Za Engleze navijamo.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........gotovo je
valja opet gledati prvenstvo na ekranu i navijati za njemacku ili austriju

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Za Engleze navijamo.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........gotovo je
Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.bhsport je napisao/la:Hadzic, Pjanic, Vrancic jer brzeg od Hadzica nazalost nemamo. Ne znam sta je sa Zahirovicem jer on je jedini klasicni defanzivni vezni kojeg imamo i mozda bi trebalo i njega pozvati ako igdje igra. Ali bit ce tesko dobiti Vels, oni su jucer kiksali kuci i zele potvrdu plasmana.
High je napisao/la:Za Engleze navijamo.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........gotovo je
inter1 je napisao/la:Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.
mi smo okrenuli sve protiv nas bi bio bolji pocetak tvog postaGoalgetter je napisao/la:Vidjecemo, zasad se sve okrenulo protiv nas, pogotovo ovaj crveni Besica je pokvario sve. U sljedece cetiri sedmice se mnogo toga moze desiti, vazno je da svi budu zdravi, i da ovih 13-14 igraca sto pretendiraju za prvi sastav protiv Walesa/Cipra, da sto vise igraju u klubu.
Na Bazdarevicu je da pronadje rjesenje za Besica, i da spremi taktiku za Wales.
Dok god imamo sansu ne treba se prestati boriti, sa dvije pobjede smo u barazu. (Racunamo na korektnost Belgije protiv Izraelaca).
ramiral je napisao/la: ...
Kad bi pobijedili Vels a Kipar remizirao sa futaćijima.... uffff
jestamaji je napisao/la:ramiral je napisao/la: ...
Kad bi pobijedili Vels a Kipar remizirao sa futaćijima.... uffff
je li tebi jasno da je kipar pored zenice bodove osvojio još samo protiv andore?![]()
Mlad je, neiskusan i nije defanzivni vezni. Cimirot bi mogao to odraditi djelimicno.inter1 je napisao/la:Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.bhsport je napisao/la:Hadzic, Pjanic, Vrancic jer brzeg od Hadzica nazalost nemamo. Ne znam sta je sa Zahirovicem jer on je jedini klasicni defanzivni vezni kojeg imamo i mozda bi trebalo i njega pozvati ako igdje igra. Ali bit ce tesko dobiti Vels, oni su jucer kiksali kuci i zele potvrdu plasmana.
Drug ja bih najsretniji bio da u prvih 11 u repci gledam samo Zeljinu djecuinter1 je napisao/la:
Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.