Vrancic jer brzeg od Hadzica nazalost nemamo. Ne znam sta je sa Zahirovicem jer on je jedini klasicni defanzivni vezni kojeg imamo i mozda bi trebalo i njega pozvati ako igdje igra. Ali bit ce tesko dobiti Vels, oni su jucer kiksali kuci i zele potvrdu plasmana.
Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.
Mlad je, neiskusan i nije defanzivni vezni. Cimirot bi mogao to odraditi djelimicno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 07 sep 2015, 11:52

inter1 je napisao/la:
Drug ja bih najsretniji bio da u prvih 11 u repci gledam samo Zeljinu djecu :D Ali ipak treba biti realan, rano je za njega jos a svoje vrijeme ce on docekati sigurno.

Ja bih pokusao ovako:

-------------------------Begovic--------------------------------

---Mujdza----Spahic--------Zukanovic--------Kolasinac----

----------------Pjanic---------Vrancic-----------------------

-----Visca------------------------------------------Lulic------

------------------Dzeko-------------Zec----------------------

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.